52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SimaSuna #26910
    Székelyföldi vagy? :)
    Csak az írásod miatt kérdezem.
    (anno sokat jártam arra, gyönyörű hely :)

Aki teheti, és kamionnal menjen a transzfogarasokba, felejthetetlen élmény! :)

szóval letöltöd, az SCS fájlt a mod mappába, majd a profilnál új profilt kezdesz és pipáld be a kiegészítőket. :)
  • AttilaRO
    Sziasztok latom meg jelent a TSM map 3.0 verzio,valaki tudna segiteni hogy csinaljam hogy mukodjon is,legyen mas varosokba is fuvar es legyen mas potok is.Koszonom szepen!
  • milos620
    Próbálkoztam hasonló modokkal, de sajna recsegett hangok jöttek pedig még a total commanderrel is megnéztem melyik mod üti, de semmi.Aztán úgy voltam vele a legjobb, ha nem modolok semmit és a hangerőt tekerem fel csak.

Azért köszönöm szépen a segítséged.

• Misuka963
  • fagy53
    +12 dB Volvo
    Próbáld meg ezzel!
  • milos620
    Szia!

Én Volvoval járok és sajna nekem is halk a hangja egy adott szintű volume beállításnál a többi márkához képest.

Gondoltam magamban egy kicsit feljebb viszem a hangerősséget mert a digitalizált Volvo hangból alig hallani valamit.
    Be is vált mert a papírforma szerint 1050-es fordulattól ahonnan a max forgatónyomatékot adja le élvezetes duruzsoló hang hallható.A másik ami nagyon tetszik az bizony a turbó hangja.Pl 90 tempomatnál mikor terhelés függvényében növekszik vagy csökken a feltöltő fordulatszáma az nálam egy élmény.Ezt nagyon jól rögzítették.

A korábbi hsz-ben írtakat én is hiányolom, de én még nagyon szeretném ha hallható lenne a rögzítőfék,szintezőszelep hangok stb,manuális váltónál az egyes szorzóváltók kattogásai,az dekompressziós motorfék hangján is jó lenne változtatni és még sorolhatnám, de ahogy a korábbi felhasználó írta sajnos nem kívánságműsor.

Összességében teljesen megvagyok elégedve a játékkal és izgatottan várom a patchet a Hi-Way-el és az aktív indikátorok és levegőtermelésen túl az egyéb apróságokkal. :)

• gigamen
  • fcbarcelona1
    Kicsomagolom az scs extractorral a cuccokat de a vehicle/truck mappába meg a trailer_eu mappába meg a többibe a vehicle mappán belül nincs semmi. Mi lehet a probléma?
  • Krisz1117
    Épp ez a lényeg, hogy mindig saját póttal menjen az ember. Az általam említett cégek kamionjainak is megvan a saját pótjuk, azzal mennek ide-oda, megpakolják, lerakják, ez megy egész végig.

Ez a város-falu dolog tényleg jó lenne, és szerintem az, hogy az utak nagyrésze autópálya, az is kicsit unalmas.
    Lassan 20 éves vagyok, imádok vezetni (autót) és ezért is szeretem ezt a játékot, és ha lehet, olyan fuvarokat vállalok, ahol nem csak, vagy döntő részben autópályán vezet az utam, mert az dög unalom.. Egyrészt rossz is, a már-már derékszögű kanyarokkal (ezt nem tudom, hogy gondolták a készítők...), másrészt a főutak változatossága, valahogy megfog.. :D
    Pár hete szintén felvetettem, hogy ezeken a főutakon lehetnének 1-1 meredekebb helyen kapaszkodósávok, mert 1-1 nehezebb kamion igencsak megszenved, hogyha fel kell menni egy durvább emelkedőn, főleg, hogyha valamiért (lassú autók, kanyar, stb) meg kell állni, vagy le kell lassítani.

Szóval én nagyon hiányolom a sűrűbb úthálózatot. Esetleg lehetne kamionstoppot bevezetni egyes szakaszokon, hétvégén, vagy csak vasárnap, stb. Illetve hiányoznak a váratlan szituációk, defekt, dugók, forgalom elterelés, stb..

De persze még rengeteg ötletem lenne, és nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel, de sajnos nem kívánságműsor ez, mivel rengeteg időbe, pénzbe kerülne ez az egész, és magát a játékot is megdobná (méret, ár, gépigény tekintetében is), így lehet, hogy csökkenne a kereslet a játékra, amellett, hogy a változatosabb, izgalmasabb játékmenettel jelentősen nőne.
  • SimaSuna #26901
    Jó 5let lenne, de számos más dolog hiányzik...

- Saját pót jó lenne, de nem tuti, hogy B-ből saját póttal vissza tudnál jönni.

- rohadtul hiányzik a város-falu-város érzés. Tehát nincs kis falu ahol lenne kis házam nagy parkolóval. (cég telephely nekem nem tetszik. (Scania Truck Drivigbe volt asszem ilyen útszakasz)

- Frequency írta, hogy nincs esős, murvás visszajelzés. ha RBR-ben és más játékban meg lehetett írni, a koszolódást, itt is meglehetett volna.

- a kutakon nem csak üzemanyagot, hanem pl kaját / Kv-t is lehetne venni, amivel pl az alvásigényt lehetne csökkenteni.

- kamion parkolókban nincs mozgás. Jó lenne valami kis bár, vagy valami, illetve több kamion.

de ezek csak fiktív elképzelések...hiába a videókon bemutatott kurvák, lopások és zombik, azok csak apró módosítások...

itt aki valaha is ült kamionba, a "szimulálás" elég gyér szó a játékra :(
  • Krisz1117
    :D :D :D
    Tényleg, már amikor először játszottam vele, nekem is feltűnt, hogy igen halk, havert kérdeztem, hogy neki is ennyire csendes, hátha nálam van a baj, de kiderült, hogy mindenkinél.. :D

De viccet félretéve, valami különféle "játékmeneteket" kitalálhatnának, mert hamar megunja az ember.
  • Frequency
    Azt hiszem azt a hangosabb motorhang mod megoldja.
  • SimaSuna #26898
    vagy a turbó hangosabban fütyülne :D
  • Frequency
    Én már annak is örülnék ha valaki csinálna egy olyan modifikációt ahol kicsit beszűrődne a kerekek hangja a fülkébe.Más hangja van egy keréknek betonon,vizes úton,murván.Most pont olyan mintha egy légpárnás járművet vezetnénk.
  • Krisz1117
    Ja, ööö, ötlet..

Szerintem jelentősen meg lehetne növelni a játék "élményét" azzal, hogy különféle lehetőségeket kínálnának...

Teszem azt lehetne több verzió magát a játékot, a szállítást illetően.
    Most ugye mindenki azt csinálja, hogy van kamionja, azzal A-ból B-be elviszi a cuccost..

Na de ez egy idő után (kinek hosszabb, kinek rövidebb idő után..) egyre unalmasabb és értelmetlen lesz..

Lehetne azt, mint ami a való életben is számtalan van, hogy;

- Van egy kamionod (mint most) és ahhoz van egy saját (!) pótod, és azzal mész mindenhova. Lehetne választani, hogy ponyvás pótot akarsz, vagy olyat, amin traktorokat, ezt-azt lehet vinni, mint ami a játékban is van több.

-A másik lehetőség lehetne olyan, hogy egy "céget vezetsz", és annak csinálsz egy skint, kamionokra, pótokra egyaránt, és a sofőrök, amiket felveszünk, (egyféle festéssel) azokkal mennének (mint itthon a Waberers, Gartner például, csak hogy innen Zalából mondjak két közelebbi, nagyobb céget).

Ezzel akár lehetne találkozni a saját alkalmazottakkal az utakon, feltűnőbb lenne a dolog, és kicsit valósághűbb is. Mert ez, hogy vannak alkalmazottaink, és van, amikor 3-4 napig otthon ül a seggén, az kicsit bosszantó tud lenni.. :D
  • barni1122
    Ez a mod nehezebbé teszi a trélereket!
  • Krisz1117
    Azt ne tőlem kérdezd, nem vagyok ilyen mod meg config bütykölő típus, viszem azt, ami megtetszik és jól fizetnek érte.. :)
  • SimaSuna #26893
    a trélerek súlyán hol tudnék változtatni?
    csak mert jó lenne néha izmosabb dolgot is kipróbálni :)
    (az ilyen extrém hosszú busz, vonat és fa törsz szállítás hanyagolható)
  • Krisz1117
    Az 1987 valószínű, hogy a születési éved, de ennyi évesen talán már tudni kéne önállóan gondolkozni is, ...

Egy 24-26 éves ember talán tanult annyi fizikát, hogy ilyen hülye kérdést ne kelljen feltennie...

Na de úgy tűnik nálad nem ez a helyzet...

Vannak bizonyos trailerek, amik nehezebbek, és/vagy magasabbak a többinél, azok (főleg az utóbbiak) a nagy sebesség és a magas súlypont miatt könnye(bbe)n felborulnak, ilyen például az olyan konténeres trailer, amin csak egy, kisebb konténer van, méghozzá a pót hátulján, ezzel a legkönnyebb felborulni, én azért se viszek ilyet sehova..

Én is szoktam gyorsan menni, erős a kamion, nincs speed limit, de azért ésszel megyek, és mivel van GPS, látod előre, hogy mikor, hol jön húzósabb kanyar, akkor lefékezel, és visszatérsz a hipertérből.
  • SimaSuna #26891
    hol a füst?
    Vényóc?

középen a lámpa miatt tényleg mozdony :D
  • Szabi #26890
    az én kis mozdonykám
  • fs9pilot
    Úgy lehet kicselezni, hogy nem 1 Mach -al mész az autópályán!
  • Misuka963
    Te nagyon hüly vagy .Annyi eszed sincs mint egy döglött hintalónak :D
  • SimaSuna #26887
    deaznemmenőmertNFSbensimánbevetteakanyart300al.... :D
  • Szabi #26886
    3 tengelyes kamionnal mész és betartod a sebeséghatárokat :D
  • Tikal #26885
    Na ezt kellene nagy betűkkel a menübe rakni, FAQ-nak, meg még egy két hasonlót, pl, hogyan kell skinezni :D
  • Tikal #26884

1. normális hangnemben írtam :)
    2. miért az én hozzászólásomra reagáltál, miért nem az övére? Lebaszol, hogy szerinted, nem segítek, de te még annyit sem tettél mint én.
    3. amilyen a kérdés, olyan a válasz. mielőtt kérdeztek, gondolkozzatok már picit. van egy mod-od, amit ha beraksz, fagy a játék, mégis mi lehet a probléma? valami probléma lehet a mod-dal, és ahhoz, hogy mi tudjunk segíteni, talán kicsit többet kellene leírni, mint azt, hogy kifagy a játék.
  • LiTTLee
    Fékezz élesebb kanyar előtt és akkor nem borulsz fel.
    Gondolkozhatnál néha mielőtt kérdezel
  • XxXcsabi1987XxX
    valaki tudna segíteni? miért van az,hogy egyes rakomány miatt felborulok? hogy lehetne azt kicselezni?
  • Mandoki72
    [IMG][/IMG]
  • fs9pilot
    Amiért kifagyhat:

- Összeakad valamelyik másik moddal (Pl.: TruckShop mod.)
    - Nem az általad használt verzióhoz való a mod
    - Egyszerűen csak hibás

Amit lehet tenni:

- Vegyél ki a "szerkesztés" gombra kattintva, a jobb oldali mod-menüből minden olyan modot aminek szerinted lehet köze a kamionhoz (Pl.: TruckShop, egyéb lámpa modok stb.)

- Nézd meg, hogy egyáltalán a verziószám egyezik -e. Bár, ez nem követelmény, hisz van olyan 1.2.5.0 vagy 1.2.5.1 -es mod ami jó az 1.3.1 verzióra is. Ezt általában írják, ahonnan letöltöd.

Így látatlanban ennyit tudok csak. :)
  • vajo

• fs9pilot
    Ha nem akarsz segíteni, akkor legalább ne válaszolj a hozzászólására. De nem értem miért kell bunkózni. Divat lett?
  • gordon 24
    ÉS miért nem lehet ezt normális hangnemben megírni? Esküszöm nem értem..
  • Tikal #26876
    talán mert szar a mod, talán mert akad egy másikkal... és ne, ne kérdezd meg mit lehet tenni.
  • bálint013
    Miért fagy ki a játék ha teszek bele egy kamon modot és megakarom venni?! Valaki kérem segítsen!!
  • szgabe
    És azt nem tudod, hogy hol keressem???
  • akos25
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • Frequency
    Speed limit feloldva
  • Ricsi234
    Van hozzá Template asszem.