Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az nektek is feltûnt már, hogy ha vannak kiegészítõ lámpáitok, pl a tetõn, vagy a hûtõrácson, akkor a távolsági fénynél megmutatkozik azok ereje is?
http://kepkezelo.com/images/u8zbnk9mdyallytfv48p.png
Én most jöttem rá, bocsi, ha ez köztudott volt.
Nagyon szépek!
Te használsz gumi festést? Vagy ezek a kamu logós gumik?
Sajna ami nekem van gumi festés, az olyan, hogy a pótokon illetve a többi kamionon maradnak ezek az agyon csicsázott fehér, meg sárga logos gumik..
Ha esetleg ami neked van nem ilyen (mert ugye a póton látszik, hogy nem😊) ki tudnád linkelni melyiket használod?
Elõre is köszike...
P
Downhill!!
Én pl. az agyon Skin-elt, dugig lámpázott "vasak" nem érdekelnek, meg az hogy "Kis újítás","Szépül a vasam" és a többiek... Még se lázongok hogy nem tetszik. FÓRUM
szvsz.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
BOCSI
igen eredeti. Hova kell ilyen esetben telefonálni vagy vmi.? a választ elõre is köszi...
Eredeti a játék? Ha nem, akkor "kapcsojjaki az' készüléket"
Válaszoljon már nekem valaki.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A kép témához annyit fûznék hozzá, hogy szerintem nincs baj amíg valaki berak egy vagy kettõ képet mint pl "elsõ saját vasam" vagy "új gépem" vagy "új skin/festés/tuning" stb. De könyörgök az ilyen "megálltam szarni a benzinkútnál, esik az esõ, pihike a' indulás elõtt, megálltam kóláér" stb képeket ne töltsünk már fel f*om! Lehet néhány embernek még nem tünt fel, hogy ez nem a sims. Attól még, hogy megállsz a kútnál, a kedves sofõr nem fog kiszállni elszívni egy cigit, meg bemenni kólát venni, attól hogy te ezt elképzeled magadnak, nem biztos hogy az egész forúm kíváncsi rá...
Leszögezném, hogy senkinek a nevében nem állt szándékomban beszélni, ez csak az én személyes véleményem, elnézést ha valakit megbántottam, akinek meg nem inge nem veszi magára. Üdv!
Remélem, érthetõen írtam le 😊
Mivel látom most vannak itt modderek,tõlük kérdezném,a dds fájlt,hogy tudom visszavarázsolni a scs fájlba?Jöhet link is,még sose csináltam,de kipróbálnám😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem publikáltak még olyan trailer-t, ami a tartályosokat cseréli.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A többi póthoz nem nyúltak, ezért találkozhatsz a gyáriakkal is.
na, ezeket már elnézegetem szívesen, grat jó képek. meg is jött a kedvem játszani, meg fotózni 😄
Lehet nálad a rendes net 120nál kezdõdik, de a valóságban már 30 is jó mindenre, fórmuzásra, megg kép nézegetésre mindenképp, szóval nem ez öli meg az élményt, hanem a vizuális szennyezés amit itt mûvelnek egyesek, köztük te is, aki ugy érzi meg kell osztani egy esõs képet, mert ilyet még senki nem látott....
Sakkoo.......Baszkiiii
30mbit nem elég jo mi? Hol kezdõdik a rendes net, áruld már el! 😊
Sakkoo.......Baszkiiii
De ha már mutatod a képeid akkor vélemény: gyengék. Mint mondtam, ha legalább lenne egy kevéske kompozicio, vagy szép fények vagy valami akkor nézegetném én is szívesen a képeket, de még arra se voltál képes, hogy a GPS-t eltüntesd a képrõl mielõtt nyomod a print screen-t, mert fontosabb volt hogy beírhasd éppen hugyozol a parkolóban, vagy hogy kétszer is megnézhessük a megroggyant trailert... fantasztikus. Ezt írhattam volna másnak is, ne vedd magadra, a képek kilencven százaléka csak random screenshot.
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
Sakkoo.......Baszkiiii