52658
-
Ivanmaxx #24256 helló hogy lehet olyan eredetinek kinéző ponyvákat készíteni?
próbálok barkácsolni énis de nem igazán sikerül nemtalálok olyan feliratokat + emblémákat amik rajta vannak az igazikon -
enekesattila50 #24255 Kössz, ez az egyik ami nem megy, van még ETS2 no speed limit, és 200 km/h Speed limit, egyik sem megy!! -
rarma #24254 probáld ki ezt LETÖLTÉS
a Continue as free user kattints . -
retoucher #24253 Just like that!
-
Mandoki72 #24252 [IMG][/IMG] ETS 2 Cooliner 1.6 Félpótkocsi
ETS-ből rámasolható a Cooliner 1.4 dds mert azonos! -
enekesattila50 #24251 Segítséget kérek!! A speed limit mód egyáltalán nem müködik, a mod mappába raktam ahogy kell, indulákor a szerkesztésben kipipálva etc, etc A többi mod müködik, de ez nem reagál. A szintem 173 ezer felett van. Van 3 féle mod-om mind különböző, de egyik sem müködik! nAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, HA VALAKI(K) SEGITSÉGET ADNAK. ja a game. log filében error a Renault Prémiumnál jelölte, de azt nem is hajtottam, az errort ki löktem. -
Hippo0315 #24250 Köszi az infót. -
#24249 Igen fel lehet!
Ne a csalaguton menj át ha arra vezet a GPS. Hanem van mellette egy város. Calais. Ha oda mész be ott rá tudsz menni a kompra.
De a Gps sosem ezt az utat választja. Mindig a vasúttal akar átvinni, vagy a másik kikötőből ahol meg csak a horgony van. -
#24248 köszike :) -
#24247 Köszönöm szépen. Amint lehet kipróbálom.
Az elég kár, hogy nem tudom eladni a garázst, mert eredetileg Bécsben kezdtem és most áttenném a székhelyem máshová, anélkül, hogy a játékot újrakezdjem. Remélem idővel erre is találnak megoldást... -
#24246 -
rarma #24245 nekem ez a SCS Extractor van meg, de amióta letöltöttem, csak 1x probáltam ki hogy kicsomagolja-e , azóta nem használtam de működik, teszteltem már a def.scs-vel.
scs kicsomagoló -
#24244 köszönöm a gyors és kielégítő válaszokat #24215 -
rarma #24243 Kamion belső sávban , esetleg ezt tudom , ha azt akarod hogy belső sávban is haladjon kamion .
KAMION -
tomcsa4 #24242 Nekem ma egy AI kamion a belső sávba kanyarodott. Én mentem a két sávos védett úton a klsőben, ez meg a elsőbe bekanyarodott. Igaz utána indeyelt és kiment a külsőbe. :)
De előzni én sem láttam még. -
Hungarykum #24241 1. Nincs
2. Nincs -
#24240 Sziasztok.
Szeretném előre jelezni, hogy nem vagyok a fórum rendszeres látogatója, így csupán a jó emberek jóindulatára számítok.
Két kérdésem lenne, amit már vagy 2x feltettem régebben is, de azóta se jött még válasz:
1. van valami megoldás vagy mod arra, hogy az AI kamionok haladjanak a belső sávon, ill. eseteleg előzzenek is?
2. van lehetőség a garázs eladására, ha egy másikat vettem?
Köszönöm előre is :) -
#24239 Szia, nem tudom találtál-e már megoldást. Ha nem, akkor a játékban a profilnál kell a szerkesztésre kattintani és ott kell engedélyezni a modokat. -
#24238 -
DANIELTRUCKER #24237 Srácok tönkrement a mercedes real logo modom tudnátok nekem linkelni egyet ami működik 1.3-on. Köszönöm szépen! -
Dadam89 #24236 Sziasztok 1 lényeges kérdésem lenne már máshol is próbáltam segítséget kérni de nemkapok választ senkitől.
Szeretnék interiort csinálni csak nemtudom hogyan kell ebben szeretném a segítségeteket .
Vagy ha valaki ért hozzá akkor abban tudna e segíteni valaki hogy van 2 féle interiorom az eggyik nagyon tetszik de valamiért a gps neműködik rajta megnéztem nemzavarbe más mód mert kivettem őket és úgyse működik és van amibe jóól működik ha valaki ezt a 2 őt összepárosítaná nekem 1 é nagyon megköszönném. én már próbáltam cserélni őket nemhozott jóó eredményt.
Köszönöm a válaszokat előreis. -
beatrix0425 #24235 Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy az ETS2-ben a 11-es szint után kiírta, hogy Új alkatrészek, lökhárító és fényoszlop bementem a szervizbe, hogy felszereljem de ott viszont nem mutatott semmit. Legyetek szívesek segíteni, hogy mit csináljak, vagy nem mindegy, hogy melyik szervizbe viszem? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Man19 #24234 A képarány javító módról tud valaki valamit, hogy még mindig nem működik az új patchel? -
Hippo0315 #24233 Van valahol lehetőség felhajtani a kompra, vagy mindenhol csak a horgony embléma van? -
vajo #24232 1.3.0-ás patchel kerültek bele, mert az ets2-vel tesztelik le a készülő coach simulatort. :D -
Apus77 #24231 BETEG -
retoucher #24230 Kicsit átnéztem a map editort, h mégis milyen objektumok vannak összességében benne egy térkép építéshez, és megmondom őszintén, h 1-2 dologról nem is tudtam, h van ilyen a játékban!
Összeszedtem egy párat akit érdekel nézze meg: van benne 6 féle buszállomás, buszmegálló, csomó többsávos kereszteződés, fizetőkapuk sora, pihenőhelyek, útjavítások, 6 féle vasúti átjáró!
Apropó buszmegálló, gyorsan meg is néztem, hogy hogy passzol hozzá a piros padom!
Illetve megnéztem egy városba, villanyvezetékek közepette az oszlopom is, h milyen...
-
vajo #24229 Új bejegyzés az ESS blogján. :) -
WinStar #24228 FAKE
Addig ne töltögessél le semmilyen patchet amig az SCS hivatalosan ki nem adja! -
rarma #24227 itt ez az : v1.3.2. -
#24226 jobb esetben sufni pecs, rosszabb esetben kamu :D -
rarma #24225 Igen . néha néha szoktam keresgélni a neten , milyen ETS2 fórumok vannak,és így találtam rá egy orosz oldalra, ahol csak ezt az ETS2 -höz az v1.3.2. verzió / gondolom / patch-t raktak fel . -
#24224 orosz változat ? -
rarma #24223 csak azért kérdeztem mert akinek esetleg kisebb teljesítményü a gépje akkor érdemes-e megprobálkozni vele, vagy sem.
Nekem már megvan a orosz változat, reggel töltöttem le. -
#24222 elméletileg sok ujjitás lesz, szóval szerintem megkapja majd az 1.4 nevet is :D
itt és itt van néhány infó, hogy mi várható a közeljövőben :) -
rarma #24221 valaki tudja mi lesz benne a v1.3.2. patch-ben? -
Ivanmaxx #24220 -
vajo #24219 Zseer lett pajti :P -
#24218 már rég raktam képet...
-
Ivanmaxx #24217