52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • metaxx
    Ki vettem mindent, csak a TSM map 2.2, és a 2.2.1-es fix, meg a TSM trailer pack, új profillal, és mégis csinálja. Visszament a korábbi.
  • marko37
    Na látod megy ez neked csak próbálgatni kell fogadd meg itt lent ezt a három dolgot
  • marko37
    Szerintem meg nincs igazad a baj az hogy ütik egymást a modok én rengeteget szarakodok mire összehozom a jó modokat és sokszor új profilt is kell kezdeni hogy rendesen megjelenjenek a modok
  • metaxx
    Leszedtem a fent lévő trailers-pack-se-1.7.9 [ets2.freevar.com] Trailerpackot, és feltettem a TSM-ét én is, de hát ez egy trágya gyerekek! Eeeez mi ez? És tömegével jönnek ilyenek. Normális trailer alig jön szembe.

• XxXcsabi1987XxX
    izgalmas... :D na mindegy,te tudod :)
  • matusz09
    Jól van fiam, ülj le....egyes
    Lehet én vagyok ilyen szinten prűd, de nem értem mi jó van abban, ha az ember egy "kamion szimulátorban" 260-nal megy. Biztos megvan a szépsége, csak biztos én nem látom
  • joccy
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni: a játékba letöltöttem buszállomást és buszokat. De eddig sajnos nem tudtam a játékban kipróbálni. A mod mappában vannak, a játék indítását követően a szerkesztésre kattintva, ki van pipálva minden. 1.3.1 patch-em van. A segítséget előre is nagyon köszönöm!
  • bazsika00010109
    sziasztok
    hogy lehet több képet fel rakni ??
  • Hungarykum
    Én maradok 70, 80 és 90 km/h-nál és inkább élvezem a tájat meg az utat.
    Ha már szimulátor, akkor minél valósághűbben játszom vele.
  • Bebe59
    Köszönöm!!
  • XxXcsabi1987XxX
    [b]na tessék,össze hoztam a 200at de mint látjátok 260at :D amúgy meg ezen a terepen 246 :D (de inkább egyenesen :)
    http://kephost.adatbazis.eu/images/09924973659722159610.png
    [/b]
  • matusz09
    kell hozzá a tsm maphoz optimalizált trailer pack

http://ets2.lt/en/trailer-pack-for-all-trailers-with-just-play-truck-sim-map-2-2/
  • peta19901010
    Helló

Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet a TSM mapokban harckocsit vinni, mert nekem már egy jó ideje meg van, de még egyszer sem találkoztam vele.

Válaszodat segítségedet előre is köszönöm.
  • rokasuhanc
    TSM map
  • XxXcsabi1987XxX
    nem tudom de amit nézem videót,annak valahogy bírta :( csak tudnám hogy...
    na mindegy
  • Misuka963
    Akkor bocsánat.Tiszteljük a kamionokat
  • Ördögpalanta62
    lehet,hogy az a baj,hogy se a motorod se a váltod nem bírja ezt a sebességet kicsikarni
  • Bebe59
    Szevasztok! Meg tudná valaki mondani,hogy melyik az a mod,ahol harckocsit meg ilyesmit lehet cipelni? Kösz előre is!
  • XxXcsabi1987XxX
    jól van nem vagyok idióta,hogy ezt ne fogjam fel -.-
    ezzel én is tisztában vagyok
    csak ki akarom próbálni,hogy milyen 200-al
    ennyi...
    ebben nincs semmi rossz :)
    szóval jó lenne tudni a probléma okát,hogy miért nem jön össze
  • fagy53
  • mzsolti21
    Nem lennék a helyében mikor felkel és kinéz a szélvédőn
  • Misuka963
    Kamion nem megy kétszázzal.Értsd már meg.Az egy hülye mod hozzá.Ha kétszázzal akarsz menni ott a NFS vagy akármi más.
  • Linux01
    Sziasztok!

Pár nap kihagyás után újra működik a képfelöltő szolgáltatásunk, új, erősebb, gyorsabb szerveren.

Euro Truck Simulator képfeltöltés

Az admint arra kérem, módosítsa a linket a menüben az itt találhatóra.

• marko37
    A problémák a következők lehetnek:
    1 lehet hogy új játékot kell kezdened
    2 nem elég erős a motorod és a váltod hogy 200 zal menj
    3 én ezt ajánlom nekedez röhögve viszi a kétszázat
  • XxXcsabi1987XxX
    nekem az a gondom,hogy szedtem le olyan modot amivel lehet menni 200al is (láttam erről videót) beraktam abba a mappába ahova kell,majd a játékban pipáltam és amúgy nem műkődött,mi lehet a gond? valaki tud segíteni? KÖSZÖNÖM előre is...
  • halasgabor99
    Szia!
    Még így sem megy.
    De azért köszi
  • fagy53
    segítség
  • halasgabor99
    Szia!
    Nem találtam hogy hogyan kell a memóriát növelni.
    Különben köszi a segítségedet.

Gábor
  • jutiput
    Szia! Én is kínlódtam ezzel a problémával egy jó pá napja, de az itteni segítőkész kollégák azt tanácsolták,
    hogy kezdjek új profilt és állítsam be azt, hogy a memória elegendő legyen a játékhoz, amit , ezen az oldalon ha lefelé görgetsz megtalálsz, hogy hogyan kell beállítani! A másik gondom meg az volt, hogy volt olyan módom, amivel nem fért össze a map! Ezért kivettem minden módot és egyesével pakoltam vissza addig, amíg rendben nem lett az egész ! Nos nem bántam meg, mert igazán hatalmas pályát kaptam, meg köszönve a kollégáknak a segítségét! Talán tudsz valamit hasznosítani ebből! Üdv.
  • fagy53
    Feltételezem, hogy akkor még ennyire sem tud majd játszani......., de remélem azért nem így lesz!
  • JohnBart
    Geometriai hibába futottál a pályán, ami viszont furcsa, mert az 1.3.1-es peccsel elvileg minden ilyet javítottak. Peccseld fel a játékot, ha korábbi verziót használsz!
  • jungelharcos
    Szép napot srácok!

Végre én is tudtam venni egy elfogadható gépet és a tegnap óta ismerkedem a játékkal.
    Ma előbukkant egy olyan probléma ami elég gyakran előjön és nem tudom mi a megoldás. Már 35.000 euró minuszban vagyok.

Menet közbe, 90el vágtatok a pályán, ütközés nincs és egyből megáll a motor és többet nem akar menni a kamion. Inditom, hal meg a motra. A statisztikákban azt irja ki, hogy a motor 100% káros.

Előszőr még élveztem is, hogy ennyire reális a játék de amikor már 3x 4x is megcsinálta ma, ez már nem vicces. Ez normális jelenség? Vagy miért történik?

Waberer's es packot használom, más mód nincs bent és az 1.05 ös verzió, azt hiszem.

A segitségeket előre is köszönöm!
  • rokasuhanc
    ez a hiba nekem is ismerős! :(
  • Mandoki72

Kérek egy áfás számlát a szervízről az átutaláshoz aztán gyerünk.
  • Rollerboy94
    ezt nézzétek meg !!

na valami készül
  • halasgabor99
    Sziasztok!
    Letöltöttem a TruckSim Map v2.2-t (http://mods2013.com/trucksim-map-v2-2/) bepipáltam a modoknál és nem működik. Tudnátok segíteni?
    Előre is köszi!

Gábor
  • JohnBart
    Sehol, 1.3.1-el javították. Egyébként Frankfurttól délre az egyik szerpentinen volt. ;)
  • rokasuhanc
    Valahol, én úgy tudom Németországban van egy olyan hely ahol véletlenül az út közepére került egy villanyoszlop. Hol lehet ez?? :)
  • mzsolti21

• Hudini23
    Úgy lenne jó ha nem kellene fizetni érte! De azért köszi!