52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • mzsolti21
    Hát most hogy beléptem az editorba és megnéztem hogyan kell mapot csinálni/szerkeszteni így már én is megbecsülöm mások munkáját :D
    Minden elismerésem a térkép készítőknek!
  • fagy53
    Én ugyan térképet már nem készítenék, de nagyon meg tudom becsülni mások munkáját, az egyik a tied.
    Ennél magyarabb képeket aligha látok máshol, egyedül frank007 készülő magyar mapja idéz fel hasonló érzéseket. Kettőtök munkája remekül kiegészítené egymást!
  • Bence2006
    olyan kérdéssel fordulok hozzátok h megvetem a játékot és feltetem játszok is jo minden de azonban bátyám is feltete magának és ugyan azzal a cd kulcsal játszik letiltják a cd kulcsot v mi lesz a vége ennek?
  • mzsolti21
    Köszönöm, ennél érthetőbb nem is lehetett volna a leírásod.
  • retoucher
    Itt van egy rögtönzött mini tutorial a map editorhoz, ami esetleg többeknek jól jön, ha épp kedvük támad térképet építeni!

1. A c:\Users\NEVED\Documents\Euro Truck Simulator 2\ mappában lévő config.cfg fájlba a következő két sorba át kell írni a "0"-t, "1"-re.
    Így:
    uset g_developer "1"
    uset g_console "1"

2. A játék telepített mappájába a base.scs-t ki kell csomagolni az scs_extractor-ral. Ebbe van minden fájl, ill. a def.scs-be.

3. Kicsomagolás után a base\map mappában lesz az europe.mbd file amit a szerkesztő mindig felülír amikor rámentesz az editorba, majd szerkesztés után ezt az europe.mbd-t kell becsomagolnod egy zip fájlba (raktározással, h ne tömörítsen rajta semmit, csak csomagolja be), de fontos, h a map folderrel együtt kell becsomagolni, nem csak simán az europe.mbd-t!

4. Ezt a map\europe.mbd becsomagolt zip file-t (pl. terkep.zip) bemásolod a c:\Users\NEVED\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod mappába és elindítás után a profilodnál a Szerkesztésbe kipipálod a terkep.zip-et, h töltse be azt a mod-ot is.

Egyébként, ha megvan az 1. pont akkor játék indítás után az ESC alatt lévő 0-ás gombbal jön elő a konzol, és oda kell beírni, h edit europe és enter, majd 10-30 mp feketeség után betölti a térképet és lehet is szerkeszteni.
    Az editoron belül az F1 a help menü, ott le van írva minden, ill. az "A" betűvel lehet a google térképet betölteni, ami alapján lehet építeni az úthálózatot!

Remélem minden érthető volt!

És egyúttal hoztam pár képet is, épp teszteltem az objektumaim, h beszaggat-e a játékba, de nem tette!

• mzsolti21
    Illetve csak annyi lenne a kérdésem, hogy az europe.mbd fájlt le lehet tölteni valahonnan? Mert steam-es játékom van és nem találom, hogy betölthessem. Így meg a nagy semmiség van csak :D
  • mzsolti21
    Szia. Steam-os ETS 2-nél is ugyanez a helyzet?
  • beatrix0425
    Nagyon szép képek lettek.
  • fs9pilot
    Nem hát... :DDDD Így is állígattam, hogy ne legyen annyira "Alíz csodaországban" beütése.
  • AgrárMezőTsz
    Köszönöm szépen!
    Nagyon hálás vagyok
  • retoucher
    Hello,

a játékba benne van alapba mkinél a map editor, csak "elő kell hozni"!
    Anno összeszedtem hozzá 1-2 segédletet, ami mindezidáig senkit se érdekel(t):
    http://restacar.hu/forum/index.php?threads/ets2-map-editor-seg%C3%A9dletek.685/
    (bejelentkezés szükséges hozzá)

De persze ez csak a töredéke, a youtube tele van tutorialokkal, csak neki kell ülni!
    Sok sikert!
  • AgrárMezőTsz
    Üdvözlök mindenkit
    Saját pályát h lehet készíteni?
    Milyen program kell hozzá?
  • ronso
    Remélem jobban megcsinálják azt.hogy ne legyen ennyi csaló mint a BF3 ba.Miattuk töröltem le a játékot.
  • ronso
    Ja hogy csak a gyári mappal megy azt nem tudtam köszönöm.
  • vajo
    Nem sajnáltad a HDR-t :))))
  • joceruza
    Elnézést kérek!
  • fs9pilot
    Nope. :)

Ízlések és pofonok nemde?
    Nem kamionszépségversenyre járok vele. :D Nem néz ki hülyébben mint a karácsonyfaként díszített gépek. A beltérről nem is beszélve. :DD
  • joceruza
    Azok a kürtök nem rontják az összképet egy kicsikét?
  • fs9pilot
    Nem tehetek róla hogy hol beszúrja, hol nem.. ^^
  • fs9pilot
    Correction...

• joceruza
    Gyönyörű képek...
  • fs9pilot
    Megpihenvén a LIDL - kevésbé kamionbarát parkolójában...

Pikcsör1:

Pikcsör2:
  • maujuri #24597
    Nem hiszem el hogy potom 3000 forintot nem tudsz kiadni egy játékért. Géped van, internetet fizeted, áramod is van. Azt megértem hogy pl COD és társaiért nem adnál ki 12-14000 forintot, mert az ember meggondolja hogy 5 óra játékidő megér-e neki ennyi pénzt. Nade hogy 3000 forintod nincs egy játékra ami ráadásul nem 5 óra játékidővel kecsegtet, azt már nem hiszem el. Ha nem tehetnél meg ekkora kiadást, akkor interneted sem lenne. Na mindegy, te tudod.
  • Krisz1117
    Természetesen, jogos, amit írsz, meg is értem, de függetlenül attól, hogy valaki megvette, vagy letöltötte, mindenki szereti a játékot.
  • vajo
    Ha nem tudod kifizetni a boltba a kenyeret, nem kapod meg! Ha nem veszed meg a játékot ne használd, ne játssz vele! Ugyanakkor a boltba is el tudod lopni a kenyeret, de ez szerintem taplóság. Ha te készítenéd a játékot, és ilyen mentalitással fogadná mindenki és letöltenék, utána nem ez lenne a véleményed. De sajnos az ilyen és ehhez hasonló félreértések és viták elkerülés érdekében hoztam létre az off topikot, ahol annyit warezoltok amennyit akartok. Itt, Mi Nem nézzük jó szemmel azokat akik letöltötték. Sajnálom....
  • Krisz1117
    Cracket honnan tudnék letölteni? :P

Amúgy igen, 3000 forint tényleg nem sok egy játékért, de nem engedhetem meg magamnak, hogy játékokra költsem a pénzem, főleg úgy, hogy letölthetem bármikor.

Természetesen persze, köcsögség úgy "élvezni" egy játékot, hogy leszarom a készítőket, de sajnos ilyen világot élünk, mindenki a saját érdekeit nézi....
  • TerDikDev
    hát igen,de még az 1.2.5.1 ment generált kóddal,azért is nem vettem meg annyira,mert az előző verziójával legalább tudtam játszani.
  • JohnBart
    "van crack is, már majdnem megvettem mikor megtudtam hogy van crack"
    Huhh, még jó, hogy időben kapcsoltál, így szerencsére nem támogattad a fejlesztőket...

De most komolyan, 3000 forint a játék akciósan, tényleg nem lehet ennyit kicsengetni érte, ha bejön?
  • maujuri #24591
    [IMG][/IMG]

• tomi161996
    helló ami a game.log ír hibákat azt hogy tudom orvosolni?
  • Hippo0315
    Az 1. kérdésedre a válasz: nem kell foglalkozni az alkalmazotakkal, csinálják a dolgukat.

A 2. kérdésedre a megoldás: meg kell vásárolni a játékot és jogtiszta játékkal kell játszani, akkor nincs ilyen probléma még a frissítések után sem.
  • lenhoffer
    en ki probaltam kel uj modot kezdeni de szerintem nem let jo a romania mapa mert europa varosait valtoztatja att roman varosokra meg franciaba meg angolba nemis lehet be jutni azert koszi
  • TerDikDev
    Na erre tudtok megoldást?
    ronso : ne használj más mapot,mert azt módosítja.
    Krisz1117: van crack is, már majdnem megvettem mikor megtudtam hogy van crack.

• Gázfröccs
    Szia!
    Még ne próbáltam azért kérdeztem én is h kell-e új profilt kezdeni mert már 37-es szintű vagyok és nem szeretném újrakezdeni!
  • vajo
    Nem tudom, mert nem próbáltam még ki. Még a proci és az alaplap hiányzik. Remélhetőleg 2-3 évig nem kell majd problémáznom azon, hogy elfut-e majd a gém. :D Én már BF4-re gyúrok :P
  • The Best
    Hali pár kép tölem.

[IMG][/IMG]

srácok dolgoznak :)

[IMG][/IMG]

Egy Belső

[IMG][/IMG]

A nagy utazás 2050km :)

[IMG][/IMG]
  • lenhoffer
    nalad mukodik a romania map mert nalam alandoan ki fagy
  • tomi0113
    [center]
  • fagy53
    jelenleg a játék két magot használ, mivel a procid nem olyan régi fejlesztés úgy 3.1 GHz-en elég az ETS 2-höz.
    A VGA a felbontásod függvénye, a GTX650 a mai játékokkal 1680x1050 monitor felbontásig elegendő. Az 1GB vmem méret is ehhez igazodik, a memóriavezérlő bitek száma /128/ a GDDR5-ös mem modulokal ehhez a GPU-hoz elegendő sávszéleséget biztosítanak. A sávszél a bitek számának és a vmem órajelének a szorzata egy korrekciós tényezővel megspékelve.
    Nem muszáj az ultrára törekedni, a játék motorja igencsak optimalizálatlan, azaz sokkal nagyobb erőforrásokat igényel, mint amit a megjelenés feltételez. Oka feltehetően egy csomó felesleges aritmetikai művelet amely 90-100%-on dolgoztatja a GPU-t és ebből a képernyőn semmit nem látni, pl a CM játékai GRiD, DiRT-ök sokkal jobb megjelenéssel, kevesebb gépigénnyel készülnek. A csehek a - szegény ember vízzel főz - elv alapján dolgoznak!
  • krisztian1329
    Proci:Intel Pentium G2120 3.1Ghz de ez a proci annyit tud mint egy I3-as és kétmagos
    Ram:2X4Gb azaz 8gb Kingston Hyperx
    + amit akarok venni kártyát
    GIGABYTE GF GTX650 OC 1GB 128bit DDR5