52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • joceruza
    Akkor ne nézd sokáig...
  • BBSTi
    Az én vasam
    Sötétben

Csattantam egy Skodával, ami emiatt...

...szépen lassan...

...elsüllyedt szégyenében

Fuvar Angliába
  • BBSTi
    Jól néz ki a kék fény :D De felül az a páratlan számú távfény szúrja a szemem
    Szép a vas, grat!
  • Mandoki72

Csináltam már két képet, amíg a lámpánál állok.
  • BhityHD
  • BhityHD
    Őőő... Bocsi a régi képhost -ról akartam feltölteni.
  • vajo
    Minden pótot betudsz állítani olyanra amilyenre akarod. Ha ponyvásat akarsz akkor, megnyitod a def/cargo mappát, és az összes árunál beírod a vehicle sor mögé, vagy a helyére:

vehicles[]: trailer.krone.profiliner

Ha meg berakod a dupla oldalú skinezhető pótkocsi pakkot (Eurofreaks.eu), akkor kedvedre festheted is. :D

• TaRka0107
    Patch-ről még mindig nincs hír?
  • Mandoki72
    Csak azért kérdeztem meg,hogy ne legyen probléma ha kérdéses skinnt csinálok valamiből.
    Egyébként amiket eddig felraktam képet azokat megtalálni mindkét kamionos játékba (ETS 1 ,ETS 2) ezekből
    skineztem. Tehát már eleve benne volt.
  • tomi0113
    Véletlenül nem tudod hogy nekem miért nem jó a játékban ez a scania?:)
    Előre is köszi!:)
  • SimaSuna #26658
    megtaláltam! Köce!

új Volvo-ról semmi hír?
  • lusti12
    Németországban.

Hungarykum:Ide az oroszokhoz felesleges úgyse használják

SimaSuna:FH13
  • Tikal #26656
    Azt meg lehet, hogy minden ponyvason pl egy fajta skin legyen, de a tobbi potot pl a tankereket nem tudod lecserélni ponyvasra
  • SimaSuna #26655
    nem lehet megoldani.
  • Totoo
    Sziasztok nem tudjátok, hogy lehet megoldani, hogy minden pótkocsi helyett egy pótkocsi mód kerüljön be?
    Totoo
  • Tikal #26653
    Szerintem Vajo is egyetért, ugyanis az ő videója :)
  • JohnBart
    @Tikal: Engedelmeddel nyúlnám a vidi linkjét, és kiegészíteném vele a GYIK-unkat este... ;)

@Mandoki: A pontos jogi háttérrel nem vagyok tisztában, de ahogy Tikal mondja, ha közzéteszed a skint, mindenképp írj mellé egy rövid ReadMe-t, hogy kinek az emblémáit használod (nem igazán jogi okokból, hanem mert az illem is úgy kívánja).

Egyébként meg ha biztosra akarsz menni, érdemes e-mailben megkeresni az adott céget, hogy hozzájárulnak-e a céglogó-használathoz (a RestaCar-os modok összedobása előtt ezt meglépte Boxer, rá is bólintottak a dologra). Azért a hazai cégek zöme halad a korral, és inkább jópofa ingyenreklámot lát a dologban, semmint jogsértést. ;)
  • Tikal #26651
    Szerintem ha magadnak csinálod akkr sem baj nem lehet, ugye nem is fog rola tudni senki, de ha mar feltoltod valahova akkor erdemes lehet valami szöveget irni a felhasznált tartalmakrol, bar szerintem meg akkor is bele lehet kotni. Igaz anyagi hasznod nem származik belole, csak a cégnek akinek a logóját használod, de tuti ez se legális teljesen...
  • Totoo
    köszi megnézem :D
  • SimaSuna #26649
    read me! :)
  • Mandoki72
    Hali vajo tök jó a fórumod. Az a kérdésem hogy mi számít jogsértésnek ? Ha a neten pl rákeresek egy cég
    nevére és nyomok egy jobbegérgombot és engedi hogy a képet lementsem ,utánna beszerkesztem a félpótra,
    és berakom a játékba , akkor az már nekik ingyenreklám vagy nem? Írj valamit rá légyszives.
  • vajo
    Már dolgozok egy új megjelenésen, abba helyet fog kapni. Meg készülnek új tutorialok is.
  • Mandoki72

Este hatos indulás
  • tomi161996
    az alap pótkocsiról kaphatnák egy linket?
  • Tikal #26644
    Építeni szerintem nem fogsz megtanulni tutorialból, ahhoz ismerned kéne az ehhez való szoftverek használatát, azt hiszem zmodeller a neve.

Skinezéshez:

HOW TO MAKE A SKIN WIKI

Vajo, ezt esetleg fejlécbe is rakhatnád, mert naponta háromszor jön fel a kérdés... bár ahogy nézem, még a forumotokra s lusta elmenni az emberek többsége, pedig az is ott van...
  • AXmen
    :)
  • akos25
    Szép lett! Grat hozzá! :-)
  • fcbarcelona1
    mindkettő
  • Tikal #26640
    festeni vagy kabint épiteni?
  • AXmen
    Megvan! :)
    Csak most nem volt kedvem a hátulját javítani.
    Jó ez a szürke, vagy csináljam vissza fehérre?

• Mandoki72
    Tessék itt van egy.
    https://disk.yandex.com/public/?hash=3fDeMi3y%2BLMHCwck5xmWViRDHHRs46N/4cl0clRkvN0%3D
  • fcbarcelona1
    Sziasztok!
    Hogy lehet saját kabint készíteni?
  • Totoo
    Sziasztok!
    Keresek egy sima egyszínű ponyvás trélert a játékba valaki nem tud ajánlani egyet?
    Valami ilyesmire gondolok csak ets 2 höz: http://www.simulatormods.com/krone-spd27/

Totoo
  • AXmen
    Pár kép tőlem is..

• AXmen
    THX :D
    Oké, majd átfestem :)
  • Oliverius
  • akos25
    Jó lett, csak az alap színt tedd át fehérről szürkére. :-) Amúgy találtam egy képet a hátuljáról, ha esetleg mégis javítani szeretnéd. Íme:
  • SimaSuna #26631
    Ki a faxom az a KenBlock? :D
  • AXmen
    Új skinem!

Hátuljáról nem találtam se képet, se videót, ezért most már így marad.

Véleményeket PLS!
  • Szabi #26629