Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Észrevettem valamit.
Néhány napig nem léptem be a játékba, de most, amikor folytattam, észrevettem, hogy a vezetõ nem kezd el ásítozni akkor, amikor még 4 óra visszavan pihenõig. Sõt, már volt, hogy csak 2 óra volt vissza, de se egy ásítás, se egy képernyõ elsötétítés nem volt. Kijött valami apró frissítés, amit a játék letölt magának, és nem kell külön frissíteni? Vagy miért szûnt így meg az ásítozás? Modok biztos nem befolyásolják, mert csak egy Real Physics, egy Real Logos meg egy Real Petrol Station-ös van bent.

macleody
Most nézem, hogy benne van a játékban a magyar rendszám is. Magát az alapot be tudtam tenni de nem tudom honnan olvassa be a betûket és számokat.
Üdv!

Úgy néz ki megvan a rejtélye a forgalom növelésnek! Még nem teljesen biztos de szerintem csak ez lehet!
Akinek van kedve segíteni azt szívesen fogadom egy privát üzibe ugyanis 1 kocsifajtának minden átírása kb 30perc vagy több és van vagy 28!

További szép estét!

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

"Az Európai Közösségek Tanácsa által 1992. február 10-én elfogadott 92/6/EGK irányelv alapján ezen jármûveknek (ti. 3500 kg fölötti megengedett legnagyobb össztömegû tehergépkocsik) mára – kivétel nélkül – legfeljebb 90 km/h sebességet lehetõvé tevõ korlátozóval kell rendelkezniük."
A legtöbb nyugati cégnél 85 és 95 közé van belõve a korlátozó, természetesen a való életben is van rá lehetõség hogy ezt kiiktassák 😊
<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

Szóval van a dokumentumok >> ets 2 >> profile >> (fejbõl nem tudom pontosan milyen fájlok vannak külön-külön, laptopon vagyok) talán config, info, két gearbox "valami" sii, save mappa, és profile sii

Csináltam új profilt (mellette a régi a dokumentumokban megmaradt) mentettem egyet, az új profilban is megjelent a profile sii file, 95 kb. A régi profile sii meg töküres. Csak nemtudom miért lett az, délután 5-kor játszottam kb egy órát, aztán kiléptem, hét felé beléptem és kiírta, hogy név megadása, céglogó, kedvenc márka stb szóval hogy csináljak új profilt.

Gondoltam kezdem elölrõl, szarni bele, de mi a garancia arra, hogy megint szopok vele két hetet mire felfejlõdök, lesz saját vasam, sofõrjeim, új garázs stb, aztán megint beüt valami gixer..

Most frankón úgy kell majd játszani, hogy minden kilépésnél, elmentem valahova a profile sii-t, hátha random összefossa magát bármelyik pillanatban… :/
I Angel Disco
Minek kell 116 sofõr????

100 sofornél megálltam, és kb 1 millát hoznak a konyhára, mig megcsinálok egy hosszabb fuvart.
Egybként nem elég meg venni a garázst, teli tömni gépekkel, és sofõrökkel, sajna kell öket menedzselni is. Azt hiszem nem olyan vészes ez, bár szerintem ez a része a játéknak inkább stratégiai jellegünek tûnik nekem. Tehát fejleszd a sofõrt, és majd a gépet is alatta. A 100 sofõrbõl a Leggyengébb is 4.5-en áll, és napi 5.670 Erurot keres. Nagyon nem látom értelmét a további fejlödésnek, mert pár fuvar alatt anyagilag elszabadult a pokol... Azaz tökmindegy mit csinálok több pénz folyik be, mint amit eltudnál költeni.
Vissza térve kicsit a sofõrökre, néha ki is kell rugni a minuszos faszikat, csajokat, és probálkozni kell másokkal.
Számomra sajna a játék véget ért, mert egy 50-es színttel, 99,75% felfedezetséggel, 35 millával, már nem nagyon van tét.
YA és mielött valaki feltenné a kérdést, 2 módót használtam csak az égész történetben. A Kamion viselkedésére egyet, és a 120km/ó limit növelésre egyet. Ez utobbit azért, mert totál nem valoságos, hogy 90-nél véget ér egy kamion tudása. Nem tagadom, beleszaladtam, nem egy hülye helyzetbe, és repült pár büntetés, na de belefért...

Hát ennyi...

Angel D. <#wave>

Honnan van az a tél mod?😮 h még hókotró is jár?
Kocc, elõzésnél XD

Üres a mappád? Vagy vannak benne fájlok, csak 0 kb- a méretük?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Maximus4
Talán azért nem próbálta meg más,mert senkinek sincs lövése arról,mi lehet a baja.Erre van a fórum?Azt azért ne várd,hogy a topik tele van SCS fejlesztõkkel.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Igen, de nem használt, azért köszönöm, hogy legalább te próbáltál segíteni.
Na,én hátra mászok a fülkébe,vízszintesbe rakom magam!Jó éjt nektek!
Hát ja.... 😄

szerencse,hogy nem járt arra szerv....komoly bünti lett volna....!<#wink>
az baj....<#sir>
Háááááát, lehet igazad van, de nem szólt akkor épp senki 😊

Ezek az SCS software-esek jól eldugták. Pedig már jó ideje keresem és semmi.

ne izéjjé már!Nincs 9 hónapom......<#wow1><#nevetes1>
nekem megvan a 116 és azok hoznak pénzt,akik az elsõk között lettek felvéve!de ahogy fejlõdnek,úgy keresne egyre jobban...,csak amíg 116 a plafon,addig csináltam egy másik profilt és elkezdtem elõröl a játékot hitel nélkül...
SimaSuna
nekem hiába volt 30sofõröm, nem estek túl nagy melóba...
volt aki 5-s szintre lépett, volt aki -ba vitte a céget...
Jelenleg azon dolgozom, hogy a 116 sofõr helyett 334 legyen.
A képeiket már megtaláltam, de hogy hol kell õket megszaporítani azt még nem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tömegszex vagy a lombik program lehet megoldaná. <#hehe>

Meg persze jó sok más fájlban is.

Ami korábban be lett linkelve mód, abban úgy van megoldva a sûrûbb forgalom, hogy a gyári AI kocsik klónozva vannak. Pl.: Van az Audi A3, ez az "a" verzió ennek van "b" és "c" verziója csinálva. A többi jármûnél ugyan így.
Aztán ezek a verziók ("b" és "c") be vannak írva a "traffíc_storage.sii"-fájlba.

Így elvileg, több kocsinak kellene lennie, ha a "klónokat" is betölti. De ezt nem tudom. Én nem próbáltam ki.

macleody
De, gondolom, én is ideges lennék ha velem fordult volna elõ. Próbáltad amit írtam?
(19954)(57)

Értem,köszi! Akkor azt már tudom,hogy másik utat kell keresnem! Esetleg valamelyikõtök tudja merre?

(19955) Értem,én is keresem közbe!
gigamen
Olaszország hegyei ugye? Nagyon jó ez a szakasz!
Te meg nem gondolod, hogy joggal vagyok ideges, gondolom te is az lennél a helyemben. Játszottam warezzal, semmi baja nem volt, még egy akadás se, megvettem eredetibn 6 ezerért mert hogy támogassuk scs-éket stb nagy nehezn két hét alatt felvergõdtem 23-mas szintre, saját vas stb (tudom én vagyok a béna, mer' valaki 1 nap alatt keres 1 millát, de én nem tudok napi 2-3 óránál többet ülni a gép elõtt) erre egyszer csak szevasz elmegy minden a vérbe...
Itt egy érték sem állítja a forgalom intenzitását.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szép hely 😄

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

Annyira nem néztem utána még, hogy pontosan melyik érték változtatja a forgalom sûrûséget.

macleody
Annak az értéknek semmi köze hozzá. Az az árnyék intenzitása.
Nem is azoknak készül a REX, akik pórszívóhangokat raknak be a játékba. <#hehe>
Hanem azoknak, akiknek számít a valóság. Meg nézném mikor csinálsz hasonlót hozzá. Azért, mert nekem nem tetszik a modod, és leírtam, attól még nem kell visszatámadni azzal, hogy neked sem az enyém. Ez olyan gyerekes. Amúgy meg nem érdekel senkit, hogy ki az idõsebb....<#szomoru2>

Üdv!
A more traffic mód bennt van nekem is de hát nem sokkal több az autó!
A képen amit itt láttok(jó esetbe) látszik,hogy amit kejelöltem az alapból 1,05 körüli érték felírtam annyira amennyin van de nincs váltazás esetleg lehet még valaminek köze a sûrûséghez?

(ha nem jelenik meg a kép akkor:

[url=]Forgalom

vagy

ha nem lenne jó ez se akkor:
http://data.dyndns.hu/kephost/images/22087836301513892619.png
Esküszöm nem kötekedni akarok,de csak akkor parkolhatsz így,ha a tengelyenkénti tényleges terhelésed nem haladja meg az 1 tonnát....<#smile>
finoman szólva,itt szerintem rezeg a léc....<#nevetes1><#fejvakaras>

macleody
Nem gondolod, hogy azért nem válaszolunk mert nem tudjuk? Max annyi ötletem van, hogy csinálj egy rendszervisszaállítást valami korábbi idõpontra - feltéve hogy nincs kikapcsolva - és nézd meg történt-e valami változás a profilodban.
pajti
képek..:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Srácok, van a profile mappa, azon belül is egy profile Sii file, ami lenullázódott, és eltûnt a profilom. Valaki meg tudná írni, hogy ez mi a f*sztól lehet, meg miért, meg hogyan?! Örülnék ha valaki tudna válaszolni két "v8-as hang vs dudaszó" f*szverés között, elvégre elméletileg ezért van a fórum... nincs mod, eredeti játék, stb...
urfika
Egy kis pihenes

urfika
szevasztok

Köszönöm az eddigi segítséged! 😊

összesen 5 mod van bent, ez a forgalom triplázó, egy 14 sebességes váltó, egy cabin hangokat erõsítõ, egy no speed limit, meg egy motor.
Gondolom a napszakoknak megfelelõen változik a forgalom sûrûsége. Nekem elég az ami van.
Néha összegyûlik így is szép kis forgalom alkalom adtán.

Módosítottam ez elérést

Képfeltöltés

Köszi 😊))
kiszedtem egy két modot, a buszok visszatértek, bár eddig még sosem láttam õket. <#hamm>
Az utak ugyan úgy kihaltak.