Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna segíteni abban,hogy miért kell minden frissítésnél le törölni a játékot és nagy nehezen felszenvedni a patch-et? Ez még nem is lenne olyan hatalmas baj (bár 2012-ben az) de letörlés után se lehet feltenni az a vicces!
Valaki tudna ebben segíteni?
CB: Kis-dublõr | Scania R730 V8
Az hogy nem az csak attol van mert neked van egy rossz modod ami ossze akad a speed-es moddal es ezert nem megy....ez nem egyertelmu?
Ha visszaolvasol akkor én vettem a fáradságot.
További szép és sikeres játékot
ezert inkabb menjen 90el ha nem olvas vissza...
most kerültem gép elé és már próbálom is.
minden kicsomagol majd bemásol a mod könyvtárba.
Köszi még egyszer
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
*Új licenszelt modell: DAF XF
*Új parancssori paraméter. Használd a -nodx9ex kapcsolót az XFire-el kapcsolatos problémák kiküszöbölésére
*Unicode fontok támogatása
*Koreai, vietnami és kínai nyelvek támogatása
*A profilnév immár nem-ASCII karaktereket is támogat.
*Javított automatikus mentési-betöltési rendszer (a játék több gyorsmentést is megtart, automatikus mentés pedig ötpercenként, illetve munka elvállalásakor történik).
*Javították a szlovák, holland, francia, olasz, svájci, osztrák és belga rendszámtáblákat.
*Átdolgozták a kamionok, pótkocsik és AI-autók világítását.
*Módosították a fáradtság-szimulációt
*Módosítottak a kamionok váltóján.
*Javított kormányzás
*Közel kétszáz kisebb-nagyobb javítás a térképen.
*A nem járható utakat immár nem jelzi a GPS
*Busz AI
*Módosították az AI viselkedését (sebességét, gyorsulását, fékezéseit) az elõre legyártott útelemeken (prefabeken)
*Csökkentették a Valiant mûszerfalának fényerejét.
*Javítások az Útinformon.
*Új fejlõdési szint - a maximális elérhetõ szintet 150-re emelték.
*A képességpont-elosztás képernyõ szintlépéskor immár nem jelenik meg, ha nincs elosztható pont.
*Az esõ hosszát és a fék erejét immár menübõl lehet szabályozni.
*Apróbb javítások a HDR-en.
Milyen klíma? :D
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Amúgy nekem határozottan dobott +10fps-t az új patch :)
Kiadták az új patchet ezeket tartalmazza (google fordító)
Ezeket tartalmazza:
DAF - tette hozzá az új licencelt teherautó márka
hozzáadott parancssori paraméter-nodx9ex amely letiltja meghosszabbította DX9 interfészek kompatibilitás Xfire
támogatása Unicode karakterek
támogatja a koreai, vietnami és kínai
adja meg a nevét a profil nem-ASCII karaktereket
Jobb az automatikus mentés / terhelt rendszer
javítások a rendszámtáblák az SK, NL, FR, I, S, BE, A
újrateremtõdik lámpák megvilágítása valamennyi tehergépkocsik, pótkocsik és AI jármûvek
megigazította fáradtság szimuláció
új sebességváltók minden teherautó
átalakított kormányzás
több mint kétszáz indvidual térkép javítások és prettyfications, fix idõjárás területek, hozzáadott új lámpák prefabs
Több megközelíthetetlen utak eltávolított navigációs rendszer
egy busz hozzá AI jármû forgalmi
javulás AI kezelhetõség prefabs - sebesség, gyorsulás és fékezés
csökkent Valiant mûszerfal fényerõ
Útvonal tanácsadó a "vágányon" korrigált
hozzáadott extra tier a haladást történelem - elõrelépés rámutatott szinttel 150 most
készség képernyõ nem jelenik meg a szintet, már ha nincs skill pontokat elérhetõ
esõ valószínûsége csúszka adunk az Opciók
targonca fékezési intenzitás csúszkát hozzá az Opciók
finom javítását HDR tonemapping
Mit tegyek?
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
1920x1080
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Klíma mod bent van nálad? Lehet, hogy neked is csak az kavar be.

...::: LETÖLTÉS :::...
Elsõre valóban jobbnak tûnik a játék, de majd meglátjuk....
Ami biztos, hogy - nálam - a klíma mod-ot nem szereti a frissítés és sajnos a rendszámokkal is variáltak.
Bakkerman : Ezen neis csodálkozz.. nekem ezért van bent a 120as limiter... üresen nagyon brutálisan gyökér tudok lenni.. ott rugom neki ahol csak tudom.. póttal kicsit visszafogottabb vagyok,de ha egyszer elgurul a gyógyszer.. :D:D:D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Létezik olyan mod, amely szûkebbre veszi a szállítási határidõket ? Mert mindig jóval korábban érek a lerakóra mint a határidõ. Kicsit jobb lenne egy kis "para" feeling, hogy tényleg beférek-e a határidõkbe.
Köszi.
Üdv.
Viszont a sor legelején álló autószállító fölött mi az a fekete csík?
<#nevetes1>#nevetes1>
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!