52658
-
Hungarykum #25585 A határidőnél a 2. dátum kell (jobb oldali)
Ez alatt van még egy "Hátralévő idő" ami visszafele számol. Én ezt szoktam nézni leginkább, hogy mennyi idő van a szállítási határidő végéig.
A nehezebb rakományoknál számít a kamion ereje. A 25t-ás rakományokhoz (ha nem akarsz velük kínlódni) érdemes olyan kamiont venni, amihez van erősebb motor.
Ilyen kamionok: Mercedes (598 LE), MAN (680 LE), SCANIA (730 LE), Volvo (750 LE)
Ezekhez a motorokhoz természetesen el kell érni egy adott szintet, hogy megtudd venni.
Persze a gyengébb kamionok is elhúzzák a nehéz pótkocsikat, de ha jön egy hosszabb és meredekebb emelkedő, akkor némelyik kamion igen megszenved vele. -
Csabi2007 #25584 Valaki help!!
Már körülbelül 3 hónapjha nemjátszottam az euro truck-al most akartam vele újra játszani kitöröltem a REd-et beraktam a red2 őt és nem akar menni! Hiába rakom be szerintem nem működik mert a menü meg a betöltések gyáriak lettek!! Valamint Tudtommal régen a profilba lépésnél kilehetett választani hogy mien módok fussanak na most azt se találom.. -
Ricsike9214 #25583 köszönöm:)) -
CB pocok #25582 tessék Ricsike9214
http://ets2.lt/en/marcopolo-g7-1200-4x2-bus-v-2-0/#more-10061 -
Ricsike9214 #25581 Hali, egy kérdés. tudnátok vmi linket küldeni, ahol normális bus okat tudok letölteni, úgy gondolom h amikor megyek vele, akk a belső nézet az kamion...nem bus, nem tom mi az oka, tudnátok vmit küldeni!!:) köszike -
AttilaRO #25580 tolem is 3 kep
-
placido #25579 sziasztok kérdezném hogy van két dátum és idő a határidő résznél most mejik számit mejiket kell néznem a pontos leszálitás véget a másik a tréler vagyis a rakomány suja számit mijen gyenge vagy épen erös kamionom van mert gyanitom de ezt csak én gondolom egy 320 lovas kamionnal nem célszerü nehéz rakományt vinni mert ki csinálja a motort -
Mandoki72 #25578
Fehérvárra kéne menni,de a térkép neem en ge di.
-
#25577 Ha felrakod mehetsz észak Afrikába és Európa bejárható részei is bővültek, nem utolsó sorban több lett a dimbes dombos útszakasz. -
Viktorkiller #25576 nem tudtok valami hasznos modot bele? amit érdemes felrakni? -
The Best #25575 HAli ez a mod mit takar érdemes felrakni? TruckSim Map 2.2 -
BBSTi #25574 Szia!
Ez a TSM Trailer Pack-ban van
TSM Trailer Pack -
#25573 Amit linkelt nekem zorba, total commander-ben a mappaszinkronizáció. -
#25572 -
#25571 Valaki meg tudja mondani a valódimód jelszavát? Scania mega módd-al eléggé összeakad és szinkronizálás után kéri a jelszót. -
Gázfröccs #25570 BBSTi!
Ez melyik pót mod? Válaszodat előre is köszi! -
szirc #25569 A Hungarocamion és a Merkuros pótokat honnan lehet letölteni ? -
szgabe #25568 Ugyanott, ahol az előző alvázak is vannak. ets2.lt -
Zoltan32 #25567 Köszönöm szépen! a TSM 2.2 Hol tölthető le? -
mzsolti21 #25566 Igen, ez a TSM 2.2. Valahol Afrikában repkednek a csészeljak... -
BBSTi #25565
M.A.N. 8x4
Scania 8x4
Nekem az utóbbi teljesen jól müködik a TSM 2.2 Mappal, amiben sajna nincs Magyarország, sem Románia.... -
BBSTi #25564 @Hungarykum
@fs9pilot
No én ugyaígy jártam, csak éjjel és ezzel:
Kicsit meglepődtem, mikor egy kereszteződés után egy enyhén felfelé és balra kanyarodó úton szembejött egy Qashqai....
-
Zoltan32 #25563 Szia, ez map lenne? -
Zoltan32 #25562 Sziasztok! Szükségem lenne egy 8x4/8x6 os alvázra tudnátok linkelni egyet? Illetve egy Románia, vagy Magyarországi map ha elérhető valahol! Előre is köszönöm -
#25561 hello!
Egy videó linket tud nekem vki adni pótkocsi konvertáláshoz Ets 2 -höz??
Köszönöm szépen elöre is a segitséget!! -
Mandoki72 #25560 Nekik is tetszik az ETS2 -
mzsolti21 #25559 UFÓ!!!!
:D -
#25558 Megoldottam :))) -
#25557 Most már az a bajom ,hogy a garázsba nem tudok belépni és nem tudom melyik módot kell visszaraknom. Valami mercedes-es faszságot ír és már nincs meg sajnos. -
peterbilt02 #25556 bocsi ets2 elirtam, de ettől függetlenül nem megy -
vajo #25555 A RED2 semmit nem változtat a játék menetén, a térképen, csak és kizárólag a környezeti hatásokat javítja. Ebből kifolyólag csak akkor lehet a fagyások és szaggatások oka a RED, ha nem bírja a gép. -
matusz09 #25554 Hát ha ETS 2-höz való modot szedtél le az ETS 1-hez, akkor ne csodálkozz, hogy nem megy, de ha nem így van, akkor fogalmam sincs.... -
balint8507 #25553 Sziasztok!megint nem értem mi a gond!!!letöltöttem és beraktam a modba vagy 2 hete a red et.tegnap eljutottam egy város közelébe ahol egyszerüen kidobott mindig ugyanott ugyanabba a kanyarba.ez mitöl lehet ugyanis ugy is probáltam hogy minden modot ki vettem és akkor is.A RED " ami tegnap jött elvileg mivel lett jobb mert igy már nem szivesen kezdeném elölröl megint a játékot ha nem sokkal!!köszi -
peterbilt02 #25552 sziasztok!
tudna nekem vki.segíteni abban, hogy letöltöttem a peterbilt387-et-de nem jelenik meg egyik kereskedőnél sem!- nem úgy mint a peterbilt 379, melyet megtaláltam az ivecoban!---hol lehet a hiba' -a játékom sajna csak az ets1
előre is köszi! sziasztok -
CB pocok #25551 Sziasztok! Van egy kérdésem hogy a zmodeler-be hogy kell betenni a kamiont hogy megcsináljam ? előre is köszönöm -
zorba3333 #25550 Az általad említett "Scania mega mod" a problémás kiegészítők körébe tartozik. Sok felhasználónál okoz(ott) kisebb nagyobb gondokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnos a fejlesztő nem volt a helyzet magaslatán, mikor ezt a modifikációt készítette.
Több olyan szarvashiba is van benne, amitől simán összeomlik / összeomolhat a játék, ha használsz egyéb olyan kiegészítőt, amit a "mega mod" is tartalmaz.
Érdemes elolvasni több felhasználó véleményét a "mega mod"-ról:
Vélemények a Scania mega mod-ról
Mindenképp érdemes a game.log fájlban az [ERROR] kezdetű sorokat átnézni, mert ebből legtöbb esetben kideríthető a fagyás oka.
Amennyiben teljesen elakadtál, szvsz érdemes megkérdezned Restacar-on RalphWlad-tól, hogy mit lehet ilyenkor tenni.
Igen sok kiváló kiegészítőt, leírást, és egyéb segédanyagot készített már a játékhoz, ismeri csínját bínját a programnak, és mindig segít, ha kérdezel tőle a fórumon.
-
Hungarykum #25549 Hasonló esetek vannak nálam is :D -
fs9pilot #25548 Nálam volt, hogy előzött személyautó DUPLA záróvonalnál, KANYARBAN! - Indexelt visszafelé a szerencsétlen a sávomba... Mondom indexeljél csak h*lyegyerek! :DDD Ennek tetejében még meg sem tudott előzni, a vicc ez volt. -
#25547 Van még mit tanítani az AI-knak -
Mandoki72 #25546 Jöhetne a magyar map mert záróvonalas előzésből sincs hiány.