52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Szabi #25465
    a lényegen nem változtat, hogy még nem jelent meg :D
  • placido
    a you tubon láttam magyar mapot játék közben még az ÉRDI város tábla is benne volt
  • Szabi #25463
    hol láttál ilyet ? :)
  • mani13
    Na most tényleg május 21.-én azaz kedden jön ki az új patch???
  • rokasuhanc
    + cég
  • Szabi #25460
    jelenleg még nincs kiadott magyar map
  • placido
    valaki segitsen hol tudom letölteni a magyar mapot?
  • chicony
  • rambóóxd
    Horváth Rudolf pótkocsi és kamion skin nincs??
  • TaRka0107
    Ez csak lidl pót!
  • TaRka0107
    Lidl-ös mód melyik céget cseréli le?
  • ikarus44
    sziasztok!
    azt szeretném megkérdezni, hogy az 1.3.1-es patchben van valami különbség az 1.1.1-hez képest?
  • placido
    sziasztok most keztem a játékot és ha valaki tudna küldeni pecset magyarországi térképhez meg a meci kamion eléréséhez megköszönném
  • Zoltan32
    Működik köszönöm Illetve az lenne a kérdésem még hogy: Egy újabb pótkocsit, illetve mapot tudnál linkelni?
  • Hungarykum
    Menny ki az utcára a kamionnal és jó lesz.
  • Zoltan32
    Sziasztok!
    Olyan problémám van hogy: Cheat Enginel átírom a pénzemet, működik, átírom az EXP (Szintet) és befagy a játék!
    Ki tudna ebben segíteni? Esetleg olyan ETS2 letöltést linkelni ahol nincs ilyen probléma!
    Előre is köszönöm Zoli!
  • Feró Flex
  • Gis80s
    Ismét egy fél off....

ETS2-nél jelentkező Appcrash hibára van valakinek megfejtése? (win7, directx 11)

Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
  • zorba3333
    Én is használom ezt a módot amióta megjelent, de nekem kifejezetten tetszik, hogy szűk helyre kell betolatni:)
    Legalább nem az a sablonos érkezem / betolok, leakasztok, és ennyi, hanem érkezés után (a rámpalejáró jobbról legyen, tehát megkerülve a parkolót), egy szűk "Y"-ba állás a vontatóval félpót betörése nélkül, majd korrekció tolatással egyenesbe, és utána rámpa irányába betöröd a szerelvényt, majd folyamatosan korrigálva betolod.
    Semmi bravúr, csak egy kicsit gyakorolni kell.

Az életben ettől sokkal szívatósabb helyekre kell tudni beállni, hogy csak egy példát mondjak, tolatva kompolni, félspirál felhajtón. :) Nagy élmény, főleg esőben, vagy hajnali párás ködös szutyokban...
  • fs9pilot
    Nekem nagyon kicsinek tűnik. Legalábbis az igazihoz képest fele annyi hely sincs, ráadásul ahová le kell menni a póttal, ott igazából is jóval szélesebb.
  • rokasuhanc
    én használom! ;) szerintem jóó, nekem tetszik! am annyira nem pici a hely mennyire te elmondod!!
  • fs9pilot
    A képfeltöltő oldal legyen a legkevesebb. :DD
    Inkább a sör, mint a hsz szerkesztés.. :D Na jólvan... csöndben maradok. :)
  • Szabi #25443
    és ha nem mész be a beálitás részbe, nem törlödik a vip-ed se.. :D
  • SimaSuna #25442
    ha csak 500ft-al regelsz ami 4 hónapig Vipet biztosít, akkor napi 4ft-ot nem ér meg neked, hogy nem kell képfeltöltő oldalakat használni, lehet hsz-t szerkeszteni...és 2 sör ára..
    de ahogy érzed :)
  • fs9pilot
    Szép és jó, csak a tököm fizet azért hogy tudjak hsz-t szerkeszteni. Hagyjanak már. Még ebből is pénzt csinálni.
    Amúgy a patchről tudni, hogy kb. mikor fog kijönni? Június-Július?
  • Szabi #25440
    van, nevezd át a no speed mododat, tegyél pl. egy z-t az elejére :D
  • mikee92
    Tegnap feltettem a RED 2 öt nagyon szép csak anyi baj van vele hogy 90 nél leszabályoz a kamion hiába bent van a no speed limit mod mégis!

Van erre valami megoldás? Red 1 el müködött!!!
  • vajo

• SimaSuna #25437
    belépsz SG-re, baloldalt VIP fórumozók..
  • SimaSuna #25436
    VIP leszel és lehet..
  • fs9pilot
    *Nyugató!!!!! Ez igen... Nyugtatót, akarom mondani! :D

Ui.: Lehetne valami szerkesztési lehetőséget csinálni a HSZ-ekhez, mert így elég gané ha elír valamit az ember. :(
  • fs9pilot
    Nincs mit! Nyugatót vigyél az útra. 2-3 doboz elég lesz szerintem.
  • TaRka0107
    Köszönöm!
  • fs9pilot
    Nekem nem kellett hozzá semmi... Legalábbis nem tudok róla.. Én más fajtát szedtem, nem azt amit itt linkelt valaki a 13. oldalon.

Feltöltöttem IDE

:)
  • xmute
    Még a patch-re is heteket kell várni, amiből az következik, hogy a DLC még később jelenik majd meg!
    Addig ott a konzol aktíválása, majd "edit europe" és hajrá térkép szerkesztés!
  • bem13
    A sok szép kép után legyen egy csúnya is
    Ilyen sz*r időt még sosem tapasztaltam a játékban...

• TaRka0107
    Ezt a módot linkeld már nekem. Amik szükségesek hozzá, azokat is legyél szíves! :)
    Úgy tudom, kell hozzá valami még.
  • fs9pilot
    Ui.:

Sz*kadjak meg, valamelyik nap fuvar után kimentem a Lidl -be és megnéztem hogy real-ban mennyi hely van... Egy "hangyaf*sznyit" több... de csak egy picivel! :DD (8x annyi kb.) Mondom a kamionsofőrök hozzám képest kukik! :DD ETS 2 -be rakjátok be a pótot öcsém a Lidl-be, elsőre.

Oké, hogy direkt bonyolítva van.. De hogy ennyire. Ez már a "fos" kategóriát súrolja.
  • fs9pilot
    Van még rajtam kívül olyan állat aki használ Aldi és Lidl modot? - Szvsz irreálisan nehézre lett megcsinálva, annyi helyem nincs hogy köpjek egy jóízűt a fülkéből. Nálunk is van Lidl a városban de hát, legalább 8x annyi hely van tolatásra mint ebben a modban. Vicc. Nagyon higgadt ember vagyok alapjában véve, de ez feltornázta a nyugalmi 60-as pulzusomat olyan 110 köré. Ha igazából is ennyi hely lenne tolatni, szerintem még a tartós tej is megromlana mire kirakodnák. Gondolkodom hogy kiveszem.

Már annyit b*szkódtam a tolatással hogy már egyszerűen röhögtem rajta...
  • tom4sy
    Ha már Dunaújváros... Én meg Tiszaújvárosi vagyok, lehetne benne a TVK :) :D :D