52658
-
#26669 Akkor ne nézd sokáig... -
BBSTi #26668 Az én vasam
Sötétben
Csattantam egy Skodával, ami emiatt...
...szépen lassan...
...elsüllyedt szégyenében
Fuvar Angliába
-
BBSTi #26667 Jól néz ki a kék fény :D De felül az a páratlan számú távfény szúrja a szemem
Szép a vas, grat! -
Mandoki72 #26666
Csináltam már két képet, amíg a lámpánál állok. -
BhityHD #26665 -
BhityHD #26664 Őőő... Bocsi a régi képhost -ról akartam feltölteni. -
vajo #26662 Minden pótot betudsz állítani olyanra amilyenre akarod. Ha ponyvásat akarsz akkor, megnyitod a def/cargo mappát, és az összes árunál beírod a vehicle sor mögé, vagy a helyére:
vehicles[]: trailer.krone.profiliner
Ha meg berakod a dupla oldalú skinezhető pótkocsi pakkot (Eurofreaks.eu), akkor kedvedre festheted is. :D
-
#26661 Patch-ről még mindig nincs hír? -
Mandoki72 #26660 Csak azért kérdeztem meg,hogy ne legyen probléma ha kérdéses skinnt csinálok valamiből.
Egyébként amiket eddig felraktam képet azokat megtalálni mindkét kamionos játékba (ETS 1 ,ETS 2) ezekből
skineztem. Tehát már eleve benne volt. -
tomi0113 #26659 Véletlenül nem tudod hogy nekem miért nem jó a játékban ez a scania?:)
Előre is köszi!:) -
#26658 megtaláltam! Köce!
új Volvo-ról semmi hír? -
lusti12 #26657 Németországban.
Hungarykum:Ide az oroszokhoz felesleges úgyse használják
SimaSuna:FH13 -
#26656 Azt meg lehet, hogy minden ponyvason pl egy fajta skin legyen, de a tobbi potot pl a tankereket nem tudod lecserélni ponyvasra -
#26655 nem lehet megoldani. -
Totoo #26654 Sziasztok nem tudjátok, hogy lehet megoldani, hogy minden pótkocsi helyett egy pótkocsi mód kerüljön be?
Totoo -
#26653 Szerintem Vajo is egyetért, ugyanis az ő videója :) -
JohnBart #26652 @Tikal: Engedelmeddel nyúlnám a vidi linkjét, és kiegészíteném vele a GYIK-unkat este... ;)
@Mandoki: A pontos jogi háttérrel nem vagyok tisztában, de ahogy Tikal mondja, ha közzéteszed a skint, mindenképp írj mellé egy rövid ReadMe-t, hogy kinek az emblémáit használod (nem igazán jogi okokból, hanem mert az illem is úgy kívánja).
Egyébként meg ha biztosra akarsz menni, érdemes e-mailben megkeresni az adott céget, hogy hozzájárulnak-e a céglogó-használathoz (a RestaCar-os modok összedobása előtt ezt meglépte Boxer, rá is bólintottak a dologra). Azért a hazai cégek zöme halad a korral, és inkább jópofa ingyenreklámot lát a dologban, semmint jogsértést. ;) -
#26651 Szerintem ha magadnak csinálod akkr sem baj nem lehet, ugye nem is fog rola tudni senki, de ha mar feltoltod valahova akkor erdemes lehet valami szöveget irni a felhasznált tartalmakrol, bar szerintem meg akkor is bele lehet kotni. Igaz anyagi hasznod nem származik belole, csak a cégnek akinek a logóját használod, de tuti ez se legális teljesen... -
Totoo #26650 köszi megnézem :D -
#26649 read me! :) -
Mandoki72 #26648 Hali vajo tök jó a fórumod. Az a kérdésem hogy mi számít jogsértésnek ? Ha a neten pl rákeresek egy cég
nevére és nyomok egy jobbegérgombot és engedi hogy a képet lementsem ,utánna beszerkesztem a félpótra,
és berakom a játékba , akkor az már nekik ingyenreklám vagy nem? Írj valamit rá légyszives. -
vajo #26647 Már dolgozok egy új megjelenésen, abba helyet fog kapni. Meg készülnek új tutorialok is. -
Mandoki72 #26646
Este hatos indulás -
#26645 az alap pótkocsiról kaphatnák egy linket? -
#26644 Építeni szerintem nem fogsz megtanulni tutorialból, ahhoz ismerned kéne az ehhez való szoftverek használatát, azt hiszem zmodeller a neve.
Skinezéshez:
HOW TO MAKE A SKIN WIKI
Vajo, ezt esetleg fejlécbe is rakhatnád, mert naponta háromszor jön fel a kérdés... bár ahogy nézem, még a forumotokra s lusta elmenni az emberek többsége, pedig az is ott van... -
AXmen #26643 :) -
#26642 Szép lett! Grat hozzá! :-) -
fcbarcelona1 #26641 mindkettő -
#26640 festeni vagy kabint épiteni? -
AXmen #26639 Megvan! :)
Csak most nem volt kedvem a hátulját javítani.
Jó ez a szürke, vagy csináljam vissza fehérre?
-
Mandoki72 #26638 Tessék itt van egy.
https://disk.yandex.com/public/?hash=3fDeMi3y%2BLMHCwck5xmWViRDHHRs46N/4cl0clRkvN0%3D -
fcbarcelona1 #26637 Sziasztok!
Hogy lehet saját kabint készíteni? -
Totoo #26636 Sziasztok!
Keresek egy sima egyszínű ponyvás trélert a játékba valaki nem tud ajánlani egyet?
Valami ilyesmire gondolok csak ets 2 höz: http://www.simulatormods.com/krone-spd27/
Totoo -
AXmen #26635 Pár kép tőlem is..
-
AXmen #26634 THX :D
Oké, majd átfestem :) -
#26633 -
#26632 Jó lett, csak az alap színt tedd át fehérről szürkére. :-) Amúgy találtam egy képet a hátuljáról, ha esetleg mégis javítani szeretnéd. Íme:
-
#26631 Ki a faxom az a KenBlock? :D -
AXmen #26630 Új skinem!
Hátuljáról nem találtam se képet, se videót, ezért most már így marad.
Véleményeket PLS! -