52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tappancs83
    Egy üzemképes magyarmap engem is érdekel. Remélem Frank pont egy ilyenen dolgozik. Sajnos részleteket nem ismerek.
  • tomigames
    Ki lakik kalocsán és melyik utcában vagy utón laksz és hanyas házban és meg van neked a simcity5 pc és a battlefield 3 pc

• Mandoki72

Király lesz az a magyar map.
  • 0Diaz0
    Sőt. Igazából ,amik vannak, azok igazából :

- Tesco/ Penny/Aldi/Lidl/Interspar
    - Vasmű
    - Papírgyár
    - Grabarics kft ( Betonszerkezet )
    - Seat/Mazda/Suzuki
    - Shell/OMV

+ kikötőbe lehetne valamit csinálni akár( mert ott a ruhagyár.. )
    + Papírgyári úton ott a kamionos pihenő
    + Budai Nagy Antal úton,ott a kamionszervíz

Én ennyit tudtam,most kapásból.. :)
  • 0Diaz0
    Naigen.. végülis,ha gondoljátok ( Dunaújvárosiak.. :D ) akkor, összegyűjthetnénk Franknek hogy itt a városba milyen helyek vannak,ahova lehetne szállítani.. Nameg ,persze Frank is belemenne.. mert jópár hely van a városban ahova szállítanak a kamionok.. Én speciel,most megpróbálok egy térképet csinálni a helyekről ( ami eszembejut.. :D ) De aki városi,az a nevét elküldhetné privátban,aztán bejelölöm fb-n,és akár ottis megbeszélhetjük a dolgokat! :)
  • Hungarykum
    Mivel Németországban van a HQ, így minden kamion rendszáma, (amit külföldön vettél) németre fog változni, ha kiválasztod vezetésre.
    Csak azt lehet tenni, hogy megveszed a kamiont (elvitellel) a kívánt ország rendszámával és nem váltasz másik kamionra.
    Ha váltasz erről egy másik kamionra és utána visszaváltasz erre, akkor fog németre változni a rendszáma, addig svájci marad.
  • vajo

• milos620
    Sziasztok!

Egy számomra fontos kérdésem lenne!

Mi a megoldás kulcsa annak, hogy az újonnan vett kamionon amit zürichi garázsba tettem svájci rendszámmal vezethessem?
    Mert a játékot Hannoverbe kezdtem, de szeretném, ha az új gépek országtól függő rendszámokat kapjanak!

Előre is köszönöm a segítséget!
  • Suba1993
    Sziasztok!
    Tudtok egy olyan Hungarocamion-os pótkocsiról linket adni, amit a játékba én is tudok húzni?
  • wollnerd #25376
    Csodálatos a napkelte. :)
  • gigamen

frank007-kitartást a térképhez. jól haladsz!
  • Tappancs83
    Nincs mit, szívesen.
  • bem13
    Végül a sötétebb módba állítás nem oldotta meg, de a dxtbmp-nek köszönhetően észrevettem, hogy az alpha channelben van a probléma :)

Köszönöm szépen a segítséget!
  • Tappancs83
    Nekem kellene segítség, modellezésről volna szó, kérekk mindenkit aki ért hozzá, lépjen velem kapcsolatba priviben, úgy könyebb volna a kép kűldés. 6 képről volna szó, kissé kellemetlen volna a számomra felrakni mind a 6-ot, mivel tartok tőle, hogy tele floodolnám az oldalt, azt meg nem szeretném. Köszi a segítséget.
  • Tappancs83
    DXTBMP-t már próbáltad? Az segíthet. Betöltöd a képet, majd sötétebb módba állítva tudod ezt a problémát orvosolni egyszerű mentéssel.
  • otamendi
    Sziasztok!

Skin-ezésnél a rendszámot, hogy lehet megváltoztatni? Megcsináltam magyarra, de amint megvettem osztrák lett.

Üdv.
  • AXmen
  • bem13
    Bocs, csak most látom, hogy nem látszik a képem...

Itt egy jpg reupload képhosztra:

• maujuri #25367
    Én ebben a játékban láttam már annyi fake videót és képet, hogy Frank007 térképét is akkor hiszem el hogyha látom. Bocsánat Frank, ezzel nem akarlak megbántani. Ha igaz hogy létezik akkor iszonyat nagyot alkottál a minőséget elnézve. csak nehogy nyugdíjas legyek mire megjelenik:)
  • bem13
    Sziasztok!

Festés készítésével próbálkozom, de akadt egy kis problémám:

Az ajtó mögötti részen látható ferde "vonal" ott marad, akármit csinálok. Az ajtó tetején is láthatóak kisebb fekete részek, és a kamion más részein is ugyanezt tapasztalom.

Mi lehet a probléma?
  • szgabe

Nem akarok várni!!!:)

Láttam retoucher képein, hogy egy magyar rendszámos MP4-es Actross-szal tolja(vagy inkább húzza). Valaki árulja el hogy tudnám mod-olni a gamét, hogy saját rendszámmal mehessek!

Egyébként én már mondtam, hogy Frankie az isten, csak attól tartok egy kicsit, hogy mindig talál majd javítanivalót a térképen mielőtt megosztaná a rajongókkal. Én már azt se bánnám ha Dunaújvárosban lenne az Eiffel torony, csak már láthatnám.
  • Luspy
    Jól néz ki
  • Big Driver56
    Frank007 gyönyörű !!!!! Dunaújvárosban a Pospeed az új papírgyár, a régi pedig az ITTCC és a FCP ?? Mert goldolom a Sell Plan a Tesco-t képviseli. Amúgy én is Újvárosi vagyok és azért kérdem. Amúgy a Vasmű (DUNAFERR) , a vámudvar(ahonnan behívnak a vasműbe rakodni) és a Betonelem gyár rajta van? Bocs a tudatlanságomért!
  • Szabi #25362
  • frank007
    Minden városban lesz garázs, tehát akármelyiket választhatod főhadiszállásnak, Dunaújvárost is.
  • Axtros
    TNT
    [IMG][/IMG]
  • v43 001
    De jó lesz!!! Ügyes! :)
  • Tonno Szabi
    Sziasztok!

Van egy hatalmas gondom.Tegnap este beraktam a Tsm 2.2 majd egy órát játszottam és semmi gond nem volt.
    Ma reggel elindítottam és percenként kifagy.Még a scania mega vanben.Szerkesztésnél kivettem mind kettőt így is csinálja.

Segítség!!!
  • Szabi #25357
  • 0Diaz0
    Dunaújvárosba,dobsz egy főhadiszállást? Vagy ezt az európatérképhez csatolod? :)
    Mert ha a második opció él,akkor nemszóltam,de ha csak MO térkép lesz,akkor pedig itt lakok.. azért kéne..
  • frank007
    ...ez még lemaradt!
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • frank007

Sziasztok! Hoztam pár képet a térképről. Csak mert hiányoltátok. A már meglévő területeken kivül (Bp, Budaörs, Törökbálint, Érd, Szigetszentmiklós) a többi részen kész az úthálózat, a domdorzat, a telephelyek, garázsok, szervizek stb., és most objektumozok. Legközelebb már képekkel jövök!

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • Hungarykum
    A rendszámnál az számít, hogy hol van a főhadiszállás. Nekem németben van.
    Vettem saját részre más országokban is kamiont.
    Mikor megvettem, akkor az adott országhoz tartozó rendszám volt rajtuk.
    Kamionváltásnál a rendszám németre változott mindegyiknél, függetlenül attól, hol és hogy váltottam kamiont.
    Főhadiszállást nem lehet változtatni, így annyit lehet tenni, hogy Magyarországon veszel kamiont, de ha lesz több kamionod (magyar rendszámmal) saját részre és váltogatni fogod, akkor amelyik országban van a főhadiszállás, olyan rendszámra fog váltani. Ahányszor kamiont váltasz, annyiszor lesz más rendszáma.
  • Suba1993
    Sziasztok!
    Tud valaki egy olyan Hungarocamion-os pótról linket adni, amit a játékba én is tudok húzni?
  • maujuri #25351
    Várj egy kicsit,Amint megjelenik a hivatalos DLC. Vegyél garázst magyarországon, és tuti magyar rendszámod lesz.
  • vajo
    Fake mind. :) Egyszerű számítógépes trükkök. Szerintem Studio Max :)
  • gomze
    Nem tudom, szerintem sehol, mert csak videókat találtam.
  • The Best
    Ezeket hol lehet letölteni?
  • Misuka963
    Brutális.Minden elismerésem.
  • chicony
    Frikus of the Road