Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halihó.
Az nektek is feltûnt már, hogy ha vannak kiegészítõ lámpáitok, pl a tetõn, vagy a hûtõrácson, akkor a távolsági fénynél megmutatkozik azok ereje is?

http://kepkezelo.com/images/u8zbnk9mdyallytfv48p.png

Én most jöttem rá, bocsi, ha ez köztudott volt.
gordon 24
Pajti!

Nagyon szépek!

Te használsz gumi festést? Vagy ezek a kamu logós gumik?

Sajna ami nekem van gumi festés, az olyan, hogy a pótokon illetve a többi kamionon maradnak ezek az agyon csicsázott fehér, meg sárga logos gumik..

Ha esetleg ami neked van nem ilyen (mert ugye a póton látszik, hogy nem😊) ki tudnád linkelni melyiket használod?

Elõre is köszike...

P

Downhill!!

Nincs abba semmi irreális 😄 a hév is sokszor úgy érkezik,hogy egyszerre.
Értem 😄 Feltétlen megpróbálom ma,és ha sehogy nem jön össze akkor folyamadok csak ahhoz a megoldáshoz .
Luspy
Azért mert ez egy Fórum!!
Én pl. az agyon Skin-elt, dugig lámpázott "vasak" nem érdekelnek, meg az hogy "Kis újítás","Szépül a vasam" és a többiek... Még se lázongok hogy nem tetszik. FÓRUM
szvsz.

0Diaz0
Nekem tegnap olyan volt,hogy jöttem le a dombról, már láttam az átjárót, akkor épp ment át a vonat, mire leértem, elmentek az elõttem lévõ autók, csak egy kollega ment elõttem,és akkoris jött egy vonat.. tehát kb 20mp alatt 2 vonat ment el..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Akkor légyszives.

BOCSI

igen eredeti. Hova kell ilyen esetben telefonálni vagy vmi.? a választ elõre is köszi...
Talán légyszives, nem?

Eredeti a játék? Ha nem, akkor "kapcsojjaki az' készüléket"
Sziasztok, lenne 1 olyan kérdésem, hogy ujra kellett rakjam a játékot és nem fogadja el a kódot ujra mit tegyek?

Válaszoljon már nekem valaki.
Átmentem a piroson és azonnal jött a vonat...!

Nektek is volt már olyan hogy már lassan 1órája vártok a vonatra, ami nem jön?

Maximus4
Köszönöm,holnap megpróbálom!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

macleody
Az olyan, nálam is jó darabig azt írta de aztán elindult.
OFF: Valaki elárulná, hogy gigamen nevû felhasználó (akinek egyetlen kommentjét sem láttam még itt) miért rak föl naponta több képet már arról a k*rva mercedesrõl???

A kép témához annyit fûznék hozzá, hogy szerintem nincs baj amíg valaki berak egy vagy kettõ képet mint pl "elsõ saját vasam" vagy "új gépem" vagy "új skin/festés/tuning" stb. De könyörgök az ilyen "megálltam szarni a benzinkútnál, esik az esõ, pihike a' indulás elõtt, megálltam kóláér" stb képeket ne töltsünk már fel f*om! Lehet néhány embernek még nem tünt fel, hogy ez nem a sims. Attól még, hogy megállsz a kútnál, a kedves sofõr nem fog kiszállni elszívni egy cigit, meg bemenni kólát venni, attól hogy te ezt elképzeled magadnak, nem biztos hogy az egész forúm kíváncsi rá...

Leszögezném, hogy senkinek a nevében nem állt szándékomban beszélni, ez csak az én személyes véleményem, elnézést ha valakit megbántottam, akinek meg nem inge nem veszi magára. Üdv!
bullseye9
Legegyszerûbb, ha a mod mappába csinálsz egy scs fájlt, amibe a módosított dds-t visszarakod raktározással, 0-ás tömörítési aránnyal. Figyelj arra, hogy az elérési út, mappaszerkezet ugyanaz legyen, mint a base.scs-ben (tehát ha a \vehicle\trailer_eu\schmitz\universal\ mappából alakítod a universal.dds-t, akkor ugyanilyen mappaszerkezetû scs fájlba kell raknod a módosított dds-edet, csak a mod mappába.)

Remélem, érthetõen írtam le 😊

Az meg "nem válaszol"t írt telepítés közbe. mondjuk csak 1x próbáltam. holnap megpróbálom,ha úgy se megy akkor meg csinálok egy új profilt,és fel cheatelek odáig,ahol tartottam. Akármennyire is nem tetszik senkinek,de nem fogom 0 ról ujrakezdeni
Maximus4
Srácok!
Mivel látom most vannak itt modderek,tõlük kérdezném,a dds fájlt,hogy tudom visszavarázsolni a scs fájlba?Jöhet link is,még sose csináltam,de kipróbálnám😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

bullseye9
Biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz az utolsó release-ük, Nordisch évek óta festeget, Bora pedig ügyesen konvertál, jó páros.

Tikal
Mert ugye más modderektõl van már ilyen, de ha berakom azt akkor ezek kiesnek 😞 Lehet megpróbálom azokból kiszedni csak a tartályokat. Mindenestre remélem hogy ez a srác fog még kiadni skineket.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bullseye9
Nehéz ügy egyelõre, esetleg a skineket (Trameri, Stokes, stb) tudnád kiváltani valamelyik skin pack-ban lévõkel...
Nem publikáltak még olyan trailer-t, ami a tartályosokat cseréli.

Sziasztok, lenne 1 olyan kérdésem, hogy ujra kellett rakjam a játékot és nem fogadja el a kódot ujra mit tegyek?
Tikal
a maradékot mivel tudnám cserélni, megtartva ezeket?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az új festés

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

bullseye9
Ha jól emlékszem, 3 csomagban 4 féle pót van, a Krone Pack-ban lévõ cseréli a CoolLiner-t és a Profiliner-t, van egy másik CoolLiner, ami a gyári aerodinamic trailer-t váltja, illetve van egy, ami a Schmitz SPR-t (õk Schmitz Tilt-nek mondják) váltja.
A többi póthoz nem nyúltak, ezért találkozhatsz a gyáriakkal is.

Luspy
Szebb lett, sokat dob rajta ! <#eljen>

Tikal
szerintem az a nordisch pack a legjobb, talán kettõ is van belõle. mondjuk nem értem miért, de nekem még így is felbukkan egy két original pót, tradeaux tartály meg ilyenek, nem mindenre huztak skint vagy ez miért lehet?

bullseye9
Estét.

Kis material próbálgatás:

//chromot mondjuk sikerült elrontanom, de azért a többi jobb lett 😛

19659, pajti: ejha, ezek szerintem is igen jó képek lettek.
Javaslom kipróbálni a Bora-Nordisch-féle pótokat, kicsit alakítottak az eredetiken.

Tikal
<#eljen>

na, ezeket már elnézegetem szívesen, grat jó képek. meg is jött a kedvem játszani, meg fotózni 😄

pajti

Tikal
nem kell fényképésznek lenned ahhoz hogy el tudd dönteni egy képrõl hogy szar vagy nem, de te csak maradj a benzinkút mögé pisálásnál a parkolóban, az való neked, ha már erre tart a beszélgetés 😄

Lehet nálad a rendes net 120nál kezdõdik, de a valóságban már 30 is jó mindenre, fórmuzásra, megg kép nézegetésre mindenképp, szóval nem ez öli meg az élményt, hanem a vizuális szennyezés amit itt mûvelnek egyesek, köztük te is, aki ugy érzi meg kell osztani egy esõs képet, mert ilyet még senki nem látott....

ronso
Nálam a rendes net 120 Mbitnél kezdödik egyrészt másrészt nem fényképész vagyok hanem 20 éve hivatásos soför igen nagy autón de szerintem te csak maradj a fényképezésnél az való neked....

Sakkoo.......Baszkiiii

Jaj jóó😄 én voltam balfasz, csak rá kellett nyomni, hogy frissítem netrõl..😄 Köszi!
Tikal
de ha updatelsz egy rsadio listát , kilépsz és kimásolod a magyar adokat és hozzáadod az updatelthez

Tikal
az eredeti az üres.

Tikal
ne fáraszz már 😄 Mert talán nem ugyanazzal a játékkal játszunk, a képeid ugyanazok amiket én is látok a játékban, mi a fasznak akarnám itt is ugyanazt nézni ha nincs benne semmi plusz?? LEgalább egy jó festés vagy valami, de minek is pofázok, egyértelmû hogy lövésed sincs a fényképezésrõl, de még csak egy jó képet sem tudsz megkülönböztetni egy rossztól, ez is világos, ezért is éred be random screenshotokkal, mert azok annyira JÓK 😄D Vagy megmondanád miért olyan érdekes hogy a Volvo ott áll az esõben? Talán ha elinditom a játékot, nem fogok ilyet látni öt percen belül?? ...

30mbit nem elég jo mi? Hol kezdõdik a rendes net, áruld már el! 😊

scania topline
Én itt álltam meg h*gyozni <#idiota>

Kérdés, leszedtem ezt a Hun radio stream-et. mennek is a magyar adók, de azért jó lenne ha az eredetiek is maradnának...:\ Megoldható ez valahogy, ill az eredeti file-t vajh felrakták valahova? Kerestem, de mindegyik kacsa volt...
ronso
Ha kamion festéseket akarok nézegetni akkor elmegyek egy fényezö mühely oldalára,itt én ezeket a képeket szeretem.Én sem irtam senkinek mikor már a 30. Waberers pótót látom.Amugy a random képek a legjobbak kit érdekelnek a fények mindenki tudja,hogy milyen a játék fénygenerációja.Nálam a rendes net nem 30 mbitnél kezdödik ....na de mind egy én biztos nem fogok itt offolnicsak csendben nézegetem a képeket...

Sakkoo.......Baszkiiii

macleody
Ha nincs fent az 1.2.5.1 akkor tedd fel.
Másik profillal mûködik,viszont lófaszt se érek vele,mert ha felülírom azzal amin van mentésem akkor meg úgy érzékeli h nincs profil és újat akar létrehozni:S
Tikal
Lehet. De ha nem tûnt volna fel ez egy fórum, és nem kép megosztó portál! Ezért mondtam, hogy tegyél be képet, de ne rögtön huszat, elég egy is, aztán adj egy linket a többihez. Van rendes netem, 30Mbit-es.

De ha már mutatod a képeid akkor vélemény: gyengék. Mint mondtam, ha legalább lenne egy kevéske kompozicio, vagy szép fények vagy valami akkor nézegetném én is szívesen a képeket, de még arra se voltál képes, hogy a GPS-t eltüntesd a képrõl mielõtt nyomod a print screen-t, mert fontosabb volt hogy beírhasd éppen hugyozol a parkolóban, vagy hogy kétszer is megnézhessük a megroggyant trailert... fantasztikus. Ezt írhattam volna másnak is, ne vedd magadra, a képek kilencven százaléka csak random screenshot.

macleody
Sehogy. Ha rákkattintasz valamelyik sofõrödre akkor a lenti két helyre teszi be az aktuális kamiont és a hozzá tartozó sofõrt.
aronka98
Heló, az lenne a kérdésem, hogy ha rámegyek a garázsokra, akkor pl.: maximum szinten van a garázs és a sofõrök sor alatt van 2 rublika ami levan lakatolva. Nah az mi? meg hogy tudom fel oldani?

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

Na azt még nem próbáltam megnézem 😄 és köszi szépen. Remélem sikerül
macleody
Akkor sajnos nincs ötletem. Annyit még nézz meg, hogy ha új profilt csinálsz mûködik-e.
Próbáltam de nem jó :S
macleody
Tedd vissza a DHL skint és úgy próbáld meg elvenni a kamiont a csávótól.
ronso
Figyeljetek már lehet itt valamit csinálni egyáltalán?Hülye kérdések feltevésén kivül.. Vagy javíts ki ha tévedek de ez egy fórum miért ne lehetne képeket felteni?Huzass be rendes netet akkor ami behozza a képeket nem egy fél órát kell várni ha az a bajod.Ha meg idegesit akkor tekerd át a képeket..Vagy menk ki a kertbe hangyát szedni.

Sakkoo.......Baszkiiii

DHL skin. Most megpróbálom másik meghajtóra felrakni,és megnézzük úgy mit produkál
Tikal
A sok értelmes hozzászólásról is ugyanezt írtam anno 😄