52658
-
Bal0924 #24015 Leestem a világ peremén! :D
-
#24014 Küldenél letöltési linket ? a pótoshoz... előre is kösz -
torpenewl #24013 Lefagyott a játék, ahogy majdnem beértem Győrbe. A város elején egy 50-es táblánál megállt a kép és leállt a játék... -
madridista22 #24012 Megvan a hiba! A Realistic Weather Sound v1.0 volt a gond azt töröltem és jó lett!! -
Bal0924 #24011 Felraktam a bővített térképet http://ets2.lt/en/trucksim-map-v-2-1/
Lenne hozzá kérdéseim..
Madrid, Zaragosa, Barcelona.
Ezekre a helyekre is el lehet jutni, csak mert út nem vezet oda..
És Barcelona tényleg a vízen van(földközi tengeren? :D)
Eddig a térképet 94,79%-ban bejártam most leesett 66,76%-ra. :)
Észre vettétek hogy a térképen a vállalkozói fuvaroknál, Győrnél espana van írva?
És nem lehet ráközelíteni Olaszország alsó részére :S (még teljes ráközelítéssel sem.) -
madridista22 #24010 Engedélyezve van mind! -
torpenewl #24009 Feltettem közben az 1.3.1-es patch-et és az új térkép modot. Működik minden, csak egy nagy problémám van: a legjobban fizető fuvar sem éri el a 4000€-t. Mintha újra kezdődött volna a játék, pedig megvan a pénzem, amennyi eddig is volt, a sofőrjeim, meg a képesítéseim is.
Akkor most kezdődik előlről??? :S -
Egy kis tolakodás -
torpenewl #24007 Szerintem elsősorban nézd meg a 14:49-es hozzászólást! -
madridista22 #24006 Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy már be van másolva Realistic Physics Mod v1.7 without limiter és a ETS2_speed_limit_120-ets2 de mégsem bírom átlépni a 90 km/h-es sebességet! Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok! -
torpenewl #24005 Igen, ez volt a probléma. Csomó várossal bővelt a térkép. Magyarországon viszont csak Győrrel. Mikorra várható fejlesztés? -
#24004 Amikor elindítod a játékot és kiválasztod a profilt alul van olyan, hogy szerkesztés azt megnyitod engedélyezed a módot és akkor menni-e kéne. Elsőre ezt gyanítanám hibának. -
torpenewl #24003 Először is köszi Nektek a gyors választ!
Letöltöttem a tömörített térképet. Kicsomagolva (scs) bemásoltam a Documents\Euro Truck Simulator 2\mod mappába, de a játékban a világtérképen nem mutatja Magyarországot. :S
Mit csinálok rosszul? -
#24002 Kiegészítőket itt találsz szép számmal: http://restacar.hu/bit/index.php
Jó fuvarozást! -
rarma #24001 A teljes magyarország térkép még nincs kész, még készülőben van .
Letöltéshez az egyik mindig frissülő EZ
És itt a másik ami kevésbé frissülő EZ
-
torpenewl #24000 Sziasztok!
Pár napja játszom ezzel a játékkal. Nagyon tetszik! :)
Azt szeretném kérdezni, hogy Magyarország térképet honnan lehet letölteni és telepíteni a játékba?
Illetve, hogy további kiegészítőket honnan lehet szerezni (minden érdekel, ami nem csalás).
Köszi,
Norbi -
Bal0924 #23999 Kár, tényleg jól néznek ki... -
rarma #23998 Legalább a stoppos emberkék, és a bajba jutottak lennének módban . -
rarma #23997 sokan írják a videóhoz kommentbe hogy FAKE azaz hamis , pedig tök jó lenne a játékba. Legalább a stoppos emberkék, és a bajba jutottak. -
Bal0924 #23996 Sziasztok!
Régen voltam itt fenn..
De ez az Auto Stop MOD akkor most nemlétezik? Nem is lesz? -
Hippo0315 #23995
Mást nem csináltam, csak a "Realistic Physics Mod v1.7 without limiter.scs"-t bemásoltam a mod mappába és renbetette a hibát. -
landwir #23994 http://www.youtube.com/watch?v=g3XeiSyVZWs -
peta19901010 #23993 Ebben tud valaki segíteni? -
#23992 Hello! Nekem is ugyanez a hibam van! Mintha valaki regebben azt irta volna, hogy ha ez a mod bent van "Air Brake Sound Mod by JCV.scs", akkor jelentkezik ez a hiba, kivettem a modot, akkor is megvolt a hiba, most az uj "Realistic Physics Mod v1.7 without limiter.scs" van bent, megis ugyanaz a hiba meg mindig :( valaki tud ra megoldast? -
#23991 Kamionokról csinálok előadást. Szerintetek pár hasznos cikket belinkelhetnétek. -
Hippo0315 #23990 Meg van, tökéletesen is működik már.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget ! -
Hippo0315 #23989 Ezt az 1.7-es verziót honnan tudom leszedni? -
#23988 Cabin phisycs, vagy régi real physics mod csinálta ezt. Az 1.7-es már jó. -
Hippo0315 #23987 Egyszerű autómata váltó, de probáltam valódi módban is de ott is ezt csinálja.
Esetleg MAN_Inertial mod nincs benn és Realphysics mod sincs benn.
A Realphysics mod-ot kéne betennem?
-
mzsolti21 #23986 Nálam is jelentkezett ez a hiba, mióta ez a mod van bent:
Realistic Physics Mod v1.6 for 6x2 & 6x4 without limiter .scs -
peta19901010 #23985 Helló mindenkinek
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy valamilyen módon van-e arra lehetőségem, hogy a TSM 2.0-t és a magyar mapot kombibálja egy harmadik térképbe. (Szerintem kicsit kuszán fogalmaztam, de remélem érthető volt.)
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#23984 régi fizika mód -
fs9pilot #23983 H-váltó, vagy Valódi Automata? Esetleg szekvenciális?
Realphysics mod verziója? 1.7-es?
Esetleg MAN_Inertial mod nincs bent?
Vagy milyen modjaid vannak? -
Hippo0315 #23982 Na most üt meg a guta, modok nem lettek változtatva (új feltéve, törölve) de új idegesítő hiba jelentkezett, tolatásnál nem lehet megálltani a vontatót, 1-4 km/h-val megy tovább kézifékkel, előementbe nem engedi kapcsolni magát), csak ha valaminek neki koccan, de akkor meg magától kapcsol előremenetbe.
Mi a fene lehet ez? -
Gázfröccs #23981 Sziasztok!
A Physics Testing groundba ha bemész, utána nem ad semmiféle fuvart! NE TEGYÉTEK BE!!! -
#23980 Szerintem az csak dísz. -
#23979 hello
ezeket a modokat valahonnan nem lehet leszedni.. hogy segiteni lehessen vagy feketezni, vagy stoppost felvenni..??
ha valaki tud egy linket kaphatok .. elore is koszonom :D -
#23978 köze nincs a drifthez, ez csak burnout :)
a drift itt kezdődik :)
-
kisgyerek2 #23977 Scania V-8 drift reggelire :-)
-
peta19901010 #23976 Eredeti a játék?
Mert ha nem akkor azért nem engedi, mert a legújabban van egy kulcs ellenőrző és csak az eredetieket engedi frissíteni.