52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SimaSuna #26147
    rákattintassz, lesz ott egy kosárba gomb, majd kifizeted, és nem kell torrentről letölteni.

apropó, van olyan akinek megvan a Formula Truck? :)
    ha lenne 4-6 ember, már egy kis hazai bajnokságot lehetne rendezni :)
  • Hudini23
    Sziasztok! Olyan torrentet mondanátok ahonnan normálisan le tudom tölteni a játékot és magyarul van? Nem olyat ahol ezer helyről kell összeszedni a normál alapjátékhoz a jelszót meg a cracket szóval értitek mit kérek? Köszönöm!
  • rambóóxd
    Sziasztok!
    Van az MPIV-hez olyan mód hogy ne csak az 510 lóerős motort tudjam használni?
    És ha van, egy gps is jól jönne. :)
    Köszönöm.!
  • Bebe59
    Szeretném kérdezni valakitől,hogy a "truckers map by. goba6372 r8" nevű map-ot lehet-e normál módon használni?(kicsinyítés,nagyítás) Nagyításnál nem lehet látni,hogy hova mész, és ott mi vár. Az a helyzet,hogy így elég macerás...
  • fagy53
    Üdv!
    Nekem mindkét rendszeren fent van az ETS2 és az XP-n jobban fut, a Win 7 elég szerencsétlenül viszi, ez talán vigaszul szolgál...
    Az ú jrendszer miatt felesleges a registry-be való nyúlkálás, elvileg mennie kéne mert a korábbi virágbolti verzió a Win 7-nek ismeretlen.
    Próbáld ki az off-line regisztrációt, legalább levelezel az SCS-szel...lehet, hogy így megoldódik a gond.
  • rarma
    Kedves peti178 !

Nekem csak addig volt warez verzió, míg meg nem kaptam ajándékként az originált játékot, amit egy ismerősömtől kaptam.
    Anno warez-nél mikor az volt, akkor nekem elég volt 1x beírni a serial-t hozzá, és nyugodtan játszhattam vele,nem kért sose utána, se emailt se serial-t.
    Kösz azért az írásodat .
  • rarma
    Köszi a segítséget !

Elsősorban,a rendszerbe nem nagyon merek belenyúlni, értem én itt a registry takarításra, mert nálam mindig balul sülnek el a dolgok,aztán még ennyire sem tudom majd használni a szgépet.
    Mikor még windows xp volt, igen warez játék volt fent, de nem az originált játék seriál-jával !!!!!
    Mindaddig, míg egy ismerősöm meglepett, egy originált ETS2-vel, és mivel nem nagy a szgép tudása ( már öregedik ), egy idő után elkezdett akadozni, így leszedtem a warez játékot. És feltettem az origináltatt, a telepítés működöt is rendesen probléma egy szálse,de ugyan az volt annál is a hiba, akadás. Így annál döntöttem, hogy szüneteltettem az ETS2 -öt egy időre. De még akkor még mindig a Windows xp volt fent.
    Aztán idő közben felkerült a win 7,és így most eszembe jutott felteszem már, de ezt a hibát írja ki.
    Most probáltam meg mégegyszer újratelepíteni, de ugyan az a hiba megvan, mit képet feltettem, az előző szólásomba.
    Sikerülni sikerül feltelepíteni,el is indul ahogy kell, kiválasztom a profilt stb.... de mikor kilépek a játékból, és nekikezdenék a 1.3.1 patch feltenni, akkor végigellenőrzi előszőr és utána írja ki a hibát.
    Mindegy akkor, majd lesz valahogy, akkor úgy látszik megy vissza a szekrénybe a játék.
    D e azért még egyszer köszi a segítséget.

• XxXcsabi1987XxX
    viszont abban a dologban nekem is segítene valaki?
    sajnos kínaiul még nem értek :( :D
  • peti178
    Kedves rarma!

Egyébként warez verzió nem megoldás amikor nekem se volt meg a játék ugyan így vacakoltam nem engedett semmi kódot végül egy kis pénzgyűjtés és hoppsz lett egy eredeti játékom szóval warezt nem éri meg semmi képen se főleg azért mert ha valaha az SCS kiadja a javítását amit már nem tudom mióta hasalnak rajta és mondjuk fel akarod rakni feltenni felfogja csak warez verzió és emiatt állandóan kódot kér amit persze akármit írsz be nem fogja elfogadni. Ezt gondoltam leírom + jó tanácsnak mondtam
  • zorba3333
    Légy szíves ezen a fórumon ne buzdíts senkit kalóz verziók használatára!
    Erre ott az off topik.

Remélem a #26134-es hozzászólásodban leírtakat is csak egy erős viccnek szántad......
  • XxXcsabi1987XxX
    vagy elküldöm a torrentes fájlt,és ha van torrentes cuccod,akkor azzal újra letöltöd aztán telepíted utána a cracket le cseréled azzal,amit írtam bár nekem adtak hozzá ilyen cuccost és tök jól megy a játék nem kér az ég világon semmit :)
  • XxXcsabi1987XxX
    ha úgy sem megy,adj nekem e-mail címet,arra elküldöm neked a jót amit szerintem sikerül fel rakj
  • zorba3333
    Mindenképp futnod kell pár kört, mert sok minden lehet, ami ilyen hibát produkál(hat).

Első körben nézd meg a log fájlt, amire a hibaüzenet is hivatkozik. Könnyen lehet, hogy telepítés közben lépett fel valami gebasz, és egy sima újratelepítés megoldja a problémát.

Második kör...
    Uninstall, majd egy alapos registry takarítás, főleg ha volt fent előzőleg warez verzió is ezen a rendszereden.
    Rosszabb a helyzet, ha anno warez verziót legalizáltál a dobozos verzióhoz kapott szériaszámmal, mert ezek zömében időközben le lettek tiltva.

Harmadik kör...
    Mivel az 1.3.1 biztonsági okokból (serial ellenőrzés) "kommunikál" az SCS szerverével, így könnyen lehet, hogy az a baj, hogy első körben beregisztrált XP helyett, most Win7 op. rendszerre látja a regisztrációt, azonos szériaszám mellett. Ez alapból nem baj, csak kicsit macerás.

Megoldás:
    Telepítsd újra az alapjátékot, indítsd el, majd szépen egyesével az összes javítást ugyan így.
    Miután minden frissítés fent lesz, és nem volt warez a mostani rendszereden, akkor el kell, hogy fogadja a szériaszámodat.

Bármelyik megoldást is választod, érdemes előtte egy "takarítást" megejteni.
  • XxXcsabi1987XxX
    hát
    rakd újra,és keress hozzá crack-et :) aztán illeszd oda be,ahova kell vagyis cseréld le az eredeti indító ikonjával azt :) így nem kell hozzá serial szám :D nos sok sikert hozzá!
  • rarma
    Sziasztok !

Egy segítő kérdésre lenne szükségem,mikor még windows xp volt,akkor rendesen feltudtam telepíteni a játékot, de most jópár hónapja már annak hogy windows 7 professional van telepítve,és mivel régen játszottam már az ets2-vel, így elővettem és telepítettem is.
    De mikor telepítés után akartam telepíteni az 1.3.1 patch-t, ezt írja ki .

Pedig originált a játék,rendesen beírtam a serialt is.
    Ha tudd valaki segíteni mért nem fogadja el az 1.3.1-es patch-t?.
  • matusz09
    Kösz a választ, akkor hát remélem, hogy igazad lesz, és nem lesz gond a gépigénnyel.
  • XxXcsabi1987XxX
    hát
    kutya legyek,ha ezt értem...
    nem akarsz erről valami képet össze kreálni?
    vagy valami videót,hogy hogyan is csináljam
    ez nekem így kínai :D
    KÖSZÖNÖM előre is...
    úgy lehet menne nekem is a dolog :)
  • Man19
    Annyit, hogyha névsorba rendezed, akkor a legutolsó legyen a fájl, mert úgy tudom, hogyha van előtte olyan másik mód, ami szabályozná a sebességlimitet, akkor a legutolsóként beolvasott bejegyzés lesz az érvényes...
  • rokasuhanc
    Nekem egy olyan problémám van:
    1.berakom a mod-ot (térkép, párizs alatt egy kis út Metz-ig)
    2.bepipálom
    3.új játék
    4.kiválasztom a várost (látszik a térképen az út) majd betölt és kilép a játékból
    ez a probléma 3 mod-nál is jelentkezett.
    Emellett beraktam egy régebbi profilba is ott meg nem látszott!!??
    Mi lehet a gond?
  • marko37
    Az egésznek a lényege az hogy NE akarj 170 nel menni mert a térkép olyan hogy csak pár kilométeren tudod tartani ezt a sebességet ,jön 1 élesebb kanyar vagy 1 kocsisor és vége borul az egész én is 100-130 között szoktam menni azal kényelmesen elvagyok
  • XxXcsabi1987XxX
    na én be raktam azt a két módot de nem mentem többel 140nél :/
    mondjuk előtte is raktam be valami speed limit módot
    a 2 üti egymást? :D
  • XxXcsabi1987XxX
    man19
    mennyi z-t kell elé rakni?
  • Man19
    Ha ezzel a móddal játszod el ezt, szerintem azzal is működne a dolog! ;)
    http://ets2.lt/en/no-speed-limit-v-1-3-1/
  • Misuka963
    Szép
  • Man19
    Elvileg a realistic physic 5.0-nál, ha annyi "z"-t raksz az .scs fájl elé, hogy legutolsó legyen a névsorban, és ezt a verziót töltöd le "without Speed Limiter (180km/h)", akkor elvileg kell tudjál menni 180-al... ;)
  • Mandoki72

Ha billentyűzettel játszol akkor állitsd ahogy a képen látod,így mentem 158-al.
  • XxXcsabi1987XxX
    hát nekem ez nem igazán megy xD
    szóval valami ötlet?...
    valakinél meg láttam olyat,hogy autópályán ment 170el
    az valami mód?
  • Man19
    A realistic physic 5.0 fent van? ;)
    http://ets2.lt/en/realistic-physics-mod-v5-0/
  • Hungarykum
    Ha meg mindenhogy felborulsz, akkor neked valami fizika módosításra lenne szükséged vagy valami hasonlóra.
  • Hungarykum
    Még attól is függ, hogy milyen pótkocsit viszel. A rövidebb pótkocsikkal is hamarabb fel lehet borulni élesebb kanyarokban.
  • XxXcsabi1987XxX
    akkor is borul,ha nincs károsodása :(
  • XxXcsabi1987XxX
    az odáig okéé,de valamit csak be lehet állítani,hogy ne BORULJAK,akár kisebb sebb.nél
  • Hungarykum
    Ha a kamionon a gumi károsodása eléri a 15%-ot, akkor sokkal hamarabb felborul a kamion, kisebb sebességnél is.
    Egy szervizben vagy a főmenüben is megtudod nézni, hogy mennyire károsodott a gumi.
  • XxXcsabi1987XxX
    most mi van? :D valamilyen csak kell rá,h.ne boruljak..
  • Hungarykum
    Ezek közül egyik sem.
  • XxXcsabi1987XxX
    igen? ezt nem gondoltam...
    most épp cégest vezetek és megint borultam pedig 50el mentem,milyen gumi kell rá? hogy ne boruljak folyton,kicsit kiakaszt
  • marko37
    Szerintem függ hogy a játékban hányas szintű sofőr vagy függ még attól is saját vagy céges kamiont vezetsz és a tuningtól is függ milyen gumi van a kamionon,
  • XxXcsabi1987XxX
    nem csavarom alá nagyon,pont jól irányítom minden kamiont és akkor is borul,akkor is ha lassítok (fékezek) ilyen még amúgy nem volt.... csak mostanság
  • BBSTi
    Kanyar ELŐTT fékezz és ne csavard alá nagyon a kormányt
  • BBSTi
    Uhhhhh... Tényleg nem aprózta el a srác.... Nekem csak az ETS került a látókörömbe, a WOS nem, de most felkeltetted az érdeklődésemet