Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ki van táblázva, hogy lehajto, mindkét sáv fölött ott az egyenes nyil, a külsõ felett egyenes nyil, meg abból leágazó nyíl, következõ tábla ugyanez, harmadik táblán már csak egyenes nyil a belsõ sáv felett, és jobbra kimutató nyíl a külsõ felett, hova a picsába lett az egyenesen nyíl az utolsó tábláról?? innen meg rántsd be a belsõbe, ha szerencséd van nem jön senki. És a kihajtók 90% el van baszva, mert ilyen sáv el fogyás nincs sehol európában, nem értem minek spóroltak ezen!!
Asus M4A78,AMD Atlon II X2 260 3,20Ghz,5GB Ram,MSI Radeon HD7770 1GB 128bit

Asus M4A78,AMD Atlon II X2 260 3,20Ghz,5GB Ram,MSI Radeon HD7770 1GB 128bit
Akárhol is kerestem,nem találtam,pedig már egy csomó embernél láttam ilyen pótkocsit.
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
WIN7 64bit rendszerrel hogy lehet beállítani két monitort? Régen XP-n mûködött, bár az GTS volt. Köszi elõre is!
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
De találtam egy másik no speed limitet és az már jó 😊
A következõképpen oldottam meg. 12.000 euro ellenében megszakítottam a fuvaromat, majd az egyik sofõrömmel vontatót cseréltem. Utána visszacseréltem elvittem egy kamion kereskedõhöz és a hülyék a total káros vontatót amit kb 140.000euroért szervízeltek volna beszámították 135.000 euroba. Így vettem helyette egy tuningolt vadiújat kb. 60.000 eurot kellett pótolnom rá.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Nincs open career mód, pénz csaláshoz pedig ez kell.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Tudom hülye kérdés és ma már legalább ezren kérdezhették,De pontosan melyik napra várható a patch ?
Beraktam a no speed limitet amit innen lehet letölteni, de vagy 1 hétig jó volt most meg már nem. Letöröltem és vissza is tettem, de nem megy 90-nél gyorsabban 😞 Valaki valamilyen megoldás
?