52658
-
#24739 1.3.1-en nekem sem működik. Úgytűnik várni kell -.- :( -
rarma #24738 Egy olyan térkép van amiben egyedül egy magyar város van Győr, ez pedig trucksim-map-1-5
vagy itt egy másik, ahol HUNGARY név is szerepel az új 38 város között, de hogy melyik városok fogalmam sincs, ez pedig a TSM_Map_2.1 -
#24737 Sziasztok!
Letöltöttem ezt a kamiont, mikor elindítom a játékot kb. 20mp-ig megy a játék aztán kilép. Kipróbáltam hogy kiszedtem minden más kiegészítőt de akkor is kilépett. A játékom 1.1.1-es lehet ez a baja, vagy mit lehetne csinálni vele hogy működjön? -
#24736 Nincsen még jól játszható magyar map, de már készül és reméljük, hogy hamar kiadja a készítő! -
chakon88 #24735 * magyarország " -
chakon88 #24734 sziasztok... elég új vagyok ebben a témában... azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet magyar mapot bele tenni a game-be ? Mert nekem sajna az európai országok közt nem szerepel magyar ország csak az alapok.... -
darthy #24733 Nagyon köszi! -
Ivanmaxx #24732 a profilodban a szerkesztésbe pipáld be -
darthy #24731 Nem működnek a bemásolt modok. Valaki tudna segíteni, hogy miért? köszi.... -
rarma #24730 Ezek a módok nem létezőek, csak átvágás az egész, csak annyi időre készíteték, míg bebolondítanak jópár embert vele. Ha létező kieg lenne, akkor tuti ki lett volna már adva , ha nemis magyar oldalon, akkor valamelyik külföldin. -
Ivanmaxx #24729 szivesen -
petisubaru #24728 köszönöm :D -
vajo #24727 -
retoucher #24726 Tudom, h nem nagy dolog (nekem az), de végre sikerült plusz új városneveket hozzáadni az eredeti táblához, nem pedig a meglévőket átírni magyarra.
Most már igazán kiadhatnák a K-Eu-i DLC-t, hogy lehessen... őőő... -
Ben66 #24725 Sziasztok.
Szeretném megkérdezni,hogy az Autostop modot honnan tudnám letölteni? Sok oldalt megnéztem,de sehol se találtam.A segítséget előre is köszönöm. -
#24724 még nincs semmilyen dlc, de készülgetnek.. :D -
Ballasztik #24723 Kérdésem az lenne, hogy van valahol valami "hivatalos" oldal/letöltőhely az újabb kamionok és egyebek részére vagy csak funpagekről leszedhető homemmade dolgok? -
Ivanmaxx #24722 szivesen
van még benne 1-2 amit még én szerkesztettem át de arról nem csináltam képet -
fs9pilot #24721 Erre szokták mondani hogy a jó munkához idő kell! De a sz*rhoz mégtöbb!
-
Istbur #24720 Köszönöm. :) Király vagy! -
Ivanmaxx #24719 akinek kell remélem letudja tölteni
-
Ivanmaxx #24718 tessék
http://data.hu/get/6399277/zzzTrailerskinpack_Jztrucking_Jbsystems_Truckboy6.rar] -
#24717 Erre vártunk 5 évet kárvolt -
WinStar #24716 Ez amúgy mi szeretne lenni? :D
Truck Simulator - Rig N Roll -
Istbur #24715 data.hu rövid regelés, és feltölthetsz. Azt pedig linkeled itt. -
Ivanmaxx #24714 ok
akkor segítened kellene abban hogy hová kell feltölteni hogy lelehessen onnan szedni -
Istbur #24713 Az átszerkesztett érdekelne. Szépen megcsináltad a pótokat. -
Ivanmaxx #24712 melyiket az eredetit vagy amit átszerkesztettem?? -
Istbur #24711 Ivanmaxx! És azt a trailer pack-ot tudod linkelni, vagy osztani?? -
milos620 #24710 Igazából nem ilyenre gondoltam hanem ehhez hasomlóra csak Volvo-val!
Na mindegy egyenlőre be kell érnem ennyivel és persze köszönöm a segítséged!!!!!
-
#24709 A gugli jó barát no meg a volvo -
Ivanmaxx #24708 petisubaru
a profilodban a szerkesztésbe -
mzsolti21 #24707 Restacar fórumon van rengeteg kamion, meg kiegészítő hozzájuk, motor, váltó stb. Igaz én még nem próbáltam, csak ilyen Mod pack-okat, azok is nagyon jók. -
petisubaru #24706 köszönöm a segítséget, de eddig nem pipáltam be semmi ilyet. Azt hol lehet megtenni? köszi. -
milos620 #24705 Srácok: valaki valamit erre? -
petisubaru #24704 köszönöm megnézem. -
Ivanmaxx #24703 hali
amit átszerkesztettem azok benne vannak egy trailers packba igy nemtudom hogy mi kell még hozzá hogy külön működjön -
Istbur #24702 Ivanmaxx! A "Pick"-es trailert meg tudod osztani?? -
fagy53 #24701 Elsősorban a nyomaték a lényeges, vontató lévén, így a Volvo motorjai a legjobbak. Itt a topikban a"letöltések"-nél megtalálható a 750LE Volvo motor, amely mindegyik kamionnál megjeleníthető és elérhető, ha telepíted a modot. Igazodik azonban az illető márka nyomatékazonosságához, így minden márkánál más és más a nyomatékmaximum....
Nem a gyorsaság a lényeg, hanem a gyorsulékonyság, a kapaszkodóképesség. Én pl 110km/h maxot állítottam be, ami remekül bevált, bár így már nem igazi szimulátor, de senki nem varrhatja a nyakamba az NFS-t! -
Madix #24700 :DD Jót röhögtem a kommenteden.. :D
Én lóerőt nézek,és nyomatékot, úgy eddig a Volva a legjobb..:D De azt nem értem egy Gyengébb Scania miért lvl 25-ön érhető el.. Lehet én nem tudok valamit(?) o.O O.o
Persze én se azt akarom ezzel hogy 200-al száguldozok 21 tonnával mögöttem, kb összes kamion szimulátort próbáltam mert szeretem én is ezeket, csak azért legyen fogalmam hogy mi a "leggyorsabb"
Más: Megtaláltam itt a speedlimites modot, beraktam, de smmi..Ugyan úgy tilt :/ Grrr..