52658
-
#25625 Köszi! -
-
Bala24 #25623 Szép! :D -
#25622 Tankolás után egy gyors fotó.
-
Zoltan32 #25621 @bake05 Szerbusz! Nálam is TSM Map 2.2 van és elérem a 150km/h-t is!
Legyen egy no speed limit modod!
Üdv Zoli -
bake05 #25620 Felraktam ezt a TSM Map 2.2.De a 120-as sebesség nem megy vele meg gondol egyet és kidobál hibával a játék.Másnál is van ilyen? -
XxXcsabi1987XxX #25619 valaki tudna segíteni? raktam be kamionokat a játékba,a profil szerkesztésnél pedig pipáltam meg minden de azokat nem találom sehol :/ talán valamit nem jól csináltam? :o -
fagy53 #25618 Olvasni éppen olvastuk, de jobban örülnénk, ha már látnánk valamit belőle a gépünkön is!
A korábbi áprilisi határidő már régen elmúlt, talán 2014-re gondoltak akkor a fiúk? Lassan már meg sem élem....
Elképesztő, hogy pl mennyit szenvednek az Iveco-val és még most is mennyire félkész, a modderek rövidebb idő alatt tökéletesebb példányokkal jönnek ki. Komolyan mondom nem értem hogyan tudták egyáltalán az ETS2-öt elkészíteni a fejlesztők... -
XxXcsabi1987XxX #25617 -
XxXcsabi1987XxX #25616 ez nekem is kell :D honnan szedted le? -
#25615 Brutálisan gyönyörű -
#25614 -
#25613 -
JohnBart #25612 Egy kis olvasnivaló. -
bocsibalazs97 #25611 jutiput, írj egy e-mailt erre: [email protected] aztán beszélünk! -
highdanger #25610 Hogy csináltad ilyen vagányra a grafikát? Nagyon jól nézki! -
#25609 Szia, írtam privátba! Üdv. -
bocsibalazs97 #25608 hali:D tudna nekem segíteni valaki kamion készítésében milyen progi kell hozzá? ha valaki ért hozzá írjon privátba. -
Hunarnold #25607 [IMG][/IMG] -
XxXcsabi1987XxX #25606 ennyire bonyolult? :D hát leírom még egyszer :)
Dokumentuok/Euro Truck Simulator 2/ mod
ebbe a mappába rakod a kamionokat,majd a játékban profil szerkesztésnél a módokat bepipálod utána azt hiszem jó lesz :D -
#25605 Talán ha nem a weboldalt hanem a képet linkelnéd be jó lenne. :) -
XxXcsabi1987XxX #25604 ennyi :) -
XxXcsabi1987XxX #25603 Dokumentuok >> Euro Truck Simulator 2 >> mod
:) -
sirenato #25602 Ha letöltök egy kamiont akkor azt hová kell be tenni?
-
Hunarnold #25601 Miért nem hozza be képet amit feltettem? -
Hunarnold #25600 -
Hunarnold #25599
[
Egy kis gyors fuvar közben a kollegát is lencse végre kaptam. :) -
JohnBart #25598 Yusuf-féle "magyar" map? Részvétem... -
sirenato #25597 Az akarok egy kicsit csalni,mert volt egy mentésem és valamilyen módon el tűnt és kellene egy kis pénz! -
XxXcsabi1987XxX #25596 én innen töltöttem le Magyarországot: >> http://users.atw.hu/eurotruck/downloads.php?cat_id=37 -
#25595 Szia! Kár, hogy csalással akarsz játszani, mert így elveszíted azt a dolgot, amit " játéknak" neveznek, de lehet, hogy még ebben is fog segíteni valaki!Üdv. -
fagy53 #25594 Grat, nekünk még elméletben sem sikerült, de gondolom a feloldás is elméletileg fog menni.
sirenato: mindenben lehet csalni, de nem érdemes, mert ez nem verseny. Lehet komplett save-t letölteni garázsok, pénz, alkalmazott számolatlanul, és...... -
#25593 Szia! Tudod az az érdekes, hogy tök új vagy itt és már neked van elméletileg Magyarország mapod, ha jól értem! Akik, meg itt vagyunk " száz" éve , csak türelmesen várjuk a most készűlő magyar térképet! Áruld már el lécci, hogy honnan van és milyen az a magyar map mod!? Köszi! Üdv. -
sirenato #25592 Sziasztok! Hogyan lehet csalni a játékban? -
XxXcsabi1987XxX #25591 sziasztok
én itt tök új vagyok,most regisztráltam ide nem rég
én is jó pár napja nyomom az ETS 2öt
nos lenne egy olyan kérdésem,hogy elméletileg be raktam egész Magyarországot
meg hát vannak olyan pályák,amik le vannak zárva :( a kérdésem az lenne,hogy azokat hogy tudnám feloldani? illetve esetleg vannak hozzá mentések? ha tudtok valamit,jelezzetek (jó lenne,ha minél előbb minden pálya nyitva lenne előttem) :) KÖSZÖNÖM előre is a segítségeteket.! :) -
#25590 Hát nem tudom. Ha abból indulok ki hogy Red2 is feldobja a játékot és itt a hsz-ekből is kiderül hogy olyan emberek is elővették a játékot újra akik már úgymond a "sarokba vágták".
Nagy köszönet tényleg minden moddernek mert szerintem is ők azok akik életben tartják a játékot!
De ettől függetlenül biztos vannak olyan emberek is akik megvennék a DLC-t ennyi idő után is. (nem vagyunk egyformák) -
fagy53 #25589 Szerintem azok sem tudják akiknek ki kellett volna már adniuk a korábbi infók alapján. egyébként már lassan értelmét is veszti a dolog, mivel a játékot többen már nem igazán veszik meg, akiknek meg már megvan egyre kevesebb időt töltenek vele, tisztelet a kivételnek..
Én a kivétel vagyok.
A csehek készülnek az újabb, fizetős játékokkal és a pénz beszél...
Titokban azért reménykedem és ezért választom a -locsolás eső előtt- taktikát, hátha ennek hatására megsegít minket az ég és megjelenik végre legalább a patch, a DLC nem különösebben érdekel, mert hála lelkes moddereinknek el vagyunk és remélhetőleg el leszünk látva használható modokkal.
Legjobban frank007 munkájában bízom és nagyon nagyon várom..... -
#25588 Nem tudom mikor jön az új patch. -
Csabi2007 #25587 Köszi ígymár megy is!:) Látszik hogy rég játszottam már vele.. Várom már az új patch-et mikor jön ki?? -
#25586 Profilnál szerkeszt gomb és ott már látnod kellene a mod-okat, pipa be a red2 elé és go.