52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Feró Flex
  • retoucher
    Na gyorsan megnéztem, h muzsikál az 1.4.1s-el a Scania 2008

Hát szépen...

• peta19901010
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy Renault Premiummal megyek jelenleg és a légrendszerben alacsony a nyomás. A kérdésem pedig z lenne, hogy kb. menyi ideig tart (a progrmban) a rendszer feltöltődése?
    Válaszotokat előre is köszönöm.
  • Szabi #27155

----

csabika a többi alregjével együtt nem véletlenül van több topikból is kitiltva.. bíztam benne hogy itt hátha sikerül fórumképesnek maradnia, de úgy tűnik nem.... :D
  • vajo
    Hihi :)
  • snakegab
    Köszönöm, ezzel a moddal már jó. Ha minden igaz, ugyanazt látni mint a 1.3.1 és korábbi verziókban, + még az egykori fekete csíkok alatti területek is látszódnak.

Próbáltam állítani a felbontást, a tükör ugyan látszódott de eltorzult függőlegesen a kép. Átírtam a config.cfg-ben is, de vagy nem ismerte fel amit beírtam, vagy torzult, amikor 1280x720-írtam be. A nvidia desktop managerben is állítgattam ezt azt, de nem használt.
  • hotwheels
    Estét! :)

• Hungarykum
    A felbontás állítással eltűnik a fekete csík a menüből, de nem jó állítani a játékban, mert a képet elnyújtja és, ami kerek volt, az tojás lesz, így csak a módod kamera része az egyetlen megoldás.
  • Tikal #27150

Szerintem ez a legjobb trailer pack
  • peta19901010
    Üdv mindenkinek
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy 1. 4. 1.-hez tud valakiműködő trailer packot?
    Ha igen egy linket ahonnan le lehet tölteni nagyon megköszönnék.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • RalphWald
    Látom, csak pont egyszerre írtunk. :D
  • RalphWald
    ...amit közben már meg is csinált Hungarykum. :)
  • Hungarykum
    Abból vettem ki csak kamerákat :D
  • RalphWald
    Elég az, ha a beállításoknál lejjebb veszed a képernyőfelbontást, mondjuk 1280x768-ra, és minden ugyanolyan lesz, mint régen volt. ;)

Azt az 5: képarány modot, amit Hungarykum linkelt, még én csináltam, és van újabb verziója is, bár szerintem nincs már rá szükség. Elég kimásolni belőle a def/ camera mappa tartalnát, és újracsomagolni egy .scs fájlba, akkor 5:4 képarány mellett is távolabb kerül a kamera.
  • Hungarykum
    Minden megoldható.

Itt vannak csak a régi kamerák, amit szerettél volna:

Kamion kamerák
  • snakegab
    Hungarykum:

Nem ezt szeretném. 1.3.1-nél amikor beállítottam a beállításokban, hogy felbontás legyen 1280*1024, akkor gyakorlatilag a felbontás 1280*768 volt játék közben és a menüben is. A fekete csíkokkal semmi bajom nem volt, nem zavart.
    Most játék közben nincs csík az 1.4.1-ben, de a tükör már kilóg a képből, vagyis most a tényleges felbontás úgy alakul hogy a magasság 1024 lett, a szélesség meg 1707 lenne arányosan. Ezért most a tükör kilóg, a kormány nagyobb, közelebb van, a műszerek jobban olvashatók, de a tükröt szinte folyamatosan figyeltem, a sebességet, fokozatot úgy is az útinfóról olvastam le. Ebből a szempontból az új patch-el visszatértünk a GTS-hez... Persze lehet hogy van akinek így jobban tetszik, de egy olyan kapcsoló nem ártott volna, mint amit megcsináltak a sebesség limiter kikapcsolásához...

A config.cfg-ben van sok minden amit lehet állítani, de a nagyobb részét nem tudom, hogy mire jó.
  • Tikal #27142
    a 50K által készített SCANIA-t a shop-ban lehet megvenni, nem? Valakinek ötlet, miért nem jelenik meg nálam? Más ilyen jellegű mod nincs benn...
  • Hungarykum
    Van 1 mód, ami eltünteti a fekete csíkokat és a kamera is jó a kamionoknál.
    1.3.1-es verzióhoz lett csinálva, de jó az 1.4.1-eshez is csak a Profilválasztásnál van egy kis hibája, amit majd megpróbálok kijavítani. Ezen kívül úgy tűnik hibátlan.

Profilválasztásnál úgy lehet belépni, hogy "katt" a Folytatásra, majd a Szerkesztésre.

A mod csak 1 módon működik: ha az "Asztalon" lévő ETS2 parancsikon tulajdonságát megnyitod és a "Cél" sorba beírod ezt a szöveg után: -force_mods ( - elé szóköz is kell)

Így:

"C:\Program Files\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe" -force_mods

Még annyit csinál így, hogy ami be van téve mod, azt mindet aktiválja, ha be van pipálva, ha nincs a Szerkesztés menüben.

A mod mappába pedig EZT rakd.
  • Misuka963
  • milos620
    Félreértés ne essék nincs Scania gépem még mert egyenlőre gyűjtök csak az előző profilom szól Scaniaról.
  • milos620
    Csak azért kérdezem mert a svéd márkákkal játszom csak.
    Illetve egy kis apróság de tényleg ha megnézitek a profil szerkesztésen belül a kedvenc márkák listáját nem látható a Volvo képe.

Nektek?
  • snakegab
    Sziasztok!

Feltettem az 1.4.1-et. A monitorom normál képarányú, (1280*1024 natív felbontású) eddig ebben a felbontásban alul és felül fekete csík volt a képernyőn. De legalább láttam a kormány melletti visszapillantó tükröket, F2-vel csak a jobb oldalit kapcsoltam be (brit kabinnál természetesen fordítva). Namármost a javítás megoldotta a normál képarányú monitorok problémáját, de ezzel a tükreimet is száműzte a pixeleken túlra... Valahogy ezt nem lehet visszaállítani?
  • milos620
    Aki Scaniaval van nekik is behúz a kézi ha elfogy a levegő?
  • tomi161996
    azt szeretném kérdezni milyen módokat használsz hogy elfogadja az 1.4.1-es patch?
  • BhityHD
    Inkább túl van szimulálva. Mivel billentyűzettel játszok, ezért az egyszerű automata beállítást választottam. Na, így meg rendre leesik nyomás.
  • milos620
    Na az klassz,akkor reméljük hogy a Volvora javítják!
  • matusz09
    Nekem is elfogyott a levegő egyszer és úgy beállt mint a huzat, se előre se hátra amíg nem termelte fel újra. /renault magnum/
  • Tikal #27131
    többet sziszeg mint azelőtt :D kb annyi szimuláció lehet benne, mint a mario kart-ban :)
  • Apocalipto
    Ez a légfék-szimuláció mit akar jelenteni beállításokban?
  • Tikal #27129
    Te tényleg kihagytál minden magyar órát a suliban? :DDD
  • Tikal #27128
    Na, akkor értsd már meg, hogy itt is tojik rád mindenki, és nem fogsz segítséget kapni, amíg nem viselkedsz és kommunikálsz normálisan.

ÉS kérlek, mondd hogy 87 nem a születési éved, mert kb egy 12 éves színvonalán társalogsz itt :DD
  • Misuka963
    De te csak a hülyeséget pofázod itt.Egy értelmes gondolatod sincs ember
  • Feró Flex
    Ezt az üzenetet kaptam priviben és továbbítom mindenkinek akit érdekelhet:

"Hali.

Mivel nem tudok még írni a fórumra, ezért itt próbálkozom. 1.4 alatt nem megy még a TSM , majd gondolom orvosolják.

Kicsomagolásnál pedig elég rákattintani a part1-re és a winrar összefűzi. És azt az egy scs fáljt bemásolni mod mappába."

Köszi a segítséget
  • Rollerboy94
    hogy ba*** ná meg akkor nálam mért nem jó ááááááááááááá
  • Mandoki72
    Nekem elfogad ,eddig vagy 20 mód van benne csak a térképet nem.
  • AudiQuattro
    Te véletlenül nem kaposvári vagy?
  • Rollerboy94
    Hello mindenki !

Csak nekem nem akarja elfogadni az 1.4.1 a modokat vagy másnak sem ?? help !!!!

• fagy53
    Semmilyen korábban készült map nem lesz jó, mert változott a map kezelés, részeket dolgoz fel a program, míg korábban az egészet. nekem sem a TSM 2.2, 3.0 sem más map nem működik, más tipusú modokkal még nem volt gondom, de lehet még....!
  • Mandoki72
    [IMG][/IMG]
    Én próbáltam a TSM 3-at és a Hunmapot , a szegedit és nem fogadja el.
  • Feró Flex
    Eddig semmi gondom nem volt az új mappokkal a Románt és az Ets 2.2-t is használtam,valaki próbálta már ezeket 1.4 alatt.Lehet ez lenne a baj?!