52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Ivanmaxx
    helló hogy lehet olyan eredetinek kinéző ponyvákat készíteni?
    próbálok barkácsolni énis de nem igazán sikerül nemtalálok olyan feliratokat + emblémákat amik rajta vannak az igazikon
  • enekesattila50
    Kössz, ez az egyik ami nem megy, van még ETS2 no speed limit, és 200 km/h Speed limit, egyik sem megy!!
  • rarma
    probáld ki ezt LETÖLTÉS
    a Continue as free user kattints .
  • retoucher
    Just like that!

• Mandoki72
    [IMG][/IMG] ETS 2 Cooliner 1.6 Félpótkocsi
    ETS-ből rámasolható a Cooliner 1.4 dds mert azonos!
  • enekesattila50
    Segítséget kérek!! A speed limit mód egyáltalán nem müködik, a mod mappába raktam ahogy kell, indulákor a szerkesztésben kipipálva etc, etc A többi mod müködik, de ez nem reagál. A szintem 173 ezer felett van. Van 3 féle mod-om mind különböző, de egyik sem müködik! nAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, HA VALAKI(K) SEGITSÉGET ADNAK. ja a game. log filében error a Renault Prémiumnál jelölte, de azt nem is hajtottam, az errort ki löktem.
  • Hippo0315
    Köszi az infót.
  • gordon 24
    Igen fel lehet!

Ne a csalaguton menj át ha arra vezet a GPS. Hanem van mellette egy város. Calais. Ha oda mész be ott rá tudsz menni a kompra.

De a Gps sosem ezt az utat választja. Mindig a vasúttal akar átvinni, vagy a másik kikötőből ahol meg csak a horgony van.
  • Ördögpalanta62
    köszike :)
  • szavulyzsolt
    Köszönöm szépen. Amint lehet kipróbálom.
    Az elég kár, hogy nem tudom eladni a garázst, mert eredetileg Bécsben kezdtem és most áttenném a székhelyem máshová, anélkül, hogy a játékot újrakezdjem. Remélem idővel erre is találnak megoldást...
  • Misuka963
  • rarma
    nekem ez a SCS Extractor van meg, de amióta letöltöttem, csak 1x probáltam ki hogy kicsomagolja-e , azóta nem használtam de működik, teszteltem már a def.scs-vel.
    scs kicsomagoló
  • Ördögpalanta62
    köszönöm a gyors és kielégítő válaszokat #24215
  • rarma
    Kamion belső sávban , esetleg ezt tudom , ha azt akarod hogy belső sávban is haladjon kamion .

KAMION
  • tomcsa4
    Nekem ma egy AI kamion a belső sávba kanyarodott. Én mentem a két sávos védett úton a klsőben, ez meg a elsőbe bekanyarodott. Igaz utána indeyelt és kiment a külsőbe. :)

De előzni én sem láttam még.
  • Hungarykum
    1. Nincs
    2. Nincs
  • szavulyzsolt
    Sziasztok.
    Szeretném előre jelezni, hogy nem vagyok a fórum rendszeres látogatója, így csupán a jó emberek jóindulatára számítok.
    Két kérdésem lenne, amit már vagy 2x feltettem régebben is, de azóta se jött még válasz:
    1. van valami megoldás vagy mod arra, hogy az AI kamionok haladjanak a belső sávon, ill. eseteleg előzzenek is?
    2. van lehetőség a garázs eladására, ha egy másikat vettem?
    Köszönöm előre is :)
  • Slayerboy
    Szia, nem tudom találtál-e már megoldást. Ha nem, akkor a játékban a profilnál kell a szerkesztésre kattintani és ott kell engedélyezni a modokat.
  • gigamen
  • DANIELTRUCKER
    Srácok tönkrement a mercedes real logo modom tudnátok nekem linkelni egyet ami működik 1.3-on. Köszönöm szépen!
  • Dadam89
    Sziasztok 1 lényeges kérdésem lenne már máshol is próbáltam segítséget kérni de nemkapok választ senkitől.
    Szeretnék interiort csinálni csak nemtudom hogyan kell ebben szeretném a segítségeteket .
    Vagy ha valaki ért hozzá akkor abban tudna e segíteni valaki hogy van 2 féle interiorom az eggyik nagyon tetszik de valamiért a gps neműködik rajta megnéztem nemzavarbe más mód mert kivettem őket és úgyse működik és van amibe jóól működik ha valaki ezt a 2 őt összepárosítaná nekem 1 é nagyon megköszönném. én már próbáltam cserélni őket nemhozott jóó eredményt.
    Köszönöm a válaszokat előreis.
  • beatrix0425
    Sziasztok,
    Az lenne a kérdésem, hogy az ETS2-ben a 11-es szint után kiírta, hogy Új alkatrészek, lökhárító és fényoszlop bementem a szervizbe, hogy felszereljem de ott viszont nem mutatott semmit. Legyetek szívesek segíteni, hogy mit csináljak, vagy nem mindegy, hogy melyik szervizbe viszem? Előre is köszönöm a segítséget.
  • Man19
    A képarány javító módról tud valaki valamit, hogy még mindig nem működik az új patchel?
  • Hippo0315
    Van valahol lehetőség felhajtani a kompra, vagy mindenhol csak a horgony embléma van?
  • vajo
    1.3.0-ás patchel kerültek bele, mert az ets2-vel tesztelik le a készülő coach simulatort. :D
  • Apus77
    BETEG
  • retoucher
    Kicsit átnéztem a map editort, h mégis milyen objektumok vannak összességében benne egy térkép építéshez, és megmondom őszintén, h 1-2 dologról nem is tudtam, h van ilyen a játékban!

Összeszedtem egy párat akit érdekel nézze meg: van benne 6 féle buszállomás, buszmegálló, csomó többsávos kereszteződés, fizetőkapuk sora, pihenőhelyek, útjavítások, 6 féle vasúti átjáró!

Apropó buszmegálló, gyorsan meg is néztem, hogy hogy passzol hozzá a piros padom!

Illetve megnéztem egy városba, villanyvezetékek közepette az oszlopom is, h milyen...

• vajo
    Új bejegyzés az ESS blogján. :)
  • WinStar
    FAKE

Addig ne töltögessél le semmilyen patchet amig az SCS hivatalosan ki nem adja!
  • rarma
    itt ez az : v1.3.2.
  • Szabi #24226
    jobb esetben sufni pecs, rosszabb esetben kamu :D
  • rarma
    Igen . néha néha szoktam keresgélni a neten , milyen ETS2 fórumok vannak,és így találtam rá egy orosz oldalra, ahol csak ezt az ETS2 -höz az v1.3.2. verzió / gondolom / patch-t raktak fel .
  • Szabi #24224
    orosz változat ?
  • rarma
    csak azért kérdeztem mert akinek esetleg kisebb teljesítményü a gépje akkor érdemes-e megprobálkozni vele, vagy sem.
    Nekem már megvan a orosz változat, reggel töltöttem le.
  • Szabi #24222
    elméletileg sok ujjitás lesz, szóval szerintem megkapja majd az 1.4 nevet is :D

itt és itt van néhány infó, hogy mi várható a közeljövőben :)
  • rarma
    valaki tudja mi lesz benne a v1.3.2. patch-ben?
  • Ivanmaxx
  • vajo
    Zseer lett pajti :P
  • Scania R580
    már rég raktam képet...

• Ivanmaxx