Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a baj,hogy belerakom,és kidob a játék..
Ez mitõl lehet?
Ez mitõl lehet?
Nagyon Szépen Köszönöm a kedvességedet.! 😊)
de de ott van nézd meg õket kettõt kell felrakni ! van egy tengelyesre is megkettesre is mind2 õt rakd fel !! speed limit nincs én mentem vele 179 et de õõõõ izé egy rosz kanyar 38 % os sérülés 😄
ezekszerint sima 1tengelyesre nemjó? :SS
én az újjat használom !
Realistic Physics Mod v1.5 for 6x2 & 6x4 without limiter.scs olyat mozog fékezéskor és huppanón hogy beszarsz és vigyázz ha gyorsan mész odakoppan az eleje 😄
itt van mind! speed limiterrel vagy nélküle sorban lent !
http://www.eurotrucksimulator.org/forum/viewtopic.php?f=100&t=3427
Realistic Physics Mod v1.5 for 6x2 & 6x4 without limiter.scs olyat mozog fékezéskor és huppanón hogy beszarsz és vigyázz ha gyorsan mész odakoppan az eleje 😄
itt van mind! speed limiterrel vagy nélküle sorban lent !
http://www.eurotrucksimulator.org/forum/viewtopic.php?f=100&t=3427
Az új fülke mozgást valaki betudná linkelni?
A régit ha beteszem nemindul el a játék,hibát talál..:S
A régit ha beteszem nemindul el a játék,hibát talál..:S
én mindig kibontottam így mûködött ! de nekem pl sok módosítás van bent és volt hogy kettõben is szerepelt a speed limit ! na most ha azok felülírják egymást és pont a rossz írja felül a jót akkor nem fog menni ! ki kell sakkozni melyiket mikor rakod sorrendbe! nekem pl van fent egy fizikai turbo amihez sajnos limit van és külön utána felraktam egy másikat ami kikapcsolja ! de vigyázz 2 tengelyesnél úgy fogsz csúszkálni 120 nál mint állat 😄 3 tengelyesnél jobb ha kanyarodás segítõ van azaz 4*2 +2
igen beteheted,onnan fogod folytatni ahol abba hagytad
Nem bontottam ki. Minden esetben ki kell bontani? és a mod könyvtárba kell bemásolni?
bemásoltad a scs fájlt és ki is bontottad mellé? illetve jót szedtél le?
Szép napot Mindenkinek.
Az elmúlt hetem arról szólt, hogy visszaolvastam, és amit lehetet, hasznosítottam. Az ötleteklet elõre is köszönöm amiket átvettem. De.....
A speed limit bemásolás után nem aktiválodik. Lehet ennek valamilyen speciális oka?
bemásolás helye dok/ets2/mod
Várom a tanácsokat.
Üdvözlettel
Az elmúlt hetem arról szólt, hogy visszaolvastam, és amit lehetet, hasznosítottam. Az ötleteklet elõre is köszönöm amiket átvettem. De.....
A speed limit bemásolás után nem aktiválodik. Lehet ennek valamilyen speciális oka?
bemásolás helye dok/ets2/mod
Várom a tanácsokat.
Üdvözlettel
tegnap nem jártam komp közelében...<#mf1>#mf1>
Sziasztok.Letöltöttem a játékot, és utána letöröltem,de a profilomat kiszedtem..
Most megvettem a játékot,betehetem ugyan úgy a profil-ok mappába?
Most megvettem a játékot,betehetem ugyan úgy a profil-ok mappába?
Sziasztok! Miért van az, hogy a rádió nem mûködik? Eddig jó volt, de most hiába választom ki bármelyiket is, nem játssza le 😞
köszike mindenkinek!!!!!!!!
Pár centivel van feljebb a hét elején,lehet ma
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
végre megjött a játék vége a kóddal való szenvedésnek
A peccs mikorra várható?
A peccs mikorra várható?
sziasztok!képet miért nem tudok feltenni ide??itt még kezdö vagyok a játékba egyébbként a 30. szinten járok!!😄
Valjatok színt srácok ! melyikõtök járt a kompnál tegnap mert két kamion olyan dugót csinált hogy végig tolattam 1 km-ert mire valami kijáratot találtam ! mesterséges AI ekkora dugót csinál ? 😄
<#mf1>#mf1><#taps>#taps><#falbav>#falbav>
anglia az kriminális ! szembe jönnek oké , kijönnek eléd oké , de hogy a gps a körforgalomba szembe akar vinni az nem OKÉ 😄
Köszönöm. Hálám üldözni fog kutya formában 😄
Real Physics modban kell a physics.sii fájlban egy sort átírni.
trailer_mass: 20000
Ezt kell növelni.
trailer_mass: 20000
Ezt kell növelni.
Sziasztok ! Ha jól emlékszek, valaki írta itt régebben hogyan lehet megnövelni a pótkocsi/rakomány súlyát. VIsszakeresgéltem ,de nem leltem 😞 Amennyiben tudja valaki az kérem ossza meg velem tudását 😊 Köszönöm 😊
tudnál adni linket a leírásához is? mert nem nagyon tudom mit is csinál ez... telepakolja az utat caterpillar-ekkel ?😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az is attól függ. Belgrádtól délre szerbia, attól északra a Duna-Tisza torkolatnál Bácska és Vajdaság.<#vigyor2>#vigyor2>
Én Renault premiummal kezdtem a középszintûvel és az nem hagyott cserben😊
köszi 😊 megyek veszek 😄
... mármint Pozsonyban.
Császtok én még új vagyok ! Mercedes kamion -nak hol a székhelye akarok veneni olyat is ! Válalkozáshoz a Valiant márkát ajánlom alap modell 100000 és 600 lovas nem fog cserben hagyni az emelkedõn !
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Próbáld ki ezt: Night Mod
Remélem jó lesz... :-)
Remélem jó lesz... :-)
üdvözletem mindenkinek, tud vki segíteni, hogyan lehet az éjszaka hosszát átállítani? én nagyon rövidnek tartom ezt a 11-4ig tartó sötétséget...😊 elõre is köszönöm...balesetmentes kilométereket...😄
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Aaa a multkor leszoltak érte😊) jobbra tarts van😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Na, megvan az 1 milla, megyek aludni mert már nem látok. Rendesen lefáraszt a game, fõleg az éjszakai vezetés. Tök szarul látni az ai fényeit, holnap megnézem mit tudok kezdeni vele.
Tény és való, hogy szimulátornak azért még nem az igazi a játék, de "arcade fosnak" sem mondanám.
Vannak bosszantó hibák, meg hülye AI, meg miegymás, de ennek ellenére még is azt mondom, ez az a játék, amit minden évben vártam a kiadás elõtt. Nekem nagyon bejön, igaz nincs idõm játszani, de még így is többet játszottam a játékkal, mint az utóbbi 4-5 évbe kamionos játékkal összesen.
Ja, hogy vannak meglepik a játékban? Óóó, nahát. Érdekes módon, még egyszer sem törtem meg a vasat, és még minden rakománnyal odaértem épségben, igaz elõfordult, hogy csak a szerencsén múlott a dolog, de annyi kell.
Nem nagy ördöngösség, nem kell kivenni a kilencvenes limitet, sõt, még akkor sem kell mindig határon menni. Oda kell figyelni, mintha élõben az úton lennél, aki élõben is vezet, az tudhatja, hogy nagyon sok barom van az úton, elég csak egy picit nem figyelni. Az AI-nak nem kell a seggében menni, így ha fékez, talán meg is tudsz állni. Az hogy néha még így is balfaszkodnak, az az életben is benne van, sokszor mindegy, mennyire vagy jó sofõr, vagy szerencséd van, vagy nincs...
Pl. mutatok 3 képet:
Az elsõ kép, ez szinte minden ilyen sávmegszûnésnél így van. Nem számít, hogy 82-vel jövök, kijön elém, számítottam rá, de mivel szembõl üres az út, simán kikerülöm, dudálok és anyázok (magam sem tudom, hogy minek, de jól esik 😊), és megyek tovább. Egyébként ha valami jön szembe is elfértem volna köztük, volt már rá példa.
A második képen simán csak kijön elém, szerencsére nem mentem túl gyorsan, és látszott, hogy elém jön, így simán megálltam.
Ezen a képen az AI seggébe vagyok, de csak azért, mert 25-el mentünk már a 3. hajtûkanyarban. A kanyar után volt egy kicsit hosszabb beláthatóbb egyenes, záróvonal ide, záróvonal oda, megelõztem.
Vannak bosszantó hibák, meg hülye AI, meg miegymás, de ennek ellenére még is azt mondom, ez az a játék, amit minden évben vártam a kiadás elõtt. Nekem nagyon bejön, igaz nincs idõm játszani, de még így is többet játszottam a játékkal, mint az utóbbi 4-5 évbe kamionos játékkal összesen.
Ja, hogy vannak meglepik a játékban? Óóó, nahát. Érdekes módon, még egyszer sem törtem meg a vasat, és még minden rakománnyal odaértem épségben, igaz elõfordult, hogy csak a szerencsén múlott a dolog, de annyi kell.
Nem nagy ördöngösség, nem kell kivenni a kilencvenes limitet, sõt, még akkor sem kell mindig határon menni. Oda kell figyelni, mintha élõben az úton lennél, aki élõben is vezet, az tudhatja, hogy nagyon sok barom van az úton, elég csak egy picit nem figyelni. Az AI-nak nem kell a seggében menni, így ha fékez, talán meg is tudsz állni. Az hogy néha még így is balfaszkodnak, az az életben is benne van, sokszor mindegy, mennyire vagy jó sofõr, vagy szerencséd van, vagy nincs...
Pl. mutatok 3 képet:
Az elsõ kép, ez szinte minden ilyen sávmegszûnésnél így van. Nem számít, hogy 82-vel jövök, kijön elém, számítottam rá, de mivel szembõl üres az út, simán kikerülöm, dudálok és anyázok (magam sem tudom, hogy minek, de jól esik 😊), és megyek tovább. Egyébként ha valami jön szembe is elfértem volna köztük, volt már rá példa.
A második képen simán csak kijön elém, szerencsére nem mentem túl gyorsan, és látszott, hogy elém jön, így simán megálltam.
Ezen a képen az AI seggébe vagyok, de csak azért, mert 25-el mentünk már a 3. hajtûkanyarban. A kanyar után volt egy kicsit hosszabb beláthatóbb egyenes, záróvonal ide, záróvonal oda, megelõztem.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Ezért van az, hogy kb. SOHA nem megyek a külsõ sávban. Próbáld ki, ég és föld. <#zavart1>#zavart1>
Aha, én azt vártam. Ha már sikerült nekik jó pár helyen megcsinálni normálisan, akkor nem értem miért baszták el a többi helyen. Persze, mindenki képes megtanulni hogyan kell kihajtani a pályáról, csak nekem igy kicsit furán cseng a játék neve is akkor : simulator 😊
Azért mert írunk a hibákról, még nem jelenti azt hogy a játék egyébként ne lenne jó, meg ne szórakoznánk vele jól, vajo is írta, hogy azért el van vele... ezért szerintem kár volt tollat ragadnod 😊
Azért mert írunk a hibákról, még nem jelenti azt hogy a játék egyébként ne lenne jó, meg ne szórakoznánk vele jól, vajo is írta, hogy azért el van vele... ezért szerintem kár volt tollat ragadnod 😊
Azért az "árkád fos" kijelentés kicsit erõs. Még is mit vártál? Hogy lemodelleznek többezer km utat, meg tájat egy az egyben? Hogy a kompra ugyanúgy 5 órákat kell várni, mint a valóságban? Vannak a játékban hibák (pl néha gyökér AI, meg az autópálya lehajtók, ami miatt mindenki sír mint a fürdõsk*rvák, mikor marhára nehéz ám megtanulni, hogy ha jön egy lehajtó, kiteszem az indexet balra, bemegyek a belsõ oszt jónapot) Az elsõ ETS elléggé jellegtelen lett, erre kiadják ezt, ami az idegesítõ hibái ellenére és élvezhetõ, és viszonylag tartalmas játék lett, még is sokan sírnak, és ami kicsit furán üt vissza, hogy fõleg olyanok akik szarrá pakolják a játokat mindenféle sufnituning moddal, aztán eltûnik az esõ, eltûnnek a fuvarok, rózsaszín lesz a kamion stb.
Személyszerint én örülök ennek a játéknak, élvezem (majdnem) minden percét, és amiket fentebb írtam, nem kötözködésbõl írtam, csak számomra zavaró egy kicsit ez a "hibákon lovagolás". További szép estét, mindenkinek, és akinek nem inge, ne vegye magára.
Személyszerint én örülök ennek a játéknak, élvezem (majdnem) minden percét, és amiket fentebb írtam, nem kötözködésbõl írtam, csak számomra zavaró egy kicsit ez a "hibákon lovagolás". További szép estét, mindenkinek, és akinek nem inge, ne vegye magára.
sziasztok!tudna nekem valaki segiteni abba hogy rendszámot hogyan lehet átirni vagy lehet e egyálltalán???köszi
én olyanra gondoltam, mint amit most kaptam. 100 futaron kívüli km után x összeget.
Vagy achivment tábla(persze magyarul)
Vagy achivment tábla(persze magyarul)