Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez azt jelenti, hogy az Al kamionok is 90-el fognak közlekedni és csak a kaptatókon a motor leadott teljesítménye alapján fogunk tudni elõzni? Az tetszene.
gumikacsa
Egy kis vihar

Tompított

Refi

Renault magnum http://kamionszim.hu

Én még most léptem át a hatos szintet, egy Magnumot nyúzok, van egy volvom is az alkalmazottnak, de az valahogy nem az igazi. A többi meg olyan harmatgyenge mint a lepkef**g.

i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/

használom, nekem tetszik, fõleg gyengébb géppel lejtõn lefelé elkezdek elõzni már majdnem megvan és jön a következõ emelkedõ és utána szoktam visszasorolni... 😄😄
Boxer HUN
Voltatok egy páran, akik hangot is adtatok annak, hogy az AI kamionok indokolatlanul lassúak...
Hoztam nektek rá egy pirulát...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Jók is a svéd gépek! Az alkalmazottaimnak az van, full alap kinézet, legerõsebb motorral... Nekem is az lenne, csak sajnos nekem egyáltalán nem tetszik...( kinek a pap, kinek a papné...)
Én is mindent végigpróbáltam, de kinézetre most legjobban a MAN-jön be, régebben meg más...
gumikacsa
Nem birtam ki, nagyon nehéz nem le ülni játszani.

Pár dolog, ami nem jó, vagy hiányzik (nyilván nem jut eszembe minden):

- Optimalizálatlanság. A képeken is látszik, nem túl szép a graf, pedig nincs annyira szar gépem.
- Csak bérelt pótokat vihetünk, nem lehet saját pótot (pótokat) venni.
- Az alkalmazott sofõrök nagyon bénák, sokszor olvasom, hogy üresben mentek haza. Ha én szabhatnám meg, mit vigyenek, és hova, nem lenne a rengeteg üres menet.
- Az AI sokszor indokolatlanul fékez, már egyet-kettõt seggbe nyomtam, mostmár inkább jobban lemaradok.
- A rádió megoldása elég igénytelen, ennyi erõvel mehetne a háttérben bármelyik zenelejátszó.
- Legalább 1db régebbi gép is lehetne a játékban (azt már nem is merem írni, hogy típusonként 1db).
- A belsõ térbe semmit nem lehet tenni a névtáblákon kívül.

Biztos van még, így hirtelen ezek jutottak eszembe.

Hogy ne legyen egyoldalú a lista, pár dolog, ami tetszik, ill. javult az eddigi játékaikhoz képest:

- Grafika. A dinamikus fény árnyékkal így is baromi jól néz ki
- Irányítás. A kamion végre úgy viselkedik, ahogy én szeretném.
- Váltás. Végre kuplung, és H váltó, ami még így is három féle képen állítható be. A manuális váltást nagyon jól megcsinálták.
- Világítás. Végre külön gombra tették a reflektort, amit ha felkapcsolok, lehet is látni valamit. Külön jó pont, hogy az extra lámpák sem dísznek vannak, ha felkapcsolom az alsó-felsõ refiket, jaj a szembejövõknek.
- Ha fent marad a refi, vadul villognak a szembejövõk. Illetve néha villognak keresztezõdésekben, hogy kiengednek.
- A városok nem túl nagyok, de elég jól „elõ vannak vezetve”, hogy nagyobbnak hassanak.
- A kamionok tuningolhatósága, bár még elég gyér a felszórható felhozatal.
- Az angolokhoz átkelések megoldása nagyon bejött, fõleg, hogy ez több helyen megtehetõ.
- GPS. Ez az egyik legjobb ötlet volt, bár érthetetlen, hogy a Magnumból miért maradt ki… (egy moddernek köszönhetõen már van benne)
- Esõt nagyon jól megcsinálták.

Ebbõl is van még biztos, hirtelen ennyi jutott eszembe.

Én kamionoknál világ életembe svéd párti voltam a játékba mióta saját vasam lehet azóta csak volvoval vagyok. A munkavállalómat is egy 750-es géppel dobtam meg így elsõre hitel és optikai tuning nélkül. Amikor váltózni kellett a játék elején akkor próbáltam még pár gépet ki ami éppen akadt de azon nem lepõdöm meg ha a játékban is a svéd gépek a legerõsebbek.
endy mivel vagy hogy vetted fel a videót?
Carlos
Énis csak ritkán találkozom vele.
Köd volt 1x, esõ 2x kábé (20 óra játékidõ, lvl 17)

Þór vígi þessi rúnar

nem rossz, nem rossz 😊

Kölcsönkértem 1 rabszolgám FH16-ját ami 750es, kicsit lemostam 😄😄 és közben meg ámuldoztam mennyivel erõsebb a MANomnál...

merre jársz? én már nagyon várok valami komolyabb idõjárást de eddig még semmi nem volt 😞

i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/

Mentetek mar kodben? Nalam most esik es kod is van de eleg nagy..😄
2. fuvarom Dijon-ból Linz-be. Pár kép...

Pihenõ, így néz ki tompitott fényszóróval a gép.

Így, meg ha rá rakom a szúrót...

A szúróval még a baglyot is leszedem a fáról...😄
Carlos
Magyar a játék keziccsókolom!
De ha nem menne, akkor: innen.

Þór vígi þessi rúnar

légyszíves adjatok egy magyaritási linket
gordon 24
Hm... Akkor feleslegesen dolgozom itt😊) Okés Akkor holnap átállítom😊

Köszi..

Downhill!!

Berakod sebességre, onnantól csak a kormányt tekered 😊
Hát már az is jó lenne, bár nekem a szívem vágya egy 3 tengelyes magnum, de hát addig amíg a takaró ér, szóval azt is megköszönöm ha csinálsz 4x4-et, gondolom ez azt jelenti, hogy minden kerék hajtott, ergo jobban húz pl hegyen...

Pedig nem rég még olyasmit mondtál hogy vársz a vétellel,már mint a játékéval,majd csak november környékén,de látom nem bírtál ellen állni a kísértésnek.
Szép kamion.
Azért leírhatnád szerinted mik is azok az idegesítõ dolgok,hátha egyezik a véleményünk,de szimplán kíváncsi lennék te hogy is látod.
gordon 24
Skacok azt szerettem volna még kérdezni, hogy a kamzik amik szerepelnek ebben a játékban igazából automaták? Mert én most váltogatok 12 fokozatot H váltóval (g25) és nem tudom jól csinálom.é😊)

Tehát mondjuk egy Volvo FH 16 az szépen váltogat csávóka meg csak tekergeti a kormányt, vagy nem?😊)

Sajna nem volt alkalmam bele csüccseni egy ilyen vasba szóval ezért a kérdés😊

Downhill!!

tatra105
az összes kamionnál jól jönnének akár a 4x4 vagy a 6x6 úgy mint a DAF-nál megcsináltad 😊

gomze
Tudok, de csak 4x4-et mert a Renault-ba nincs három tengely

Köszi szépen,nem tudom hogy van-e értelme,inkább csak látvány.
gumikacsa
Na, nekem is alakul a vas, de még nem az igazi. Még nincs meg a kellõ szint a komolyabb dolgokhoz, sajnos nincs túl sok idõm játszani.
De azt már ennyi játék után elmondhatom, hogy a néha elég idegesítõ hibái ellenére a játék végre az, amit évek óta várok az scs-tõl. Nekem nagyon bejön.

Carlos
Csak sima lámpa.

Þór vígi þessi rúnar

Maximus4
Nem sikerült,de javítottam a linkedet,most már látható a kép😊

A gumi lecserélésének van valami értelme,vagy csak látvány?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Városba refivel közlekedni?😄 Nem villognak a szembejövök?😄

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Firerock
Sziasztok!
Van valami lehetõség arra hogy kikapcsoljam a 90 km/h-s limitet?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Sziasztok!
Még új vagyok erre felé.
Az én vasam így néz ki:

Remélem sikerült,ha nem akkor bocsi.
További szép estét mindenkinek! <#wave>
Carlos
Útban bréma felé, zöldre várva:

Þór vígi þessi rúnar

Ha valaki tudja hogyha megrendeltem tegnap délután a játékot a 576-ba akkor mikor jön meg kb.???
Nekem fut a játék ultra grafikán,viszont néha laggol,fõleg index-nél.Akinél ilyen van,az a menüben a segédfényekbõl vegye ki a pipát!Nálam így jó.
Bocs,de hátha tudtam segíteni valakinek.
nagyon király vagy, tetszik, bár még nem próbáltam, de az elképzelés jó 😊 ilyet nem tudnál csinálni renault magnumhoz? nagyon jól jönne 😉

Krisztiam
köszi 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

amúgy télleg az van hogy ha más is ugyanazt a serial-t használja akkor bekerül a feketelistára??

V43 1105
Amint valaki ad rendes templatet / és vagy pótot .. nekiállok.. a volvoknak is.. bárminek 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szabi84
nah szavztam enis greenlightra

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Krisztiam
vasúti átjáró merre van? mert még én nem találkoztam vele.. pedig tudom van...
valaki Bika Logisztikás trailert nem tudna csinálni?😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Boxer HUN
Esõ van dögivel... Pár napja közel egy órán keresztül fuvaroztam éjjel-nappal szakadó esõben. Hidd el!

Nincs
Nem tudom másnál hogy van, de én eddig nem találkoztam esõvel, pedig pár ezer kilométert lenyomtam. Lehet valahol állítani az intenzitást hogy gyakrabban legyen vagy valami? Mert viharfelhõk néha elõjönnek de esõ még mutatóba se 😞 Hó van a játékban? Skóciában meg Északon?

Boxer HUN
Tesztelném már a v1.1.12 -t, de annyira terhelt a szerverük, hogy ebbõl a tesztbõl már csak holnap lesz valami... addig marad a v1.1.11

VALAKI PLS NEM TUDNA ÕSZI MÓDRÓL EGY LINKET ADNI HOGY HONNAN SZEDJEM LE MIVEL ITT NEM TALÁLOM. Elõre is kösz. Am azértam nagy betûvel mert ha kicsivel írok úgyse figyeltek rá
MANos Viktor
Úton. 😊

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Dupi30
Oppa elrontottam a a linket sorry :S
Ittvan:

LFS World név: Dániel(hunn)

Dupi30
Elsõ fuvar saját géppel:

LFS World név: Dániel(hunn)

biztos vannak olyan kretének 😄 Akik próbálkoznak 😊)

Még nem kapott elég szavazatot... szavazz rá, annyival is elõrébb vagyunk.

www.smart-bus.hu

szabii98
és ki olyan h*lye, hogy frissíti a warez játékot? 😉

I met God. She's black