Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Veletek is megesett már egy ilyen "kisebb" baleset? 😄D
Kiegészítõkért pedig google a barátod.
Honnan lehet letölteni kiegészitõket a játékhoz?Egyébként a játék autómatikusan frissiti magát?

Amikor feltöltöd a képet egy képmegosztó oldalra akkor lesz egy ilyesmi, hogy "direkt link" na azt kimásolod, és itt alul a kép beszúrása gombra kattintasz és be illeszted.

Asus M4A78,AMD Atlon II X2 260 3,20Ghz,5GB Ram,MSI Radeon HD7770 1GB 128bit
Profilt kiírta, hogy ott van, de ha rá mentem, akkor új karriert akart kezdeni.
Felraktam az összes patch-et, utána már hibátlanul ment tovább.
Pont az ilyen hibák elkerülése végett csinálok biztonsági mentést a profilról.
A mentési könyvtárból kimásolod a "profile" mappát valahova. Utána csak ezt a mappát kitörlöd a mentési könyvtárból.
Belépsz, létrehozol egy új profilt.
Elsõ fuvart elviszed (Frankfurtban csak egy 1km-es fuvart kell vinni) és mikor már a fõmenüben vagy, akkor kilépsz és a kimentett "profile" mappát másold vissza és írj felül mindent vele.
Nem tudom, hogy mûködik-e, de egy próbát megér.
Gigamen: Teljesen igazad van! Ne foglalkozz az ilyenekkel. Am szép Merci 😄
más: Valaki el tudná mondani, hogy tudok magyar rendszámot tenni a kamionra? 😄
Elõre bocsánatot kérek az újabb képemért a nemrég "leszarozott" Mercedesemrõl. Azt hiszem mindenkinek megvan hozzá a joga, hogy képet tegyen fel. Akit nem érdekel az túlgörget rajta, azt hiszem az ETS2 illetve GTS-ATS munkáim és képeim is vannak olyan igényesek, hogy egy-egy képet beszúrhatok róluk, szerintem még türhetõ amilyen munkákról képeket teszek, aki szerint igénytelen mutasson nyugodtan szebbet, amivel Õ saját maga dolgozott,nem csak letöltötte. Nem rakok fel naponta képeket, nem találok ki hozzá történetet, nem arról szól és nem is vagyok már tizenéves. Csak úgy gondoltam vannak olyan emberek akik jobban értékelik ezt mint a másodrangú gagyit. A forumhoz pedig azért nem szólok hozzá, mert véleményem szerint néha olyan primitív kérdéseket tesznek fel egyesek, hogy azzal nem érdemes foglalkozni, azt hiszem sok társam a google-n keresztül tanult meg mindent, köztük én is. Nem kérdezek ha gondom van, próbálom feltalálni magam ha gondom van.
Bocsánat a sok szövegért, de úgy érzem meg kellett, hogy védjem magam, aki megvédett annak nagyon szépen köszönöm!
Mercedes-Benz - Actros Trust Edition + Aero Trailer

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Arra ügyelj, hogy amikor elkezded telepíteni, lehet, hogy ki fogja írni, hogy nem válaszol, de NE hagyd abba a telepítést, telepít.....
Próbálj meg írni az SCS-nek email-ban, hogy mi a problémád.
Google translate-el, biztos segíteni fognak!
A kódot nem aktiválta már egy barátod?
A kiskönyv utolsó elötti oldalán megtalálod a "playon" elérhetõségét, próbálkozz velük.
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Olyan kérdésem lenne, hogy van e magyar support a játékhoz vagy egyáltalán van e ilyen.
Salynos nem válaszolt senki a kérdésemre így valahogy szeretnék a pénzemért vásárolt játékkal játszani Újra lett telepítve a játék és nem fogadja el a kódot újra.
Eredeti a játék a cd-galaxisban lett vásárolva.
Ha valaki segítene ebben annak örülnék.
A SEGÍTSÉGET ELÖRE IS KÖSZÖNÖM.
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Elõre is köszi!! <#papakacsint>#papakacsint>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Csaby
"Nulla tenaci invia est via"
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro