Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ma vettem magamnak 3 garázst. mind a hármat fel huztam level 2 szintre.
jelenleg a 28. szinten tartok. nagyon jo cucok vannak a kamionokhoz. tök jo hogy lehet tuningolni öket.
naponta 3 szintet tudok lépni vele. ennyi elég is :D

Jelenleg egy nagy fülkés DAF-l tolom , ami német szinüre van festve :)
Jelenleg csak átskinezéssel, de a közeljövõben *lehet*, hogy menübõl is meg lehet majd oldani a dolgot.

<#papakacsint>Szentséges Szûz Mária.Mi van már megint ezen az elátkozott forumon?<#papakacsint>.Emberek!Mi folyik itt Gyöngyösön:))
ez megfelel?
Valaki tudja mi annak a módnak a neve amivel az AI lámpáinak fényerejét lehet növelni?
Céges felirat eredetileg nincs a játékban, skin módosításnál tudod megcsinálni magadnak.
egyéb?
mondd a kérdésed
Hosszabb útra indultam...
Oliverius
Helyesírást az általános iskolában tanítanak.

Mért te tudsz nekem segíteni?
Oliverius
Ez jól sikerült!!<#falbav><#falbav>

én ma kesztem el írkálni az oldalra de egyépként már nagyon rég óta nézem az oldalt és nekem is feltünt hogy nagyon sok a kép. A segítségeket én jobban kedvelem mint hogy látok 4 db képet arrol hogy valaki megy az esõben!!!
Tikal
Mivel én hoztam fel a témát, a te hozzászólásod valamilyen szinten nekem lett címezve, én meg most neked válaszoltam, leírtam a véleményem, most ha elolvasod akkor látod hogy általánosságban írtam..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bakkerman
egyébként valami képfeltöltési limitet bekéne iktatni,a feltölthetõ képméreteket illetõen,mert ha néha felnézek telóról a topikba,akkor a sok túlméretezett kép seggbekúrja a telómat...gondolom ezzel mások is így vannak,akik néha telefonról nézik a fórumot.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

és azt tudja valaki hogy melyik oldalról tudom azt leszedni.
Maximus4
Azt ugyan nem értem,hogy miért nekem címezed ezt,mint ha én raktam volna be egy rakat képet,de mindegy.A másik pedig,mint moderátor,pontosan tudom mirõl kellene illetve nem kellene szólnia egy topiknak,de úgy érzem,errõl napokig "vitázhatnánk",de ez távol álljon tõlem.Sokan nincsenek tisztába a fórumozás íratlan szabályaival és ez itt az alapvetõ probléma.
Na mindegy,befejeztem az offolást,peace!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Úgy tudom a cégnevet kamionra csak skinnezéssel tudod felrakni,de ha rosszul tudom akkor javítsatok ki
Most vettem észre hogy Hollandiában lehet látni kerékpárosokat is :O

Tikal
Ha olvastad a hozzászólásomat, akkor értenéd hogy nem a képekkel van a baj, hanem a tucat képekkel, a random screenshotokkal, azzal hogy egy oldalon 40 kép van amin semmi érdekes nincs. Mert lehet számodra izgalmas hogy megálltál egy kúton és elképzeled hogy pihensz vagy cigizel, de hogy errõl egy egész sorozatot benyomj ide az már szerintem sok. És igen ez egy fórum, ahol a hozzászólásoknak kell dominálni, a képek arra valók hogy megmutass valamit, na de 4 kép aról hogy az esõben vezetsz? Szerinted én nem ugyanezt látom ha elíndítom a játékot? Megsúgom, de. Attól hogy feltettél két extra lámpát a kamionra még nem lesz érdekesebb mint tegnap lámpa nélkül...

A restacar.hu-n még albumokat is létrehozhatsz a képeidnek, ajánlom figyelmedbe.

Remélem azért látsz különbséget a 19659-es hsz és a többi képes hsz között. Ha igen, akkor érted mirõl beszélek. Persze nem lehet mindenki ilyen ügyes, de akkor ha nem vagy az, akkor legalább kíméld meg a többieket a vizuális szeméttõl, és szurj be csak egy képet, a többit meg link mögé. Ez sem olyan nagy kérés szerintem.

Szóval mirõl kell szólnia eg fórumnak? A képekrõl?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok, lenne 1 olyan kérdésem, hogy ujra kellett rakjam a játékot és nem fogadja el a kódot ujra mit tegyek?

Segítsetek légyszi, mert kikészülök.
Maximus4
Azoktól kérdezném (mert többen vannak) akik szerint túl sok képet raknak be a fórumozók,hogy mirõl kellene szólnia a topiknak?

- valaki adjon már egy kódot?
- hogy kell elindítani a játékot?
- hol lehet letölteni kiegészítõket?
- ma levezettem 3000 km-t egy scaniával?
- stb.

Nem akarok senkit sem provokálni vagy megbántani,de ez a képes dolog nem tartozik szervesen a játékhoz?Egy szót nem szolnék ha például a kertjérõl vagy a kutyájáról rakna be valaki képet,de kamionokról....Az,hogy valaki odaírja,hogy megálltam hu...zni,na bumm.
Mint ahogy tegnap is írtam,engem sokkal jobban idegesít a rengeteg ide nem illõ hozzászólás.Ismétlem,senkit nem akarok megbántani,de attól kiborulok,amikor bejön ide jóskapista123,megkérdez valami oltári baromságot,ráadásul olyan helyesírással,hogy az förtelem,és ha 2 percen belül nem válaszol senki,akkor újra és újra felteszi ugyanazt a kérdést.Aztán ha válaszol valaki,akkor rögtön eltûnik a topikból,bármilyen köszönet nyilvánítás helyett és egy idõ után kezdõdik minden elölrõl.

Egy szó mint száz,egy baromi jó és segítõkész közösséget lehetne itt összehozni,de ahhoz mindenkinek sokkal toleránsabbnak kellene lennie.És ezzel nem akarok semmilyen vitát kezdeményezni,pusztán csak a véleményekre vagyok kíváncsi:)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

F4-el tudod megjeleníteni...
A kiegészítõ lámpákat mivel lehet bekapcsolni?
A villogóra véletlenül rájöttem.:D ("O")

80 hozzászólásból 7 db-ban volt kép. Ebben mi a sok?
Hali. Már rég óta olvasgatom az írásotokat. De nekem is lenne egy kérdése. Hogyan tudok a szélvédõ fölé írni cég nevet? Vagy hányadik szinttõl? Köszi a választ!! részletesen kérek segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gumikacsa
Tényleg idegesítõ ez a sok kép, fõleg, mikor idióta sztorit is gyártotok hozzá.
Nem az a baj, hogy nem tölti be a képeket (pedig csak 15 megás netem van, úgyhogy aki szerint ez nem net, az bekaphatja (most tervezem lejjebb vetetni)), hanem kb. általános iskola alsó tagozatos szint. Végül is igaz, az Scs várt célközönsége pont az. (Ja, a nagyobb szélessávval hencegni meg ovis szint....)

Renault magnum http://kamionszim.hu

Akár hogyan is próbálkozok vele nekem nem sikerül semmi nem változik semmi!! Segitség
Maximus4
Az be van már állítva,de köszi,hogy szóltál:)
Most pihentetem a dolgot,mert éppen nosztalgiázom C64-es játékokkal:P

bullseye9
Még egy dologra ügyelj, ha Total Commanderrel dolgozol: 0-ás tömörítési arány legyen beállítva.

Szerintem a tükrök így reálisak, mert éjszaka valóban nem látsz semmit benne, csak ha jönnek.
Van egy olyan mód, ami az AI-k lámpáját erõsíti meg. Nekem bevált.
Vagy állíts a tükrök dõlésszögén.
bakkerman
arra nincs valami gyógymód,hogy éjszaka a tükörben lássak is valamit?? mert elég idegesitõ,hogy nézem a tükröket,de teljes sötétség,sávváltásnál meg volt már belõle gebasz,hogy hirtelen tünt fel 2 fehér pötty,és belémrongyoltak...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Maximus4
Na ezt még nem próbáltam,mondjuk eszembe juthatott volna:)
Köszönöm!

Akkor probáld meg úgy ha nem megy más kép hogy ki törlöd ami benne van és amit csinálsz aszt rakod vissza vagy így probáltad akkor nem szóltam
De akkor winrar az jó erre én azzal szoktam és mindig jó volt :) ha más kép nem lesz jó a dolog :)
Maximus4
Azért nem értem,mert commanderrel nyitottam meg,kimásoltam a dss-t,és miután elmentettem és visszamásoltam szintén a TC-vel a scs-be,semmi nem történt,maradt minden festés a régiben.Ezt onnan tudom,hogy utána újra kimásoltam és megnyitottam PS-el,de az alap skin jött elõ:(

KraZ
Sziasztok!
Ehhez a hanghoz tud linket valaki? http://www.youtube.com/watch?v=fkYknrNJ2tI
Ilyen van linkkel csak ebben zavaró a sok sziszegés http://www.youtube.com/watch?v=_A9YZ8rhSMk&feature=related

MAN T.G.A.

Le maradt az scs fájt kell meg nyitni winrar-al ha nincs össze társítva akkor össze kell de jó hozzá total comender is :)
Meg nyitod winrar-al és be húzod a másik helyére és felül írja és mikor be raktad csak okézd le és nem lesz az scs fájnak semmi baja de azért a festésrõl legyen biztonsági mentés ha nem jó sikerülne a skin vagy nem tetszik :) lényegébe ennyi :)
Hali. Már rég óta olvasgatom az írásotokat. De nekem is lenne egy kérdése. Hogyan tudok a szélvédõ fölé írni cég nevet? Vagy hányadik szinttõl? Köszi a választ!!
Maximus4
Tegnap elfelejtettem leírni,hogy ez egy külön berakott kamionra vonatkozna a skin szerkesztés és az eleve a mod mappába van.Ilyenkor,hogy tudnám megoldani a color.dds fájl visszarakását?

Megvan :) Volt valami "Autumn rain" mod. Azt töröltem és máris szép idö is van :) Köszi az ötletet :)

Az idõjárás csúszkát úgy hagytad?
Nekem 11 mod van bent, és nincs semmi problémám a játékkal.
Idõjárási az nincs. De másmilyenek vannak, összesen kb 8-10

Van bent valamilyen idõjárás mod? Próbáld meg, hogy kiszeded a modokat egyesével, lehet hogy kettõ összeakadt, és az váltja ki a problémát.
Próbáltam azt is.. Ugyanugy esik... Elállni meg luxus neki.. :S

Szia. A "beállítások", "játékmenet" rész alatt van egy olyan, hogy "esõ hossza és gyakorisága",
ott tudsz állítani rajta.
Sziasztok ! Nincs valami konzol parancs ,ami tényleg kikapcsolja az esõt és napos idöt ad ?:S
A " g_set_weather 1 f és 0 f" csak erös vagy gyengét produkál... Már majdnem 6 valós órája szakad és kissé unalmas már... Hiányzik a tiszta szép napos idõ :S:S Az utolsó patch óta ilyen sajna..

Oliverius
Én tegnap meglepõdtem mennyire próbálják élethûre csinálni a játékot amikor egyszer csak menet közben látok egy frontális balesetet a világ végén. :))

Ez szerintem is probléma, bár nem a legnagyobb...
Igen, az köztudott volt, ellenben tompított módban nem adnak plusz fényt, ez sztem hiba...