Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AudiQuattro
Ezt töltsd le és rakd a mod mappába.csak ha viszed a gépet mûszakira szedd ki belõle 😄

Speed limit off

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

I Angel Disco
Sziasztok!

Nem is gondoltam, hogy ennyi kamion sofõr van az országban 😊 😊 😊 Itt a helyem...

A viccet félre téve, tudd nekem valaki abban segíteni, hogyan lehet a sebesség határolót kikapcsolni, mert uncsi már egy a fix 90...

Elõre is kösznöm

Angel D.

AudiQuattro
Ez 80/100 litert eszik 100 km en.10x10 a pót 2 tengelye is hajtott 😄 kímélte a gépet😄

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

bullseye9
Night shot:

Hallani? Még látni sem láttam így 😄
miért van az hogy semmilyen cégnél nem jelenít meg rakományt???
macleody
Felkeményítettem az elsõ rugókat, így már nem bólogat fél percig ha megállok. /Real Physics 1.2/
a-a
ahogy már írták..igen

de ne mondd hogy még sehol sem hallottad így?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

HOGY lehet a kamionra MATRICÁZNI???
De, azért így van, mert a franciák így írják.
Talán a belgák így írják a saját nyelvükön?
de

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Ez nem Brüssel akar lenni ?

csaba90
A mi kamazunk 28-30 litert fogyaszt 😄

Csaby

dehogy!a 46 liter csak papíron volt annyi!20- bol megvolt a fuvar,a maradék meg ment a kannába!😄
Gerypapa 95
46 liter ? kamazzal voltál te jófiúú ? 😄

Hali valaki tudna olyan pótót és olyan kamion festést adni amelyet átlehet festeni sajátilag ?

elõre is köszöném!
Törölt felhasználó
Üdv sziasztok! rég voltam erre.
1 kérdésem lenne hogy eztmeg tudja e valaki csinálni? köszi a válasz elõre is? 😊
macleody
A redmít nézve a renault magnumot excellence-t cseréli és belsõ nézete is van.
Mind az AI miatt van 😞

Asus M4A78,AMD Atlon II X2 260 3,20Ghz,5GB Ram,MSI Radeon HD7770 1GB 128bit

fuszhi
és a vicc miután hínom kellett segítséget a szerviz pont abba a városkába vontattak el amelyikbe ép az úti célom tartott

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

közel 4 óra?Gyalog vitted?😄
fuszhi
különben ha nem a saját szememmel látom lehet hogy el se hiszem hoztam képe milyen szállítmány volt

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

szép!<#fejvakaras>
Ez frankón sikerült 😊

Asus M4A78,AMD Atlon II X2 260 3,20Ghz,5GB Ram,MSI Radeon HD7770 1GB 128bit

Lehet G25-el játszani és nagyon jó 😊 Én azzal játszok😛
fuszhi
Üdv képzeljétek el elõttem haladt egy autó az elõtt meg egy kamion megrakodva valami tartályos belekezdett az elõzésbe az autó, én meg utána. Következõ pillanatban látszik az elõttünk haladó kamion végénél elõbukkan egy elõzni tilos tábla amit záróvonal követ. A legnagyobb az egészbe a fazon gázt ad na mondom utána megyek mindegy gondoltam fizetem a büntetést. Mire a következõ egyre gyorsabban megy a kocsi már a kamion hátulja mellet halad a szemközti sávba én utána majd a kamion mintha rá gyorsított volna. Akkorát néztem ami ezután történt hogy én még ilyet nem láttam. A következõ éles kanyar után a kamion az AI kamionjának tartálykocsija megdõlt a kanyarban és persze az én fülkémet is húzta a rakományom, de én vele ellentétben tátva maradt szájjal néztem hogy még ilyet nem láttam. Aztán zútty el dõlt a kamionom mivel nem fékeztem a mezõre az Ai meg tovább haladt. Még az életbe nem láttam AI kamionjának pótkocsiját megbillenni azt hittem felfog borulni a szemem láttára az AI . Jaj képet kellett volna készíteni azt hiszem Posped -es volt. A barátnõm pont itt volt õ is nézett és monda is figyeld már 😊)) hát pont azt figyeltem.

Batmanci
Megvallom õszintén, én nem tudom, mert a sajátomat használom. De biztos, ha az a neve, hogy nem ásít.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Oks 😊 Köszi 😊
retoucher:
A Mancsi pót nem akar megjelenni a játékban, azt hiszem talán 1 alkalommal láttam AI-n, de én még nem tudtam felvenni, mert nem láttam.

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

A 2. jó, az elsõt elcsesztem.

valaki belinkelné a legújabb patch-et?
Amúgy ez tulajdonképpen micsoda? ( patch )
Jó lenne!! pls!
aerolive
Mit cserél és belsõ nézete van-e?

SimaSuna
Telefont szervizel
Gépet telepít
rF, ETS2 sõt még RBR-t is néha néha..

Scania T500ról van valakinek infója?
van egy letöltött, de nagyon nemjól állnak a kerekek.
Oroszok csak a 113H-t adták ki még..a T500at még nem teljesen :/
Ééértem. :/

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

gordon 24
Hehe😊) Jaja..

Múltkor még a V8 szerón is fent volt.. Mondom kész😊) Jó arc!

Downhill!!

Falkon
Én Logitech Dfgt-vel, házi készítésû h-váltóval, és kuplunggal tolom a játékot! Csak mivel meguntam, lehet megy az egész eladásra! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

SimaSuna
mondd azt, hogy irígy vagy, mert nekem az asszony nem csak a konyhában meg az ágyban van 😄
Stig95
Nem.
30 körül Logitech DFGT

Ki mondta, hogy f??det rám?!

gordon 24
Igen😊) Ezt mondom.. Így csalsz..😊

Downhill!!

gordon 24
Nahh ez kell😊 Az amit linkeltetek lejjebb? Az az?

Downhill!!

Batmanci
Akkor kikapcsolja a fáradtságot is. Csináltam egy olyat, hogy én megszólalok, hogy "Vazze, aludni kéne!". Arra viszont jó lenne rájönni, melyik definíciós fájlban tudom meghatározni, mikor pofázzon.
De, ha csak az ásítozást akarod kikapcsolni, arra való, az említett mod. Lényegében egyszerû, mint egy bögre bor, mert egy üres ogg fájllal van helyettesítve az ásítás. 'Asszem.

SimaSuna
mé ne lenne jaó? 😊
nem csalok...vagy igen? 😄
gordon 24
Az úgy nem gyó😊

Downhill!!

SimaSuna
ha kell a pénz levezetek 20órát is...
asszony is szokott fuvarozni, vagy 3-4 szintet Õ hozott össze 😊
2 sofõrnél nem kell megállni 😄
gordon 24
De akkor nem is fárad el nem? Akár vezethetsz 20 órát alvás nélkül, vagy nem jól gondolom?

Mert akkor inkább ásítson😊)

Downhill!!

Batmanci
Titkosítva vanak a dds-ek, mert lemezhiba miatt nem tudja olvasni?
Rohadtul zavar, hogy az ai gumijai maradtak fehéren világító Bridgestone-ok.