Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a segítséget mind a kettötöktõl!!<#vigyor4>#vigyor4>
Most akciósan meg lehet vásárolni a játékot,ha jól tudom.....hidd el,minden gondod megszûnik ami a játékkal kapcsolatos...
Azért mert ki van tiltva a kulcs. További segítségért irány az ETS2 Warez topik. 😉
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Vagy ha esetleg valaki tudna egy jó, müködõ kódot adni nagyon akkor megköszönném.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy miért van az, hogy leszedtem a DEMOT és mikor kérte a KEY-t és beírtam (nem is egyet) és nem fogadta el. ez miért van?? én vagyok béna és rontottam el valamit vagy a kód rossz?
helló érdeklõdnék hogy nem tudjátok hogy hol lehet leszedni az új MB actros-t? köszi elõre is 😊

Winter mod 1
Ebben csuszik elég rendesen föleg a havasesõ után de nem pörögnek ki a kerekek. Nem kell megijedni hogy exe nyugodtan telepítsd fel a mod mappába teszi be az scs fájlt. Én is ezt használom kisebb változtatásokkal.
Winter mod 2
Itt csuszik kapar pörög mindent csinál nagyon izzaszto automata váltoval szinte lehetetlen elindulni mert leszabályoz és nincs ereje az indulásra csak kézi váltással élvezhetõ, viszont nincs mindenhol hotakaro a füvön meg még egy pár apro helyen olyan mint az alap nyári mod.
Röviden ennyi.
Ebben csuszik elég rendesen föleg a havasesõ után de nem pörögnek ki a kerekek. Nem kell megijedni hogy exe nyugodtan telepítsd fel a mod mappába teszi be az scs fájlt. Én is ezt használom kisebb változtatásokkal.
Winter mod 2
Itt csuszik kapar pörög mindent csinál nagyon izzaszto automata váltoval szinte lehetetlen elindulni mert leszabályoz és nincs ereje az indulásra csak kézi váltással élvezhetõ, viszont nincs mindenhol hotakaro a füvön meg még egy pár apro helyen olyan mint az alap nyári mod.
Röviden ennyi.
Grafikailag szép csak... :/ (igaz van egy nagy hiba,hogy az alagutakban is havas...) Fizikailag semmi változás.
Téli mod-ot én azt használom amit korábban ide betettek.Az nagyon jó. #20358
Téli mod-ot én azt használom amit korábban ide betettek.Az nagyon jó. #20358
Köszönöm szépen. Eddig én is ezt használom, és tényleg minden OK benne (persze vannak minimális hibák, amiktõl el lehet tekinteni - pl., hogy a sínek között a barna föld van, nincs hó), csak nekem nagyon hiányzik amit említettem, hogy kipörögjön közben a kerék, vagy könyebben csússzon, hogy élethûbb legye. De ha ez a maximum, akkor ezzel is megelégszem 😊
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Még szerencse, hogy annyira eltértetek a témától és torrentezéstõl elkezdve állampolgári jogokig mindenrõl beszéltetek...
Valaki esetleg az elõbbi kérdésemre valami használható választ:
"Azt látom, hogy van egy rakás úgynevezett "winter mod", de valaki tudna abban segíteni, hogy melyik jobb, valamilyen szinten realisztikusabb? Értem ezt azon, hogy ha nem vigyázol könnyen megcsúszik a járgány, vagy akár hegyen felfele kipörög akár a kerék és ilyesmik... Már ha van éppen ilyen."
Valaki esetleg az elõbbi kérdésemre valami használható választ:
"Azt látom, hogy van egy rakás úgynevezett "winter mod", de valaki tudna abban segíteni, hogy melyik jobb, valamilyen szinten realisztikusabb? Értem ezt azon, hogy ha nem vigyázol könnyen megcsúszik a járgány, vagy akár hegyen felfele kipörög akár a kerék és ilyesmik... Már ha van éppen ilyen."
egy ilyet is szívesen
látnék a játékban....!ezen tanulok!😄

látnék a játékban....!ezen tanulok!😄

Valóban nem állampolgári jog, de túl rövid, ez az élet ahhoz, hogy kimaradjak az ilyen, ehhez hasonló, és ettõl még milliószor jobb dolgokból.
macleody: amíg így állunk hozzá, addig valóban pár száz ember fogja vezetni. Amikor egyszer ebbõl kollektiv elege lesz mindenkinek ezen a nagy sárgolyón, akkor ez meg fog változni (bár igaz, nem feltétlen lesz jobb, de hátha...)
És hogy valóban ne errõl a kiábrándító témáról legyen szó: Engem is érdekelne az a havas mod, amelyik a legreálisabb
macleody: amíg így állunk hozzá, addig valóban pár száz ember fogja vezetni. Amikor egyszer ebbõl kollektiv elege lesz mindenkinek ezen a nagy sárgolyón, akkor ez meg fog változni (bár igaz, nem feltétlen lesz jobb, de hátha...)
És hogy valóban ne errõl a kiábrándító témáról legyen szó: Engem is érdekelne az a havas mod, amelyik a legreálisabb
<#mf1>#mf1><#worship>#worship>
Ha meglátsz egy autót amit nyitva hagytak és még a kulcs is benne van, beülsz és elviszed, a tiéd lesz? Nem. Elloptad. De mondd azt, hogy az a hülye a hibás aki otthagyta 😊
Egy bejelentés alapján kimegy hozzád a rendõrség, megnézik a gépedet, találnak rajta egy csomó szoftvert amirõl nem tudod bebizonytani, hogy vetted, elviszik a géped, téged meg becsuknak.
matusz09 : neked is igazad van, csak sajnos ez a világ nem úgy mûködik ahogy mi szeretnénk, hanem ahogy az a párszáz ember akarja.
De beszéljünk inkább a játékról, most ment a Duna TV-n a T.I.R. 😊
Egy bejelentés alapján kimegy hozzád a rendõrség, megnézik a gépedet, találnak rajta egy csomó szoftvert amirõl nem tudod bebizonytani, hogy vetted, elviszik a géped, téged meg becsuknak.
matusz09 : neked is igazad van, csak sajnos ez a világ nem úgy mûködik ahogy mi szeretnénk, hanem ahogy az a párszáz ember akarja.
De beszéljünk inkább a játékról, most ment a Duna TV-n a T.I.R. 😊
a játékhoz való jog továbbra sem alapvetõ állampolgári jog..
lehet fogni kevés pénzre, akármire, másra mutogatni, akkor sem jogszerû a letöltött progit/op. rendszert használni, és akár tetszik, akár nem, lopásnak minõsül (nem a letöltés, hanem a használat)
lehet fogni kevés pénzre, akármire, másra mutogatni, akkor sem jogszerû a letöltött progit/op. rendszert használni, és akár tetszik, akár nem, lopásnak minõsül (nem a letöltés, hanem a használat)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
A torrentezésrõl csak annyit, hogy amikor lefoglalták az nCore szerverét, akkor az internet forgalom nagyon jelentõsen visszazuhant Mo-n (ha jól tudom 40% körül, de nem akarok hülyeséget mondani). Véleményem szerint amíg 300 Ft egy kiló cukor, meg amíg 47E Ft ból meg lehet élni, addig senkit ne érdekeljen az én ip címem, meg hogy én mit töltök le. Ezt a játékot megvettem, mert már régóta gyûjtögetek rá....ez van kell másra a pénz, de az biztos, hogy több 10E forintokat nem költenék játékokra, amíg persze nem tehetem meg.
akkor mégis csak jól tudom?😊
Jogszerint hasznalom igen a Windowsoft....es tenyleg az a hibas aki feltolti....azokat kellene blokkolni akik feltoltik a netre... vagy megakadalyozni hogy a letoltesi link ne mukodjon..
Lehet,hogy te nyertél.....!?<#worship>#worship>
én is úgy tudom,hogy nem a letöltés,hanem a megosztás illegális....
Azt látom, hogy van egy rakás úgynevezett "winter mod", de valaki tudna abban segíteni, hogy melyik jobb, valamilyen szinten realisztikusabb? Értem ezt azon, hogy ha nem vigyázol könnyen megcsúszik a járgány, vagy akár hegyen felfele kipörög akár a kerék és ilyesmik... Már ha van éppen ilyen.
Speciel én leszarom- Nem az én hibám ha valamit letöltök az internetrõl. Annak a hibája aki feltette. Ráadásul az emberünk meg is vette a játékot. Ha Pavelék ennyire keménykedni akarnak, elvinném bíróságig az ügyet, aztán felmutatnám az eredeti verziót és jó kis ellen per, aztán szophatják a faszukat. Meg azt is mikor vesz tõlük valaki legközelebb játékot. 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Helló . Ha letöltök egy kész autót és bemásolom a mod mappába akkor hol találom a játékba ? Vagy miért nem jelenik meg ?
Pontosan. Mondjuk arra kiváncsi volnék akik ezzel foglakoznak hogy õk mennyire warezolnak, mert tuti vok benne hogy Magyarország családjainak jó 70-75%-ban valaki tuti warezol😄
Igazad van, majd magyarázd el a szoftver rendõrségnek is akik viszik a gépedet mindenestül. Kár ezen vitatkozni, csórók vagyunk, warezolunk 😉
Igen, ez jogos. Bár nincs kedvem ezen vitatkozni mert ez a warez téma elég érdekes dolog, fõként hogy én a másik oldalon állok mint felhasználó.
Azért arra nem kötelez senki, hogy játsz 😊
Nem azért majd ha olyan fizetést meg életszínvonal lesz biztosítva hogy legyen az embernek pénze játékra majd akkor már nem lesz warezolás, addig meg akárhogy verik a nyálukat a gyártók úgy is le fogja az ember tölteni.
A torrent miatt van az egész. Valószínûleg csak azt nézték, hogy torrentrõl szedte le a patchet, az már nem érdekelte õket, hogy jogosan. Haverom egy 800 eurós büntetést kapott, igaz õ warezolt és teljesen más játékról volt szó.
Ja, visszaolvasva én is észrevettem, hogy német esetrõl van szó, simán el tudom képzelni, hogy a német kiadó (Rondomedia) nekilátott ügyvédekkel levadászni a kiadott játékaikat lehúzókat. Magyar viszonylatban ez elég necces lenne (még...), ezért voltam kicsit meglepõdve.
Több országban is beazonosítják IP alapján a warez termék letöltõket / használókat, és komoly pénzeket követelnek tõlük.
Franciáknál például az elsõ levél csak figyelmeztetés, aztán jön a net korlátozása, majd a komoly büntetés.
A Német nem viccel, egybõl büntet, mégpedig keményen. Nincs peren kívül egyezkedés, ha nem fizetsz jön a bíróság.
Egyébként itthon is van már, (egyenlõre pontos jogi szabályozás hiányában még nem nevesített, csak betárolt) illegális letöltõket tartalmazó adatbázis, mégpedig igen szépen meghízott adatbázis, csupán a jogvédõk lobbijának kitartásától függ, mikortól kötelezik a szolgáltatókat az IP cím kiadására, ami alapján a hatóságok beazonosíthatják a jogtalan felhasználókat.
Viszont ha tényleg ilyen levelet kaptál, akkor valószínû azért, mert kipróbáltad, esetleg még frissítetted is szintén okosba a virágbolti verziót, és ezt regisztrálta az SCS.
Innentõl kezdve sajnos hiába vetted meg az eredetit, nem mentesít.
Azt viszont kizártnak, vagy inkább elírásnak tartom, hogy kizárólag eredeti játékhasználat esetén illegális patch használat miatt kapjál ilyen levelet!
Íme egy cikk, ami pont errõl a büntetésrõl szól:
kiadók harca a kalózok ellen
Franciáknál például az elsõ levél csak figyelmeztetés, aztán jön a net korlátozása, majd a komoly büntetés.
A Német nem viccel, egybõl büntet, mégpedig keményen. Nincs peren kívül egyezkedés, ha nem fizetsz jön a bíróság.
Egyébként itthon is van már, (egyenlõre pontos jogi szabályozás hiányában még nem nevesített, csak betárolt) illegális letöltõket tartalmazó adatbázis, mégpedig igen szépen meghízott adatbázis, csupán a jogvédõk lobbijának kitartásától függ, mikortól kötelezik a szolgáltatókat az IP cím kiadására, ami alapján a hatóságok beazonosíthatják a jogtalan felhasználókat.
Viszont ha tényleg ilyen levelet kaptál, akkor valószínû azért, mert kipróbáltad, esetleg még frissítetted is szintén okosba a virágbolti verziót, és ezt regisztrálta az SCS.
Innentõl kezdve sajnos hiába vetted meg az eredetit, nem mentesít.
Azt viszont kizártnak, vagy inkább elírásnak tartom, hogy kizárólag eredeti játékhasználat esetén illegális patch használat miatt kapjál ilyen levelet!
Íme egy cikk, ami pont errõl a büntetésrõl szól:
kiadók harca a kalózok ellen
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Az én esetemben már volt olyan, hogy azt a fáljt nem tudta megnyitmi más alkalmazással (Nem Winrar-ral próbáltam) Hanem sima Tömörített mappa, Úgy írta az alkalmazás-vezérlõ vagy mi) Aztán a megfelelõ programot letöltöttem. Szerintem eltávolítani úgy tudod, ha másik Alkalmazás-Kiterjesztés-t választod.
A Windows mappában belül a System vagy a System 32 mappában vannak ezek az Alkalmazások feltelepítve,
*** DE CSAK AZ ALKALMAZÁS-HOZ LEHET NYÚLNI, ELLENTÉTBEN HA ROSSZ FÁJT, VAGY NEM A RENDSZERHEZ VALÓ EXÉT TELEPÍTJÜK VAGY ELTÁVOLÍTJUK. AZ A WINDOWS ÜTKÖZNI FOG ILLETVE NEM JÓL FOG MÛKÖDNI !!! ***
A Windows mappában belül a System vagy a System 32 mappában vannak ezek az Alkalmazások feltelepítve,
*** DE CSAK AZ ALKALMAZÁS-HOZ LEHET NYÚLNI, ELLENTÉTBEN HA ROSSZ FÁJT, VAGY NEM A RENDSZERHEZ VALÓ EXÉT TELEPÍTJÜK VAGY ELTÁVOLÍTJUK. AZ A WINDOWS ÜTKÖZNI FOG ILLETVE NEM JÓL FOG MÛKÖDNI !!! ***
OMSI FOREVER!!!
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem. Nem rég kezdtem a játékkal foglalkozni úgy hogy modokat rakjak bele.
De amint a mod pappába teszek valamit egybõl kidob a játék inditás után. Mitöl lehet ez?
Véletlen sikerült az scs fájlokat társítanom az indító fáljhoz és most azt veszi alapul. Lehet hogy ez okozza a gondot? Hogyan tudnám a hozzátársított programot (ez esetbe ETS2.exe-jét eltávoltíni a mod fájlokról?
Köszi a segítségeteket!
Kis segítségre lenne szükségem. Nem rég kezdtem a játékkal foglalkozni úgy hogy modokat rakjak bele.
De amint a mod pappába teszek valamit egybõl kidob a játék inditás után. Mitöl lehet ez?
Véletlen sikerült az scs fájlokat társítanom az indító fáljhoz és most azt veszi alapul. Lehet hogy ez okozza a gondot? Hogyan tudnám a hozzátársított programot (ez esetbe ETS2.exe-jét eltávoltíni a mod fájlokról?
Köszi a segítségeteket!
online meg tudod vásárolni!
Üdv
Beletettem az uj Mercit a játékba de nem találom,hol lehet azt megvenni? Mert a mercikereskedésben nincs.
Beletettem az uj Mercit a játékba de nem találom,hol lehet azt megvenni? Mert a mercikereskedésben nincs.
Sakkoo.......Baszkiiii
Jah.. akár beprintelhetnéd ide azt a levelet...
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Szívesen megnézném azt a levelet, szerintem abszolút szívatás. Küldd tovább az üzit a support kukac eurotrucksimulator2 pont com e-mail-címre, és kérdezd meg, hogy tényleg õk küldték-e, szerintem nem, és csak át akarnak vágni. Nem is értem, hogy mi az a "jogtalan patch használat"...
Alapból max. 250 km hosszú fuvarokat vállalhatsz, a fuvartávot szintlépéskor növelheted.
Már "szabadúszó" vagyok, de igazad van. nem rég kezdtem a játékot. Akkor értem a dolgot köszönöm. 😊
Ott akkor igencsak nincs rendben valami....Hacsak nem most kezdted a játékot,mert akkor kötött még a maximális táv amit vezethetsz.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Angliából európába nem is megy fuvar? mert már két napja itt vagyok angliában, de még egy fuvart se jelzett Európa felé!