Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jelenleg a 28. szinten tartok. nagyon jo cucok vannak a kamionokhoz. tök jo hogy lehet tuningolni öket.
naponta 3 szintet tudok lépni vele. ennyi elég is :D
Jelenleg egy nagy fülkés DAF-l tolom , ami német szinüre van festve :)
egyéb?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Na mindegy,befejeztem az offolást,peace!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

A restacar.hu-n még albumokat is létrehozhatsz a képeidnek, ajánlom figyelmedbe.
Remélem azért látsz különbséget a 19659-es hsz és a többi képes hsz között. Ha igen, akkor érted mirõl beszélek. Persze nem lehet mindenki ilyen ügyes, de akkor ha nem vagy az, akkor legalább kíméld meg a többieket a vizuális szeméttõl, és szurj be csak egy képet, a többit meg link mögé. Ez sem olyan nagy kérés szerintem.
Szóval mirõl kell szólnia eg fórumnak? A képekrõl?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Segítsetek légyszi, mert kikészülök.
- valaki adjon már egy kódot?
- hogy kell elindítani a játékot?
- hol lehet letölteni kiegészítõket?
- ma levezettem 3000 km-t egy scaniával?
- stb.
Nem akarok senkit sem provokálni vagy megbántani,de ez a képes dolog nem tartozik szervesen a játékhoz?Egy szót nem szolnék ha például a kertjérõl vagy a kutyájáról rakna be valaki képet,de kamionokról....Az,hogy valaki odaírja,hogy megálltam hu...zni,na bumm.
Mint ahogy tegnap is írtam,engem sokkal jobban idegesít a rengeteg ide nem illõ hozzászólás.Ismétlem,senkit nem akarok megbántani,de attól kiborulok,amikor bejön ide jóskapista123,megkérdez valami oltári baromságot,ráadásul olyan helyesírással,hogy az förtelem,és ha 2 percen belül nem válaszol senki,akkor újra és újra felteszi ugyanazt a kérdést.Aztán ha válaszol valaki,akkor rögtön eltûnik a topikból,bármilyen köszönet nyilvánítás helyett és egy idõ után kezdõdik minden elölrõl.
Egy szó mint száz,egy baromi jó és segítõkész közösséget lehetne itt összehozni,de ahhoz mindenkinek sokkal toleránsabbnak kellene lennie.És ezzel nem akarok semmilyen vitát kezdeményezni,pusztán csak a véleményekre vagyok kíváncsi:)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A villogóra véletlenül rájöttem.:D ("O")
Nem az a baj, hogy nem tölti be a képeket (pedig csak 15 megás netem van, úgyhogy aki szerint ez nem net, az bekaphatja (most tervezem lejjebb vetetni)), hanem kb. általános iskola alsó tagozatos szint. Végül is igaz, az Scs várt célközönsége pont az. (Ja, a nagyobb szélessávval hencegni meg ovis szint....)
Renault magnum http://kamionszim.hu
Van egy olyan mód, ami az AI-k lámpáját erõsíti meg. Nekem bevált.
Vagy állíts a tükrök dõlésszögén.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Köszönöm!
De akkor winrar az jó erre én azzal szoktam és mindig jó volt :) ha más kép nem lesz jó a dolog :)
Ehhez a hanghoz tud linket valaki? http://www.youtube.com/watch?v=fkYknrNJ2tI
Ilyen van linkkel csak ebben zavaró a sok sziszegés http://www.youtube.com/watch?v=_A9YZ8rhSMk&feature=related
MAN T.G.A.
Nekem 11 mod van bent, és nincs semmi problémám a játékkal.
ott tudsz állítani rajta.
A " g_set_weather 1 f és 0 f" csak erös vagy gyengét produkál... Már majdnem 6 valós órája szakad és kissé unalmas már... Hiányzik a tiszta szép napos idõ :S:S Az utolsó patch óta ilyen sajna..