Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
azt ismerem meg az ets2.lt ezeken kivul nincs meg valami
Sziasztok!
Letöltöttem a piros scania wheels modot csak az a bajom, hogy piros!! Mivel, milyen programmal tudnám átfesteni?? Nagyon fontos lenne!!!
BOCSI A DUPLÁÉRT!!
Letöltöttem a piros scania wheels modot csak az a bajom, hogy piros!! Mivel, milyen programmal tudnám átfesteni?? Nagyon fontos lenne!!!
BOCSI A DUPLÁÉRT!!
restacar.hu....
hol lehet a jatekhoz modokat letolteni
én kipróbáltam egy olcsóbb kormányt(10000),most a haverom próbálkozik vele!Egyszerûen beállíthatatlan volt.......3 napig,csak állítgattam,de közel sem volt olyan,mint amilyennek egy kormánynak kell lennie!
Én azt mondom,ha megteheti,akkor igen is a minõséget fizesse meg!Tehát vegyen egy g25-öt!
Én azt mondom,ha megteheti,akkor igen is a minõséget fizesse meg!Tehát vegyen egy g25-öt!
Csak megjegyzem 27e vettem a másik kormányt és semmi különbséget nem látok a kettõ között csak az árát Na jó a drágább jobban visszaadja az érzést ha padkára mész,de ezen kívül semmi extra.De igazad van ha akar költeni rá 50e-t ám tegye megteheti. Külfin melózok én is megtehetném de nem teszem miért?Mert nekem elég a Genius is 😊 A drágábbat meg odaadtam unokaöcsémnek ennyi.
Elmondtam a véleményem meg te is meg fogják a többiek is csak azt akartam hogy nem minden esetben jobb a drágább.
Elmondtam a véleményem meg te is meg fogják a többiek is csak azt akartam hogy nem minden esetben jobb a drágább.
Persze, semmi értelme. Tök ugyanolyan a G27-em mint a 8 ezres Genius-od... 😊))
Ha nem értesz hozzá, ne tanácsolj marhaságot. Ha tud, és akar 50-et rászánni, akkor nem kell egy fost venni 10-ért, ha tud egy alig használt G25-öt kb. 40-ért. Valahol ott kezdõdik a kormány...
De talán már a használt G27-ek árai is lementek 50 alá, nem tudom, utána kell nézni...
Ha nem értesz hozzá, ne tanácsolj marhaságot. Ha tud, és akar 50-et rászánni, akkor nem kell egy fost venni 10-ért, ha tud egy alig használt G25-öt kb. 40-ért. Valahol ott kezdõdik a kormány...
De talán már a használt G27-ek árai is lementek 50 alá, nem tudom, utána kell nézni...
ets2.lt/ Remélem ez jó lesz.<#mf1>#mf1>
Besétálsz 1 tescoba és körülnézel.Én is ott vettem a Genius kormánypadot asszem 8e volt de több fajtát is találsz ott ami tökéletesen megfelel,semmi értelme 50e-t költeni rá.
Modokat még mindig nehezen találok, valaki linkel egy normális oldalt?
Sziasztok!
Azért lehet rá számítani hogy valamikor kiadjátok?
Értem. Azért kösz az infót.
Köszönjük a dicséretet, a többi közremûködõ nevében is.
Így ebben a formájában egyelõre privát marad, több okból is.
A pótkocsi a danyr által közzétett Waberers kombó pótja, a DAF eredetijét Killer fórumtárs módosította GTS-ETS-hez, én tõle kaptam meg régebben saját használatra, és konvertáltam át ETS2-be.
A skin saját kreálmány...
Így ebben a formájában egyelõre privát marad, több okból is.
A pótkocsi a danyr által közzétett Waberers kombó pótja, a DAF eredetijét Killer fórumtárs módosította GTS-ETS-hez, én tõle kaptam meg régebben saját használatra, és konvertáltam át ETS2-be.
A skin saját kreálmány...
| #20142 Danyr vagy aki csinálta lenne szives feltenni restacar-ra vagy ez privát mod? 😄
Egyszerûen gyönyörû!
Egyszerûen gyönyörû!
Valaki tud ajánlani valami fasza kormány szettet? (Kormány,pedál,váltó) viszonylag olcsón,50 ezer alatt??
Tomi!
Feltettem a combo de a felnit alapból volvóra rakta! Te hogy tetted rá a scaniadra mert nekem is arra kéne!!!
Ádám
Feltettem a combo de a felnit alapból volvóra rakta! Te hogy tetted rá a scaniadra mert nekem is arra kéne!!!
Ádám
Pót konvertálás nem biztos, hogy simán menne, ugyanis a 20mb feletti méretû pmg-ket nem kezeli le megfelelõen a játék, szétesik a kép, és ha jól emlékszem, ez a Schmitz kicsivel 20mb felett van.
Ennek ellenére megfontolandó ötlet.
Ennek ellenére megfontolandó ötlet.
Ezt a kamiont en is elfogadnam....amugy jelenleg is egy daffal vagyok es nagyon szeretnem ha meglehetne csinalni hogy alol is egjnek azok a kerek fenyek....mint ahogy a kepen is lathato...
Szép napot!!!
Látom néhányan már elkezdtek saját kamionokat berakni a gameba... Szép munkák, grat hozzájuk! :-)
Mondjuk megnézném, ez a szerelvény hogy festene ETS 2-ben... :-P
Kép:
[/url][/img]
Látom néhányan már elkezdtek saját kamionokat berakni a gameba... Szép munkák, grat hozzájuk! :-)
Mondjuk megnézném, ez a szerelvény hogy festene ETS 2-ben... :-P
Kép:
[/url][/img]
Milyen kormány szett?(váltó,pedál,kormány) van viszonylag olcsón? 50e ft alatt. Akár használtan is.
Attol hogy a keszitok elbasztak az arakat... Eleg aranytalanok a dolgok. Alkatreszeknel is jol latni ezt...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Üdv! A kamionok árazásában van valami logika? Nézegetem az eladókat, de ugyanolyan teljesítményû kamionok más színben 30-50ezer különbség is lehet. Meg egyes kamion márkáknál a 300 Lóerõs ugyanannyiba kerül mint mondjuk az Ivedo 600 LE-s. Mitõl van ez?
Scania R730
Jóez, a pótnál az aláfutásgátlót áttudod színezni fehérre ha gondolod. 😉
(black.dds) - semmi mást nem befolyásol. 😊
(black.dds) - semmi mást nem befolyásol. 😊
<#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Én is használom, fizetéstõl függetlenül csak Wabis póttal tolom. Csak egyelõre még nem Volvo-val rángatom a pótot, hanem Actros-szal, de skin ahhoz is van. 😊
Jó a GPS-ed! 😊
Jó a GPS-ed! 😊
danyr nekem is tetszik a GPS. Nem raknál fel egy letöltési LINK-et?
Hajtom is rendesen, most azon vagyok hogy a a hátsó kereket feloldjam <#vigyor5>#vigyor5>
Jó lett a GPS-es megoldás !! <#eljen>#eljen> Volvo-ba is meg oldhatnád rá érõsebb idõben. <#whatever>#whatever>
Jó lett a GPS-es megoldás !! <#eljen>#eljen> Volvo-ba is meg oldhatnád rá érõsebb idõben. <#whatever>#whatever>
Ezzel kezdõdött minden 😄
Aztán jött minden magától ....
Tátra Trans
Kozák
Beta
Huncargo
Egy egyedi
Aztán a Klaus Herrmans
És itt elfogytak az ötletek 😄
MÉG egyenlõre......
Aztán jött minden magától ....
Tátra Trans
Kozák
Beta
Huncargo
Egy egyedi
Aztán a Klaus Herrmans
És itt elfogytak az ötletek 😄
MÉG egyenlõre......
Luspy: Jó látni, hogy valaki legalább használja! 😉
Inkább húzz innen a redvás oldaladdal együtt.
Légyszives az lemaradt 😊
Régi járgányomat
[/url][/img]
Lecseréltem erre szerintem jó döntés volt.
[/url][/img]
[/url][/img]
Lecseréltem erre szerintem jó döntés volt.
[/url][/img]
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Nem hirdetni akarom az oldalt,de kicsit sokáig tartana ide mindent írni meg képet rakni ezért lájkoljátok facebookon az oldalt!!
Like az oldalt!
Módokat képeket osztok meg stb.
Like az oldalt!
Módokat képeket osztok meg stb.
Igyekszem, köszönöm!
Egy Scania magyar rendszám modot tudnál gyártani,ha szépen megkérlek? 😊
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Magyarúl megás, de igen Low Deck. 😄D