Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helló amerikai stilusu kamiont valaki nem tud?(csörös)
bakkerman
most épp az dühít az AI-val kapcsolatban,hogy mellékúton megyek 90-el,õ valamilyen oknál fogva csak 65-70-el ment,indexet kiraktam,kimentem a szembe sávba,már majdnem megtudtam elõzni,amikor az a barom hirtelen megtáltosodott,és beletaposott a gázba,nem tudtam megelõzni(ugye 90-nél lekorlátoz),szembe meg jött egy kamion,így satufék,és 200-as pulzussal usgyi vissza a sávomba...azért ez óriási bug,kamionnal alapból 3x meg kell gondolni,hogy mikor elõz az ember,meg fõleg hogy hol,a valóságban erre a kocsit vezetõ sofõr odafigyel...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

sziasztok!!senki nem vette észre hogy köln és mannheim között a vasuti átjáro nincs táblázva??már 3X elmentem ott ne irjak hülyeséget de tényleg nincs!megyek 60 al kanyar és egy piros lámpa sorompoval!a multkor nem tudtam megállni szerencsére még nem zárt a sorompo!!!
Opelfan
Ez gyönyörû, párszor volt már úgy balesetem, hogy a barom elkezdett elõzni és ahelyett, hogy vissza ment volna a sávjába egyszerûen megállt. Ezt is picit ügyesebben leprogramozhatták volna azt hiszem.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Valaki tudna nekem segiteni,hogy magyar rendszámot hogyan varázsolhatok a kamionra?
ronso
A barom állatja.....

Sakkoo.......Baszkiiii

http://vajopie.blogspot.hu/p/ets2-tippek-trukkok-csalasok.html
Ha non-lineárisra teszed akkor valószínûleg jó lesz.
Kenny85
be vannak kalibrálva azok a kormányok?😄 Ilyen 1 másodperces késés biztos nem lehet.

No és akkor még itt a billentyûs megoldás is,ha leveszem az érzékenységet 0-ra akkor 1p-ig várok mire elfordul a kormány a játékban.Ezért feljebb kell tolnom hogy érzékenyebb legyen kb 1/4 ig.Tehát a kormánnyal az a bajom hogy túlságosan is érzékeny 0-n is, ha még feljebb rakom még érzékenyebb szal.le kell vennem nem feltolni.
De hiába teszem le 0-ra még így is túlságosan érzékeny,megyek vele az úton 80-al fordítok a kormányon 1cm-t és a korlátnak csapódok mert a játékban egy felet fordul a kormány,holott én csak 1cm-t fordítottam el.
Tehát ha még feljebb tolom akkor teljesen átfordul a kormány a játékban 2 teljes fordulatot.
Na mindegy du-n ig nem tudom +bûvölni majd akkor megpróbálkozom vele ismét még ha 1 napig is kell bajlódni vele,vagy amíg fel nem robbanok megint <#confused>
Kenny85! Kipróbáltam maxon kezdve de minél feljebb állítom annál rosszabb.Ezért írtam hogy 0-ra vettem,de így sem jó ha még feljebb tolom annál rosszabb.
gordon 24
Igazából azt nem értem, hogy valaki bejön ide és kérdezi, hogy lehet képet feltölteni, miért nem válaszolunk rá😊)))

Oliver:

Fogod magad és a képet feltöltöd valahova. Én pl Facebookra szoktam a saját albumomba. Ha ez megvan megnyitod a képet azon az oldalon. képre jobb egérrel katt majd kép címének másolása.
Eljössz az sg-re a szöveg író keret alatt találsz egy olyat, kép beszúrása. Arra katt majd, be teszed azt a linket amit másoltál. Írsz egy szöveget és elküldöd.

Így nem kell vip tagság nem kell semmi. Akkora képet linkelsz be amekkorát akarsz. A feltétele csak annyi, hogy ahonnan linkeled ott meg kell hagyni a képet, mert ha ott törlöd törli innen is.

Ha kell segítség szólj!

Downhill!!

Kenny85
Szerintem pont, hogy az érzékenységet nem 0-ra kell rakni hanem magasabbra. Ha 0, akkor evidens, hogy jobban reagál a kormánymozdulatokra. 😄

Hidd el kipróbáltam szerintem az össz verziót de olyan érzékeny a kormány hogy hihetetlen,ha a való életben is ilyen lenne el sem mernék indulni.
A kormány setup-jában is levettem a pc-n az érzékenységet+a játékban is 0-ra és mégis.
Nem tudom mit kellene bûvölnöm még rajta de kipróbálom amit javasoltál gempad joystik,talán megoldja a dolgot.Ezt speciel nem néztem,addigra elborult az agyam és nyomtam tovább inkább billentyûvel.
Kenny85
Húzd fel érzékenységet meg non-linearitást maxra, és úgy próbálgasd. Jobbat nem tudok. Beállítottam kormányom 200 fokra ezekkel a beállításokkal, szerpentinen lecsapattam vadállat módon tök kezelhetõen, szóval nem tudom. Lehet nálad van elásva valahol a kutya.

Ok. Du-n kipróbálom,köszi.
Majd vázolom mit sikerült kibogarászni belõle.<#nevetes1>
abacss
Gamepad joystickra tedd a játékot ugy be birod állitani elég jol a kormányt én ugy tolom!

kormányt igen. Geniusom van és egy saitek 200 fokot fordulnak.
De a furi az hogy F1 2012 vagy nidfor speed de akár melyik másik játékhoz tökéletes csak ehhez az egyhez nem.
Számomra ez érthetetlen.
Kenny85
Amúgy kormánypad alatt kormányt értesz, vagy gamepadot? :d

Ha kormány, akkor hány fokot fordul egyáltalán.

Azt maxon hagytam.Még így volt a legirányíthatóbb de így is 1 nagy sz@r lett.
Kenny85
Linearitast kellene feljebb tolni.

Sajna én sem tudok feltölteni képet,sem weboldal linket még 20 napig <#rinya>

A kormány beállítását javítani fogják vajon? 2 kormánypadom is van de képtelen vagyok beállítani õket.
Hiába veszem le a kormány érzékenységét 0-ra ha én elfordítom 1cm-t a játékban 15cm-t fordul,így képtelenség az úton tartani a masinát.Fél napot bûvöltem mindkettõt reménytelenenül.
34-es szinten tolom billentyûvel,az egér nem jött be.
Csak kissé fusztráló hogy rengeteg játékhoz használom õket még az ets1-hez is tökéletes volt de az ets2 kifog rajtam eddig ezt az egy játékot nem tudtam tökéletesen beállítani.Hozzáteszem ismerõsöm konyít hozzá azt mondta nem tud ezzel mit kezdeni mert a játékon belül kell levenni,de 0-ánál már nem lehet lejjebb.
Viszont ha billentyûvel játszom akkor meg fel kell tolnom majdnem félig a kormány érzékenységét mert nyomom 1p-ig mire nekiáll fordulni a játékban ha 0-án hagyom.
Van erre valami megoldás?
Már unom a billentyûs kényszerirányítást.
[/img]
33 szintem is megvan lassan!!!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
macleody
Kenny85
najó miezmár

Kenny85
wtf

Kenny85

Boxer HUN
Csak ne felejtsd el az aktiváló email-t se. (lehet, hogy a spam-be teszi...)

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Nekem azt irja 30 napig nem rakhatok be ide képet.Pedig úgy csináltam ahogy írtátok.
0Diaz0
Õ Medve volt az elmúlt 15évben... átaludta ezt az idõt.XD De talán még 25öt is 😄

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Boxer HUN
Ez azért nonszensz... Én is családos vagyok, én is dolgozok, igaz nem vezetek, csak a gumiköpenyeket árulom a kamionok, munkagépek és traktorok alá, de szerintem a mai világban egy kép belinkelése és egy email küldése elemi és kötelezõ mûvelet. 40 évesen én is szeretem a humort és az oltást,... de ne haragudj rám, ezen tényleg dobtam egy hátast. <#hehe>

Boxer HUN
A http://restacar.hu oldalamon regisztráció és megerõsítés után tölthetsz fel képeket. Akár 12 Mpx-ben is... <#nezze>

"1.2-es Patch a jövõ hét elején érkezik!"

Ezek tudnak vmit már 😄 😄 😄 😄
a hét elejének vége 😊
nos valaki az ugyemben?vagy inkabb menjek es vezessek...<#confused>
30 napig nem surhatok weblapcimet ....
minden ott van ami kell a 18868-as hsz-ben..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

akkor segitesz vagy sem? mert zoli linkjen sem tudok elmenni.. <#rinya>
jovore igen az leszek <#hamm> de a munkam leven hogy dolgozom nem sok idom van gepezni inkabb a csaladdal beszelek nem csak jatszom de ha szakitok idot mint most akkor jatszom marpedig olyat ami a munkam resze ugyan is soffor vagyok... s nem csak a jatekban es ez van nem vagyok sertodekeny szeretem a humort es az oltast... <#fejvakaras>
ezért kérdeztem, hogy komoly-e ez az agónia ezzel a képfeltöltéssel, de sajnos igaz.. alig hiszem el

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Sztem a 13 is barokkos túlzás.

koszi mindjart megnezem..
Boxer HUN
Már ne haragudj meg rám... Te komolyan 30 éves leszel??? (A nickedbõl tippelem) Ha igen, akkor hol voltál az elmúlt 15 évben?

akkor legy oly kedves es ird le ide nekem hogyan teszed ezt!koszy!

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

szia Zoli linkeld nekem ezt ay oldalt.. koszi vip tagsagert nincs kedvem fizetni ha nem gaz...
Boxer HUN
Én sem vagyok V.I.P tag, és mégis be tudok linkelni 12 Mpx (2-2,5 Mb) képet ide...