52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Ivanmaxx
    Helló látom vannak olyanok aki tud szerkeszteni
    valaki tud RÁBA kamiont esetleg és meg is osztaná
    http://i496.photobucket.com/albums/rr330/nagytalpu/BIG_0003121416.jpg
    köszi
  • Ördögpalanta62
    egy kis segítség kellene
    mivel lehetne kibontani az eredeti def scs filét,mert az scs extractor nekem nem bontja ki
  • retoucher
    Kicsit hozzányúltam a mezőgazdasági részhez is (textúrát cseréltem)

Itt az eredeti SCS féle kukoricamező

És itt az új kukorica ill. búzatáblám:

• tomi0113
    Erre valaki?
  • joceruza
    ?
  • YoGabN
    Sziasztok, új vagyok ennél a játéknál és azt szeretném, hogy betettem a játékba több teherautót, még sem találom őket.. tehát betettem például egy régebbi Mercedest és a merci szalonban nem látom.. Hol keressem?
  • Motoroj
    Ő a teljes mapot kérte, ez csak a csonka.
  • Stig95
    c:/Users/gépneve/Documents/Euro Truck Simulator 2 (win7)
  • bazsika00010109
    de azt hol találom meg ??
  • Stig95
    Hoppsz.
    #24201-re akart menni!
  • Stig95
  • Atikah
    nem kutya
  • bazsika00010109
    úgy se működik.
  • bazsika00010109
    nem azzal se .
  • rarma
    külön új profilal működik.
  • bazsika00010109
    betettem a magyar mapot és betölti félig és kiugrik a profile választáshoz !!
  • retoucher
    LOL!!!
    Ez volt a nap poénja!

Am, h legyen is vmi kép a topikba, gőzerővel folyik a villamosítás!

#24184: Én nem hinném, h az SCS "havonta" jelentettné meg az új cuccait a játékhoz és nyárig kiadnák mind2 "fejlesztésüket"
  • bazsika00010109
    nekem is kéne ilyen !!
  • tomi0113
    Valaki tudna adni linket arról a lámpa modrol amiben benne van az, hogy a lökhárító elejére lehessen rakni ilyen kicsi lámpát?
    LÁSD, amire gondolok ami ott van a lépcsők között.
    Előre is köszi
  • rarma
    Amúgy ha nem tudsz még róla, itt egy kicsi mondhatni,béta verzió magyar map szerüség,ami 7 magyar városból áll. I tt egy kép róla #24170
    És akinek esetleg kellene, INNEN letöltheti .
  • tomi0113
    [center]
  • szabi34
    minden városban lehet fuvart is vállalni nálam. :)
  • rarma
    Na aki letöltötte a félig sem kész 7 magyar városból álló kiegészitőtt, végig kocsikáztam az összes várost.
    Hogy megnézzem melyik városban milyen kamion kereskedő van.

Győr : Mercedes
    Tatabánya : Scania
    Budapest : Scania
    Kecskemét : Renault
    Szeged : Iveco
    Szolnok : Iveco
    Salgótarján : Volvo

Csak akkor lehet gondolom fuvart vállalni ha új profilal kezdesz, hát hogy a Győr városán kivül a többi városban lehet e fuvart vállalni azt nem probáltam, s nem néztem lehet-e.
  • Szabi #24193
  • Luspy
    De morbid!!! De amúgy jó.
  • Stig95
    számból vetted ki a szót
  • zsOoCaa
    Komolyan már kínomban ragadtam billentyűzetet, mert ez már halál amit itt egy-két nem tudok jobb szót delikvens csinál miszerint: Magyarmappotaggadmáámegléccikeköszike

lenne egy kis sütnivalótok, akkor belátnátok, hogy mi lenne? na mi? az egész fórum örvendezne, örülne vigadozna hogy juhujj meg van a magyar map itt meg itt lehet tölteni....nemde?!

tudom tudom, kár volt az a bejegyzés is, mert ezek az emberek arra nem veszik a fáradságot, hogy 1 neadjIsten 2 oldalt visszaolvassanak :) de ez legyen az ő bajuk

szóval legyetek olyan kedvesek 1-2-3-4 oldalt visszaolvasni, és ha ott 5x leírják szerencsétlen törzstagok, hogy NINCS magyar térkép akkor ne kérdezzétek már meg feleslegesen megint, mert akkor se lesz :)

• bazsika00010109
    modot !!
    de azért kösz !!
  • joceruza
    Parancsolj!

• bazsika00010109
    sziasztok !
    a teljes magyar mapot megtudjátok adni ???
  • fs9pilot
    Ez már kezd nagyon sz*r lenni.... Most ez kamionszimulátor vagy GTA?
  • rarma
    Igen teljesen egyetértek amit leírtál a hsz-ben, az tényleg nagyon sok,és hihetetlen hogy annyi (320) várost és községet, készítsen el valaki. Ez nagy macera lenne , és kötélidegzet kellene hozzá, aki ebbe belefogna és teljesen 100%-ig elkészítené, hogy játszható is legyen.
    Szerintem bőven elég lenne egy olyan, ahol a hogy úgymondjam, a főbb nagyvárosok meglennének, mindegy megyéből legalább.
    Értem ezt úgy mint ezen a képen is látható városok #24170
  • vajo
    A DLC biztos, hogy hamarabb kijön mint nyár eleje vagy közepe, hiszen már írták, hogy hamarosan kész, szóval tuti tavasz. A másik ok, pedig hogy a Hi-Way posztban is írták, hogy a kamionok is pár hónapon belül jönnek, ami szerintem max 2-3. Gondolom én, hogy nyár elejére már az új Stralis-al szelhetem az M1-est :D
  • gumikacsa
    Mi értelme van az ilyen fake videók elkészítésének, nem tudom..
  • retoucher
    Ha a frank007 féle gondolsz, akkor azt sztem mki elfelejtheti!
    Az a bejelentés amilyen gyorsan jött olyan gyorsan ment is, immáron lassan több mint 3 hónapja!
    Már akkor kétséges volt (legalábbis részemről), h abból valaha is lesz vmi érdemleges.

Aki ismeri az ETS2-t módolási, map editor-i oldalról is, annak végiggondolva ezt a projektet, szinte kivitelezhetetlen "küldetés", hisz a bejelentéskor elhangzott egy akkora város szám (320) amit még a készítők se gondoltak soha, és lehet, h maga a játék motorja el se bírna ekkorát.
    Mivel semmi hír sincs erről a mapról azóta se, ill. az ember is eltűnt, így én speciel arra tudok gondolni, h vagy megunta, mert belátta mekkora meló lenne a "terve", vagy a játék egy idő után megadta magát a térképétől és elakadt a projekt!
    Ha folytatná, biztos vok benne, h azóta jelent volna meg legalább 1-2 kép a munkájáról, de még csak be sem jelentkezett 3 hónapja a készítője sem, nem hogy vmi info lenne arról a térképről. YouTube csatornáján ugyan ez a helyzet, szal ennek szem annyi, meg egy bambi!

Én amondó vok, h magyar utakon a többség akkor fog furikázni, amikor megjelenik a hivatalos SCS Kelet-európai DLC, 2 azaz 2 db magyar várossal! Esetleg azután lesz 1-2 "próbálkozás", h azt a térképet kiegészíteni majd több magyar várossal. De erre sztem még legalább nyár közepe/végéig várnunk kell, előbb nem hinném, h kijönne ez a DLC!

• rarma
  • rarma
    Na egy újjabb videó , forrás az orosz Facebook-ról . De amúgy nagyon király ez is ,
    mint az autostop , mit láthtank nemrégiben itt a topicban.

NEM LÉTEZŐ MÓD !!!!

ZOMBILAND

• Stig95
    A game.log file listázza a hibát!!!! de ezt már nem egyszer írtam ebben a topikban.
  • rarma
    probáltad úgy is megnézni, hogy egy új profil elinditásával is ugyanaz hibát dobja-e fel ?
    mert ha nincs benne mód és kidob akkor lehet, de csak tipp, hogy valamelyik kiegészitő felülírt valamit a játékban, a játék során.
  • csoky0809
    mostmár működik köszi :D