52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • bikboy
    Sziasztok,légyszí segítsetek nem tudom telepíteni a patch-et pedig már letöröltem és újra telepíttetem a játékot de igy se engedi mi lehet a problémám légyszíves segítsetek
  • Rollerboy94
    Sziasztok valaki nem tud egy MP4 belsőt ??
  • maujuri #23973
    Elvileg igen, de azért a Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2 mappából csinálj biztonsági másolatot
  • rarma
    Nekem Renault Premium van jelenleg , és a 460LE van benne és a 120 km/óra -hoz , nekem bőven megfelel .
  • mzsolti21
    Sziasztok!
    Ha ASteam-en megveszem az eredeti játékot, akkor folytathatom majd a karrierem?
  • Stig95
    nemúgytűnik... :D
    *hagyjátok (bocsi de ez engem szétcsinál)
  • macleody
    Lol. Ezek GTA-s figurák :) De nagyon jó :)
  • rarma
    Hoppá mégegy jó videó a módról . Az biztos, hogy egy idő után nem lenne unalmas a vezetés, lenne mire figyelni.

• rarma
    Na akkor én is teszek fel egy videót , az autostop módról , a nő csak úgy ijedezik,
    és még beszél is a sofőrhöz.
    Amúgy tök jók lennének ezek a módok a játékba amit eddig itt látam videókat.

• razor1997
    Amúgy ugyanez a gond a Testing Ground is ilyen de én ahhoz csináltam külön mentést ("hülyeségre" néven:D), és ha unom a banánt akkor oda kimegyek hülyülni. :DD
  • fs9pilot
    Correction: *hiába mész a "*hiába még" helyett..
  • fs9pilot
    Javaslat:

A RestaBit -en található: Maneuvering Ground - ot, ami Poznan - Szczecin útvonalon található meg, NE töltsétek le, (ne csak innen, sehonnan), mert SZ@R! - Annyit csinál (amíg nem mész el oda, addig működik minden.) miután odaérsz, kiírja hogy "Felfedezted Plac_Manewrowy Városát" , onnantól kezdve nem lesz fuvar!!! Se alvállalkozói, se semmilyen, hiába még cégekhez személyesen, nem fog fuvart mutatni! Én speciel megszoptam vele. Annyit volt a szerencsém hogy előző napról volt mentésem, így csak 1 fuvart buktam...

• razor1997
    Az a videó kamu úgy ahogy van hadjátokmár, hogy nem tűnik fel hogy FAKE.
  • Stig95

Ő is linket kért előbb írtam h nincs!!
  • peta19901010
    Helló.
    A volna a kérdése, hogy ezt meg a 2 korábbit honnan tudnám leszedni.
    Ha linket tudnál küldeni azt nagyon megköszönném.
    Segítségedet már előre is köszönöm.
  • Stig95
    oké most olvasd el a második mondatot ;)
  • bazsika00010109
    de akkor se megy ha kiveszem az összes mod-ot !!
  • Stig95
    Ha a descriptionban nincs link akk valszeg nincs link. Elég béta lehet még...
  • Stig95
    Valószínűleg valami másik mod miatt. Nézd meg a game.log file-t ott listázza a hogy mi a gond.
  • bazsika00010109
    sziasztok van egy problémám hogy ha beteszek map-ot akkor nem megy a játék !!
  • bazsika00010109

valaki tudja a linkét ?
  • Motoroj
    A 120 km/óra eléréséhez sík úton nagyjából milyen erős motor kell? Gondolom inkább 700 körül, mint 400 körül.
  • fs9pilot
    Nem akarok kötekedni, de az a pénz ilyen szinten, tiszta eszközökkel elérhetetlen. Még ha millió lenne, akkor TALÁN, de milliárd, ráadásul majd nem 1,5 az kicsit durva. Szerintem ehhez minden nap, legalább 12 órát kellene játszani, napi 70 fuvarral. - A felvett sofőrök sem hoznak annyit, hogy ennyi pénze legyen. Ez logikus hogy cheat. - De jól van az, nem bűntett. Csak szerintem így semmi értelme nincs a játéknak. - Hitelt pedig max 500.000 Eurót tudsz felvenni, egyszerre maximum. Ugye a 400.000 Euró a legtöbb, és még hozzá 1 százas. - Az sem lehet, hogy fuvaroz annyit hogy visszafizeti, majd újból felveszi, mert ugyanott vagy akkor mint előtte.

A videó amúgy nem rossz. :)
  • joceruza
    Ha élőben is így vezetsz (nem a billentyűzetes irányításra gondolok),remélem a büdös életben soha nem találkozunk forgalomban...
  • Zola02
    Ezt én sem értem... én is egérrel játszom az első rész óta és nagyon jól lehet kormányozni. Csak meg kell szokni.
  • joceruza
  • Luspy
    Ezek az Oroszok :D

• TaRka0107
    Az Isten szerelmére, miért kell billentyűzettel játszani?:D
    Egérrel olyan szépen lehet kormányozni.
  • Volvo Fh12 460
    ha ez meg jelenik akkor az elözöt töröljétek bocsi :S
  • Volvo Fh12 460
  • Volvo Fh12 460
    hello

lehet h már elhangzott ez a kérdés nem tudom elnézést a félre értések véget ez lenne a problámám most raktam ujra az XP-t és ezt a hibát irja feltettem a 2010-es meg a 2008 a Visulat is ugy sem jó már probáltam h a régit le töröltem és ugy is ezt irja :S ha vki szenvedet ilyen problémával és sikerült meg oldania vmi ötletett adhatna h én is nyomjam ujra a játékot :D:P köszi elöre is és bocsi mé1szer ha volt már ez a kérdés!!
  • Hungarykum
    Nekem már a 40-45-ös szintem körül fel volt véve mind a 116 sofőr mindenféle csalás nélkül.
    Már elég jól felfejlődtek így sok pénzt hoznak.
    Kb. 50-es szintemre már annyi pénzem volt, hogy az összes garázst fejleszteni tudtam, minden sofőrömnek maxra feltudtam tuningolni a kamionját és még magamnak is tudtam venni mindegyik kamionból 1-et.
    Ennyi pénzköltés után is még maradt 2-3 millió.
    Most vagyok 56-os szinten és már megint 17 millió van a számlán, ami már csak nőni fog a végtelenbe :D
  • Ivanmaxx
    nem is ad annyi kölcsönt
    ami kölcsönt ad abból fejleszted a garázst meg 4 legolcsóbb kamion sofőrrel és ennyi
    azok még alig hoznak valamit
    inkább még visz mert javítás + üzemanyag + egyéb költség

• Kistax
    Nemcsalás csak az elején mindig kölcsönt kell felvenni és kamionokat és garázst venni
  • Ivanmaxx
    ekkora összeget hogy lehet összehozni 36 os szinten
    csalás kell hozzá az tuti
    én voltam már 40 es szinten de csak 25 embert tudtam alkalmazni
    ez csalások nélkül szerintem nem lehet
  • Kistax
    kora reggeli felvétel szóval elnézést a bénázásokért
  • rarma
    Van egy másik változata is, így nem kell belenyúlni a base.scs -be. én ezt a 120-as módott használom .
    INNEN letöltheted .
  • peta19901010
    Először is bocs a kései válaszért. Azzal az albummal van valami, mert másik albumot ugyanattól az előadótól lazán lejátszik.
    Kösz az ötlete, hogy nézzek meg számokat is, meg a segítséget is.
  • TaRka0107
    Áhhhá, most már oké. Köszi! Kíváncsi voltam már nagyon:D
  • Szabi #23936
    base.scs-st kell kibontani :)

és az ottani könyvtárszerkezetet kell újra megcsinálni és belerakni a helyére a fájlokat és azt bezippelni :)