Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumikacsa
Nem is lenne ezzel semmi baj, csak kicsit lentebb még itt fröcsögtetek, hogy csalt, akkor ne kérkedjen vele. Szerintem ez ugyan olyan csalás.

Sõt, a játékban van egy olyan opció is, amivel néhány km megtételével és akár fél óra alatt el lehet jutni akár 20-as szintre is. Minden cheat nélkül, csak a játék adottságait kihasználva...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Jaja leesett már nekem is. 😊

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

Ez is jó csak az a baj hogy jobb kormányos!Szerintetek milyen kamiont vegyek?!
bullseye9
Rendben, igyekszem nem elfelejteni 😉

Az eretedi GTS-es verzióban egyébként a skin dds-ét megtalálhatod, innen tölthetõ:

http://www.eurotrucksimulator.org/forum/viewtopic.php?f=37&t=313

Kössz hogy beraktad
Akinek józan paraszt esze van,az már régen rájött erre a dologra,amiben igazad is van,hogy nem "Cheat",hanem gyárilag van benne. Na de most mit is vennénk ebben csalásnak,azt,hogy többet pihensz? Ha valaki pihenés után nem akar éjszaka vezetni,az pihen még 10 órát,mi van akkor?Semmi! Konkrétan én is utálok éjszaka vezetni a játékban,mert a fényszórót lehetetlen használni a forgalom miatt,sokszor inkább átalszom és lásd rájön az ember. Megnéztem a levezettett km-ed és a napok számát a játékidõben,LOGIKA!! De szerintem ezzel nem rontottam el a játékélményt és nem segítettem senkinek,ha valaki az ellenkezõjét gondolja,annak csak annyit mondok,hogy menjen föl a Rakpartra és lõje tarkón magát,ennyi😊)

Tessék beraktam neked a videót!

Tikal
akkor majd szolj ha látod valahol egy kész verzioját 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bullseye9
Én konvertáltam be egy hasonlót, de messze nincs olyan állapotban, amilyennek lenni kéne sajna...

Kell még idõ a moddereknek, hogy rájöjjenek a konvertálás módjaira, egyelõre nagyon kevés a komolyabb kamion és pót modifikáció.

http://www.youtube.com/watch?v=6mgd1OfKRFY ha valaki tud hozzá linket legyenszives adni köszönöm!
minket tegnap hivtak hogy ma jön meg nagyon várom! 😊
Tikal
Valakine volt egy ANDREAS ANDERSEN pótja, kellene 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nyílván van, és látszott hogy valami nem kerek az egésszel amikor a km-t néztem. 😊

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

Kamionkereskedõk:

Scania:
- Aberdeen
- Dresden
- Hannover
- Lille
- Manchester
- Milano
- Strasbourg

Volvo:
- London
- Luxemburg
- Nürnberg
- Osnabruck
- Verona
- Wroclaw

Mercedes:
- Bratislava
- Geneve
- New Castle
- Plymouth
- Rotterdam
- Stuttgart
- Szczecin

DAF:
- Amsterdam
- Bremen
- Cardiff
- Glasgow
- Leipzig
- Salzburg
- Zurich

MAN:
- Berlin
- Bern
- Birmingham
- Calais
- Dortmund
- Edinburgh
- Munchen

Iveco:
- Brussel
- Frankfurt
- Grimsby
- Hamburg
- Torino
- Wien

Renault:
- Dusseldorf
- Felixstowe
- Lyon
- Paris
- Prague
- Rostock<#felkialtas><#felkialtas><#alien2> ( volvo az igazi)
Nagyon szívesen .
Erre szokták mondani mindenre van magyarázat.<#wink>
Köszi a választ, már érthetõ számomra. 😊

nekem is volt olyan hogy felborultam :/ és aztán közzelebb voltam a célhoz mint ahonnan indultam és elvitt oda ahova kell mennem a javítóhoz de onnan már semmi km. 😊<#felkialtas>
A következõ Hsz-ban az illetõ leírta mire jött rá,ami alapból MINDENKI játékában benne van,ez az opció,semmi Cheat,sem semmi más.
Van aki rájön van aki nem,hogy ezt is lehet használni.
Én speciel már rég rájöttem .

Nem én mondtam,így az ötletet sem én tanácsoltam.
Idézet arra a Hsz-ra " hertzui
| tegnap 20:43 | privát | válasz | #16695
Pörgeti a napokat,rájöttem én is "

Persze ez nem ilyen egyszerû,de nem is bonyolult csak rá kell jönni.

A készítõknek ezen részét így sikerül megcsinálni a játékban,hogy ez jó vagy sem azt mindenkinek magának kell eldönteni.

Ebben semmi csalás nincs , az egy más kérdés hogy így elõny szerezni a játékban milyen dolog ,de szerény véleményem szerint ezért NEM egem terhel a "felelõsség" hanem a játék készítõit,hogy ezt a "hibát" ha ez az ,így és ilyen módon valósították meg, csupán a játék adta legális opciót kihasználva ........maradjunk annyiban könnyebbé tudod tenni ..........de elõbb utóbb úgy is rá fog jönni mindenki.

Azért is nem tettem közzé,ahogy a fentebbi idézet hsz-ja leírta és nem Én,nem szerettem volna elvenni senkitõl az illúziót és a játék élményét nem szerettem volna ezzel rombolni.
Ezért is nem írtam-írom le most se hogy is kell ezen gyárilag beépített opciót használni.

További jó pénzkeresést mindenkinek.
Garth22

bullseye9
Ejha, úgy látom a kerék konvert is összejött. <#taps>

Én elakadtam a kamion konvertnél, a "gyári" Magnumot sikerült visszarakni, plusz alkatrészt is tudok hozzáadni, de ha kitörlök valami cuccot az eredeti kamionból, kifagy... Majd legfeljebb lekicsinyítem az eredetit, és benne hagyom a fülkébe <#nyes>

Garth22

szabii98
van egy kis fül, a szövegdoboz felett 'Infók, Letöltések, tippek, trükkök:' , azt lenyitod, ott lesz hogy Kamionkereskedõk, 1 katt és meglátod! 😊

I met God. She's black

<#vigyor0><#eljen>

| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |

atila4
Volvo kereskedés melyik városban van?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

TaRka0107
Egérrel vezess, úgy jobb mint nyomkodni a billentyûzetet.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Szép estét! Én még új vagyok itt, illetve a játékkal is csak most ismerkedem. Néhány dolgot szögezzünk le már az elején: Warez verzióm van, és csak hülyülés céljából szedtem le a játékot. De! Megfogott. Megfogott pedig az ehhez hasonló játékokról meg volt a véleményem. "Bah, mi a jó abban ha vezetsz egy kamiont/traktort/vonatot st? Unalmas." Aha. Viszont a vezetésben is van kihívás fõleg egy billentyûzetes kezdõnek aki ráadásul nem ért semmilyen jármûhöz, mert falakon át közlekedik 😛 Na jó van egy biciklim. Valahol... Szóval ott tartottam, hogy a játék megfogott. A vezetésen kívül ott a kis emberkéd akit elnevezhetsz. Ezt imádom játékokban mert így az egész közelebb kerül hozzám. Plusz nem értelmetlenül kell vezetgetned: Céljaid vannak. Ugye nem kell ecsetelnem milyen érzés beleülni az elsõ saját kamionodba amit a rengeteg lejárt km után kapott kevéske pénzbõl veszel meg? Nem kell? Jó mert nem tudom milyen érzés 😄 Szóval a játék leköt. De ha ez még nem lenne elég ott vannak a gyönyörû tájak, a hangok, a tuningolás lehetõsége, a szimuláció, a növekvõ kihívás, és a rádió. Milyen jó is headbang-elve róni a km-eket miközben az autósok bambán néznek maguk elé, mert ez csak egy játék. 😊 Sajnos az angol tudásom gyér, de igyekszem tanulni, viszont nem találtam még magyar tesztet a játékról úgyhogy azt hiszem tapasztalnom kell amíg meg nem jelenik valamilyen iromány. Egy szó mint száz ez a játék megfogott úgyhogy ha nem gond megpróbálok feltenni képeket a hosszú utamról illetve megosztanám veletek tapasztalataimat, észrevételeimet. Ha pedig tudok segítek. Remélem hamarosan meglesz az a +3000 lütyõ, és megvehetem a játékot. Addigis barátkozom még vele egy kicsit, azt hiszem. He? Milyen fuvar? Ó hogy az anyád feküdne a kerék alá. Jólvan megyek. *ajtócsapódás, majd motorzúgás* Eisenberg.
Én ennyiért vettem meg 1 hete.

gomze
Azt tudtátok, hogy a szerviznél pótkocsival nem lehet aludni, csak pót nélkül?

A kolegával munkagépeket vittünk Torinóba

Boxer HUN
Itt is akciós... Bocsesz, ha volt már.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

0Diaz0
GPS alapból bennevan a kamionba,de szerintem ellehetne menni.. 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

sanzik
Na én is megpróbálok hitel nélkül boldogulni,sikerült is összeszedni az elsõ kamion árát,szeretem ha több a kihívás.
Még azon gondolkozok,hogy olyat lehetne-e csinálni,hogy gps nélkül próbál meg az ember boldogulni?
El lehet vajon menni csak a táblákra meg a térképre hagyatkozva bárhová?
SimaSuna
megy PM!
Batmanci
Suna!
Azt nem találom, hova tegyem, hogy csak az enyémen legyen.
No, meg, hogy hányas szint kell ahhoz, hogy a különlegesebb festések, ablaknévtáblák elérhetõvé váljanak.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Batmanci
Oké!
Nem is arról volt szó mi jön, hanem mi van a peccsekben.
😊

ronso
Dobtam egy vizeletet..

Sakkoo.......Baszkiiii

Udv! szabad kamera módban hogyan tudom forgatni a kamerát? Nekem csak fel-le-jobbra-balra megy. Valamit rosszul csinálok?
longhaul
Ez az igazság! Romániában

OMSI FOREVER!!!

MerlinW
Most komolyan, Te melyik országban születtél?

[merlinw.org]

longhaul
Engem az idegesít, hogy amikor elvállalok egy fuvart és megyek az Autópályán ha sérülés károsodás F1 és F7 és a szövegre katt, és utána elõrõl kezdi a fuvar szállítás.

OMSI FOREVER!!!

az az újdonságok a mapon az sztem még nem lesz 😄 Elöbb a fontosabb bugokat javítják ki,és utána fognak a térképre rá feküdni 😊

Én megmondom neked hogy én ezeket szûrtem le a blogon a posztból:
-DAF licensz
-fizika javítása
-Ai javítása
-fények javítása
-új fordítások,nyelvek
-sok változás és fejlesztés
-újdonságok a mapon(<#felkialtas>)
-stb.

Egyébként a patch béta állapotba van és ha jól számolom akkor November 10-ére van kiírva.

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Köszönöm szépen!

Batmanci
Mire gondolsz? Az eredeti logókra?
Abból annyi link van itt, hogy csak...
De kedves fickó vagyok, tessék egy:

http://restacar.hu/forum/index.php?forums/egyebek.45/

Köszi szépen a választ. Na ideje aludni menni. szevasztok 😊

Batmanci
A peccsek legfontosabb javítása, hogy a további kamu szériaszámokat bannolja.
Majd a Daf lesz valami, ami szintén semmi, hiszen a modderek már két napra rá megcsinálták.
Azt gondolom, a fontos majd a térkép lesz.
Addig ezeket kell bejárni.
😊

Szép estét!

Valaki egy linket tudna dobni mûködõ kamion licenc módról? Elõre is köszönöm.

Na még egy utolsó kérdés. ha jól látom akkor 2 patch van ami kijött. Nem nyírja ki sem a játékot, sem a mentésemet, ha felrakom õket?
Valamint egyáltalán megéri felrakni? mi a legfontosabb javítás a patcheknek?

TruckerDave
Igen, elõdeihez képest nagyon jól sikeredett. 😊

oksa köszi 😊 különben egész fasza kis játék. elleszek vele egy darabig. 😊