52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • TaRka0107
    Lehet hülye kérdés, de sosem értettem ezt!
    def mappa hol a picsába van?
  • Szabi #23934
    ets2\def\game_data.sii fájl eleje így nézzen ki

SiiNunit
    {
    game_data : .game.data {

truck_speed_limit: 100.0
  • 14zoltán
    Sziasztok. Csak annyit szeretnék kérdezni hogy azt hogyan lehet megcsinálni hogy a maximum sebesség ne 90km/h legyen hanem mondjuk 100km/h? mit kell átírni? Köszi mindenkinek.
  • rarma
    üdv kollégák !

Kiprobáltam ezt a Poland mappát , na kezdtem örülni hogy egy kis vidéki útszakaszok,
    vidéki házak stb...
    Ez mind jó, csak szerintem 98% -ba van kész , mert egyik városban sincs fuvar , se oda,se onnan .
    Elkocsikáztam Krakow-ba , ha mondhatom úgy több kisebb város? vagy falun keresztül.
    Poland Map
  • rarma
    én ezt a konvertálót tudom, ezzel lehet ogg fájlt is készíteni.
    Format Factory

Vagy lehet a mp3-mal van probléma , hogy nem adja le a lejátszó, probálj meg több mp3 betenni és kiprobálni lejátszani.
  • joceruza
    Nálam ennyi:

• peta19901010
    Akkor mit csináljak, hogy elindítsa?
    Mert nem indítja el, úgy hogy mp3 a formátuma.

• Ivanmaxx
    tévedtem ogg ot nem csinál
  • joceruza
    Ne konvertálj! Ha nekem jó az MP3,akkor neked is jónak kell lennie!
  • Ivanmaxx
    peta19901010

Helló

FreemakeVideoConverter

próbáld ezt
    ezzel mindenféle förmátumból lehet bermilyet csinálni

• peta19901010
    És mond már meg nekem, hogy konvertáljak vele gépen lévő számokat?
    Mivel Youtube link kell neki.
    Válaszodat előre is köszönöm.
  • Hidralysk
    Hát igen itt a nevezetes cégnél is ez van de én nagy családosként nem igazán akarok el menni nagyon messzire.
  • joceruza
    Az nagyon rossz lehet mert nálam minden zene MP3...
  • milos620
    De ha van lehetőséged rá és a körülmények is olyanok inkább nemzetközi viszonylatba fuvaroznék mert a belföldi cégek híresek az aetr be nem tartásáról!És ha netán belefutsz egy kpm paradicsomba akkor baj van!
  • peta19901010
    Kösz.
    Ezek szerint úgy van újabban mint az egyben. Ez egy kicsit meg lep, mert korábban ez (vagy is a 2) vitte az mp3-at.
    Azért kösz még egyszer a választ.
  • Gázfröccs
    peta19901010
    Az a baj hogy a játék csak OGG formátumú fájlokat fogad el! Töltsd le a Free Youtube MP3 convertert, ott a formátumot állítsd át OGG-re és a zenét úgy tedd a music mappába!
    Úgy sikerülni fog!
  • milos620
    Nem biztos hogy Dafot kapsz!Sőt mivel többnyire Volvo-ból áll a flotta inkább Volvo kulcsot kapsz!
    Abból lehet nyesni is! :)
  • gordon 24
    Igen de abszolút nem engedte. Tudod leállt hiba üzivel..

Végül úgy oldottam, meg hogy egy korábbi automatikus mentésre visszaraktam (amikor még nem a Scania volt) akkor visszaállt az összes mod delete, majd egyesével be, kiszűrtem mivel van baja, és folytattam onnan.:)
  • Hidralysk
    Azt ismerem csak az a baj ott a 105-ösöknek annyira kicsire tették a fogyasztási normáját hogy még olyan ujjak hogy nem lehet ki hozni normából és több tízezreket vonnak le.
  • peta19901010
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy tettem a játék music nevű mappájába pár mp3-as számot amit szívesen hallgatnék, de a játék rádiója nem indítja el.
    Mi lehet ennek az oka, és hogy tudnám megoldani?
    Válaszotokat előre is köszönöm.
  • milos620
    MF Cargo

Többnyire új Volvok vannak de most hoztak új 105-ket!

• Scania20
    National instrument, Gebrüder Weiss
  • Hidralysk
    Üdvözlöm a kedves urakat! Azt szeretném kérdezni valaki nem e tudna valami jó belföldi fuvarozói munkahelyet? Elnézést kérek a nem ide illő kéréssel .Előre is köszönöm a válaszadóknak!
  • milos620
    Ez egy régebbi és jelenleg a legfrissebb információk a közeljövőben kiadásra kerülő patch-ről!

Itt pedig egy videó a levegőtermelésről!

De, ha csak a restacar oldalt töltöd be, akkor néha, ha boxer ráér live-ba nyomja és látni is az egyes indikátorok reális érték változásait!
  • Szabi #23911
    vannak magyar bétateszterek :)

itt az utolsó belsős tesztverzió frissítéslistája
  • matusz09
    Amúgy az új patchról hol lehet olvasni, vagy ti honnan hallottátok, hogy jön, és hogy mi lesz benne?
  • milos620
    Szintén ugyan így vagyok vele én is!Minden más játék simán fut grafikai beállítástól függetlenül, de az ets2 esetében ahogy maujuri is írta leeseik az fps-em 1 másodpercre és az bizony idegesítő!
    Ets2-nél minden maxon csak a renderelés van 200%-on!Természetesen próbáltam variálni, de semmi haszna nem volt!

Ellenben az ets2 lett a kedvenc játékom!Ösz visz 250000 km-ert mentem!Warezoltam is úgy mentem 120000-et eredetivel meg 130000km-t!
    Félreértés ne essék nem dicsekvésből írtam hanem azért mert ennyi km nem kis időbe kerül már ami a valós időt jelenti és még mindig nem untam meg!Ráadásul jön az új patch is ami tartalmaz rengeteg újítást!Pl nem lesznek halottak a kijelzők!Ez óriási és megint hozott valamit az scs ami miatt nem lehet letenni a játékot!

Minden elismerésem az Scs software-nek!

• matusz09
    Hát nem hiszem, hogy a proci lenne a ludas, mert például az általad említett BF3 stabil 50-60 fps-t produkál közepes beállításon 1920x1080 felbontáson. De nem csak a BF3 megy szépen, hanem majdnem hogy minden más példáknak: Crysis 2 max beallítások, FarCry 3 közepes beállítások, DMC max beállítások. Félre ne értsen akárki is, nem farokméregetés céljából írom ezeket, csak összehasonlítás, viszonyítás képen.
    Ja és majd elfelejtettem az ETS 2 -ben pedig csak a textúrák vannak maxon, 125% render, minden más közepesen, 1920x1080 felbontás.
    Szóval itt szerintem optimalizálási problémák lesznek
  • maujuri #23907
    Nekem is 60 FPS el megy, viszont néha 1 mp re leesik 20 fps re. Reméljük az új patch kijavítja a hibát.
    Jó idő:)
    [IMG][/IMG]
    Kis pihenő.

• rarma
    észrevétel még a játékkal kapcsolatban azon belül az akadozással, hogy mikor a 1251-ös verzió volt fent, akkor egyátalán nem akadozott a játék , szépen simán ment .
  • milos620
    Prime 95 large fft tesztet nyomtam 2 órát a 955-re 3,6GHz-en és semmi gond nem volt!Nem hiszem hogy a procihoz lenne köze!
  • rarma
    Hát éppen ez az, hogy nekem alig van benne kiegészitő a mód mappába, semmi nagy extra, és mégis akadozik.
  • vajo
    Haldoklik a procid, vagy beszedtél valami férget a netről, ami fogja a procidat. Nekem ugyan ez van BF3-al. :D Egész idáig ment 60 fps-el low-on, közepesen meg 40-50, és most lowon megy 5 fps-el :)
  • Szabi #23902
    nálam szerencsére nincs ilyen fps esés, viszont elég erős gépen 25fpsen megy fullhdba fullgraffon, kisebb grafikán meg annyira ronda hogy inkább szenvedek 25fpsen :D
  • milos620
    Hasonló a szitu nálam is!Érdekes valóban de reméljük az új patch amely előzetes leírása szerint többek között tartalmazza az optimalizációt megszűnik!
  • matusz09
    Az akadásról annyit, hogy nekem stabil 60 fps-el megy a játék, aztán egyszer csak gondol egyet és leesik 10-20 ra, és mindezt városon kívül. Gondoltam, hogy lehet, hogy sok az object, hát tovább mentem szenvedve a 10 fps-el, aztán egyszer hiphopp gondol egyet oszt visszaugrik 60-70 fps-re. Örültem is nagyon, majd mikor játszok vagy 2 órát megint előjön a hiba. Ez rendszeres volt. Azt hittem hogy tényleg az object-el lesz gond, de amikor egyszer felnyomta az agyam, fogtam magam és megálltam, ott, ahol leesett 10 fps-re, ott álltam vagy 5 percet és utána visszament az fps és megint jó volt. Nekem ez rendszeresen előjön. Windows újratelepítés előtt is meg az új windowsal is. Modokkal vagy azok nélkül is. Na erre mi a magyarázat...?????
  • Szabi #23899
    ezért kell a mentésről biztonsági mentés minden új mód aktiválása előtt :)

amúgy azt próbáltad, hogy új kamiont venni és a régire becserélni ?
  • Oliverius
    Én is így jártam a módokkal az lett a vége kezdhettem tök előröl úgyhogy most már nem fogok annyi módot használni, de most nekem is akad néha és ki is fagy a játék pedig most hogy újat kezdtem 3 vagy 4 mod van benne összesen.
  • gordon 24
    Modok is sok esetben basztatják. Én rengeteget szívok miattuk:)

Leszedem berakom a játékba 5 percenként kilépked, akad szarakodik. Aztán felkutatom a tettest, kiveszem megint stabil és tök jó.

van olyan mód pl a scania wheels beraktam akad tőle, nem tudod kivenni, mert a kamiont eladni nem tudod szervizelni nem tudod kb semmit. Mindenre kifagy, ha városba érsz akad leáll.

Szóval van ezzel is gond. Ki kell találni melyik modot bírja melyiket nem stb stb...
  • ToMM23
    A videókártya teljesítményével nincsen baj, viszont ahogy Te is írtad némely helyen be-be akad idönként. Próbálkoztam már a grafikai opciok állitgatásával de ugyan úgy megmaradt ez a jelenség. A modoknak mondjuk nemtudom van-e köze ehhez.. Fene tudja.. De ugy vettem észre, most az 1.3.0-1.3.1-es patch óta van ez jellemzően nagyobb aránnyal.