Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudsz nekem segiteni hogy valtoztatod a skineket?
LACEJKA
Na megvan a Beta verzió

bullseye9
Bocs, lehet rosszul gondolom, de ha fel van telepítve az nvidia DDS plugin, akkor nem szükséges a PS-el történõ megnyitáshoz, mentéshez a DxtBmp (legalábbis én nem használom).

Maximus: pl. DXT5 ARGB 8-ba mentsd.

gordon 24
Az a baj, ezt én is néztem, hogy mivel az alap DDS-t mázolod át ezért ha festesz rá, akkor azt is színezi, így fordúl elõ amit írsz.

Mivel az alap dds- fehér, ezért elméletben ha fehérre fested a kamion szépen látszani fog.

De ez elméletileg van így.

Az upgradesben 100% egyszerûbb lenne megfesteni, de ott meg nagyon nem tudom mi merre😊) Nem egyszerû, de ha nem kapok segítséget itt valakitõl addig fogom basztatni amíg rá nem jövök😊)

Downhill!!

Tikal
dxtbmp tool is kell, én azzal nyitottam meg, aztán onnan küldöd PS-be.

Ezt a skin-t nem én csináltam.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Maximus4
Tudom láma kérdés,de ha rakni akarok a kamionra egy képet,mint például nálad az ironman,akkor azt ps-be az nvidia dds formatnál mit kell beállítani,hogy szines legyen?Mert most beleolvad a "festékbe",szinte csak a kontúrja látszik.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

gordon 24
Csáó!

Nekem egy volvom van. Kitaláltam egy bazi jó skint, és hát szeretném megcsinálni.

Te ezt hogy csináltad meg? Az Upgrades ben lévõ, dds-ket festeted át?

Vagy melyik filét kell ahhoz módosítani, hogy egy egyedi skin legyen bent.

Ugye a kamion alap dds-e nem jó. Mert ugye 1 akkor minden ai volvo ugyan olyan lesz.

2 tükrös, tehát ha írsz rá másik oldalán fordítva lesz.

Szóval tudsz egy kis helpet adni?😊)

Nagyon sok gameban szoktam mázolni, és meg akarom csinálni a csapat szállító kamzimat, ehhez a versenygéphez:

Downhill!!

Szia Lacejka ezeket a modositasokat hogy a gepek masmilyen skinen futnak hogyan csinalod? nkm is tudnal 1 et csinalni?
köszi szépen!
Tikal
photoshop, gimp

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

milyen programmal lehet ilyen skin-t csinálni?
Még egyszer köszönöm!Mindjárt mutatom!<#taps><#wink>
LACEJKA
Nem jutott semmi eszembe gondoltam össze dobok neked egy ilyet 😄

jó utat vele :.D

Naná,hogy kérem!Király vagy!
<#mf1>
LACEJKA
Sziasztok !

csaklaca ezt nekd csináltam 😄 ha kell írj

Vééé Nyoccc

Tikal

Mit kell benne segíteni? Magyarul is lehet telepíteni...
A hivatalos oldalról letölthetõ a magyar nyelvû játék.
Sziasztok! Valaki tud segíteni ets2 magyarositásban?
Elõre is köszönöm.
2005, 2008, 2010-es verziót is fel kell neki rakni, mert mindegyiket más program használja
Nálam ugyan ez van a régi NFS MW-nél.

Ezt most olvastam:

Azt meglehet próbálni, hogy letörlöd ezt vagy ezeket a VC programokat a géprõl. Gépet újraindítod, majd feltelepíted újra ezeket a programokat.
Ha nincsenek meg, akkor a Microsoft oldalán meglehet találni, vagy ha be van kapcsolva, akkor a Windows frissítés feltelepíti ezeket a programokat.

Én nem próbáltam ki, így nem tudom, hogy segít-e vagy nem!

Volvo Fh12 460
hello!
Bocsi de kérnék egy kis segitséget 😛
Az a lényeg h minden nap játszottam az ets2-vel. de egyik naprol a másikra ezt a hibát irta ki már ujra raktam a visual c ++ de még se jo vkinek van tippje h mitöl gyógyulna meg köszi elöre is

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

Tikal
Photoshop, Gimp

tudna valaki adni nekem egy olyan progit amivel könnyen tudok kamiont csinálni, skinezni meg diszitani ?
ma vettem magamnak 3 garázst. mind a hármat fel huztam level 2 szintre.
jelenleg a 28. szinten tartok. nagyon jo cucok vannak a kamionokhoz. tök jo hogy lehet tuningolni öket.
naponta 3 szintet tudok lépni vele. ennyi elég is 😄

Jelenleg egy nagy fülkés DAF-l tolom , ami német szinüre van festve 😊
Jelenleg csak átskinezéssel, de a közeljövõben *lehet*, hogy menübõl is meg lehet majd oldani a dolgot.

<#papakacsint>Szentséges Szûz Mária.Mi van már megint ezen az elátkozott forumon?<#papakacsint>.Emberek!Mi folyik itt Gyöngyösön😊)
ez megfelel?
Valaki tudja mi annak a módnak a neve amivel az AI lámpáinak fényerejét lehet növelni?
Céges felirat eredetileg nincs a játékban, skin módosításnál tudod megcsinálni magadnak.
egyéb?
mondd a kérdésed
Hosszabb útra indultam...
Oliverius
Helyesírást az általános iskolában tanítanak.

Mért te tudsz nekem segíteni?
Oliverius
Ez jól sikerült!!<#falbav><#falbav>

én ma kesztem el írkálni az oldalra de egyépként már nagyon rég óta nézem az oldalt és nekem is feltünt hogy nagyon sok a kép. A segítségeket én jobban kedvelem mint hogy látok 4 db képet arrol hogy valaki megy az esõben!!!
Tikal
Mivel én hoztam fel a témát, a te hozzászólásod valamilyen szinten nekem lett címezve, én meg most neked válaszoltam, leírtam a véleményem, most ha elolvasod akkor látod hogy általánosságban írtam..

bakkerman
egyébként valami képfeltöltési limitet bekéne iktatni,a feltölthetõ képméreteket illetõen,mert ha néha felnézek telóról a topikba,akkor a sok túlméretezett kép seggbekúrja a telómat...gondolom ezzel mások is így vannak,akik néha telefonról nézik a fórumot.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

és azt tudja valaki hogy melyik oldalról tudom azt leszedni.
Maximus4
Azt ugyan nem értem,hogy miért nekem címezed ezt,mint ha én raktam volna be egy rakat képet,de mindegy.A másik pedig,mint moderátor,pontosan tudom mirõl kellene illetve nem kellene szólnia egy topiknak,de úgy érzem,errõl napokig "vitázhatnánk",de ez távol álljon tõlem.Sokan nincsenek tisztába a fórumozás íratlan szabályaival és ez itt az alapvetõ probléma.
Na mindegy,befejeztem az offolást,peace!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Úgy tudom a cégnevet kamionra csak skinnezéssel tudod felrakni,de ha rosszul tudom akkor javítsatok ki
Most vettem észre hogy Hollandiában lehet látni kerékpárosokat is 😮

Tikal
Ha olvastad a hozzászólásomat, akkor értenéd hogy nem a képekkel van a baj, hanem a tucat képekkel, a random screenshotokkal, azzal hogy egy oldalon 40 kép van amin semmi érdekes nincs. Mert lehet számodra izgalmas hogy megálltál egy kúton és elképzeled hogy pihensz vagy cigizel, de hogy errõl egy egész sorozatot benyomj ide az már szerintem sok. És igen ez egy fórum, ahol a hozzászólásoknak kell dominálni, a képek arra valók hogy megmutass valamit, na de 4 kép aról hogy az esõben vezetsz? Szerinted én nem ugyanezt látom ha elíndítom a játékot? Megsúgom, de. Attól hogy feltettél két extra lámpát a kamionra még nem lesz érdekesebb mint tegnap lámpa nélkül...

A restacar.hu-n még albumokat is létrehozhatsz a képeidnek, ajánlom figyelmedbe.

Remélem azért látsz különbséget a 19659-es hsz és a többi képes hsz között. Ha igen, akkor érted mirõl beszélek. Persze nem lehet mindenki ilyen ügyes, de akkor ha nem vagy az, akkor legalább kíméld meg a többieket a vizuális szeméttõl, és szurj be csak egy képet, a többit meg link mögé. Ez sem olyan nagy kérés szerintem.

Szóval mirõl kell szólnia eg fórumnak? A képekrõl?

Sziasztok, lenne 1 olyan kérdésem, hogy ujra kellett rakjam a játékot és nem fogadja el a kódot ujra mit tegyek?

Segítsetek légyszi, mert kikészülök.
Maximus4
Azoktól kérdezném (mert többen vannak) akik szerint túl sok képet raknak be a fórumozók,hogy mirõl kellene szólnia a topiknak?

- valaki adjon már egy kódot?
- hogy kell elindítani a játékot?
- hol lehet letölteni kiegészítõket?
- ma levezettem 3000 km-t egy scaniával?
- stb.

Nem akarok senkit sem provokálni vagy megbántani,de ez a képes dolog nem tartozik szervesen a játékhoz?Egy szót nem szolnék ha például a kertjérõl vagy a kutyájáról rakna be valaki képet,de kamionokról....Az,hogy valaki odaírja,hogy megálltam hu...zni,na bumm.
Mint ahogy tegnap is írtam,engem sokkal jobban idegesít a rengeteg ide nem illõ hozzászólás.Ismétlem,senkit nem akarok megbántani,de attól kiborulok,amikor bejön ide jóskapista123,megkérdez valami oltári baromságot,ráadásul olyan helyesírással,hogy az förtelem,és ha 2 percen belül nem válaszol senki,akkor újra és újra felteszi ugyanazt a kérdést.Aztán ha válaszol valaki,akkor rögtön eltûnik a topikból,bármilyen köszönet nyilvánítás helyett és egy idõ után kezdõdik minden elölrõl.

Egy szó mint száz,egy baromi jó és segítõkész közösséget lehetne itt összehozni,de ahhoz mindenkinek sokkal toleránsabbnak kellene lennie.És ezzel nem akarok semmilyen vitát kezdeményezni,pusztán csak a véleményekre vagyok kíváncsi😊

F4-el tudod megjeleníteni...
A kiegészítõ lámpákat mivel lehet bekapcsolni?
A villogóra véletlenül rájöttem.😄 ("O")

80 hozzászólásból 7 db-ban volt kép. Ebben mi a sok?
Hali. Már rég óta olvasgatom az írásotokat. De nekem is lenne egy kérdése. Hogyan tudok a szélvédõ fölé írni cég nevet? Vagy hányadik szinttõl? Köszi a választ!! részletesen kérek segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!