Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elmúlt hetem arról szólt, hogy visszaolvastam, és amit lehetet, hasznosítottam. Az ötleteklet elõre is köszönöm amiket átvettem. De.....
A speed limit bemásolás után nem aktiválodik. Lehet ennek valamilyen speciális oka?
bemásolás helye dok/ets2/mod
Várom a tanácsokat.
Üdvözlettel
Most megvettem a játékot,betehetem ugyan úgy a profil-ok mappába?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A peccs mikorra várható?
trailer_mass: 20000
Ezt kell növelni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Remélem jó lesz... :-)
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vannak bosszantó hibák, meg hülye AI, meg miegymás, de ennek ellenére még is azt mondom, ez az a játék, amit minden évben vártam a kiadás elõtt. Nekem nagyon bejön, igaz nincs idõm játszani, de még így is többet játszottam a játékkal, mint az utóbbi 4-5 évbe kamionos játékkal összesen.
Ja, hogy vannak meglepik a játékban? Óóó, nahát. Érdekes módon, még egyszer sem törtem meg a vasat, és még minden rakománnyal odaértem épségben, igaz elõfordult, hogy csak a szerencsén múlott a dolog, de annyi kell.
Nem nagy ördöngösség, nem kell kivenni a kilencvenes limitet, sõt, még akkor sem kell mindig határon menni. Oda kell figyelni, mintha élõben az úton lennél, aki élõben is vezet, az tudhatja, hogy nagyon sok barom van az úton, elég csak egy picit nem figyelni. Az AI-nak nem kell a seggében menni, így ha fékez, talán meg is tudsz állni. Az hogy néha még így is balfaszkodnak, az az életben is benne van, sokszor mindegy, mennyire vagy jó sofõr, vagy szerencséd van, vagy nincs...
Pl. mutatok 3 képet:
Az elsõ kép, ez szinte minden ilyen sávmegszûnésnél így van. Nem számít, hogy 82-vel jövök, kijön elém, számítottam rá, de mivel szembõl üres az út, simán kikerülöm, dudálok és anyázok (magam sem tudom, hogy minek, de jól esik 😊), és megyek tovább. Egyébként ha valami jön szembe is elfértem volna köztük, volt már rá példa.
A második képen simán csak kijön elém, szerencsére nem mentem túl gyorsan, és látszott, hogy elém jön, így simán megálltam.
Ezen a képen az AI seggébe vagyok, de csak azért, mert 25-el mentünk már a 3. hajtûkanyarban. A kanyar után volt egy kicsit hosszabb beláthatóbb egyenes, záróvonal ide, záróvonal oda, megelõztem.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Azért mert írunk a hibákról, még nem jelenti azt hogy a játék egyébként ne lenne jó, meg ne szórakoznánk vele jól, vajo is írta, hogy azért el van vele... ezért szerintem kár volt tollat ragadnod 😊
Személyszerint én örülök ennek a játéknak, élvezem (majdnem) minden percét, és amiket fentebb írtam, nem kötözködésbõl írtam, csak számomra zavaró egy kicsit ez a "hibákon lovagolás". További szép estét, mindenkinek, és akinek nem inge, ne vegye magára.
Vagy achivment tábla(persze magyarul)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*