52658
-
Ivanmaxx #24659
-
Ivanmaxx #24658
-
Hungarykum #24657 Hasonlót én is észrevettem az IVECO drágábbik belsőjénél.
Mikor kél fel a Nap, akkortól jelentkezik ez a hiba és 8 óráig fokozatosan eltűnik.
A középső konzol, a kormányon lévő márkajel, meg pár kisebb dolog teljesen narancssárga volt.
Az MAN kormányán nekem csak a fém részen jelentkezik ez a hiba.
A hibát egy textúra alfa csatornája okozza.
Utána néztem és a DAF-nél lévő "brushed_metal.dds" nevű textúra a ludas ezért.
Alfa csatornát átfestettem feketére és jó lett. Csak ezzel a színnel javult meg.
A MAN kormányán lévő fém rész fekete lett, az IVECO-nál lévő középső konzol meg matt fekete.
A többi kamionnál nem változtatott semmit.
A MAN kormány textúrája is a DAF-nél van. (swheel_01.dds)
Az ablaktörlők és a kapcsolók textúrája nem tudom melyik kamionnál van.
Az alfát átfested feketére és jók lesznek. -
szgabe #24656 Köszi Feró! -
mzsolti21 #24655 Román map próba
Át is repült a híd alatt
Irány Déva
Nem sokkal ezután kilépett a játék -
tallerkrisztian #24654 Van egy rossz hírem! Aki még nem tudna róla a CDV-SeVenM Kft minimum 2 hete de az is lehet, hogy korábban sajnos befejezte pályafutását. Biztos,de nem hiteles forrásból tudom, hogy felszámolás alatt állnak. Így az elvileg általuk tervezett Euro Truck Simulator2 dobozos/lemezes változatának magyarországi forgalmazása a Play On - hoz került. A korábbi játékprogramok, hogy kinél? Egyáltalán kaphatók-e ? Arról még nem tudok semmit. -
#24653 Jah és csak éjszaka ilyen pirosas. -
#24652 Egy kicsit vezettem meghajtottam a gépjárművemet én is! :)
-
#24651 Nem tudjátok mitől ilyen pirosas a kormány?
Utolsó képen raktam egy kis fényerőt rá meg bejelöltm hogy hol ilyen piros ha esetleg nem lenne épp elég feltűnő... :D -
Ivanmaxx #24650 Köszi :-)
-
rarma #24649 Na. Nagyon jól sikerült a pótkocsi skin készitésed , gratula ! -
vajo #24648 Csekkolni :) -
#24647 1000 köszönet! :) -
mrtcsapat #24646
itt a bug :) -
mrtcsapat #24645 jó a román map :) én 1 bug ot
-
#24644 itt az történt, hogy kisssé elszámoltam a dolgot. Úgy terveztem, hogy felveszem a munkást, s 2 vagy 3 nap múlva kapja a kamiont is, de az anyagiak nem úgy jöttek össze, ahogy szerettem volna. Ez arra tanított meg ,hogy mielőtt új munkást veszek fel, szerezzek be egy új kamiont. Fordítva nemigen működik a dolog. -
fs9pilot #24643 ... Az utóbbi két szmájlit hogy minek raktam oda, azt ne kérdezd. Mert én sem tudom. -
fs9pilot #24642 Parancsolj: http://www.sendspace.com/file/7olcg2
:))
Csak dobd bele a mod mappába és kész! -
#24641 #24622 Senki nem tud segíteni a kamera állítgatásban? :/ -
Feró Flex #24640 Román map! -
#24639 nekem meg ai forgalom növelő map kéne -
Carmageddon #24638 Helló
Olyan kérdésem lenne ha XP ről váltok Win7 re, akkor ha a kimentett mentést visszarakom doksikba, akkor ugyanott folytatom ahol abbahagytam?
Mert 31 szintet macerás újrakezdeni 1 garázs van még full.
Amúgy a játékot nem kell újrarakni mert másik partición van.
A választ előre is köszi :) -
szgabe #24637 Valaki feltenné a román map-ot egy elérhető helyre és a belinkelné ide? Én lemaradtam róla, pedig szeretném kipróbálni. Előre is köszönöm -
szgabe #24636 Hol????
-
Ivanmaxx #24635
-
unikey0828 #24634 Kis különfuvar...
-
Ricsike9214 #24633 Megrendeltem a játékot! Hétvégén már nyomom énis a km-eket..:)) -
AXmen #24632
-
matusz09 #24631 TSM -
Skyliner555 #24630 Üdv mindenki!
Ajánlatok nekem egy jó mapot? Melyik a legnépszerűbb, legjobb?
Előre is köszi! -
AXmen #24629 Román map.. -
AXmen #24628
-
fs9pilot #24627 Nekem is volt egy ilyen mail. :D Még az elején. -
szgabe #24626 Skacok! A Románia térképet az ets2.lt-ről nekem nem sikerül letölteni. Nektek honnan sikerült? -
#24625 Ez az e-mail érdekesen lett megfogalmazva, nekem nagyon tetszett ezért gondoltam, közzé teszem. Az egyik munkásomtól jött, azóta elegett tettem munkaadói kötelességemnek, bár későbbre terveztem az új Magnum vásárlását, ennek köszönhetően új hitel felvétellel előrébb hoztam a kamion vásárlást. Készülnek a skinek közben a cégemhez, a mód tartalmaz valós cégeket az enyém mellett.
Az e-mail szövege:
Téma: Kéne egy kamion!
Üenet: Üdv főnök!
Nem tudom, hogy fel tűnt-e, de itt ülök Manchester városában már 3 nap óta, és még mindíg nem kaptam szabad nyergest. Félreértés ne essék, remek móka a garázs közepén lógatni a lábam, de a számláim csak gyűlnek, és nem tudom őket befizetni, ha nincs kilátásban meló. Szóval kéne egy kamion, legkésőbb 2 nap múlva - ha addig nem lesz változás, asszem érzékeny búcsút kell vennem a cégtől.
Katie
Ebből az üzenetből nekem a második mondat első fele tetszett nagyon: Félreértés ne essék, remek móka a garázs közepén lógatni a lábam Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok. -
rarma #24624 URAL kerék teszt .
-
#24623 Várok az új vasra
Új vas :)
-
#24622 Feltöltöttem ide így egyszerűbb:
-
#24621 Nincs valakinek egy ilyen kamera beállítása a man-hoz? Link
Vagy kb milyen értékeket kell ehhez beállítani? -
#24620 Szerintem ha nem játszotok egyszerre nem lehet belőle gond.