52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • peta19901010
    Helló
    Ezt el tudnád nekem küldeni?
    Első egész jól mutat rajta és meg szeretném nézni közelebbről, ha nem gond.
    Előre is köszönöm.
  • Scany01
    az mért van hogy ha játszom x-időig akk leáll a játék (kidob az asztalra és hiba üzenet jelenik meg hogy a játék leállt) megoldás?
  • Maximus4
    Ezt csak a poén miatt csináltam gyorsan,untam már az amerikait :D

• Deviome
    Nem hurrogok, csak elmondtam a dolgokat. ( ne az jöjjjön le, hogy úúúú de szar meg semmijó meg szar a játék. :)) ) Tisztában vagyok azzal, hogy kicsi a cég és azzal is hogy ők próbálkoznak. :) Ennek örülök is.

Amúgy én a teljesen alapról bezélek. Nem nagyon modolom a játékot. :) A rendelerés az meg 125% .

Én a kamera alatt azt értettem, hogy a vezetőfülkében mikor megnyomod az 1-es gombot akkor az beugrik egy alap állásba. Na ezt lenne jó egyénire szabni. Ha megnyomom akkor az én előre beálított pozíciómra ugorjon vissza mindíg. Ha van ilyen akkor mondmár el, hogy hol tudom beállítani. :)

Számomra a jobb oldali tükör nagyon gyér. Annál azért lehetne jobb is. :)
  • fs9pilot
    1, Lehet hogy van benne ilyen hiba, még nem próbáltam! De folyamatosan javítják a játékot. Ne feledjük hogy ez nem egy 90 főből álló franchise vállalat.

2, Nálam tökéletesen láthatóak a táblák, minden körülmények között. Szóval nem tudom nálad mi a gond. :DD

3, Igen, ez is tekinthető "hibának".

4, A világítás gondra már van számtalan mod, ami megoldja a problémádat, pl. a RED is megoldás lehet rá.

5, Igen, az AI sem tökéletes, de ez is javítva van/lesz folyamatosan.

6, Parkolás is tud érdekes lenni néha, különösen ha olyan helyre mész ahol két pót fogja közre azt a helyet ahová egy exkavátoros póttal kell betolatni és van éppen egy pótnyi helyed. :D

7, A tükörrel nem értem mi a gondod. Szerintem a renderelési % -ot vedd fentebb a grafikai beállításoknál.

Az ötletedhez pedig annyit, hogy kamera modok is vannak már, sőt, te is tudod módosítani a kameraállást/magasságot, kedved szerint. :))

Szerintem megéri megvenni, mert folyamatosan javítják/fejlesztik. A most közelgő 1.3-as javításban is "rengeteg" minden lesz javítva, és várhatóan új funkciókkal is bővül a játék. :)
  • Deviome
    Üdv! Légyszives mondjatok már egy olyan map-ot ami van egy kicsi kihívás is. Mármint változatos táj. És persze ha nem gond normálisan működjön már.

Amúgy nyúzom én is a játékot és van hiba. Ráadásul elég dúrvák! :D
    1. Az milyen hiba, hogy a lejtőn állva nem gurul vissza a kamion??! o.O Se fék se parkfék, de még csak sebességben sincs és nem gurul vissza. :D ( csináltam képet, de nem tudom hogy kell feltölteni )
    Ha rükvercbe teszed akkor sem. ( lehet tesztelni nyugodtan )

2. Azokat a nyomorúságos táblákat látni nem lehet! Nappal azért nem mert szétvakít, de este meg a világítás anynira gyér, hogy azért. Ahogy észrevettem csak is a reggeli pirkadatkor lehet jól látni.

3. Én még életemben nem találkoztam olyan sztrádával, hogy a külső sáv egy lekanyarodó sáv lenne! A játék teli van olyan úttal ahol mész 90-el és mutatja a tábla, hogy ennél a kijáratnál xy hely fele lehet menni. Erre a következő pillanatban már fordulsz lefele, mert a sávod a kanyarodó. Ilyen nem létezik! Mindíg kiterel egy leágazásra. a 2-3 sáv az hót egyenes.

4. A kocsikat nem lehet észrevenni egyenes szakaszon. Előzés az mókás, mert vagy jön vagy nem.Látni esélytelen. Este még dúrvább. Kb 10 méterre látod meg a fényszóróját. Ja és a kamion fényszórója se semmi. Az is mintha nem lenne. A tompítottról beszélek. Amúgy full grafikán játszom szóval minden maxon van, de így sem látni! :(

5. Az AI nagyon rendes a kereszteződésekben mert villog hogy elenged, de sajnálatos hogy ez annak a rovására ment, hogyha 40 percet indekszelsz , hogy sávot akarsz váltani akkor sem engednek be!! Csak akkor áll meg valamielyik, ha beerőszakolom a kamiont. :S

Sajnálatos még az is, hogy nem vették át a STS-ből a nehézségi dolgokat parkolás terén. Van egy üres placc és annyi. Ennél azért lehetne kicsit több. :)

Amúgy szerintem mostanság már igazán meglehetne csinálni azt a nyomorúságos visszapillantót úgy, hogy abban a kép tűéles legyen. Borzalmas ami a kamion tükre mutat. :(

Pedig amúgy jó a játék! :) Sajnos még csak demo van. Még hezitálok, hogy megvegyem-e vagy sem. Az ilyen hibák elveszik a kedvemet tőle.

Egy ötlet is lenne. Engem nagyon idegesít ez a fix kamera! Mért nem lehet olyat csinálni, hogy a soförhöz tartozna egy saját maga meghatározott alap kameraállás a belsőtérben? Mert én ha bele ülök egy kamionba nem azt látom amit a kamere ad vissza. Egy 165 cm magas embernek lehet, hogy ezt mutatja a kép, de egy 185 cm magas ember biztos, hogy nem fogja látni a Km/H mutatót alap helyzetbe! Szerintem ez nem nagy ördöngősség és elég sokat dobna a dolgon.
  • Tappancs83
    Sajnos nem ismerek rá módot, de ha nem fejlett a játékod, egy nem rég kezdett játékról van szó, és még a kezdeti fázisban vagy töröld a jelenlegi profilod és készíts egy újat. Mást sajnos én nem tudok.
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Valahogy lehet profilt szerkeszteni? Mert észrevettem, hogy ami cégnevet megadtam (nem szándékosan), olyan van a valósában! És én mindenáron olyan cégnevet akarok amit én találtam ki!
    Légyszi segítsetek!
  • Tappancs83
    Köszi. Jelenleg nincs lehetőségem rá. Kéne hozzá 5 kamion és 2 garázs. AI forgalomban miért nincsen jelen? Én még nem állok ilyen jól sajnos. Ez csak a játékos kamionja, vagy része az MI forgalomnak is?
  • sewy21
    szép jó estét mindenkinek!...:D...pár kép a mai útról...:D

alvállalkozok a Beta Trans Kft-nek...:D

• szirc
  • matusz09
    úgy tudom, hogy csak az online kereskedőnél lehet megvásárolni, az iveco között.
  • rarma
    üdv mindenkinek, egy újabb fuvar szállitás,plusz unalomból készitettem egy BSZV azaz
    Belkereskedelmi Szállítási Vállalat pótkocsi festést .

• Tappancs83
    Én is letöltöttem, csak sajnos bármit csinálok nem jelenik meg se a kis kamion kereskedőknél, sem a nagyoknál. Nem tudom mi lehei a baj, még az MI kamionok közt sem látom a forgalomban. Az Amerika map-ot nem használom, lehet, hogy azt hiányolja? Ha igen, azt hol tudom beszerezni?
  • Yusuf
    Sziasztok!
    összehoztunk egy CB rádiót akit mindenkit szívesen várunk fent. eurotruck oldalon a letöltések / saját kiegészítők között van leírás. Gyertek. :)
  • kiskopi
    Indítottam egy új profilt,abban mükszik.Azt akarom megpróbálni,hogy a két profilt összevarrni egy harmadikká,hátha jó lesz
  • matusz09
    Nem hiszem, hogy ezt meg lehetne oldani
  • rarma
    én probáltam már azt a fajta mapát, és nekem volt fuvar oda és vissza is, ha jól emlékszem milánóból teszteltem a mapot, és amikor leszállitottam a fuvart, ugyan úgy visszafele is tudtam vállalni fuvart.
  • kiskopi
    És azt nem lehet megoldani,hogy új profilt,de a kamionok számat,sőförök számát,szintet,ilyesmit ,pénzt,km-t átrakni az újba?
    Csak mert 53 kamionom van,ugyanennyi sofőr,31. szint,és nem nagyon akarom teljesen elölről kezdeni... :P
  • matusz09
    Úgy tudom, hogy új profilt kell kezdeni
  • kiskopi
    Sziasztok!
    Letöltöttem a Trucksim map v1.5 nevű mapot,amiben benne van Győr,Genova,meg néhány osztrák,olasz,és Észak-Afrikai város.De ezekből az új városokból nem tudok fuvart vállalni,és az eredeti városokból sincsen az újakhoz fuvar.Mit kell csinálni,hogy működjön?
  • AXmen
    Hát a gépem elég trágya (konfigom az aláírásban van, azaz gyenge).
  • sewy21
    topgunnak is szól...:)
    a truck shop v6...truck shop v6
    itt megtaláljátok...:)
  • retoucher
    Kicsit személyre szabtam az MP4-est...

• 0Diaz0
    Hát,figyelj. Milyen géped van? Miböl áll?

Mert megnézed az enyémet,az már nekedis jólenne szerintem. Nekem városba sajnos olyan 15fps-emvan(belülről.. ), kintről kb 23, városon kívül pedig olyan 35-45(belülről) kívülről pedig 60-70, és majdnem ultrán van..
  • fs9pilot
    Nem tudja valaki honnan lehet más fajta autó szállító pótot letölteni, vagy esetleg a meglévőt cserélni?
    Mert eléggé unalmas hogy állandóan a Skodákat viszik kamionszámra. :DD
  • kamionos26
    sewy21 az melyik mod amivel lehet a Scania hátulját is tuningolni?
  • Gázfröccs
    Lack
    Melyik felni mod van a traileren, mert nagyon bejön?!
    Előre is köszi!
  • AXmen
    Igaz... majd elmegyek egy haveromhoz, a gépemet feltuningoltatni, és úgy akkor talán visszamennék ETS2-be, meg azért is mentem el, mert ha átállítom lowra, akkor meg sz*r képeket raktam volna fel, valamint nagyon laggolt a gém, amikor játszottam. :S Most erről ennyit (egyelőre).
  • 0Diaz0
    Ez ígyvan, nálunk fauvé-soknál is... Ha EU az autó,akkor USA cuccokat pakolgatnak sokan bele.. Az USA-ban,pedig EU-s cuccokat raknak bele sokan.. :)
  • AudiQuattro
    Szép gép,de megfigyeltem hogy amikor Amcsi játékot adnak ki mindenki eus gépeket akar:D Amikor meg Eu-t akkor mindenki amcsi vasat csinál:D
  • wollnerd #22860
    Pihenő Peterbilt-tel...

Nagyon jó ez az amcsi gépezet.
  • TopGun
    Ezt most Iveco-nal, vagy Scania-nal lehet megvenni? hogy oldottad meg a hangjat? mennyire tuningolhato? belso nezetben latszik az orra?
  • Tappancs83
    Le jött, be van téve a többi modho közé a játékba.
  • TopGun
    Ez dogos! melyik mod alkotja meg ezt?
  • sewy21
    szép jó estét/éjszakát......hoztam pár képet a kis tuningon átesett gépemről...

• Tappancs83
    Köszi, már töltöm is.
  • Maximus4
    De van hangja,csak én néztem el.Már ezer éve scania-val furikáztam és ahhoz volt v8 hangom és mivel ez iveco,ezért nem hallottam a szokásos motorhangot:) De megoldottam már:)
  • TopGun
    Hello! A companyChange es a companyChangeCargo, TrailerSkinSplitter, meg a Liner Trafic az mit csinal?
  • Maximus4
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=22839]#22839[/URL]