52658
-
#25505 A beállításoknál a grafikai beállításnál a "segédfények" et pipáld ki. -
Zoltan32 #25504 Sziasztok!
Bentvan a 750 LE motor DAF (DAV) hoz, és speed racer váltó is bentvan, a max sebesség mégis csak 90km/h!
Aki tudna segíteni kérem segítsen! -
#25503 -
#25502 az a baj, hogy a valódi modot meg a scania mega modot nem tudom kivenni, mert lefagy a játék. Pedig eladtam a Scaniámat, kivettem és úgy is lefagy. Be se lép játékba. Profilra rámegyek és utána kidob. -
Viktorkiller #25501 tudnátok segíteni? van nekem a kamionon vilogóm vilog is de nem ne add fényt -
#25500 Nagyon szépen köszönöm! -
BBSTi #25499 Sziasztok!
Tud valaki infót az új frissítésről? -
Ivanmaxx #25498
-
AttilaRO #25497 -
#25496 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni a mod-ok átrakásában? Aki tud legyenszíves írjon pü-t vagy liknkelje be!
Üdv! -
Mandoki72 #25495
Átszivárog a víz a felüljárón. -
tom4sy #25494 A Halogén és Xenon lámpánál is át lehet írni a sebességet és akkor műkszik! -
chicony #25493 -
zorba3333 #25492 Ebben a régebbi hozzászólásomban megtalálod a kérdéseidre a választ a Lidl móddal kapcsolatban.
Továbbá a mod helyes működéséhez szükséges trailer pakk is be van linkelve :)
Lidl mód használata + a szükséges trailer pakk -
vajo #25491 -
Mandoki72 #25490
24 Tonna kaja Rostockig -
vajo #25489 Azért kezdésnek ez kemény kérés.. -
#25488 -
martin bátyó #25487 Hali valaki tudna nekem csinálni egy Volvo FH16 750
http://www.autowp.ru/pictures/volvo/fh/autowp.ru_volvo_fh16_750_4x2_13.jpg
ezzel az interiorral
http://www.autoconception.com/the-volvo-fh16-truck-designed-to-celebrate-trucking-2/
Előre is meg köszönöm
(Ha lehet privátba kérem)
-
Gázfröccs #25486 A xenon és a halogén lámpák okozzák az újra leszabályozást! Nekem is ez volt a gond ezért szedtem ki! -
Hungarykum #25485 Az mindegy, hogy kitörlöd a pipát avagy sem. Attól nem fagyna le.
Ha nincs bent a mod és kifagy az azért van, mert a kamionra olyan alkatrész lett megvéve, amit a mod tartalmaz.
Mielőtt kiveszed a módokat, vissza kell állítani a kamiont gyári alkatrészekre.
De olvastam olyat is, hogy valamelyik trailer packtól is kifagyott. Aztán ha beraktad, akkor nem lehetett kivenni, mert mindig lefagyott, de Zoltánnál nincs ilyen. -
#25484 a szerkesztésből először nem törölted ki a használatukat.. -
Zoltan32 #25483 Rendben, elkezdem próbálgatni, viszont kiszedtem minden modot!
Elindítom, és után kidob hogy kifagyott a játék pedig 1 mod sincs bent akkor az miért lehet? -
#25482 De az tuti hogy szarok a lámpáid.. 1 opcióra,ne rakj be 2 modot.. hülyeség. gondolok itt a lámpa fixálóra.. a halogén és a xenon nemfog együtt működni.. :) -
Krisz1117 #25481 Nekem a beállításoknál lehet állítani az eső "gyakoriságán", így hogyha maximumra húznám, akkor gyakorlatilag folyamatosan esne az eső.
Ahogy a mod-okat néztem, nincs ilyen nevű, vagy hasonló mod, így valószínű, hogy valamelyik patch tette bele ezt az opciót.
A modjaidat nézve nehéz lenne kitalálni, hogy melyik miatt nem tudsz repeszteni, ha van időd, akkor csináld azt, hogy egyesével kiszeded őket, és közben kipróbálod, hogy melyik után tudtál gyorsabban menni.
:) -
Zoltan32 #25480 Sziasztok! Lenne 1 problémám és 1 kérdésem!
-Probléma: Eddig tudtam 120km/h órával menni viszont most nem, az alábbi kép a mods mappám, esetleg mi akadájozhatja?
- Kérdés: tudnátok linkelni ojan modot aholo folyamatosan esik az eső?
-
#25479 nem ezt most használom. -
Gázfröccs #25478 Retoucher!
Hogy csináltál bogis tengelyt? És milyen mod amiben az AI kamionok is tuningoltak?
Előre is köszi! -
chicony #25477 -
Pelsodriver #25476 Erre gondolsz talán, V8 -as verzió : http://ets2.lt/ -
#25475 Truckers-map-by.goba63 ezt tudja valaki honnan lehet lekapni? Köszi
-
Hungarykum #25474 Milyen újabb map vagy trailer módot?
Én nem használok semmilyen map és trailer módot. Szóval nem tudom mire gondolsz. -
milos620 #25473 Scania R700+ Red Expert2
-
retoucher #25472 Axle lift
-
rambóóxd #25471 Valaki tudna segíteni hogy kell skinezni?? Egy Man kamiont szeretnék skinezni.. -
AttilaRO #25470 tolem is 2 kep
-
retoucher #25469 Kipróbáltam az új DAF Euro6-ost...
Aki szeretne magyar rendszámos kamionnal csoszogni az aszfalton, az próbálja ki ezt a módot, mert ebbe skinezhető a rendszám!
DAF XF Euro 6 standalone re-edit -
#25468 ha alap 1.3.1es játékod van, akkor szerintem ezt érdemes használni és a RED 2-t :) -
BBSTi #25467 Sziasztok!
Van egy problémám, pótkocsi nélkül lementem Bologna-ig, de ott hiába van 2 cég, egyikben sincs pótkocsi. TSM 2.2 mapot használok, a hozzátartozó trailer pack-kal együtt.
Előre is köszi -
placido #25466 azért köszi de ha tudsz valami pechet küldeni kamionok trélerek esetleg map azt nagyon megköszönöm