52658
-
Ivanmaxx #24216 Helló látom vannak olyanok aki tud szerkeszteni
valaki tud RÁBA kamiont esetleg és meg is osztaná
http://i496.photobucket.com/albums/rr330/nagytalpu/BIG_0003121416.jpg
köszi -
#24215 egy kis segítség kellene
mivel lehetne kibontani az eredeti def scs filét,mert az scs extractor nekem nem bontja ki -
retoucher #24214 Kicsit hozzányúltam a mezőgazdasági részhez is (textúrát cseréltem)
Itt az eredeti SCS féle kukoricamező
És itt az új kukorica ill. búzatáblám:
-
tomi0113 #24213 Erre valaki? -
#24212 ? -
#24211 Sziasztok, új vagyok ennél a játéknál és azt szeretném, hogy betettem a játékba több teherautót, még sem találom őket.. tehát betettem például egy régebbi Mercedest és a merci szalonban nem látom.. Hol keressem? -
#24210 Ő a teljes mapot kérte, ez csak a csonka. -
#24209 c:/Users/gépneve/Documents/Euro Truck Simulator 2 (win7)
-
bazsika00010109 #24208 de azt hol találom meg ?? -
#24207 Hoppsz.
#24201-re akart menni! -
#24206 #24179 -
#24205 nem kutya -
bazsika00010109 #24204 úgy se működik. -
bazsika00010109 #24203 nem azzal se . -
rarma #24202 külön új profilal működik. -
bazsika00010109 #24201 betettem a magyar mapot és betölti félig és kiugrik a profile választáshoz !!
-
retoucher #24200 LOL!!!
Ez volt a nap poénja!
Am, h legyen is vmi kép a topikba, gőzerővel folyik a villamosítás!
#24184: Én nem hinném, h az SCS "havonta" jelentettné meg az új cuccait a játékhoz és nyárig kiadnák mind2 "fejlesztésüket" -
bazsika00010109 #24199 nekem is kéne ilyen !! -
tomi0113 #24198 Valaki tudna adni linket arról a lámpa modrol amiben benne van az, hogy a lökhárító elejére lehessen rakni ilyen kicsi lámpát?
LÁSD, amire gondolok ami ott van a lépcsők között.
Előre is köszi -
rarma #24197 Amúgy ha nem tudsz még róla, itt egy kicsi mondhatni,béta verzió magyar map szerüség,ami 7 magyar városból áll. I tt egy kép róla #24170
És akinek esetleg kellene, INNEN letöltheti .
-
tomi0113 #24196 [center]
-
szabi34 #24195 minden városban lehet fuvart is vállalni nálam. :) -
rarma #24194 Na aki letöltötte a félig sem kész 7 magyar városból álló kiegészitőtt, végig kocsikáztam az összes várost.
Hogy megnézzem melyik városban milyen kamion kereskedő van.
Győr : Mercedes
Tatabánya : Scania
Budapest : Scania
Kecskemét : Renault
Szeged : Iveco
Szolnok : Iveco
Salgótarján : Volvo
Csak akkor lehet gondolom fuvart vállalni ha új profilal kezdesz, hát hogy a Győr városán kivül a többi városban lehet e fuvart vállalni azt nem probáltam, s nem néztem lehet-e.
-
#24193 -
#24192 De morbid!!! De amúgy jó. -
#24191 számból vetted ki a szót -
zsOoCaa #24190 Komolyan már kínomban ragadtam billentyűzetet, mert ez már halál amit itt egy-két nem tudok jobb szót delikvens csinál miszerint: Magyarmappotaggadmáámegléccikeköszike
lenne egy kis sütnivalótok, akkor belátnátok, hogy mi lenne? na mi? az egész fórum örvendezne, örülne vigadozna hogy juhujj meg van a magyar map itt meg itt lehet tölteni....nemde?!
tudom tudom, kár volt az a bejegyzés is, mert ezek az emberek arra nem veszik a fáradságot, hogy 1 neadjIsten 2 oldalt visszaolvassanak :) de ez legyen az ő bajuk
szóval legyetek olyan kedvesek 1-2-3-4 oldalt visszaolvasni, és ha ott 5x leírják szerencsétlen törzstagok, hogy NINCS magyar térkép akkor ne kérdezzétek már meg feleslegesen megint, mert akkor se lesz :)
-
bazsika00010109 #24189 modot !!
de azért kösz !! -
#24188 Parancsolj!
-
bazsika00010109 #24187 sziasztok !
a teljes magyar mapot megtudjátok adni ???
-
fs9pilot #24186 Ez már kezd nagyon sz*r lenni.... Most ez kamionszimulátor vagy GTA? -
rarma #24185 Igen teljesen egyetértek amit leírtál a hsz-ben, az tényleg nagyon sok,és hihetetlen hogy annyi (320) várost és községet, készítsen el valaki. Ez nagy macera lenne , és kötélidegzet kellene hozzá, aki ebbe belefogna és teljesen 100%-ig elkészítené, hogy játszható is legyen.
Szerintem bőven elég lenne egy olyan, ahol a hogy úgymondjam, a főbb nagyvárosok meglennének, mindegy megyéből legalább.
Értem ezt úgy mint ezen a képen is látható városok #24170 -
vajo #24184 A DLC biztos, hogy hamarabb kijön mint nyár eleje vagy közepe, hiszen már írták, hogy hamarosan kész, szóval tuti tavasz. A másik ok, pedig hogy a Hi-Way posztban is írták, hogy a kamionok is pár hónapon belül jönnek, ami szerintem max 2-3. Gondolom én, hogy nyár elejére már az új Stralis-al szelhetem az M1-est :D -
#24183 Mi értelme van az ilyen fake videók elkészítésének, nem tudom.. -
retoucher #24182 Ha a frank007 féle gondolsz, akkor azt sztem mki elfelejtheti!
Az a bejelentés amilyen gyorsan jött olyan gyorsan ment is, immáron lassan több mint 3 hónapja!
Már akkor kétséges volt (legalábbis részemről), h abból valaha is lesz vmi érdemleges.
Aki ismeri az ETS2-t módolási, map editor-i oldalról is, annak végiggondolva ezt a projektet, szinte kivitelezhetetlen "küldetés", hisz a bejelentéskor elhangzott egy akkora város szám (320) amit még a készítők se gondoltak soha, és lehet, h maga a játék motorja el se bírna ekkorát.
Mivel semmi hír sincs erről a mapról azóta se, ill. az ember is eltűnt, így én speciel arra tudok gondolni, h vagy megunta, mert belátta mekkora meló lenne a "terve", vagy a játék egy idő után megadta magát a térképétől és elakadt a projekt!
Ha folytatná, biztos vok benne, h azóta jelent volna meg legalább 1-2 kép a munkájáról, de még csak be sem jelentkezett 3 hónapja a készítője sem, nem hogy vmi info lenne arról a térképről. YouTube csatornáján ugyan ez a helyzet, szal ennek szem annyi, meg egy bambi!
Én amondó vok, h magyar utakon a többség akkor fog furikázni, amikor megjelenik a hivatalos SCS Kelet-európai DLC, 2 azaz 2 db magyar várossal! Esetleg azután lesz 1-2 "próbálkozás", h azt a térképet kiegészíteni majd több magyar várossal. De erre sztem még legalább nyár közepe/végéig várnunk kell, előbb nem hinném, h kijönne ez a DLC!
-
rarma #24181 -
rarma #24180 Na egy újjabb videó , forrás az orosz Facebook-ról . De amúgy nagyon király ez is ,
mint az autostop , mit láthtank nemrégiben itt a topicban.
NEM LÉTEZŐ MÓD !!!!
ZOMBILAND
-
#24179 A game.log file listázza a hibát!!!! de ezt már nem egyszer írtam ebben a topikban. -
rarma #24178 probáltad úgy is megnézni, hogy egy új profil elinditásával is ugyanaz hibát dobja-e fel ?
mert ha nincs benne mód és kidob akkor lehet, de csak tipp, hogy valamelyik kiegészitő felülírt valamit a játékban, a játék során. -
csoky0809 #24177 mostmár működik köszi :D