52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tikal #26547
    Te dolgod, hogy ha magadban tartod a nem tetszésed, én leírom, aztán majd lesz valami :)

Az, hogy hány éve modolsz, nem értem, hogy jön ide, attól még azok a screenshotok nem lesznek szépek, és nem kioktatás, hanem vélemény. Tőlem posztolhatsz akármennyi képet, de tényleg jobb lenne ha SPOILERbe raknád, legalább akkor mikor egynél többet nyomsz be.
  • szgabe
    Ki a tököm ez a Tikai? Valami új arc? Nagyon hígul a társaság. SAJNOS!!!
  • AudiQuattro
    szerintem meg azzal rombolod szét a topikot,hogy 3 bejegyzesben irod le a hülyeséged.Nekemis sokminden nemtetszik megsem irok véleményt.pttm be elkeztem modolni kb 5,6éve.majd pont te oktatsz ki...
  • Szabi #26544
    ez is olyan randomledobált mint az előző verzió ? :D
  • Tikal #26543
    Szerintem semmennyire, gondolom az sem segít a dolgon, ha mindenki csak mond még valamit hozzá :)
  • fs9pilot
    9,5... :))) Én nem vitáztam, csak mondtam valamit. :D Ennyi.
  • mzsolti21
    Azt le ne töltsd! Csak egy felesleges sávszélesség pazarlás az egész :D
  • BhityHD
    Egy 10 -es skálán szerintetek mennyire érdekel minket a magán vitátok?
  • Tikal #26539
    Persze, hogy nem az, de ott vannak, ha SPOILER-ba rakná akkor lenne igaz amit mondasz :)
  • Tikal #26538
    Az adatlapodon, így mondják... mellesleg kértem valamit, ennyi, a sok kép követhetetlenné teszi a fórumot, ezért lenne jó ha SPOILER-be raknád, így akit érdekel megnézni, akit meg nem az nem. Nem olyan nehéz ez.
  • Tikal #26537
    nem én szarakodok egy BMW moddal egy kamionos játékban aztán töltöm fel a szar képeket: " a verébarcú keménykedik, le lett nyomva" nekem úgy tünik ez is tükrözi az "értelmiséged" :D
  • fs9pilot
    Akkor ne nézd. Nem kötelező... Sőt, a fórumot sem kötelező nézned. Ha így folytatod, akkor pedig nem is fogod nézni sokáig, mert kivágnak.
  • martin bátyó
    Hali ma rábukkantam a Magyarország térképének demo változatára íme:http://users.atw.hu/eurotruck/news.php
  • AudiQuattro
    A negatív hsz eid száma tükrözi az értelmiséged,mellesleg nagyon ráérős ember vagy ahogy látom az adatlapodba.
  • AudiQuattro
    Szerintem ásd el magad hülyegyerek.
  • Misuka963
  • Tikal #26531
    pedig jó lenne, mert kutyát nem érdeklik ezek a szar képek...
  • AudiQuattro
    Nem.
  • Tikal #26529
    nem lehetne ezeket SPOILER-be? ...
  • AudiQuattro
  • AudiQuattro
    A verébarcú keménykedik :D

Start

Le lett nyomva

http://kephost.hu/image-6CA1_51CEE177.jpg

Majd tartottam a 140 es utazó tempót :)

Megcsuszott :(

Eddig még nincs gáz

Megusztam

Mégsem

• mani13
    Hát remélem Frank tartja a szavát ,mert a map nagy király .
  • Tikal #26525
    na, lesz STEAM TRADING CARD :)
  • Szabi #26524
    az új tesztelés nem kell 3 hónapig tartson...
  • AudiQuattro
    Angol tudás 1es.Oda az van írva,hogy mára lett volna tervezve,de komolyabb hibákat találtak,így most javítják majd újra tesztelik és ha ok akkor utána adják ki az új patchet.
  • AttilaRO
    Sziasztok dobok en is 3 kepet a vasamal

• BhityHD
    http://www.youtube.com/watch?v=gmRLq9e8pX0

Pontosan ide.
  • BhityHD
    Pár nap késéssel, jövő héten lesz map, remélhetőleg hétfőn vagy kedden.

Ezt az egyik YT videója alá írta Frank.
  • TerDikDev
    nem mindegy az?ha kiadja frank,akkor úgyis elterjed és mindenhol megtalálható lesz.
  • fcbarcelona1
    Majd honnan lehet letölteni a magyar mapot?
  • bazsika00010109
    és ha a magyar mapot beteszem akkor csak Magyarország lesz ??
  • gordon 24
    Végig kell menni az első fuvaron. Ha megvan minden meglesz a menuben.
  • Szabi #26515
    ha minden jól alakulna, ma jöhetne az új játékfrissités
  • XxXcsabi1987XxX
    remélem elég komoly lesz,mint a valóságban is :D szóval türelmetlenül várom/várjuk a mappodat Frank007 :)
  • XxXcsabi1987XxX
    én már nagyon várom,hogy mi lesz ebből mert már nagyon érdekel ez a dolog,kíváncsi vagyok hogy fog ki nézni :D
  • Tikal #26512
    tudtok olyan mod-ot ami cseréli a markolók, targoncák skinjét?

• Tikal #26511
    az egész map Magyarország lesz?? :)
    Őszintén szólva szarok a hivatalos DLC-kre meg frissítésekre, ez a Frank-féle térkép mod mindent visz. Abba a kis elkészült területbe több igényesség és fantázia szorult, mint a komplett játékba.
  • xmute
    Hogy mit lehet tudni róla?!

Hááát ... inkább idézem magát a szerzőt:

Sziasztok. Nem szoktam minden nap olvasgatni a fórumot, de szerencsére pont ma rászántam magam. :) Változó intenzitással tudom csak csinálni a pályát, van amikor napi 5-6 órát, van mikor egy percet sem. van amikor csak süttetem a hasam... Hatalmas munka, mivel nem csak azokat a városokat csinálom meg, ahova lehet szállítani árut, hanem minden közbenső falut is, hogy élethűbb legyen. Tényleg nem haladok olyan tempóban, ahogy terveztem, de egyvalamit igérhetek! Még júniusban, (valószinűleg a vége fele ) kiadom a próbaverziót, akárhol is tartok. Tudom hogy hasonlót már igértem, de ez most komoly! Vehetitek készpénznek....vagy készpénzért?....csak vicceltem!

Vagyis ha tartja a szavát, akkor most hétvégén kiadja!

Meglátjuk...

És, hogy kb. mire lehet számítani:

Nem mellesleg ha a DLC tényleg szept. 20-án jelenik meg ami még 3 hónap, akkor az SCS beka....!
    Egyre inkább azt látom, hogy egyre több ellenséget szerez magának az SCS mintsem rajongót!

Szerintem qrvára nem jó marketing stratégia az, ha arra számítanak, hogy nyáron most mindenki elhúz nyaralni, így úgy se játszik senki, és ezért nem is adják ki a DLC-t ősznél előbb, mert nem mindenki tudja végig utazgatni az egész nyarat, max. 1-2 hetet a 12-ből!

Szal Frank várunk mint a Messiást!

• Pelsodriver
    Ez tényleg gáz, de nyilván az összes térkémoddal ez a helyzet. Mindenkinek el kell döntenie, hogy a frissítés-e a fontosabb neki, vagy az adott mod.Nem nagyon látok olyan ígéreters frissítéseket, amelyek miatt bármnelyik térképmodomat szívesen letörölném...