52658
-
#23092 Összegyűjtöttem pár fontosabb módot, amik működnek az 1.3-as frissítéssel és várhatóan a későbbiekben se lesz gond velük.
Mindegyik mód egyesével tesztelve és összeillesztve, hogy tökéletesen működjenek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A felhasznált módok egy csomagba gyűjtve:
- Realistic Physics Mod v1.7 Update for ETS2 v1.3 - Készítő: Oscar Lee
(billegő fülke, mozgó felfüggesztés, stb.)
- headlight - Készítő: sten1467
(javítja a lámpaburákat)
- Trailer Skin Pack v1.3 - Készítő: satan19990
(a vontatmányok textúráját cseréli ki valódi céglogósra, az 1.4-es verzióból néhány apróbb részlet átvéve)
- Real Company v1.3 - Készítő: satan19990
(a vontatmányokhoz való céglogók az épületekre, Skoda gyártáblák hozzáadva)
- Lone heavy duty equipment - Készítő: lonestranger
(a munkagépekre eredeti festés, logók)
- Real Tire - Készítő: Andrey_Hard
(valódi gumi márkákra és típusokra cseréli a vontatók és vontatmányok gumijait)
- Mercedes-Benz Logo Mod 1.3.0 - Készítő: Letsqond
- real AI vehicles logos - Készítő: Srele
(valódi márkajelzéseket rak az autókra)
- valódi európai benzinkutak - Készítő: Golfin
(Aral, LukOil, Esso, Shell, OMV, BP, Agip, EuroOil, Total)
A mód alaposan tesztelve, az 1.3-as frissítéssel tökéletesen működik, ha nincs bent másik mód.
Pár apróbb textúrát módosítottam csak, a munka nagy részét a feltüntetett készítők csinálták, köszönöm nekik!
letöltés
-
Bal0924 #23091 Kellene nekem 2 mod.
-Hogy mehessek többel mint 90/110....
-Hogy a kamion fülkéje mozogjon... -
#23090 -
#23089 Képet nem is lehet. -
Bal0924 #23088 Ez lemaradt.
Miért nem tudok 110nél többel menni? Bent van a "ets2_speed_limit_120_valera_t.scs" -
Bal0924 #23087 Sziasztok!
Most tettem fel a pacth-et. 1-2mod-ot ki kellett szednem, mert kiakadt a betöltésnél..
A profilban még mindig nem tudom változtatni a képem, csak azt hogy férfi/nő
Mi az az Automata retarder? Mit csinál ez? -
fs9pilot #23086 Khmm. Látom a google keresési előzményekben már fejvesztve keresik az 1.3-hoz a cr*cket. :DDDD
-
milos620 #23085 Melyiket pontosan a Skancsit vagy a Dafcsit?
rarma #23083: én is a hűtősökért és a függönyponyvásokért vagyok oda!
A lamberet pótok meg kifejezetten jól sikerültek! -
#23084 max pár nap és úgyis meglesz a frissített verzió minden lényeges módból.. :)
-
rarma #23083 Köszi a váalszt a 3 kérdésre , de az elsőnél amit belinkeltél arról tudtam már, de nem teljesen ugyan az a trailer tipus, amit milos620 írt a Lamberet tipusú trailer az ami inkább hasonlít a thermo king-re LÁSD-E KÉPEN .
Második kérdés válaszolásra, nekem csak a Merci Benz actros mp4 van a mód mappába,és ahoz van egy két tuning mód, az még rendbe van hogy elveszlik a tuning mód , nem lehet használni ha feltelepítem " esetleg "
a 1.3.0. patch-t mivel az még 1.2.5.1-hez lett készitve. Akkor megint lesz elölről kezdve egy új tuning mód majd minden kamion tipushoz? mert már a 1.2.5.1-est nem lehetesz értelemszerüen használni az 1.3.0. verzióban?.
Csak lehet egy néhány fog működni ami esetleg távolnézet , camera mód, flarepack,és lehet hogy akkor amit eddig letöltöttem pótkocsikat, azt sem lehetesz használni a 1.3.0. verzióba?.
-
crossy104 #23082 Hmmm. Ilyet fogok vezetni 20-ától.Csak az fehér. :) -
milos620 #23081 Van a lamberet mod a restabin! -
milos620 #23080 Ez is nagyon jó mod! :)
de jelen pillanatban ezzel a skinnel vagyok el!Szerencsére egyikkel sincs baj az 1.3.0 patch-elt játékkal!
-
#23079 Szia
1. alapból benne vannak a játékban, csak nincs rájuk írva a nevük :D
ez a mod ráírja
2. tuningok és új kamionok biztos nem működnek, azokat el kell adni, többi mód elméletileg akadás nélkül kivehető, érdemes kivenni a pipát mindegyik elöl, aztán egyesével megnézni mitől hülyül meg a játék :D
3. én nem tudok ilyen módról, erre majd lesz egyszer hivatalos frissítés :) -
rarma #23078 Szép jó reggelt mindenkinek !
Három kérdésem lenne.
1 :
ETS2-be thermo king -es trailer-ek s hasonlók,nincsenek még letölthető? vagy nem is lesz készítve ETS2-be? Ilyenekre gondoltam kérédésembe .
KÉP
KÉP
2 :
Az új patch-el kapcsolatba, nem tettem még fel mert sok negatív észrevételt olvastam akik már
feltelepítették .
Az lenne vele kapcsolatba a kérdésem hogyha megteszem ezeket a lépéseket mit itt ír SZABI
és ha feltettem akkor ugyan úgy viszatehetek mindent a régi helyére , hogy továbbra is használni tudjam?
vagy várni kell hogy készítsenek ehez a 1.3.0 verzióhoz új kiegészitőket ? Mert esetleg a 1.2.5.1 verzió kiegészitő módjai már nem fognak akkor működni?.
3 :
Nem tudd valaki olyan módott az ETS2-ben amit beteszek a mód mappába, és minden kamion tipushoz
le lehet cserélni az első és hátsó rendszámot ?.
Válaszokat előre is köszönöm, további szép napot ! -
Petykafiam #23077 Felpatcheltem 1.2.5-re de a hiba (lerak a tálcára és nem enged vissza) még mindig fent állt. Így már biztosnak tünt hogy a modokal van a gond. Kitöröltem mindet úgy jó lett visszarakosgatom a tutikat amik régebben is mentek mert arról volt egy biztonsági mentés régebbről és maradt 4 mod amit később raktam be egyenként beraktam és leteszteltem. A 200km/h-s mod volt a ludas azt beraktam akkor egy idő után jött a fent említett hiba azt letöröltem beraktam helyette a 120km/h modot és láss csodát újra működik. Másnál volt ilyen gond vagy csak nekem produkálta ezt a 200-as sebesség limiter mod? Mondjuk az se kizárt hogy másik moddal akad össze.
Felraktam az 1.2.5-öt erre kijön az 1.3. Nc... :D -
#23076 az L betű mehet a festésre is :D
-
Csabi2007 #23075 Énmeg most vittem 25 tonnát.. :D Hát mire az felgyorsult..:D Egyébként jó ötlet volt ezt belerakni h sulyfüggő legyen márcsak azt kellett volna, hogy az üzemanyag is ennek függvényében foggyon meghogy ha nem nyomom a gázt akkor ne fogyjon demajd talán legközelebb..:) -
peta19901010 #23074 Daruson a kvn-eket érted? -
#23073 Na, nálam a probléma fele megoldva..
Tuningnál levő fagyás : Elszállt, tehát az már nincs, viszont mikor a kamionjaimat akarom megnézni, akkor még mindig kifagy... koppkopp. -
#23072 Most viszek 18 tonnás fuvart. 60 km/h óra fölé alig akar menni. Sebességváltóból meg motorból is a legjobb van. (seb.váltónál a legutolsó, bár oda nem manual volt írva, én meg manuálisan használom a sebességváltót, de nem hiszem hogy köze lenne hozzá) -
nyitraip #23071 A mozgó kabin mod az nem fog neki tetszeni de arra ki is jött már egy ujabb mod szép mozgással a retarderre is belőve. A belső hang se lesz jo mivel a retarder hangja és paraméterei nincsenek benne amikor használnád a retardert kifagy. Ugyhogy a kabin mozgó és belső hang meg motor hang meg ilyenek nem fognak menni. Szerintem a darus mod sem fog menni mivel hogy már sulyozva vannak a fuvarok tehát ujabb adatkavalkád ami a régibe nincs benne. Szebb viz mennydörgés ezek lehet hogy menni fognak de ez sem biztos. -
#23070 A cabin phisics az tuti, kifagy a játék egyből. -
#23069 Igazából a kamionokból új típus nincsen bent. Tehát minden gyári.
Ami a kamionokat érintő mod:
Az ugye a real logo. Gumi festés. L betűk az ormányukon. és talán ennyi.
Ha ezeket eladom róluk akkor gyári alap kamionok lesznek. Akkor is el kell adni őket?
A többi mod az ilyen reálisabb hülyeségek. Szebb viz mennydörgés hang. pótkocsik mozgó kabin belső hang ilyesmik.. Meg a darus mod ..
Ezek elvileg akkor nem kavarnak be?
-
#23068 most olvasom, resta-n.. így már nagyon hangulatosnak tűnik -
vajo #23067 Kivettük belőle a lámpákat. :) Így egyénire szabható lesz, olyan lámpával amilyennel mindenki akarja. -
#23066 normál lámpás verzió is lesz ? :) -
vajo #23065 A végleges verzió hivatalos bemutató videója.
-
#23064 ctrl+a majd shift+del :D
kezdésnek biztonsági mentés a mentésedről, az új kamionokat eladni majd törölni a modot, tuningokat eladni majd törölni a modot, minden más elméletileg nem zavarhatna be -
#23063 Srácok!
Szedem a le a patchet. Viszont rengeteg modom van, szeretném őket kiszedni, ne okozzon gondot. Mit tanácsoltok? Mik legyenek a lépések?
-
#23062 900fokos kormánnyal és fékpedállal viszont zseniális :D -
#23061 Ez a retarder a nálam "jobb egérgombos" fékezésnél annyira nem észrevehető, vagy igen?:D -
#23060 retarderrel és 1.7es fizikamóddal nagyon hangulatos lett a játék, végre normálisan lehet fékezni, kisfékkel lassul, nagyfékkel megáll, majd a végén visszabillen hátra a fülke ahogy kell :D
a pótok súlya is nagyon jó lett és az is tetszik, hogy teljesen be kell már állni a kamion, nem elég a potot nagyjából beparkolni csak :D -
#23059 Nekem meg sincs a mentésem hagyom a f***ba az egészet xD -
#23058 -
Gázfröccs #23057 Szabi!
Köszi a skint! Nagyon teccik! -
Mikeee89 #23056 Olyasmire gondoltam, hogy egy tapasztaltabb játékos elmagyarázza pl: "a bal alsó tükröt állítsd be úgy hogy a kerék még látszódjon, meg a rakomány vége, stb." de mivel még az elején jártam újrakezdtem... -
milos620 #23055 Én azt használok teszt céllal plusz szint mod és amit lejjebb írtam!
Patrick06 által kiadott első pénz hack van benn mert ezzel kapok 25 millát és nincs gond!
Ha gondolod próbáld ki ezt -
milos620 #23054 Akkor jó a modokkal nincs semmi baj!De ez hogy hogy nincs feltüntetve a patch tartalmába hogy javítva módosítva lett? -
#23053 hat az uj patch utan egy kb ezer eves mentest kaptam vissza, amiben 12es vagyok es alig van penzem stb eleg gaz :S remelem mihamar mukodesre birjak a penz hacket mert mire megint osszekaparom a kamion fejlesztesre a penzt kihullik a hajam :S