Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan kérdésem lenne, hogy van e magyar support a játékhoz vagy egyáltalán van e ilyen.
Salynos nem válaszolt senki a kérdésemre így valahogy szeretnék a pénzemért vásárolt játékkal játszani Újra lett telepítve a játék és nem fogadja el a kódot újra.
Eredeti a játék a cd-galaxisban lett vásárolva.
Ha valaki segítene ebben annak örülnék.
A SEGÍTSÉGET ELÖRE IS KÖSZÖNÖM.
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Elõre is köszi!! <#papakacsint>#papakacsint>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Csaby
"Nulla tenaci invia est via"
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mert végül is ha ugyan ott van az oldala, teteje stb stb. Akkor jogos az 5 pont.
Köszike, nahh ennyi kellett volna:))
Holnap megpróbálom..
Köszi még 1x..
Downhill!!
nálam pl. ilyen az oxxo-s festés
"psd"-t a játékfájlok között csak Scania-ra találtam :/
viszont a többi kamion is 95%-ban ugyanaz max az ablak és kerék íve más egy kicsit:)
"Nulla tenaci invia est via"
Maga a festés az egy dolog az a legnehezebb az egészbe, de az simán megy.
A problémát maga a játék okozza.
Ha egy alap játékot nézünk pl race07 et. Ott vannak PSd amik layeresek. És ugye az adott autókhoz vannak kiadva. Ennek van egy módja amivel beilleszted a játékba.
De írsz neki egy filét, ami meghatározza, hogy a játékon belül kié lesz. Így más pilóta vagy Ai ezt nem használja.
Itt ugye az a gond, hogy van egy alap dds-e a kamionoknak. Amit ha kicserélsz egy festésre akkor megjelenik ugyan, de ez az alapja, tehát az összes volvot változtatja.
Szóval ezért kérdezõsködünk. És igazából nem hiszem, hogy ezt olyan bonyolult lenne leírni.
Összesen egy beillesztési folyamatra van szükség illetve arra, hogy melyik az a file, amit az ember változtatni akar..
Én a ligánkban amit csinálunk ennél jóval többet leírtam, és nem igazán érzem nehéz feladatnak.
Szóval ha pl a race-07 be szeretnél festést berakni ezzel a leírással meg tudod: oldani:
vsr.
Downhill!!
Ezt elfelejtették kijavítani.

koszy!
Ezt nem lehet elmagyarázni 3 mondatban én magamtól jöttem rá szinte mindenre
de neten csomó videó van fent abból lehet tanulni a legjobban
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Maximus: pl. DXT5 ARGB 8-ba mentsd.
Mivel az alap dds- fehér, ezért elméletben ha fehérre fested a kamion szépen látszani fog.
De ez elméletileg van így.
Az upgradesben 100% egyszerûbb lenne megfesteni, de ott meg nagyon nem tudom mi merre:)) Nem egyszerû, de ha nem kapok segítséget itt valakitõl addig fogom basztatni amíg rá nem jövök:))
Downhill!!
Ezt a skin-t nem én csináltam.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem egy volvom van. Kitaláltam egy bazi jó skint, és hát szeretném megcsinálni.
Te ezt hogy csináltad meg? Az Upgrades ben lévõ, dds-ket festeted át?
Vagy melyik filét kell ahhoz módosítani, hogy egy egyedi skin legyen bent.
Ugye a kamion alap dds-e nem jó. Mert ugye 1 akkor minden ai volvo ugyan olyan lesz.
2 tükrös, tehát ha írsz rá másik oldalán fordítva lesz.
Szóval tudsz egy kis helpet adni?:))
Nagyon sok gameban szoktam mázolni, és meg akarom csinálni a csapat szállító kamzimat, ehhez a versenygéphez:

Downhill!!
<#mf1>#mf1>

Elõre is köszönöm.
Ezt most olvastam:
Azt meglehet próbálni, hogy letörlöd ezt vagy ezeket a VC programokat a géprõl. Gépet újraindítod, majd feltelepíted újra ezeket a programokat.
Ha nincsenek meg, akkor a Microsoft oldalán meglehet találni, vagy ha be van kapcsolva, akkor a Windows frissítés feltelepíti ezeket a programokat.
Én nem próbáltam ki, így nem tudom, hogy segít-e vagy nem!
Bocsi de kérnék egy kis segitséget :P
Az a lényeg h minden nap játszottam az ets2-vel. de egyik naprol a másikra ezt a hibát irta ki már ujra raktam a visual c ++ de még se jo vkinek van tippje h mitöl gyógyulna meg köszi elöre is

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN