52658
-
vajo #23855 Az Expert verzió a hivatalos és végleges. A másik, ami korábban jött ki, az csak egy fejlesztői verzió ami igazándiból hiba keresés miatt le kiadva. A RED Expert a legújabb.
www.envsimstudio.blogspot.hu -n lelehet tölteni. :D -
Axtros #23854 Mi a különbség a Environment Simulating Studio RED Expert Summer és a Real Environment Dimension Summer & Winter 2013 Environment Simulating Studio között? Csak annyi, hogy a RED-ben nincs benne a téli mód? -
#23853 Szia. Ezt a trélert honnan tudnám leszedni? -
#23852 Ha a steamon vetted, ne rakd fel a patchet, mivel a steam alapban frissíti a játékot. -
JohnnyVTI #23851 Sziasztok! Most vettem meg a játékot steam-en keresztül. Fel tettem a legújabb patch-et is, azóta kéri a kucsot! Mit tegyek? Valaki segítsen legyen szíves! Előre is köszönöm! -
rarma #23850 Szép napot minden kollégának !
Egy kisebb pihenő , aztán indulás tovább.
-
AttilaRO #23849
-
#23848 És mennyivel növeli a gépigényt? -
vajo #23847 Real Environment Dimenson-t :D -
bazsika00010109 #23846 melyik modot használod hogy ilyen szépek a kamionok ?? -
peta19901010 #23845 Erről tud valaki valamit? -
vajo #23844
-
Gázfröccs #23843 Sziasztok!
Tudja esetleg valaki azt, hogy ez melyik mod? Előre is köszi!
-
#23842 Tud már valaki megoldást a forgalom növelésére? Nem lehet valamit átirn?
Hozok pár képet a mai reggelröl... -
dolcsi19 #23841 Sikerült! már ismét a gáz pedál meg szállottja vagyok! :D Tényleg a magyar map mikortól érhető el számunkra! Tud valaki valami infot?
-
rarma #23840 Honnan lehet letölteni a magyar mappot ? -
gepesz89 #23839 sziasztok kinek müködik a nagyar map ? -
#23838 Ez fura. Én is Win7-el nyomom.. -
dolcsi19 #23837 Sziasztok! Lenne egy problémám Win7-en nem megy a Játék! Mi lehet a probléma! Tudna valaki segíteni! A xp-n nagyon jó volt és tökéletesen ment is de itt nem bírom életre kelteni! :( Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
#23836 Én letöltöttem a mapot de nem is találkoztam vele az utakon...viszont a pótom kerekeit elba...a..
-
#23835 Sőt... rengeteg kátyú. Tiszta Magyarország... -
#23834 a lengyel része biztos jó lesz, van kátyú és trafi is... :D
-
#23833 Nagyon belemerült az EU mapba... Viszont az talán nem "összetákolmány" lesz. -
#23832 naja, csak a v3ból sokminden hiányzik ami a v4be jó, viszont a v4be sok bug van, hát még a v5ben.. ezért is pakoltam össze őket magamnak, kiegészitve néhány egyéb textúracserével :D -
#23831 ... a sátánkáé... :D
-
#23830 szerintem legalább egy jó trailer pack van fent... :D -
#23829 Járj utána előbb, hogy miért nincs árnyék a magyar utakon...
Ui.: A RestaCar oldalán a letöltésre legméltóbb modok vannak publikálva. Szerintem ezt bizonyítani már nem kell...
-
mzsolti21 #23828 Olvasgattam Facebook-on a magyar map hozzászólásait, hát szerintem nem pocsékolom rá a sávszélt :)
Ahhoz képest, hogy be volt harangozva, zúg a nép... -
#23827 Hello!
Valaki tudna mutanti egy jó trailer packot, ami olyan trailereket tartalmaz amit a magyar utakon is látni? :D
Pl. DHL, FedEx stb...
Tudom hogy van 1 milliónál is több restacaron, de valahogy egyik pakk se jön be...
Előre is köszönöm annak aki mutat! :) -
peta19901010 #23826 Ezzel kapcsolatban az a kérdésem lenne, hogyha most leszedem, és majd a "bővített verziót is" annál is előről kell majd kezdenem vagy valahogy meg lesz oldva ez a probléma? -
krisztian1329 #23825 2013.04.03
Kész lesz az M7 és M3(Eger-Miskolc) autópálya ez áll a mapban -
TerDikDev #23824 tud valaki olyan modot,hogy legyen légterelő/spoiler a kis és középfülkés kamionokon?főként scaniára kéne,mert amit találtam,attól nem lesz árnyéka a kamionnak. -
vajo #23823 nincsmit :) naponta egyszer szoktam ránézni a topikra hogy minden rendben. Ha nagyon kelle RestaCar-on elér bárki, vagy face. :) -
#23822 Aham! Akkor valamivel akadhat... Nahh majd kiderítem mi a tettes. Köszi.. -
vajo #23821 Az én modom, annyi, hogy berakod mod mappába, mert én csak a modelfájlhoz tartozó mat és dds- fájlt módosítottam és így színezhető. Viszont nem tetszés szerint, mert ahhoz új külön modot kellett volna csinálni. Az enyém egyszerűen az alap festéssel, vagy mintázatos festések Első színét használja fel a hűtőmaszkhoz. :) -
#23820 a modellfrissítés első ránézésre csak új hűtőmaszk meg lámpák, szóval még lemodellezni se lenne túl nagy munka :D -
#23819 De a te modod az, hogy működik? Mert próbáltam régebben azt. Nálam a következő történik. Berakás után ezüst lesz a maszkja a kamzinak.
De ezt ezek után sehol nem tudom megváltoztatni. Illetve lehet béna vagyok és nem találom meg:) De se a festésnél, se az alkatrész hozzáadásnál nem kínál fel lehetőséget erre..
Ez a skin ami megcsinálja a maszk színezését jó, és működik is rendesen, ami nem tetszik, hogy megint nem világítanak a kis fényeim, Persze ez nem nagy dolog, meg foglalkozzak már mással mi?:) Csak gondoltam rákérdezek.
-
vajo #23818 A pmg az modelj fájl. Zmodelerrel tudod megcsinálni, de ha nem használtad nem is fog menni. a pmd pedig a model fájlnak az adatait rögzíti tömören. Ha kiveszed ezt az egészet a mod mappából és alap a kamion, akkor pl berakod az enyémet és működni fog.
De lehet, hogy az a kamion akad össze valamivel. -
#23817 Igen elég szép. Ezért néztem utána, mert nem láttam még ilyet:) Remélem én is, hogy lesz frissítés, meg esetleg tandem?:) Nah jó sokat ne várjak mi? -
#23816 Vajo te modolgatsz sokat. Nincs erre valami ötleted?: