52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    Az Expert verzió a hivatalos és végleges. A másik, ami korábban jött ki, az csak egy fejlesztői verzió ami igazándiból hiba keresés miatt le kiadva. A RED Expert a legújabb.

www.envsimstudio.blogspot.hu -n lelehet tölteni. :D
  • Axtros
    Mi a különbség a Environment Simulating Studio RED Expert Summer és a Real Environment Dimension Summer & Winter 2013 Environment Simulating Studio között? Csak annyi, hogy a RED-ben nincs benne a téli mód?
  • maujuri #23853
    Szia. Ezt a trélert honnan tudnám leszedni?
  • maujuri #23852
    Ha a steamon vetted, ne rakd fel a patchet, mivel a steam alapban frissíti a játékot.
  • JohnnyVTI
    Sziasztok! Most vettem meg a játékot steam-en keresztül. Fel tettem a legújabb patch-et is, azóta kéri a kucsot! Mit tegyek? Valaki segítsen legyen szíves! Előre is köszönöm!
  • rarma
    Szép napot minden kollégának !

Egy kisebb pihenő , aztán indulás tovább.

• AttilaRO

• joceruza
    És mennyivel növeli a gépigényt?
  • vajo
    Real Environment Dimenson-t :D
  • bazsika00010109
    melyik modot használod hogy ilyen szépek a kamionok ??
  • peta19901010
    Erről tud valaki valamit?
  • vajo

• Gázfröccs
    Sziasztok!
    Tudja esetleg valaki azt, hogy ez melyik mod? Előre is köszi!
  • ronso
    Tud már valaki megoldást a forgalom növelésére? Nem lehet valamit átirn?

Hozok pár képet a mai reggelröl...
  • dolcsi19
    Sikerült! már ismét a gáz pedál meg szállottja vagyok! :D Tényleg a magyar map mikortól érhető el számunkra! Tud valaki valami infot?
  • rarma
    Honnan lehet letölteni a magyar mappot ?
  • gepesz89
    sziasztok kinek müködik a nagyar map ?
  • gordon 24
    Ez fura. Én is Win7-el nyomom..
  • dolcsi19
    Sziasztok! Lenne egy problémám Win7-en nem megy a Játék! Mi lehet a probléma! Tudna valaki segíteni! A xp-n nagyon jó volt és tökéletesen ment is de itt nem bírom életre kelteni! :( Előre is köszönöm a segítségeteket!
  • ronso
    Én letöltöttem a mapot de nem is találkoztam vele az utakon...viszont a pótom kerekeit elba...a..
  • Boxer HUN
    Sőt... rengeteg kátyú. Tiszta Magyarország...
  • Szabi #23834
    a lengyel része biztos jó lesz, van kátyú és trafi is... :D

• Boxer HUN
    Nagyon belemerült az EU mapba... Viszont az talán nem "összetákolmány" lesz.
  • Szabi #23832
    naja, csak a v3ból sokminden hiányzik ami a v4be jó, viszont a v4be sok bug van, hát még a v5ben.. ezért is pakoltam össze őket magamnak, kiegészitve néhány egyéb textúracserével :D
  • Boxer HUN
    ... a sátánkáé... :D
  • Szabi #23830
    szerintem legalább egy jó trailer pack van fent... :D
  • Boxer HUN
    Járj utána előbb, hogy miért nincs árnyék a magyar utakon...

Ui.: A RestaCar oldalán a letöltésre legméltóbb modok vannak publikálva. Szerintem ezt bizonyítani már nem kell...
  • mzsolti21
    Olvasgattam Facebook-on a magyar map hozzászólásait, hát szerintem nem pocsékolom rá a sávszélt :)
    Ahhoz képest, hogy be volt harangozva, zúg a nép...
  • Tanker56
    Hello!
    Valaki tudna mutanti egy jó trailer packot, ami olyan trailereket tartalmaz amit a magyar utakon is látni? :D
    Pl. DHL, FedEx stb...

Tudom hogy van 1 milliónál is több restacaron, de valahogy egyik pakk se jön be...

Előre is köszönöm annak aki mutat! :)
  • peta19901010
    Ezzel kapcsolatban az a kérdésem lenne, hogyha most leszedem, és majd a "bővített verziót is" annál is előről kell majd kezdenem vagy valahogy meg lesz oldva ez a probléma?
  • krisztian1329
    2013.04.03
    Kész lesz az M7 és M3(Eger-Miskolc) autópálya ez áll a mapban
  • TerDikDev
    tud valaki olyan modot,hogy legyen légterelő/spoiler a kis és középfülkés kamionokon?főként scaniára kéne,mert amit találtam,attól nem lesz árnyéka a kamionnak.
  • vajo
    nincsmit :) naponta egyszer szoktam ránézni a topikra hogy minden rendben. Ha nagyon kelle RestaCar-on elér bárki, vagy face. :)
  • gordon 24
    Aham! Akkor valamivel akadhat... Nahh majd kiderítem mi a tettes. Köszi..
  • vajo
    Az én modom, annyi, hogy berakod mod mappába, mert én csak a modelfájlhoz tartozó mat és dds- fájlt módosítottam és így színezhető. Viszont nem tetszés szerint, mert ahhoz új külön modot kellett volna csinálni. Az enyém egyszerűen az alap festéssel, vagy mintázatos festések Első színét használja fel a hűtőmaszkhoz. :)
  • Szabi #23820
    a modellfrissítés első ránézésre csak új hűtőmaszk meg lámpák, szóval még lemodellezni se lenne túl nagy munka :D
  • gordon 24
    De a te modod az, hogy működik? Mert próbáltam régebben azt. Nálam a következő történik. Berakás után ezüst lesz a maszkja a kamzinak.

De ezt ezek után sehol nem tudom megváltoztatni. Illetve lehet béna vagyok és nem találom meg:) De se a festésnél, se az alkatrész hozzáadásnál nem kínál fel lehetőséget erre..

Ez a skin ami megcsinálja a maszk színezését jó, és működik is rendesen, ami nem tetszik, hogy megint nem világítanak a kis fényeim, Persze ez nem nagy dolog, meg foglalkozzak már mással mi?:) Csak gondoltam rákérdezek.
  • vajo
    A pmg az modelj fájl. Zmodelerrel tudod megcsinálni, de ha nem használtad nem is fog menni. a pmd pedig a model fájlnak az adatait rögzíti tömören. Ha kiveszed ezt az egészet a mod mappából és alap a kamion, akkor pl berakod az enyémet és működni fog.

De lehet, hogy az a kamion akad össze valamivel.
  • gordon 24
    Igen elég szép. Ezért néztem utána, mert nem láttam még ilyet:) Remélem én is, hogy lesz frissítés, meg esetleg tandem?:) Nah jó sokat ne várjak mi?
  • gordon 24
    Vajo te modolgatsz sokat. Nincs erre valami ötleted?: