Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gis80s
Felkerültek az ékek... :)

1920x1080

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

macleody
Biztos hogy nem cseréled fel a Z-t meg az Y-t? Úgy emlékszem a játék angol bill-t használ és felcseréli.
Sziasztok!!!

Olyan kérdésem lenne, hogy van e magyar support a játékhoz vagy egyáltalán van e ilyen.
Salynos nem válaszolt senki a kérdésemre így valahogy szeretnék a pénzemért vásárolt játékkal játszani Újra lett telepítve a játék és nem fogadja el a kódot újra.

Eredeti a játék a cd-galaxisban lett vásárolva.
Ha valaki segítene ebben annak örülnék.

A SEGÍTSÉGET ELÖRE IS KÖSZÖNÖM.
lybrahu
<#eljen> Köszi!! <#integet2>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Szabi
vehicle\truck\upgrade\paintjob\matching_pattern.dds

"Nulla tenaci invia est via"

lybrahu
Áruld el légyszi', hol találtál psd-t a játékfájlok között?
Elõre is köszi!! <#papakacsint>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Tikal
A Scania grill rácsát azt lehet festeni, vagy az mindig szürke marad?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A REX-el nincs ilyen probléma. Már javítottam az ilyen problémákat, viszont az én texturámmal karcos lesz. :D És az élethû. Majd ha elkészülök vele, kiadom. :D

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

csaba90
pedig ez a márka több teherautót/kamiont gyárt/ad el mint az összes európai márkák együtt véve :D

Csaby

Szabi
kiválasztottam egy három layer-es dds-t, megnéztem a játékban hogy az milyen a kamionon, körbefotóztam, majd az alapján festettem rá, de igen, néha rápillantottam a scania-s rácshálóra hogy mégis mi-merre :)

Jó utat :)

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

pajti

Maximus4
A szélvédõn szintén csak módolással lehet változtatni,hogy a nappal szembe ne legyen ennyire füstszerû?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

gordon 24
És te pl akkor a scanianak a psd-jét festeted meg és így tetted a manra?

Mert végül is ha ugyan ott van az oldala, teteje stb stb. Akkor jogos az 5 pont.

Köszike, nahh ennyi kellett volna:))

Holnap megpróbálom..

Köszi még 1x..

Downhill!!

Szabi
kilehet cserélni a megvehetõ festéseket is, így nem lesz mindegyik kamion feliratos :)

nálam pl. ilyen az oxxo-s festés

"psd"-t a játékfájlok között csak Scania-ra találtam :/
viszont a többi kamion is 95%-ban ugyanaz max az ablak és kerék íve más egy kicsit:)

gordon 24
Azt nem is kell elmagyaráznod:)

Maga a festés az egy dolog az a legnehezebb az egészbe, de az simán megy.

A problémát maga a játék okozza.

Ha egy alap játékot nézünk pl race07 et. Ott vannak PSd amik layeresek. És ugye az adott autókhoz vannak kiadva. Ennek van egy módja amivel beilleszted a játékba.
De írsz neki egy filét, ami meghatározza, hogy a játékon belül kié lesz. Így más pilóta vagy Ai ezt nem használja.

Itt ugye az a gond, hogy van egy alap dds-e a kamionoknak. Amit ha kicserélsz egy festésre akkor megjelenik ugyan, de ez az alapja, tehát az összes volvot változtatja.

Szóval ezért kérdezõsködünk. És igazából nem hiszem, hogy ezt olyan bonyolult lenne leírni.

Összesen egy beillesztési folyamatra van szükség illetve arra, hogy melyik az a file, amit az ember változtatni akar..

Én a ligánkban amit csinálunk ennél jóval többet leírtam, és nem igazán érzem nehéz feladatnak.

Szóval ha pl a race-07 be szeretnél festést berakni ezzel a leírással meg tudod: oldani:

vsr.

Downhill!!

Ha a tükörben látszik a Hold, akkor a Nap miért nem?
Ezt elfelejtették kijavítani.

macleody
Gyerekek, leszedtek a netrõl egy kész skint, photoshopban átfestegetitek olyanra amilyenre akarjátok és bedobjátok a játékba. Nem olyan bonyolult ez. Az más kérdés, hogy el kell vele tökölni egy darabig míg minden a helyére kerül.
na,jó éjt mindenkinek!LACEJKA!Király vagy!<#eljen>
mit kell csinálni akkor ha az xp ment a játék de a windows 7-en nem megy segitsetek
SimaSuna
soha.

ha csak nem a modderek.,.
vajon ilyet mikor lehet majd venni a játékban?
ok akkor hogyan is keressek ra mit irjak be skin festese? valami okossab kerdes a google ba?
koszy!
Én paint netet használok és az is jó a festegetéshez és itt a be állítás is hogy kell el menteni a dds fájt :)
LACEJKA
Figyelj most pár embert nagyon elkezdte érdekelni a Festés....
Ezt nem lehet elmagyarázni 3 mondatban én magamtól jöttem rá szinte mindenre
de neten csomó videó van fent abból lehet tanulni a legjobban

Maximus4
Köszi srácok,akkor lehet,hogy hanyagolom a festegetést,de azért megmutatom az említett nvidia beállításait,hátha valami nem jó.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

tudsz nekem segiteni hogy valtoztatod a skineket?
LACEJKA
Na megvan a Beta verzió

bullseye9
Bocs, lehet rosszul gondolom, de ha fel van telepítve az nvidia DDS plugin, akkor nem szükséges a PS-el történõ megnyitáshoz, mentéshez a DxtBmp (legalábbis én nem használom).

Maximus: pl. DXT5 ARGB 8-ba mentsd.

gordon 24
Az a baj, ezt én is néztem, hogy mivel az alap DDS-t mázolod át ezért ha festesz rá, akkor azt is színezi, így fordúl elõ amit írsz.

Mivel az alap dds- fehér, ezért elméletben ha fehérre fested a kamion szépen látszani fog.

De ez elméletileg van így.

Az upgradesben 100% egyszerûbb lenne megfesteni, de ott meg nagyon nem tudom mi merre:)) Nem egyszerû, de ha nem kapok segítséget itt valakitõl addig fogom basztatni amíg rá nem jövök:))

Downhill!!

Tikal
dxtbmp tool is kell, én azzal nyitottam meg, aztán onnan küldöd PS-be.

Ezt a skin-t nem én csináltam.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Maximus4
Tudom láma kérdés,de ha rakni akarok a kamionra egy képet,mint például nálad az ironman,akkor azt ps-be az nvidia dds formatnál mit kell beállítani,hogy szines legyen?Mert most beleolvad a "festékbe",szinte csak a kontúrja látszik.

gordon 24
Csáó!

Nekem egy volvom van. Kitaláltam egy bazi jó skint, és hát szeretném megcsinálni.

Te ezt hogy csináltad meg? Az Upgrades ben lévõ, dds-ket festeted át?

Vagy melyik filét kell ahhoz módosítani, hogy egy egyedi skin legyen bent.

Ugye a kamion alap dds-e nem jó. Mert ugye 1 akkor minden ai volvo ugyan olyan lesz.

2 tükrös, tehát ha írsz rá másik oldalán fordítva lesz.

Szóval tudsz egy kis helpet adni?:))

Nagyon sok gameban szoktam mázolni, és meg akarom csinálni a csapat szállító kamzimat, ehhez a versenygéphez:

Downhill!!

Szia Lacejka ezeket a modositasokat hogy a gepek masmilyen skinen futnak hogyan csinalod? nkm is tudnal 1 et csinalni?
köszi szépen!
Tikal
photoshop, gimp

milyen programmal lehet ilyen skin-t csinálni?
Még egyszer köszönöm!Mindjárt mutatom!<#taps><#wink>
LACEJKA
Nem jutott semmi eszembe gondoltam össze dobok neked egy ilyet :D

jó utat vele :.D

Naná,hogy kérem!Király vagy!
<#mf1>
LACEJKA
Sziasztok !

csaklaca ezt nekd csináltam :D ha kell írj

Vééé Nyoccc

Tikal

Mit kell benne segíteni? Magyarul is lehet telepíteni...
A hivatalos oldalról letölthetõ a magyar nyelvû játék.
Sziasztok! Valaki tud segíteni ets2 magyarositásban?
Elõre is köszönöm.
2005, 2008, 2010-es verziót is fel kell neki rakni, mert mindegyiket más program használja
Nálam ugyan ez van a régi NFS MW-nél.

Ezt most olvastam:

Azt meglehet próbálni, hogy letörlöd ezt vagy ezeket a VC programokat a géprõl. Gépet újraindítod, majd feltelepíted újra ezeket a programokat.
Ha nincsenek meg, akkor a Microsoft oldalán meglehet találni, vagy ha be van kapcsolva, akkor a Windows frissítés feltelepíti ezeket a programokat.

Én nem próbáltam ki, így nem tudom, hogy segít-e vagy nem!

Volvo Fh12 460
hello!
Bocsi de kérnék egy kis segitséget :P
Az a lényeg h minden nap játszottam az ets2-vel. de egyik naprol a másikra ezt a hibát irta ki már ujra raktam a visual c ++ de még se jo vkinek van tippje h mitöl gyógyulna meg köszi elöre is

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

Tikal
Photoshop, Gimp

tudna valaki adni nekem egy olyan progit amivel könnyen tudok kamiont csinálni, skinezni meg diszitani ?