52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • maujuri #25505
    A beállításoknál a grafikai beállításnál a "segédfények" et pipáld ki.
  • Zoltan32
    Sziasztok!
    Bentvan a 750 LE motor DAF (DAV) hoz, és speed racer váltó is bentvan, a max sebesség mégis csak 90km/h!
    Aki tudna segíteni kérem segítsen!
  • Luspy
  • TaRka0107
    az a baj, hogy a valódi modot meg a scania mega modot nem tudom kivenni, mert lefagy a játék. Pedig eladtam a Scaniámat, kivettem és úgy is lefagy. Be se lép játékba. Profilra rámegyek és utána kidob.
  • Viktorkiller
    tudnátok segíteni? van nekem a kamionon vilogóm vilog is de nem ne add fényt
  • TaRka0107
    Nagyon szépen köszönöm!
  • BBSTi
    Sziasztok!

Tud valaki infót az új frissítésről?
  • Ivanmaxx

• AttilaRO
  • kis kindertojás
    Sziasztok!
    Valaki tudna nekem segíteni a mod-ok átrakásában? Aki tud legyenszíves írjon pü-t vagy liknkelje be!
    Üdv!
  • Mandoki72

Átszivárog a víz a felüljárón.
  • tom4sy
    A Halogén és Xenon lámpánál is át lehet írni a sebességet és akkor műkszik!
  • chicony
  • zorba3333
    Ebben a régebbi hozzászólásomban megtalálod a kérdéseidre a választ a Lidl móddal kapcsolatban.
    Továbbá a mod helyes működéséhez szükséges trailer pakk is be van linkelve :)
    Lidl mód használata + a szükséges trailer pakk
  • vajo
  • Mandoki72

24 Tonna kaja Rostockig
  • vajo
    Azért kezdésnek ez kemény kérés..
  • Szabi #25488
  • martin bátyó
    Hali valaki tudna nekem csinálni egy Volvo FH16 750
    http://www.autowp.ru/pictures/volvo/fh/autowp.ru_volvo_fh16_750_4x2_13.jpg
    ezzel az interiorral
    http://www.autoconception.com/the-volvo-fh16-truck-designed-to-celebrate-trucking-2/

Előre is meg köszönöm

(Ha lehet privátba kérem)
  • Gázfröccs
    A xenon és a halogén lámpák okozzák az újra leszabályozást! Nekem is ez volt a gond ezért szedtem ki!
  • Hungarykum
    Az mindegy, hogy kitörlöd a pipát avagy sem. Attól nem fagyna le.
    Ha nincs bent a mod és kifagy az azért van, mert a kamionra olyan alkatrész lett megvéve, amit a mod tartalmaz.
    Mielőtt kiveszed a módokat, vissza kell állítani a kamiont gyári alkatrészekre.

De olvastam olyat is, hogy valamelyik trailer packtól is kifagyott. Aztán ha beraktad, akkor nem lehetett kivenni, mert mindig lefagyott, de Zoltánnál nincs ilyen.
  • 0Diaz0
    a szerkesztésből először nem törölted ki a használatukat..
  • Zoltan32
    Rendben, elkezdem próbálgatni, viszont kiszedtem minden modot!
    Elindítom, és után kidob hogy kifagyott a játék pedig 1 mod sincs bent akkor az miért lehet?
  • 0Diaz0
    De az tuti hogy szarok a lámpáid.. 1 opcióra,ne rakj be 2 modot.. hülyeség. gondolok itt a lámpa fixálóra.. a halogén és a xenon nemfog együtt működni.. :)
  • Krisz1117
    Nekem a beállításoknál lehet állítani az eső "gyakoriságán", így hogyha maximumra húznám, akkor gyakorlatilag folyamatosan esne az eső.
    Ahogy a mod-okat néztem, nincs ilyen nevű, vagy hasonló mod, így valószínű, hogy valamelyik patch tette bele ezt az opciót.

A modjaidat nézve nehéz lenne kitalálni, hogy melyik miatt nem tudsz repeszteni, ha van időd, akkor csináld azt, hogy egyesével kiszeded őket, és közben kipróbálod, hogy melyik után tudtál gyorsabban menni.

:)
  • Zoltan32
    Sziasztok! Lenne 1 problémám és 1 kérdésem!
    -Probléma: Eddig tudtam 120km/h órával menni viszont most nem, az alábbi kép a mods mappám, esetleg mi akadájozhatja?

- Kérdés: tudnátok linkelni ojan modot aholo folyamatosan esik az eső?

• ronso
    nem ezt most használom.
  • Gázfröccs
    Retoucher!
    Hogy csináltál bogis tengelyt? És milyen mod amiben az AI kamionok is tuningoltak?
    Előre is köszi!
  • chicony
  • Pelsodriver
    Erre gondolsz talán, V8 -as verzió : http://ets2.lt/
  • ronso
    Truckers-map-by.goba63 ezt tudja valaki honnan lehet lekapni? Köszi
  • Hungarykum
    Milyen újabb map vagy trailer módot?
    Én nem használok semmilyen map és trailer módot. Szóval nem tudom mire gondolsz.
  • milos620
    Scania R700+ Red Expert2

• retoucher
    Axle lift

• rambóóxd
    Valaki tudna segíteni hogy kell skinezni?? Egy Man kamiont szeretnék skinezni..
  • AttilaRO
    tolem is 2 kep

• retoucher
    Kipróbáltam az új DAF Euro6-ost...
    Aki szeretne magyar rendszámos kamionnal csoszogni az aszfalton, az próbálja ki ezt a módot, mert ebbe skinezhető a rendszám!

DAF XF Euro 6 standalone re-edit
  • Szabi #25468
    ha alap 1.3.1es játékod van, akkor szerintem ezt érdemes használni és a RED 2-t :)
  • BBSTi
    Sziasztok!

Van egy problémám, pótkocsi nélkül lementem Bologna-ig, de ott hiába van 2 cég, egyikben sincs pótkocsi. TSM 2.2 mapot használok, a hozzátartozó trailer pack-kal együtt.
    Előre is köszi
  • placido
    azért köszi de ha tudsz valami pechet küldeni kamionok trélerek esetleg map azt nagyon megköszönöm