52658
-
mzsolti21 #24699 Legjobb: Scania és Man (szuvenír véleményem)
Leggyorsabb: mind, mert ez egy kamionszimulátor, ahol teherautókkal fuvarozol. Amire te gondolsz az a Need for Speed játék sorozat, azt próbáld ki inkább... -
Madix #24698 Jah és bocs a kettőért.. Opción belül be lehet állítani hogy a 90-es tiltás ne legyen? Vagy esetleg erre van valami mod? Azt nagyon megköszönném, és ha valaki leírná, hogy ezt hova kell berakni. :) -
Madix #24697 Sziasztok!
Rövid tömör kérdésem lenne..Melyik a "legjobb, leggyorsabb kamion".. Persze a legjobb egyénfüggő :P , de a leggyorsabbra csak van valami "megfejtés"..:D
Válaszokat előre is köszönöm! :D -
Hippo0315 #24696 Lehet, hogy volt róla szó, de miként lehet a cég nevét feltüntetni?
Én a szélvédő fölé szeretném.
Ha van ehhez valami leírás azt hol lehet megtalálni?
Előre is köszi a segítséget.
-
milos620 #24695 Sziasztok!
Tud valaki Volvo márkával ellátott félpótkocsit ajánlani?
Mert ugye van Daf,Iveco,Scania stb, de Volvosat nem találtam!
Ilyenre gondoltam csak Volvo felirattal és persze a vas ősi vegyjelével!!
-
Ivanmaxx #24694 Köszi -
#24693 Anno még a HAULIN-hoz én is megcsináltam grat szép lett -
Ivanmaxx #24692
-
mzsolti21 #24691 Igen, a modokat ugyanoda kell másolni. Ha megveszed a játékot akkor alapból a legfrissebb verziót tölti le, ha pedig kijön egy újabb frissítés akkor automatikusan leszedi azt is. -
JohnBart #24690 Igen, ha a legnagyobb kumulatív peccset szeded le. Innen pl. a 179 megásat kapd le, azt bármelyik korábbi verzióra rárakhatod.
Hivatalos térképbővítések fizetős letölthető kiegészítők formájában érkeznek majd, jelenleg az Eastern-European Expansiont készíti az SCS, ami Lengyelországot, Csehországot és Szlovákiát bővíti ki, illetve Magyarország is megkapja Budapestet és Debrecent.
Jó minőségű magyar map pedig jelenleg nincs, gondolom a Yusuf-féle összegányolt-lopkodott modra célzol, annál ez ismert hiányosság. Frank007 térképe lesz a "real deal", arra érdemes várni, no meg persze retoucher is igen szép képeket tesz közzé itt mostanság... ;) -
Ballasztik #24689 Még annyi, hogy pecsekből elég ha a legutolsó letöltöm és felteszem és az tartalmazza az előzőket is vagy mindegyiket meg kell csinálni, illetve ha már legutolsót feltettem és kellett volna többit is, akkor csak így most utolag tegyem meg?
Amúgy hivatalos map bővítések pecsből jönnek vagy a hivatalos oldalon máshol vannak és csak én nem találom?
Leszedtem egy magyar mappot, de semilyen fuvart nem kapok oda, pedig a központom Bécsben van, tehát elég közel.. -
WinStar #24688 nekem megvan dobozos változatban,és beregeltem a Steam-be,és mennek a modok...és steam-ről telepítettem fel. Bár már a megjelenés napján megvolt a játék de akkor se nyúltam a dobozhoz :D
A lnéyeg hogy nekem steam-essel is mennek a modok :)
Kiválasztottad a modoknál hogy működjön? Be kell pipálni. -
DANIELTRUCKER #24687 Nézd meg EZT.
Itt elég sok szokott lenni az újdonság és érdemes naponta egyszer megnézni. -
petisubaru #24686 Még egy linket lehet kérni ti honnan töltötök le modokat ami működik eredeti játékon, és 1.3.1 patche-en! -
petisubaru #24685 neked ha a mod mappába belerakod a modokat akkor megy is gondolom. 1.3.1 patch-ed van? Van valami ötleted az enyém miért nem megy? -
mzsolti21 #24684 Modok ugyanúgy működnek majd, nekem is Steam-es van. Ja, ami más, az a játék fáljjai, azok a steamapps/common-ban vannak/lesznek.
Csak Steam-en drágább, azt ugye tudod? -
petisubaru #24683 szerintem meg nem fog menni, mert nekem nem megy. Fent van az 1.3.1 patch és hiába másolok olyan modot be amit teszteltek ezen a patchen akkor se jó. de ha tudja valaki a megoldást az megoszthatná velem, CD-s verzió van meg. Amikor kipróbáltam nem eredetibe akkor ment :/ -
WinStar #24682 igen,csak a célmappát kell megkeresned ahová a Steam telepíti. -
Ivanmaxx #24681
-
#24680 Sziasztok! Pár napja letöltöttem a játék demoját és nagyon tetszik. Mindenképp szeretném megvenni, de STEAM-en keresztül. A mod-ok működni fognak így? -
#24679 5: van topicja Euro Coach Simulator -
WinStar #24678 1. Dokumentumok/ETS2/mod mappába
2. Jah
3. Jah
4. hivatalos honlap,vagy restacar
5. Nincs infó
6.ETS2 tartalmasabb, Truck & Trailers -be csak parkolni lehett,semmi mást. -
Ballasztik #24677 Sziasztok!
Most kezdem a játékot és lenne pár kérdésem:
1. Ha mapot vagy kamiont töltök le azt hova kell betennem, melyik mappába? (ha olyan kamiont töltök le pl. merci ami még nincs benne a játékban akkor azokat hol tudom megvenni, mivel gondolom árus sem lesz hozzá... vagy azt is le lehet szedni valahonnét?)
2. Kamionok az árusoknál lesznek elérhetőek
3. AZ új mappok új utakat is jelentenek? (gondolok itt pl a ti magyar o mappotokra)
4. Pecseket ha letöltök azokat hova rakjam be (hja és honnan tudok letölteni? hivatalos oldal?
5. Valaki nem tudja mikor jelenik meg a: Euro Coach Simulator?
6.6mi a különbség az ETS2 és a Trucks & Trailers között?
a válaszokat előre is köszönöm -
szgabe #24676 Köszönöm a gyors segítséget. Zorbának is, bár nekem is ez a verzió van meg és 1.3.1. alatt nekem nem muzsikál. -
fs9pilot #24675 Előző link fos lett, feltöltöttem neked ide: Motorhang -
fs9pilot #24674 RestaBit -ről töltöttem le még anno. Ugyanilyen néven van fent.
Ez az: RestaBit Torrent
:) -
Carmageddon #24673 Na senki se tud semmit? Vagy ez is úgy megy mint más játékoknál kimented aztán vissza és ugyanott vagy?
-
WinStar #24672 ugyanúgy az ETS2 térképén mész amúgy xD xD csak át vannak írva a nevek,meg szépen megvan csinálva a térkép hogy ne legyen túl feltűnő :D -
Ivanmaxx #24671
-
mzsolti21 #24670 Bocs a kép rossz lett.
Ha ez is az lesz akkor légyszi töröljétek ezt a hsz-t.
-
mzsolti21 #24669 Sziasztok! Ezt a KVN trailert hogyan lehet törölni/uninstallálni?
-
zorba3333 #24668 Bár, nem engem szólítottál meg a hozzászólásodban, de gondolom a válasz a lényeg...
Én 1.3.1 alatt ezt a motorhang hallhatóságát növelő módot használom:
A fülkében hallható motorhang növelése
Ez a módosítás kétszeresére növeli a fülkében hallható motorhangot.
Problémamentesen fut minden gép esetében, viszont az egyes V8, és egyéb átszerkesztett hangmódosításokkal összeakadhat, így célszerű vagy csak ezt használni, vagy a szokott módon "összefésülni" a többi hangmóddal.
-
szgabe #24667 Helló pilóta! Újra a segítségedet kérném. Egy kicsit visszaolvastam és megakadt a szemem egy februári írásodon.
Az volt benne, hogy milyen modokat használtál (akkor).
Engem motorhang 1.3.1. érdekelne, vagy bármi ami felerősíti egy kicsit a motorhangot a fülkében. Ha meg tudod osztani, léccci segíts! -
#24666 Okés, köszi, holnap megpróbálom! -
Hungarykum #24665 DXT5 interpolated alfa beállítással mentsd el ha PS-al csinálod -
#24664 Közben csak nem adtam fel, de nem sok siker, akármit csinálok. Ha az alfát feketére festettem, elmentettem, mire legközelebb megnyitottam már fehér volt, és így meg nagyon gányul néz ki a játékban a textúra. :/ -
Hungarykum #24663 Sajnos textúracserével nem javul meg ez a hiba.
Próbáltam másféleképpen is elmenteni, más színre festeni, de csak a fekete alfa oldotta meg.
Mikor festettem a Merci (drágábbik) műszerfalát, akkor akármilyen színre csináltam, mindig zöld maradt.
Itt is az alfa volt a hibás, csak itt ki kellett törölni a csatornát és úgy jött elő az új szín.
Próbálkozni kell :D -
#24662 Hát talán kicsit elhamarkodott kijelentés volt hogy már jó mert azóta próbálom megcsinálni a műanyagot de most megint látom hogy az is meg a kormány is szar. Na én feladtam, akkor marad ilyen bugos fos. -
krisztian1329 #24661 Ma jelenik meg a magyar térkép bővítése?
-
#24660 Igazad volt, az swheel_001-el volt gond. Feketére festettem az alfát, de úgy meg nagyon gagyi lett a játékban a textúra. Végül azt csináltam hogy a mercinek a majdnem pont ugyanolyan textúráját (talán leather_003) átneveztem swheel_001-re és így jó lett. :) Köszöm a segítséget! Mostmár csak a műanyagot kell megkeresnem és ugyanígy kijavítanom mert az is pirosas...