Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Viszont szerintem a fizika nem változik :$
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
ui: Valahogy így kéne kinéznie a fának a tél módban. 😊))
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
@Danyr : köszönet a gépért, nagyon jóó!!! 😊
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Valaki próbálta már ezt a scania modot? És ha igen milyen?

Jobb egér gombbal katt a fájlra => tulajdonságok. itt társítsd át a PS-hez.
Ha nem lehet, akkor ismét jobb klikk a fájlra => társítás => tallózás => PS aztán OK
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
A DAF-nál lesz az "swheel_01.dds"
A kormányon lévõ fém betét (lehet), hogy ez is a DAF-nál lesz a "brushed_metal.dds"
A kormány közepéhez pedig a MAN-nál "plastic_leather.dds"
vagy mit kell érte tennem?!
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
darkens the tail light mod or did you?
if you link to the mod you downloaded from pls
ha mod akkor létszíves linkeld be ide ahonnan leszedted
Scania is azt használja a króm részekhez.
1 próbát megér.
pl én letöltöttem a Zengõ pótot (Hajrá Norbi!)
scs-bõl kimásoltam a dds-t, ezt PS-el megnyitottam, módosítottam, mentettem DTX5 DDS-ben, majd bele a Zengõ mappába felülírtam a DDS-t és kész.
ez kb 4perc 😊
Néhány kamion, más kamion textúráját is használja.
MAN-nál a kormány közepéhez tartozó textúrát, másik kamionnál keresd (úgy emlékszem Scania)
Ezt a textúrát átfestve változik a MAN-nál, Scania-nál és a Volvo-nál a belsõ tér színe (MAN-nál és Volvo-nál a mûszerfal és a kormány közepe lesz más, Scania-nál a mûszerfal és a kormány karimája).
A karimájához tartozó textúra nem tudom hol van, de így kilehet deríteni:
Amik vannak szürke textúrák a MAN-nál, azokat színezd át egyenként, egy jól látható színre (pl.: fehér), ekkor kiderül, mi mihez tartozik.
Ha a kormány textúrája itt van, akkor fehér lesz, ha nem. akkor ezt is máshol kell keresni.
Aki festeget meg potot csinál az legyen ollyan kedves és videózza már le azt hogy hogyan is csinálja. Lépésrõl lépésre, mert az olyan analfabéták mint én ne zaklassanak már mindig mindenkit.
olyan kérésem lenne hogy van scaniahoz olyan festés ami sas és v8 van rajta ezt valaki át tudná alakítani szövegre ha igen akk írjon pm-ben
elõre is kösy
A problémám az, hogy lassításnál a féket nyomja a sofõröm és nem motorfékkel lassítok.
Válaszokat szívesen fogadom. Eredeti a játék.
Ledes sárga villogó módról tudok-e és hogy honnan lehetne letölteni? Válaszokat elõre is köszönöm.
Azoktól szeretnék kérdezni akik már foglalkoztak kamion belsõ festéssel. Most én is probálkozom és már majdnem kész vagyok csak a kormány karimáját nem tudom átfesteni mert nem találtam meg azt a fájlt amivel azt tudnám festeni. (MAN-rol van szó). Illetve a kormányon lévõgombok melett van egy kis világos szinû betét azt is szeretném átfesteni de azt se találtam.
Elöre is köszi a segítséget.
http://doggieme1.picturepush.com/