Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a legfrissebb patch van fent, eredeti játék.
ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988
Amúgy buszok sincsenek nálam, arra tudsz megoldást? 😄
A forgalom sûrítõ mod hatása még nem tûnt fel, de tesztelem 😄
Köszi a segitséget! 😊
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
Megnyitod a game_data.sii fájlt és megkeresed ezt a sort:
truck_speed_limit: 92.0
és átírod az értéket mondjuk 200-ra
truck_speed_limit: 200.0
Kész is.
De bele lehet gyógyítani 😄
Töltöm, és próbálom!
Köszi! 😊
Olvastam, keresgéltem is, de még nem találtam.
Korábban volt egy kérdés, ami felcsigázott engem is.
A forgalom sûrûségét kellene valahogy növelni, hogy több legyen.
Hm?
Csináltam egy ismerõsömnek, egy 1500LE-s motort. Ha már csináltam, kipróbáltam én is. Nem volt semmi 😄
A végsebesség maradt a gyári, így csináltam neki hozzá egy váltót is. Új váltóval már 210-el ment 😄
Nekem jó a gyári R730-as Scania motor, õ meg 5 mp-ként fejen áll ezzel a bestiával 😄
Válasz igen.
köszönöm elõre !!
<#lookaround>#lookaround>
a globetrotter alapból benne van a volvo kamionnál
Ez egy jó kérdés, engem is érdekelne, elkezdtem keresgélni a google-n hátha találok valamit.
Egy olyan dologban kérném a segítséget valakitõl,hogy a forgalom sûrûségét hogyan lehetne ilyen m0-ás filingûvé alakítani!
Aki tudna ebben segíteni azt elõre is köszönöm!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*