Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hardverapron van 50 ezertõl g27,csak nincs rá garancia,én meg anélkül nem veszek semmit.. Nem feltételezek senkirõl rosszat,de bármi megtörténhet,és 50 ezret nem dobok ki az ablakon 😊 Amúgy még azt akartam kérdezni,hogy kormányon h megy a váltás? Mert ugye a váltón 6 sebesség van,de a kamion 12 sebességes. 2-esével vált? v mi? <#conf>#conf>
köszi!😊
teljesen...én onnan töltöttem eddig amik a játékba kerültek...😊
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
az ets2.lt-röl mennyire biztonságos leszedni a modokat?
Ezek a skinek honnan vannak?
Egy photo nézetet igazán tehettek volna bele, ha nyomok egy pause-t még nézetet sem tudok váltani <#idiota>#idiota>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
én sem szeretem a vaterát,de hirtelen oda szaladtam fel!😊 de nem hinném,hogy máshol sokkal olcsóbb lenne...😊
most néztem a vaterán,háát gyerekek 70 környékérõl indulnak a g27-ek!,de van 115-ért is...😊
amit én vettem,ahhoz volt pedál,de nagyon gagyi volt!Sajna a jó dolgok,drágák!Ezért várok én is egy picit,pontosabban,spórolok...😄
Hát igen 10 ezer ft-ost nem nagyon éri meg venni+ ahhoz nincs is pedál+váltó.. Igazából az a gond,hogy G25-t nem nagyon találtam újonnan se használtan. Csak g27-et,de az meg használtan is piszok drága.
*1.2.5.-ös patch
Sziasztok!😊
Lenne egy kisebb problémám, mégpedig az, hogy ezek a cuccok a mûszerfalon miért ilyen össze-vissza színûek?
Netrõl töltöttem le, amúgy 1.2.6.-ös path-en nyomom...

Lenne egy kisebb problémám, mégpedig az, hogy ezek a cuccok a mûszerfalon miért ilyen össze-vissza színûek?
Netrõl töltöttem le, amúgy 1.2.6.-ös path-en nyomom...

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
azt ismerem meg az ets2.lt ezeken kivul nincs meg valami
Sziasztok!
Letöltöttem a piros scania wheels modot csak az a bajom, hogy piros!! Mivel, milyen programmal tudnám átfesteni?? Nagyon fontos lenne!!!
BOCSI A DUPLÁÉRT!!
Letöltöttem a piros scania wheels modot csak az a bajom, hogy piros!! Mivel, milyen programmal tudnám átfesteni?? Nagyon fontos lenne!!!
BOCSI A DUPLÁÉRT!!
restacar.hu....
hol lehet a jatekhoz modokat letolteni
én kipróbáltam egy olcsóbb kormányt(10000),most a haverom próbálkozik vele!Egyszerûen beállíthatatlan volt.......3 napig,csak állítgattam,de közel sem volt olyan,mint amilyennek egy kormánynak kell lennie!
Én azt mondom,ha megteheti,akkor igen is a minõséget fizesse meg!Tehát vegyen egy g25-öt!
Én azt mondom,ha megteheti,akkor igen is a minõséget fizesse meg!Tehát vegyen egy g25-öt!
Csak megjegyzem 27e vettem a másik kormányt és semmi különbséget nem látok a kettõ között csak az árát Na jó a drágább jobban visszaadja az érzést ha padkára mész,de ezen kívül semmi extra.De igazad van ha akar költeni rá 50e-t ám tegye megteheti. Külfin melózok én is megtehetném de nem teszem miért?Mert nekem elég a Genius is 😊 A drágábbat meg odaadtam unokaöcsémnek ennyi.
Elmondtam a véleményem meg te is meg fogják a többiek is csak azt akartam hogy nem minden esetben jobb a drágább.
Elmondtam a véleményem meg te is meg fogják a többiek is csak azt akartam hogy nem minden esetben jobb a drágább.
Persze, semmi értelme. Tök ugyanolyan a G27-em mint a 8 ezres Genius-od... 😊))
Ha nem értesz hozzá, ne tanácsolj marhaságot. Ha tud, és akar 50-et rászánni, akkor nem kell egy fost venni 10-ért, ha tud egy alig használt G25-öt kb. 40-ért. Valahol ott kezdõdik a kormány...
De talán már a használt G27-ek árai is lementek 50 alá, nem tudom, utána kell nézni...
Ha nem értesz hozzá, ne tanácsolj marhaságot. Ha tud, és akar 50-et rászánni, akkor nem kell egy fost venni 10-ért, ha tud egy alig használt G25-öt kb. 40-ért. Valahol ott kezdõdik a kormány...
De talán már a használt G27-ek árai is lementek 50 alá, nem tudom, utána kell nézni...
ets2.lt/ Remélem ez jó lesz.<#mf1>#mf1>
Besétálsz 1 tescoba és körülnézel.Én is ott vettem a Genius kormánypadot asszem 8e volt de több fajtát is találsz ott ami tökéletesen megfelel,semmi értelme 50e-t költeni rá.
Modokat még mindig nehezen találok, valaki linkel egy normális oldalt?
Sziasztok!
Azért lehet rá számítani hogy valamikor kiadjátok?
Értem. Azért kösz az infót.
Köszönjük a dicséretet, a többi közremûködõ nevében is.
Így ebben a formájában egyelõre privát marad, több okból is.
A pótkocsi a danyr által közzétett Waberers kombó pótja, a DAF eredetijét Killer fórumtárs módosította GTS-ETS-hez, én tõle kaptam meg régebben saját használatra, és konvertáltam át ETS2-be.
A skin saját kreálmány...
Így ebben a formájában egyelõre privát marad, több okból is.
A pótkocsi a danyr által közzétett Waberers kombó pótja, a DAF eredetijét Killer fórumtárs módosította GTS-ETS-hez, én tõle kaptam meg régebben saját használatra, és konvertáltam át ETS2-be.
A skin saját kreálmány...
| #20142 Danyr vagy aki csinálta lenne szives feltenni restacar-ra vagy ez privát mod? 😄
Egyszerûen gyönyörû!
Egyszerûen gyönyörû!
Valaki tud ajánlani valami fasza kormány szettet? (Kormány,pedál,váltó) viszonylag olcsón,50 ezer alatt??
Tomi!
Feltettem a combo de a felnit alapból volvóra rakta! Te hogy tetted rá a scaniadra mert nekem is arra kéne!!!
Ádám
Feltettem a combo de a felnit alapból volvóra rakta! Te hogy tetted rá a scaniadra mert nekem is arra kéne!!!
Ádám
Pót konvertálás nem biztos, hogy simán menne, ugyanis a 20mb feletti méretû pmg-ket nem kezeli le megfelelõen a játék, szétesik a kép, és ha jól emlékszem, ez a Schmitz kicsivel 20mb felett van.
Ennek ellenére megfontolandó ötlet.
Ennek ellenére megfontolandó ötlet.
Ezt a kamiont en is elfogadnam....amugy jelenleg is egy daffal vagyok es nagyon szeretnem ha meglehetne csinalni hogy alol is egjnek azok a kerek fenyek....mint ahogy a kepen is lathato...
Szép napot!!!
Látom néhányan már elkezdtek saját kamionokat berakni a gameba... Szép munkák, grat hozzájuk! :-)
Mondjuk megnézném, ez a szerelvény hogy festene ETS 2-ben... :-P
Kép:
[/url][/img]
Látom néhányan már elkezdtek saját kamionokat berakni a gameba... Szép munkák, grat hozzájuk! :-)
Mondjuk megnézném, ez a szerelvény hogy festene ETS 2-ben... :-P
Kép:
[/url][/img]
Milyen kormány szett?(váltó,pedál,kormány) van viszonylag olcsón? 50e ft alatt. Akár használtan is.
Attol hogy a keszitok elbasztak az arakat... Eleg aranytalanok a dolgok. Alkatreszeknel is jol latni ezt...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Üdv! A kamionok árazásában van valami logika? Nézegetem az eladókat, de ugyanolyan teljesítményû kamionok más színben 30-50ezer különbség is lehet. Meg egyes kamion márkáknál a 300 Lóerõs ugyanannyiba kerül mint mondjuk az Ivedo 600 LE-s. Mitõl van ez?
Scania R730
Jóez, a pótnál az aláfutásgátlót áttudod színezni fehérre ha gondolod. 😉
(black.dds) - semmi mást nem befolyásol. 😊
(black.dds) - semmi mást nem befolyásol. 😊
<#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Én is használom, fizetéstõl függetlenül csak Wabis póttal tolom. Csak egyelõre még nem Volvo-val rángatom a pótot, hanem Actros-szal, de skin ahhoz is van. 😊
Jó a GPS-ed! 😊
Jó a GPS-ed! 😊
danyr nekem is tetszik a GPS. Nem raknál fel egy letöltési LINK-et?