Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiadták az új patchet ezeket tartalmazza (google fordító)
Ezeket tartalmazza:
DAF - tette hozzá az új licencelt teherautó márka
hozzáadott parancssori paraméter-nodx9ex amely letiltja meghosszabbította DX9 interfészek kompatibilitás Xfire
támogatása Unicode karakterek
támogatja a koreai, vietnami és kínai
adja meg a nevét a profil nem-ASCII karaktereket
Jobb az automatikus mentés / terhelt rendszer
javítások a rendszámtáblák az SK, NL, FR, I, S, BE, A
újrateremtõdik lámpák megvilágítása valamennyi tehergépkocsik, pótkocsik és AI jármûvek
megigazította fáradtság szimuláció
új sebességváltók minden teherautó
átalakított kormányzás
több mint kétszáz indvidual térkép javítások és prettyfications, fix idõjárás területek, hozzáadott új lámpák prefabs
Több megközelíthetetlen utak eltávolított navigációs rendszer
egy busz hozzá AI jármû forgalmi
javulás AI kezelhetõség prefabs - sebesség, gyorsulás és fékezés
csökkent Valiant mûszerfal fényerõ
Útvonal tanácsadó a "vágányon" korrigált
hozzáadott extra tier a haladást történelem - elõrelépés rámutatott szinttel 150 most
készség képernyõ nem jelenik meg a szintet, már ha nincs skill pontokat elérhetõ
esõ valószínûsége csúszka adunk az Opciók
targonca fékezési intenzitás csúszkát hozzá az Opciók
finom javítását HDR tonemapping
Mit tegyek?
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
1920x1080
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Klíma mod bent van nálad? Lehet, hogy neked is csak az kavar be.

...::: LETÖLTÉS :::...
Elsõre valóban jobbnak tûnik a játék, de majd meglátjuk....
Ami biztos, hogy - nálam - a klíma mod-ot nem szereti a frissítés és sajnos a rendszámokkal is variáltak.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Bakkerman : Ezen neis csodálkozz.. nekem ezért van bent a 120as limiter... üresen nagyon brutálisan gyökér tudok lenni.. ott rugom neki ahol csak tudom.. póttal kicsit visszafogottabb vagyok,de ha egyszer elgurul a gyógyszer.. 😄😄😄
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Létezik olyan mod, amely szûkebbre veszi a szállítási határidõket ? Mert mindig jóval korábban érek a lerakóra mint a határidõ. Kicsit jobb lenne egy kis "para" feeling, hogy tényleg beférek-e a határidõkbe.
Köszi.
Üdv.
Viszont a sor legelején álló autószállító fölött mi az a fekete csík?
<#nevetes1>#nevetes1>
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

De hiába teszem le 0-ra még így is túlságosan érzékeny,megyek vele az úton 80-al fordítok a kormányon 1cm-t és a korlátnak csapódok mert a játékban egy felet fordul a kormány,holott én csak 1cm-t fordítottam el.
Tehát ha még feljebb tolom akkor teljesen átfordul a kormány a játékban 2 teljes fordulatot.
Na mindegy du-n ig nem tudom +bûvölni majd akkor megpróbálkozom vele ismét még ha 1 napig is kell bajlódni vele,vagy amíg fel nem robbanok megint <#confused>#confused>
Oliver:
Fogod magad és a képet feltöltöd valahova. Én pl Facebookra szoktam a saját albumomba. Ha ez megvan megnyitod a képet azon az oldalon. képre jobb egérrel katt majd kép címének másolása.
Eljössz az sg-re a szöveg író keret alatt találsz egy olyat, kép beszúrása. Arra katt majd, be teszed azt a linket amit másoltál. Írsz egy szöveget és elküldöd.
Így nem kell vip tagság nem kell semmi. Akkora képet linkelsz be amekkorát akarsz. A feltétele csak annyi, hogy ahonnan linkeled ott meg kell hagyni a képet, mert ha ott törlöd törli innen is.
Ha kell segítség szólj!
Downhill!!
A kormány setup-jában is levettem a pc-n az érzékenységet+a játékban is 0-ra és mégis.
Nem tudom mit kellene bûvölnöm még rajta de kipróbálom amit javasoltál gempad joystik,talán megoldja a dolgot.Ezt speciel nem néztem,addigra elborult az agyam és nyomtam tovább inkább billentyûvel.
Majd vázolom mit sikerült kibogarászni belõle.<#nevetes1>#nevetes1>
De a furi az hogy F1 2012 vagy nidfor speed de akár melyik másik játékhoz tökéletes csak ehhez az egyhez nem.
Számomra ez érthetetlen.
Ha kormány, akkor hány fokot fordul egyáltalán.
A kormány beállítását javítani fogják vajon? 2 kormánypadom is van de képtelen vagyok beállítani õket.
Hiába veszem le a kormány érzékenységét 0-ra ha én elfordítom 1cm-t a játékban 15cm-t fordul,így képtelenség az úton tartani a masinát.Fél napot bûvöltem mindkettõt reménytelenenül.
34-es szinten tolom billentyûvel,az egér nem jött be.
Csak kissé fusztráló hogy rengeteg játékhoz használom õket még az ets1-hez is tökéletes volt de az ets2 kifog rajtam eddig ezt az egy játékot nem tudtam tökéletesen beállítani.Hozzáteszem ismerõsöm konyít hozzá azt mondta nem tud ezzel mit kezdeni mert a játékon belül kell levenni,de 0-ánál már nem lehet lejjebb.
Viszont ha billentyûvel játszom akkor meg fel kell tolnom majdnem félig a kormány érzékenységét mert nyomom 1p-ig mire nekiáll fordulni a játékban ha 0-án hagyom.
Van erre valami megoldás?
Már unom a billentyûs kényszerirányítást.