Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minek kell balfasz kérdésekkel tölteni a topicot szerinted minek vannak kamionkereskedõk?
Sakkoo.......Baszkiiii
Elfelejtettem,
megtudom változtatni a kedvenc márkámat? És ha igen hogyan?
megtudom változtatni a kedvenc márkámat? És ha igen hogyan?
Van valamilyen lista a kamionokról és hogy miket lehet rájuk felszerelni?
Olyan kamion érdekelne, hogy digitális a kilométerórája, GPS-sel fel lehet szerelni , és egyéb kütyükkel. 😄
Olyan kamion érdekelne, hogy digitális a kilométerórája, GPS-sel fel lehet szerelni , és egyéb kütyükkel. 😄
Köszi
Lehet úgy garázst venni, hogy a meglévõt eladom? Szóval Torinóban kezdtem a játékot, de áttelepülnék máshova, viszont két garázsra nincs szükségem.
Renault Premium/Magnum
Melyik az a kamion amelyik digitálisan mutatja a kilóméter órát?
Köszöntem!
Egyébként másnak is feltûnt, hogy angliában masszívan paraszt az Ai? Nem engednek ki soha, kihajtanak eléd, befékeznek, van mikor autópályán kb 50 km-enként van csak sebesség jelzõ tábla, és sokszor ha két tábla között hajtok fel, és beállok 90-re akkor egybõl jön az 500 euro büntetés. Máshol is van Ai-s töketlenkedés, de a készítõk mintha direkt rágyúrtak volna erre angliánál xD
Egyébként másnak is feltûnt, hogy angliában masszívan paraszt az Ai? Nem engednek ki soha, kihajtanak eléd, befékeznek, van mikor autópályán kb 50 km-enként van csak sebesség jelzõ tábla, és sokszor ha két tábla között hajtok fel, és beállok 90-re akkor egybõl jön az 500 euro büntetés. Máshol is van Ai-s töketlenkedés, de a készítõk mintha direkt rágyúrtak volna erre angliánál xD
Az ETS2 mentési könyvtárában megkeresed a "config.cfg" fájlt.
Ebben megkeresed az "uset g_console "0" sort. A 0-át átírod 1-re, elmented és kész.
g_set_weather 1 f - esik az esõ
g_set_weather 0 f - napos idõ lesz
Ebben megkeresed az "uset g_console "0" sort. A 0-át átírod 1-re, elmented és kész.
g_set_weather 1 f - esik az esõ
g_set_weather 0 f - napos idõ lesz
Srácok, valaki írta, hogy konzollal be/ki lehet kapcsolni az esõt? Pár kérdés: hogyan lehet elõhívni a játékban a console-t, ha beírom az esõ kódját, addig esik, még be nem írom a napos idõét? Valaki leírná mégegyszer azt a két sort ami az esõt kapcsolja ki/be? (tudom-tudom tekerjek vissza, visszatekertem de nem találom)
Mielõtt menne az oltás, csak az esõ miatt kell a konzol...
Mielõtt menne az oltás, csak az esõ miatt kell a konzol...
Én szimpla tengelyt használok és legtöbbször 90-el megyek, de még nem csúsztam ki és fejre sem álltam egyik kanyarban sem.
Ha látom, hogy túl éles a kanyar, akkor lassítok 80-ra, de pár kanyar kivételével mindet beveszi.
A mellékutakon is van pár elég éles kanyar, de ott úgysem megyek 90-el.
Szóval pár kanyar miatt, nem fogok dupla tengelyt választani. A "hagyományos" módon, nekem amúgy is szebben néz ki. Másrészt, mindenki olyat választ, amilyet akar.
Aki normálisan vezet, annak teljesen mindegy, hogy hány tengelyû kamiont vezet.
Ha látom, hogy túl éles a kanyar, akkor lassítok 80-ra, de pár kanyar kivételével mindet beveszi.
A mellékutakon is van pár elég éles kanyar, de ott úgysem megyek 90-el.
Szóval pár kanyar miatt, nem fogok dupla tengelyt választani. A "hagyományos" módon, nekem amúgy is szebben néz ki. Másrészt, mindenki olyat választ, amilyet akar.
Aki normálisan vezet, annak teljesen mindegy, hogy hány tengelyû kamiont vezet.
És a szimpla tengellyel nem lehet jobban kicsúszni, mint a duplával?
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
én a tank mérete miatt nem használok 2 hátsó tengelyt
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Mi a baj a dupla kerékkel? Miért mindenki a szimpla tengelyt használja? (csak a tank miatt vagy mert akkor lehet rá tenni kipufogót?)
Üdv mindenkinek! Szeretnék magamnak egy egyedi kamion skint,viszont sajnos próbálkozásaim ellenére sem tudom elkészíteni. Arra gondoltam,hogy valaki aki elég jól ért a skineléshez,és megtudná csinálni és szívesen vállalná is,az dobjon egy PM-et,és ott elmondom pontosan milyet,hogyan szeretném. A legjobb az lenne,ha én tudnám megcsinálni,de sajnos nem megy :
karaj lett!<#eljen>#eljen>
jawol oda tudod adni a dancsi-s mondot??
[/url][/img]
DANCSI
DANCSI
Festettem kicsit:

na végre ty a helpet
[/url][/img]
Ne szarakodjál már ezzel!! tölts fel a képed ide és linkeld onnan!!!!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
faszom ebbe a fosba<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#falbav>#falbav>
Azt tudom hogy hová kell betenni, de hogy hol lehet saját izlésem szerint járgányt csinálni, ha lehet egyáltalán ilyet csinálni?
[/img]
[/img]
izé....egyébként.....<#mf1>#mf1>
[/img]
egyénként,igen!😄
ami sok,az sok(k)!<#taps>#taps><#mf1>#mf1>
MOST MÁR ELÉG!!!!!!!!!! NEM IGAZ HOGY LEHET PÖCSÖLNI A MOD BERAKÁSSAL? LESZEDED A MODOT ÉS BERAKOD A DOKUMENTUMOK/EURO TRUCK SIMULATOR 2/MOD MAPPÁBA. ÉS KÉSZ!! NE BÉNÁZZATOK MERT MÁR IDEGESÍT!!!!!!!!!!!!!!!!<#boxer>#boxer><#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#violent>#violent>
-.-<#boxer>#boxer>
kész😊
mér igy adja be a képet?????????,,
Kész😊
Sziasztok! Hogyan vagy hol tudok magamnak saját gépet tervezni vagy csinálni és azt hogyan tudom betenni a játékba. Segítségeteket elõre is köszönöm. 😊)
Kitöröltem a modokat és eltûnt ez a probléma. Azért volt furcsa, mert alvás nélkül vittem a fuvart elég gyorsan leszállítottam és akkor is kiírta...
Hogy tudok képet berakni a forumra?