Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hoztam pár képet a kiegészítõkrõl, amiket most csináltam:
Sikerült megcsinálni a kamera képét is a monitorra. Csinálgatok egy SolarGuard visort is a scania-hoz. (Azért világosabb, mint a fülke, mert még zmodba nincs beállítva megfelelõen az alkatrész alap, szürke színe.)

Van erre egy mód itt : Letöltés! #17253
Minél több a tengely annál kisebb az üzemanyagtartály.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Steam Nick: adakiller

17186
Köszi elõre is a választ! 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Akkor linkelem.
De tessék, itt egy kép, nem tudom már hol lõttem:
Azért erre se lehet mondani hogy pangás van. 😊
A kompossal egyetértünk.
Meg az zavar egy kicsit, hogy komp meg vonat, az akár mikor érsz oda mindig indul, valóságban tegyük fel napi 5x indul komp( csak mondtam egy számot) de bármikor érek oda egybõl indulunk, lehetne olyat is beletenni, hogy várakozni kellene.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
Megkülönböztetett jelzésû jármûvek meg gondolom azért nincsenek, mert nem lehetne megírni az AI-t úgy hogy normálisan le tudjon húzodni, stb. Annak meg nem lenne értelme hogy mindig villogó nélkül mászkálnának, mert akkor meg az menne folyton hogy "miért nem mennek szirénával?". 😄
Itt pedig várt rám egy folyékony kazetta fuvar😄