52658
-
BhityHD #26709 Én szívesen segédkeznék :D -
#26708 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#26707 Teszteléshez keresek játékosokat, akik az aláírásomban szereplő torrent oldalunk tesztelésében segédkeznének. Egyenlőre limitált létszámmal...
THX by Boxer. -
AXmen #26706 -
komiki #26705 Jézusom.Megint te vagy xxxxxxxxxCSABI:(((. sicc innét ne rosszalkodj.:) -
fs9pilot #26704 Nem értem... Könyörgöm, ez a program egy SZIMULÁTOR! Nem holmi gyerekeknek való, 345-el beveszem a kanyart, meg gyalogosokat ütök el szitu. Fogjuk már fel végre, hogy egy kamion nem megy 240-el az autópályán, nem veszi be a kanyarokat sem 200-al. Menjünk szépen 90-el, max. 100-al (ez még belefér). Attól hogy a városok nem laser-scanneltek, és az autópályák sem tükrözik a valóságot, attól maga a program még szimulátor, (vezetési szempontból), ezt kellene már felfogni. Nem balhézni akarok (Isten ments...), csak már unom, hogy "mindenki" 1 mach -al akar menni az autópályán. Lassan már "sonic boom" lesz a kamion körül, annyival megy. -
#26703 a csőrös Scanián lévő antennákat le lehet venni? baromira idegesít.
scania 112h
vannak szép kerekek, de van rajta valami "lopásgátló" vagy mi a [email protected] mit takar? mi a feladata?
-
AXmen #26702 Az FAKE, tehát nem lessz olyan soha! :DD
-------------------------------
Persze most sem hagyhattam ki az alkalmat, nekiláttam még egynek
-
Hungarykum #26701 Ez nem a GTA.
Ebben soha nem fogsz felvenni stopposokat, max csak pótkocsikat.
Nem fogsz vele multizni.
Nem fogsz zombikat elütni.
És mást sem.
Ebben csak fuvarokat fogsz vinni! (ha tetszik, ha nem ) -
XxXcsabi1987XxX #26700 melyik mod lehet az? nem tudjátok? -
XxXcsabi1987XxX #26699 én láttam egy olyan videót,amiben föl lehet venni az út közepén stopposokat (valamiféle mod) persze kurvákat xD -
Hungarykum #26698 Na jó mégis van, de nálam semmit nem ér, de szerintem azért, mert ez csak egy 2.1. Amúgy ugyan az, mint a Windows hangerőszabályzó.
Itt van: Audio Sliders -
Hungarykum #26697 Nekem csak egy 2.1-es hangfalam van, de a gyári Windows hangerőszabályzóban levő mélynyomó szabályzójára nem reagál. Az integrált hangkártyához is van egy külön szabályozó program, de a mélynyomó erre sem reagál. Külön hangerőszabályzó program meg nem hiszem, hogy van. -
fagy53 #26696 Megnéztem, ill. kipróbáltam a linkelt map-ot. Azonkívűl, hogy hó egy szál sem volt és csak átnevezéssel lehetett szóra bírni, remekül nosztalgiáztam vele pár órát, kösz! -
Feró Flex #26695 Kb semmi köze romániához ill. Erdélyhez pláne,van benne pár ötletes dolog de kb ennyi.Egy próbát azért feltétlen megérdemel:O) -
#26694 -
Suba1993 #26693 Jó is lenn, mivel csepeli vagyok :D (akk már benne lehetne a Csepel művek -
JohnBart #26692 Kíváncsi leszek rá, azt a modot még lehet én is felrakom majd (ami nálam nagy szó). Alig várom, hogy a csepeli szabadkikötőben döntsem a konténereket. :D -
#26691 inkább csak túlzottan elnagyolt
na de majd Fra....... :) -
XxXcsabi1987XxX #26690 gyerekek,tudjátok mi a baj? a játékban semmi nem valóságos,mint a való életben,pl.: az autópályák,az országok városok meg ilyenek :D az egész egy fantázia szüleménye... -
#26689 Nem tudtok ajánlani egy olyan hangszyínszabályzó progit, amivel tudok levenni a mélyhangból játék közben? A mélynyomómat már tökig letekertem, de még így is amikor nyomom a gázt, néha rezeg a billentyűzetem. -
#26688 Köszönöm! Ez tényleg hangulatos map lesz! ;) -
AXmen #26687 Truckers map -
#26686 Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy melyik az a map amin rajta van Oroszország?
Vagy valami nagyon jó, változatos, izgalmas mapot tudnátok ajánlani?
Köszönöm, szép gépek/képek! -
AXmen #26685 Köszi srácok! :DD -
#26684 na ez így már jól néz ki -
Mandoki72 #26683 Válasz törölve.Elnéztem -
Mandoki72 #26682 Köszi a biztatást -
#26681 Tökéletes!!! :-) -
Mandoki72 #26680
Elkészült a MANcikám lerakom a fuvart és megyek érte. -
AXmen #26679 Legalább megpróbáltam! :)
-
#26678 Jó képek/gépek.Szerintem a topik jobban néz ki -
BBSTi #26677 Semmi baj, majd megpróbálom valami blue light for ETS2 féle google keresést -
#26676 Az új vas:
[IMG][/IMG] -
Mandoki72 #26675 Már olyan rég használom hogy azt se tudom honnan szedtem.
csak olyan linket tudok dobni amit kb 1-2 hete használok.
Bocsi -
BBSTi #26674 Okééé
A kék fényhez milyen modot használsz? -
ming1996 #26673 hellosztok a ricö-s modnak valaki fel tudja rakni a linkjét köszönöm -
#26672 A román térképet próbálta mar valaki?:) most jott ki a 2.0 -
Mandoki72 #26671 Rendben majd nézek valami párosat. Vagy veszek egy scania-t és
felvértezem mint te. -
#26670 Milyen graf modot használsz? Elég pofás így a játék.