52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Hungarykum
    XD Ez a rohanás....
    Azt is szeretem, mikor a busz akar előzni, aztán valahogy mindig hátrább kerül XD
  • fs9pilot
    Hogy tovább fokozzam az élvezeteket:

Elölről:

Ugyanez, hátúlrú:

Útfelújítás címén, 1 sáv volt járható, a forgalmat pedig jelzőlámpa irányította. Zöldet kaptunk, elindultam hát, de látom hogy kedves barátom (ami a fehér kocsi előttem az első képen) lassít, majd megáll. Hát, látom hogy zöldike in front of the white car, előzött volna, de elb*szta! Nem kicsit, nagyon! Fasírtban voltam. Mögöttem 2cm -re kamion, előttem 2cm-re a fehér autó. Ahogy a második képen látszik, az én sávomban a kocsisor vége belelógott, így a másik sáv nem tudott átjönni oda, hiába volt nekik zöld.
  • Hungarykum
    Képfeltöltés miatt ki kellett lépni, így az AI megúszta, hogy utólag elcsapjam :D
  • Hungarykum
    Én is csak néztem, hogy mi van.
  • Szabi #25541
    sakk-matt
  • wollnerd #25540
    LOL, már látom hogy a bal oldalon is akart valaki előzni... XD
  • wollnerd #25539
    Megunta a várakozást és inkább tolakodni akart, de szerencsétlenül járt. XD
  • Hungarykum
    Ördögi kör

• placido
    köszi erre voltam kiváncsi köszönöm
  • gomze
    -Nagyobb a térkép (több város, nagyobb távolságok)
    -Gazdagabb az élő világ ( emberek a városokban, és állatok a városokon kívül)
    -Jobb grafika ( pl dinamikus árnyékolás, részletesebben kidolgott objektumok)
    -Több kamion márka (pl DAF Xf105, Renault Premium)
    -Tuningolhatók a kamionok
    -Több féle pótkocsi, és szállítmány
    -Változatosabb AI forgalom
    -Választható a játék nyelve (magyarországon alapból magyar)
    -Egyéb újdonságok (vasúti átjáró, csalagút Franciaország és Anglia között, komp járatok angliába)
  • placido
    köszi a választ de mitöl jobb a grafika a játék mód vagy miért bocsi de kiváncsi vagyok.lényegébe a 2-rész meg van csak érdekel pl.nagyobb e a térkép a régibe
  • fs9pilot
    Egyszerűen jobb! :))
  • placido
    sziasztok mivel gondolom itt már sokan játszotatok az EURO TRUCK 2009-el valaki meg tudja mondani mi a külömbség a 2009 és a mostani 2-dik rész között köszönöm
  • TaRka0107
    Scania mega mód-al van probléma, akárhogy próbálom kivenni, pipát kivenni a módból, új játékot kezd és amikor tölteném be a mentésemet, akkor kifagy.
  • Mandoki72

Édesszájuaknak
  • Petke77
    Nálam is hasonló problémák vannak, ha beteszem ezt az új gépet krakkkkk!
    Nélküle simán megy, úgy fél éve... :)
  • TaRka0107
    Nekem ettől az új Daf-tól is fagy a játék, valami nagy gebasz van nálam a módoktól:DDDD
  • Pelsodriver
    TruckSim Map 2.2-t használok. Mi lehet az oka annak, hogy egyes városokban, pl. Bécsben a pótok kerekei nem látszanak?
  • Mandoki72
    A hátsó két kép bonus- .Re

• Mandoki72

Mindjárt ott vagyok Prágába
  • retoucher
    Hmm, ha mostanában mki DAF-ot hajt akkor én is teszek még pár képet!

Még több kép (akit érdekel)
  • TaRka0107
    Okés, majd megpróbálom. Köszi a sok segítséget. Remélem már sikerülni fog.
  • Ivanmaxx
  • Ricsike9214
    Hali. megtudnátok mondani h hol találok olyat h MANci belső nézete normálisabb legyen! ?? valahol láttam már de nem tom h hol..köszike
  • retoucher
    Megyek a szekérré'

#25506: Én Amsterdamba vettem szalonból, lehet utcai kereskedésben nincs!
  • Mandoki72

2008 ban kezdtem kamionozni 18 Wos america acrossal,gyenge géppel kevés ideig,utánna 18 Wos Haulin 1év. 2009 ben kezdtem el az ets-t kb 2 évig 12 térképen nyomtam,de nem végig mert mindig jött utánna másik. Aztán jött a mix map 1.3-és a plus bővitett világtérkép ezt csináltam végig kb 1 évig, munka és gyerek mellett. Majd ha az ets 2 ben is szórják a térképeket, akkor nem lesz ennyi idő fórumozni. Bár még akkor nem is figyeltem van e fórum csak szedtem az extrákat meg játszottam..
  • CB pocok
    Sziasztok! Valaki nem tudná ezt a kamiont megcsinálni nagyon megköszönném

http://www1.picturepush.com/photo/a/11487694/1024/Euro-Truck-Simulator-2/temmel3.png
  • Ivanmaxx

• zorba3333
    "A hiba valóban a Te készülékedben van" :D
    Viccet félretéve...
    Nagyon valószínű, hogy valami valamivel nagyon csúnyán összeakad nálad, ami a játék összeomlásához vezet.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Első körben próbáld meg kideríteni, hogy melyek azok a módosítások, amelyek akadnak egymással.
    Amennyiben még nem csináltál ilyet, itt egy kitűnő, jól érthető leírás róla.
    Összeakadó módok helyreállítása

Első lépésként a régebben használt eredeti céglogó V1.0, és V2.0 módokat kapcsold ki ideiglenesen (persze csak ha használod őket :) mert a Lidl mód tartalmaz saját céglogókat. A leírásban említett módon megtudod nézni, melyek akadnak, ha egyáltalán akadnak, és a szükséges módosítás után simán visszakapcsolható. Ha nem használtad az említett kiegészítőket, akkor természetesen ezen a téren nincs semmi tenni valód.

Második lépésként nézd meg szintén a leírás alapján, hogy az általad használt félpótkocsik közül melyiket használja a Lidl mód is, és ezeket szintén nézd át a leírás alapján, majd javítsd a hibákat, természetesen ha van ha.
    Cirka 2x5-7 perc (Lidl mód + hozzá tartozó félpót pakk átnézése) ráfordítással kideríthető mi a gond, miután belejössz a dologba a későbbiekben 2-3 perc bőven elég rá.

Ez a két dolog befolyásolhatja a Lidl mód működését jelentősen.
    Egyébként a szóban forgó kiegészítő helyes működése normál esetben mindössze annyi elővigyázatosságot követel, hogy indítás előtt az említett céglogók, valamint félpót kiegészítők legyenek kikapcsolva, majd indítás után egyenként visszakapcsolva rögtön kiderül, ha valami gáz van.
    Neked valószínű, hogy ez a folyamat kerülte el a figyelmedet, ezért rögtön telepítetted, ráindítottál, és megtörtént a baj.

Ha minden kötél szakad, akkor egy korábbi mentésed bemásolásával vissza tudod állítani a hibát megelőző állapotot, majd a helyes sorrendet betartva gond nélkül telepítheted a Lidl módot.

• Misuka963
    Gyönyörű
  • rambóóxd
    Jó éjszakát! :)
  • TaRka0107
    Valami nagy gebasz van itt nálam, kiveszem a pipát a módoknál, elindítanám a profilom és új játékot akar kezdeni, utána meg kiválasztom a várost és kidob a játék.
  • TaRka0107
    Most meg azt csinálja, hogy mennék rá a profilra és úgy dob ki, pedig minden mód bent van.:D
  • rarma
    Köszi a válaszokat fs9pilot és SZABI-VIP -nak. Gondoltam én is félig meddig, hogy kamu lehet,ezért is kérdeztem rá itt, kiváncsi voltam hogy többiek mit mondanak rá.
    Gondolom akkor ez is kamu ami ezen EZEN LINKEN TALÁLHATÓ LETÖLTÉS mint a videó is.
  • fs9pilot
    Jó persze.. :DDDD Berak a videóba állóképeket, amin a kamionok felé random hasraütés szerűen nickek vannak írva.. 10 perc alatt összeteszem Sony Vegas-al, de még Movie Maker -el is megkockáztatnám.
  • Szabi #25510
    28. másodpercig néztem, igen biztos hogy kamu, ahogy végigkattintgatod a linkeket arra ő minimális pénzt kap..
  • rarma
    Sziasztok !

Megint napvilágot látott egy videó ETS2 multiról. Arra lennék kiváncsi, hogy ez is ugyan olyan szemfényvesztés, a közelmúltban lévő videó?.

OLDAL LINK
  • TaRka0107
    Okok, megpróbálom. Köszi!
  • zorba3333
    Rakd vissza azokat a módokat, amikkel a Lidl mód telepítése előtt játszottál. (Akár régebbi mentett állás betöltése is jó)
    Magyarán állítsd vissza a Lidl mód telepítése előtti működőképes állapotot.
    Vezess egy kicsit, majd a profilodban vedd ki a pipákat a módok elől (nem kell törölni), és ismét vezess egy kicsit, majd ezt követően, immáron módok nélkül ments egyet.

Innentől, már nem fogja hiányolni a régi módokat, mert már azok nélkül készült a mentésed.
    Ezután, már csak engedélyezd a Lidl módot, és a hozzá tartozó trailer pakkot, majd ezek után visszakapcsolhatsz minden előzőleg letiltott kiegészítőt, kivéve a physics módok bármelyikét, mert egyikkel sem kompatibilis. (Legalábbis nálam).
  • bake05
    Hali!Hiába raktam be a mód mappába és pipáltam ki ezt a DAF XF Euro 6 standalone re-edit módot.Nálam nincs sehol a DAF kereskedésekben.Valamit kihagytam vagy nem jó helyen keresem?