52658
-
#24095 Tetszik a belseje, ellenben a mostanival. -
#24094 készül a hivatalos Kelet-Európa DLC Budapesttel és Debrecennel, az eurotruck.atw.hu-sok is csinálgatják a saját mapjukat, abban 6-7város van, illetve Frank007 is elkezdet csinálni egy brutálrészletes brutálnagy térképet, de arról nem tudni semmi infót :-/ -
rarma #24093 Akkor most két magyar map készül ? amiből az egyik már kész, és ki is van adva ahogy te mondod, de honnan lehet letölteni? és milyen városok vannak benne? a már elkészült magyar mapban. -
#24092 Hamarosan jönnek a modell frissített járgányok, kezdésnek a IVECO Stralis Hi-Way dokumentálásáról jött egy videó
-
#24091 egy magyar térkép már megjelent, viszont sajnos nagyon messze van a képek alapján elképzelt minőségtől
a másik srác meg jó kérdés, remélhetőleg még dolgozgat rajta :)
-
rarma #24090 Megnéztem most már tudom melyik Goba-ról van szó.
Azt írja , nyers forditásban hogy map a fájlok letöltése engedélye nélkül TILOS !!!
-
WinStar #24089 ezzel semmi gond :D -
Gázfröccs #24088 Én csak linkeltem rarmanak egy vidit, mert nem tudta milyen az a Goba féle map! -
#24087 Rég láttam itt azt a srácot aki a magyar map-on dolgozik...anno elég ígéretes képeket linkelt.Mi van vele?Hogy halad a munkával? -
WinStar #24086 szerintem tök értelmetlen,ha ilyen ügyességi pályákat akarsz csinálni akkor Scania Truck Sim. -
Gázfröccs #24085 Rarma!
Ez a map az!
-
rarma #24084 Milyen az a GOBA map ? -
#24083 A GOBA féle map okhoz tud valaki jelszót ? -
Tom Polsky #24082 ETS2 multiplayer (?)
Youtube -> LINK
Facebook -> We want Multiplayer for Euro Truck Simulator 2 -
RYO21 #24081 Van olyan mod a játékhoz, hogy a Balkán-félszigeten is lehet menni? -
retoucher #24080 Egy másik lakótelep!
-
retoucher #24079 Ami késik, nem múlik...
Elvileg a csatolt módból is könnyen lehetne csinálni, hisz gyönyörűen nyílik zmod2-be a trailer, és a busz teljesen le van texturázva. Csak idő és türelem kell(ene) hozzá ami persze igencsak nem elhanyagolható tényező, de pl. az orosz modderek mindenre képesek azt már régóta tudjuk!
Magyar részről nem tudok nyilatkozni, nem ismerek egy moddert sem aki jelenleg aktív lenne ETS2-be!
Az egy másik dolog, h ennél van sokkal szebb Ikarus modell is!
-
fs9pilot #24078 Nem lesz nehéz az előzése 2 sávoson. -
vajo #24077 Igen azzal tolom még egyenlőre, de már tervbe van egy erősebb. A Renderelés max 125% amit bír sajna, de minden ultrán van, és stabil 30-35 fps-el viszi. Városban szopóka, mert néha leeseik 20-25-re, de utána helyre áll. Bár ez inkább a játék hibája :D -
#24076 Már csak AI Ikarus 260 busz kell. -
Zola02 #24075 vajo az a géped van ami ki vna irva? mert akkor elég durva hogy így viszi, bár azt tudom hogy a PS is benne van a dologban de akkor is
-
#24074 Ajánlom ezt a topikot:
Jó fejek és segítő készek:
Milyen Vidikártyát? -
Hippo0315 #24073 Kisebb felbontással ok minden, de a HD-t szeretem, milyen kártyát érdemes most venni ami még emberi árban van? -
#24072 Vagy próbáld kisebb felbontáson.. -
Hippo0315 #24071 Na remek, akkor lehet költeni erre a romhalmazra. :( -
#24070 annyi a gond hogy az a GTS450 nem egy izom kártya. -
Hippo0315 #24069 Segítséget szeretnék kérni.
Magas vagy Ultar grafikai beállításnál igen csak darabossá válik a játék, mi a fenét lehet tenni ellene?
Felbontás 1920x1080
Frissítés 60 Hz
A gép:
I5 + 8 GB RAM + 120 GB SSD + NVidia GeForce GTS 450 (1 GB) + HD monitor Windows 8 64 bit
Gyári driverek vannak telepítve. -
fcbarcelona1 #24068 Kösz a segítséget! -
#24067 Nahh hát ezt megpróbálom leírni neked, de nem tudom meg tudod-e érteni.:)
Szóval : Az egész müvelethez kell egy photoshop. Ezt valahonnan beszerzed ötleteket nem adok. Adobe cs3 elég jó fajta. Kell egy plugin hozzá, hogy DDs-ben tudj menteni.
Ha ez megvan akkor az alapokkal rendelkezel.
Ha nem akarsz külön modot kreálni, letöltesz egy olyan festést, aminek nem védettek a filéi. (én is így jártam el.
Ebben találsz egy Upgrade/paintjob/paintjob_car.dds filet.
Ez a kamion skine.
Felmész ide:
Restacar
Letöltöd ezeket. Itt láthatod, hogy hol vannak a kamion részei elhelyezve a játékban. Mindent kifestesz olyanra amilyenre akarsz.
De ugy, hogy ezt az alap filét ne fesd, tehát bármit festesz, vagy ráteszel külön layerként tedd fel. Amikor úgy gondolod hogy végeztél, akkor a legalsó layert átfested a kamion "alapszínére" egyesíted a layereket, elmented paintjob_car.dds -ként.
Majd berakod az Upgrade/paintjob/ mappába
Az egészet becsomagolod rar-ba majd átnevezd scs-nek.
Kb ennyi, bent látod megveszed rá, és örülsz:)))
Remélem érthető. De ha a PS hez nem értesz, akkor felejtős, vagy sokat agyalsz rajta, megtanulod használni, és akkor menni fog.. -
rarma #24066 fcbarcelona1 !
írtam neked privát üzit -
fcbarcelona1 #24065 Hogy lehet saját festést készíteni a kamionra? -
#24064 Méret arányra mért nem figyel a készítője?! Van ilyen már csak daru van rajta, ott is nagy a kontraszt a daru és a kamion között... -
rarma #24063 Akinek esetleg kellene ez a trailer , az letöltheti INNEN az eredeti festéssel .
KÉP RÓLA
-
rarma #24062 üdv minden kollégának !
Ma megbízott egy kisebb falu polgármestere, hogy szállítsak már le nekik , amit megvásároltak a BKV -től egy használt Ikarus buszt , és most ezt szállítom a megadott célállomásra , de már nem városi buszként fog működni hanem vidéki járatként.
-
vajo #24061
-
lenhoffer #24060 magyar terkep mikor lesz kesz -
#24059 Scania mega mod-hoz külön kell tölteni tandem trailert? Valaki linkeljen már egyet. -
#24058 Fasza lehet vele tolatni :) -
#24057 ezt szerettem volna -
#24056 miért ezt a szart adja be töröljétek légyszi