52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo

Nyugi van lányok! Ne húzzuk egymás idegeit :D
  • AttilaRO
    Sziasztok teszek en is 2 kepet a ceg uj kamcsiarol el adtam egy Man't a magnumot vezeti egy munkasom van rajta 190 km,es most jarkalok a scaniaval

• Tikal #26586
  • Tikal #26585
    Ezek jó képek... amiken kiakadtál azok meg sajnos nem...
  • Tikal #26584
    how to...
  • Tikal #26583
    nem bírod a kritikát mi? :DD
  • Leo 1991
    köszönöm a linket aki küldte nekem,de ez magas mint kacsának a ping-pong asztal és leírná nekem valaki egyszerűsítve a saját skin készítést
  • AudiQuattro

• AXmen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nicsak, meghülyült a netem? XD
  • AXmen
    TSM v3 GAMEPLAY! Hát, ilyen rohadt nagyra azért nem számítottam! :DD Grat!

#26410 - Szeptember 20?

Tetszik az új design! :D
  • TaRka0107
    Akkor az új patch-ről csak annyi hír van, hogy nem sokára jön?
  • Tikal #26576
    Én problémáztam, és csak annyit kértem, ha sok képe van valakinek akkor SPOILER, ha egy kettő az senkit nem zavar, de volt itt valaki aki képregényt csinált szar képekből..
  • Tikal #26575
    Nem, nem írom egy hsz-be, mert más a címzett, te hülye. Egyébként végig olvastad mit írt Vajo? Tehát ha 8 képet raksz be akkor 3 SPOILER-ba, de mivel neked szarok a képeid, rakhatod mindet SPOILER-be :D
  • AudiQuattro
    Egy hsz be írd amit írsz te csicska,ezzel rombolod szét a topikot..És nem kell senkinek sem spoilerbe rakni a képet,amíg az a játékhoz kapcsolódik,vagy mint Vajo írta.
  • Toby0501
    Innen.
  • vajo

1: Mi van PicturePush-al? Mióta fizetős? :OO
    2: Nem tudom ki problémázott a spoileren, de nyugodtan rakjátok a képeket a képeket rendes HSZ-be. Persze ha 20 db képet akarsz felrakni abból az 5 legjobb hsz, többi spoiler. :D
  • Misuka963
    Ne tegyétek már SPOILERBE a lépeket.Szép képek megérdemlik hogy mindenki lássa .
  • Tikal #26570
    semmilyen SKIN-t nem használsz a trailereken vagy a gépeden, vagy csak a videokon nem? :)
  • Tikal #26569
    jó lett, jól elkaptad a gépet :) ... és eszembe is jutott a mögötted álló autókról, hogy miért nincs Photo Mode a játékban, nagy ziccer ez is amit kihagytak. Jó lenne ha nyomhatnák bármikor egy PAUSE-t aztán akármilyen nézetbe válthatnék...
  • Tikal #26568
    nem tudom emlékszel e még, hogy nyitottál: "Ki a tököm ez a Tikai? "
    ez a te szinted, ha már megint személyeskedünk.

de csak arra akartam utalni, hogy ha nem szólsz hozzá akkor nem lesznek plusz vagy minusz pontjaid, ennek semmi köze ahhoz hogy milyen "szinten" lévőnek gondolod magad...
  • maujuri #26567
    Angliában...
  • vajo
  • phoffman
    Honnan lehet ezt a Scaniát letölteni? Vagy nem publikus?
  • szgabe
    Ezt most már tényleg hagyjuk! Rég rájöttem, hogy ha leereszkedem a te szintedre, akkor kisebb a rutinom.
  • Tikal #26563
    ahhoz hozzá is kellene szólni néha a dolgokhoz :)
  • szgabe
    :) Nem fogom.
    Csak kíváncsi voltam, hogy az eddigi 3 hozzászólásom 100-as hasznossági értékelése, mennyire esik vissza. 50 lett, úgyhogy mindenkitől elnézést kérek és ígérem, hogy törekedni fogok arra, hogy Tikai kolléga -16-os szintjét sose érjem el:)
  • orixon
    Tenyleg vagany a Scania...ezt lehet valahonnat letolteni? Vagy nem publikus?:)
  • BBSTi
    Igen igen, a lámpák kapcsolhatósága
    A világító Michelin babák nagyon tetszenek, csakúgy, mint a külön kapcsolható távfények és ködlámpák
    Egy patch-be beletehetnék ezt is!
  • highdanger
    Hígul a társaság :D jajjj mi lesz most :( azért fel ne vágd az ereidet
  • retoucher
    Ja, a világítás "kapcsolhatóságáról" nem is beszélve!

• retoucher
    50k végre kiadta a R 2008-as Scania-t, ami egy szóval összegezve profi munka!!
    Le is csavartam vele gyorsan egy kanyart...
    Sok kép, ezért a durrogók kedvéért spoilerbe rakom!

Igazi minőségi munka, ha csak azt nézem, h 4096x4096 px-es skin template van hozzá, és az egyik skin 89 MB-os dds!
    Ehhez tuti, h nagyon sokan fognak skin-t csinálni, mármint külföldi fórumokon!
  • gordon 24
    Tetszik ez a felni! Melyik módban van? Vagy ez van valamelyik kamionnal?
  • vajo
  • Mandoki72
    http://www.tir-portal.com/betujelzesek/
    Ez a biztos
  • Misuka963
  • Tikal #26552
    Az L betű ugye valami zajszintet jelez, de láttam már ugyanilyen zöld jelzést csak számmal, az mit jelent?
  • Mandoki72

Ráfestettem az asszonyt a kamcsimra hogy mindig közel legyen hozzám
  • Tikal #26550
    Értem. És most úgy érzed segítettél? :)
    De még ha nem is tetszik amit írok, miért kell ilyen kérdést feltenni, hogy ki a tököm? Mintha neked bármivel több jogod lenne itt lenni vagy irkálni...
  • szgabe
    Én olvasom a fórumot és csak akkor szólok hozzá, ha tudok valamiben segíteni, vagy ha valami kérdésem van.
    Attól, hogy sokat beszélsz feleslegesen, egyre hígabb lesz a fórum.
  • Tikal #26548
    és ki a tököm vagy te? még egy éve sincs, hogy regisztráltál a fórumra, tehát ide se irogathattál sokat, de hígulásról beszélsz :DD