Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Ha nincs busz akkor olyan modot keress amiben van traffic_storage.sii. Az kavar be.
LACEJKA
Köszönöm szépen 😄

Háromszor annyi kocsi biztos hogy nincs benne 😄DD
Amúgy a legfrissebb patch van fent, eredeti játék.
aronka98
Nagyon f.sza! <#eljen><#eljen>

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

nem rossz,nem rossz...<#worship>
gigamen
Jó a színösszeállítás<#eljen>
Ebben a módban a busz forgalom nincs megháromszorozva, de benne van.

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

LACEJKA
Sziasztok

Az új gépem 😄

Luspy
Igen 1.2.5.-ös Patch !! 😄

Nekem nem tûnt fel, hogy több autó lenne.
Amúgy buszok sincsenek nálam, arra tudsz megoldást? 😄
Elvileg jónak kell lennie.

Sikerült, köszi a segítséget!
A forgalom sûrítõ mod hatása még nem tûnt fel, de tesztelem 😄
Sikerült átírnom, megyek kipróbálom 😊
Köszi a segitséget! 😊
aronka98
Hát szerintem úgy valahogy jobban kell koncentrálni hogy úgy menj nagy motorral mint a valóságban. De kinek mi jön be 😊

Sebesség feloldáshoz csak egy rövid szöveget kell bele írni. De ennél csak az értéket.

Megnyitod a game_data.sii fájlt és megkeresed ezt a sort:

truck_speed_limit: 92.0

és átírod az értéket mondjuk 200-ra

truck_speed_limit: 200.0

Kész is.

Ha elmondod, hogy kell, akkor persze 😊
Össze tudod gyógyítani a 2db game_data.sii fájlt?

Csak no speed limit, egyéb modok vannak még...
Csak "no speed limit" módod van, vagy a No damage is benne van?

Ez az átka a sok módnak 😄
De bele lehet gyógyítani 😄

a "no speed limit"-nek bekavar a forgalmas mód 😄
Nekem csak egy 510es Daf-fom van és az szerintem minden célra tökéletes, na jó mondjuk nálam max 600 LE amit még elviselek. (nem fikázni szeretném a nagyon nagy teljesítményû kamionokat, de szerintem a 700-750 LE az már sok egy pöppet)
Nagyon zsír! 😊
Töltöm, és próbálom!
Köszi! 😊
Talán ez esetleg?
én is keresgéltem, de nem találtam semmi értelmeset.
Igen.
Olvastam, keresgéltem is, de még nem találtam.

Hungarykum, modolni tudsz?
Korábban volt egy kérdés, ami felcsigázott engem is.
A forgalom sûrûségét kellene valahogy növelni, hogy több legyen.
Hm?
aronka98
Áhh nem kell köszi, csak erre a kerék kipörgésre voltam kíváncsi hogy van-e. De majd 1x-er megunom és szólok 😄

Ha akarod, csinálhatok neked is. Külön váltót nem csinálok, amúgy sincs semmi értelme, hacsak nem roncsderbire készülsz 😄

aronka98
Jah ahogy téged ismerlek eltudom képzelni milyen lehet 😄DD nekem ígyis a max ugyebár a 750 LE de még ide is elkéne néha 1-2 bukócsõ 😄

Ha egy jó erõs motorod van, akkor gyorsul rendesen.
Csináltam egy ismerõsömnek, egy 1500LE-s motort. Ha már csináltam, kipróbáltam én is. Nem volt semmi 😄
A végsebesség maradt a gyári, így csináltam neki hozzá egy váltót is. Új váltóval már 210-el ment 😄
Nekem jó a gyári R730-as Scania motor, õ meg 5 mp-ként fejen áll ezzel a bestiával 😄

Csak álnéven 😄

aronka98
Nemtudjátok hogy készült-e valami olyan mod ami például indulásnál ha lepadlózom a hátsó kerék kipörög, vagy esetleg lendületesebben indul el a kamion?

Elég egyszer, egy kérdõjellel megkérdezni.
Válasz igen.
a globetrotter alapból benne van a volvo kamionnál ?????????

köszönöm elõre !!

<#lookaround>
sziasztok !!

a globetrotter alapból benne van a volvo kamionnál
gigamen
Fékhang eléggé tetszik!
Szia!
Ez egy jó kérdés, engem is érdekelne, elkezdtem keresgélni a google-n hátha találok valamit.
Üdv!

Egy olyan dologban kérném a segítséget valakitõl,hogy a forgalom sûrûségét hogyan lehetne ilyen m0-ás filingûvé alakítani!
Aki tudna ebben segíteni azt elõre is köszönöm!
Hali! Azt nem tudja valaki,hogy az mitõl lehet,hogy néha az AI k csak úgy megálnak? Pl amikor van egy lehajtó,és a lehajtó végén megállnak.. Vagy tegnap álltam kb 2 percet,azthittem elõször,hogy ugye jönnek mert jobb kezes kereszetzõdés volt,de néztem egy ideje h nem jön senki,aztán mondom most már elindulok,mert szorított az idõ,és amikor elkezdtem kerülni az autókat megindult az Al is..
Nézzd már meg az a Volvo-s videót könyörgök ... nem azt mondom h egy az egyben ugyan az de sztem eléggé hasonlít rá. Meg ez nem Euro motor hanem V8... Mégis milyen hangja lenne.... A kürt meg full saját készítés nem másoltam vagy ilyenek. Sztem az is adja, illetve még itthon kamiont nem tartok h élethûbb legyen.... És akkor én is beírom amit nem akartam (ha már te ilyen kedves voltál) ....A REX hülyeséged mikor megláttam nem tetszett abszolút mert nem látom értelmét h telerakod a pályát fûcsomókkal meg lesz egy két új fény amit kb. észre sem veszek, azt viszont inkább h kb. -20 fps lesz... Meg még "scs célközönség".... Hát meg merem kockáztatni hogy idõsebb vagyok mint Te... Hmmm kár hogy nem a szokásos "nem jó a serial valaki adjon már egyet" jellegû írást posztoltam, az tényleg jobb lenne.... Én legalább megpróbáltam valami újdonságot mutatni, illetve másoknak segíteni, nem pedig csak kérincsélni meg idiótaságokat beírni. De úgy látom nem sok értelme van...
köszi,látom feltetted RestaCar-ra is,már le is szedtem.És bocsi hogy késõn reagáltam 😊

Igazad van erre nem gondoltam.<#worship>
tényleg nem akarok vitatkozni!áááá,inkább hagyjuk...<#worship>
Ennyire ne legyetek már szûk látókörûek. Köz tudott, hogy a forma 1-ben vannak nézõk. Na és õk szoktak általában dudálni az ehhez hasonló palackos légkürttel. De hagyjuk...<#hehe>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

bevallom õszintén,idén még én sem füleltem annyira,de tavaly biztos,hogy volt,én már hallottam!De most hétvégén fülem a pályán...😄
Hmm. .. Hát a Forma 1-es játékban valóban van egy kis duda szó amikor behajtok a boxba, de én még a valóságban nem hallottam egy forma-1 közvetítés során sem hogy dudálnának sem külsõ kameraállásból sem belsõbõl (bár utóbbinál lehet hogy a motorhang elnyomja) de megígérem hogy vasárnap fülelni fogok.
nem akarok belevauzni,de a forma-1 ben akkor dudálnak egy rövidet,mikor a boxutcába behajt egy autó!Igaz,nem az autóból dudálnak,de mégis van egy kis kürt a forma-1ben!<#worship>
Az "SCS célközönségével" nem állok le vitázni. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*