Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Win 7 64bit meg-megugrik a kép, 40FPS-nél is, míg az XP 32bit simán megy. Más nem találkozott hasonló problémával?

azt szeretném megkérdezni,hogy miért nincsenek a játékomban gyalogosok?<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Úgy tudom még nincs készitve olyan skin amit rátudna az ember tenni minden tipusú kamionra+ pótkocsira.
INNEN
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Valamit valamiért 😄
Gondolom mind 2 Renault-nál kell.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

A fájlban úgy van megcsinálva, hogy csak 0-29-ig van leírva a szintek pontjai.
0-29-ig fokozatosan növekszik a szintlépéshez szükséges pontszám.
A 29.-hez van írva 6800 és innentõl már minden további szinten 6800, emiatt nincs tovább leírva 30.-150.-ig
Ha átírom a pontszámot, akkor minden további szinten annyi lesz a szükséges pont, amennyit a 29.-hez írok.
Attól is függ, hogy kinek mennyi pont kell, mert ha valakinek kell 3000, akkor azokat írom át amelyek nagyobbak 3000-tõl, ha 2000 kell, akkor a 2000-tõl nagyobb értékeket írom át és így tovább.
Szóval neked mekkora érték kell, és milyen verzió számmal játszol? (v1.0.5, v1.1.1, v1.1.3, v1.2.5)
Mondjuk ezesetben leveheted valami alap pontra is...
Nem azért kell, mert lusta vagyok végig játszani, csak mert kíváncsi vagyok milyen. Ha bejön úgyis megcsinálom az alap játékot csalás nélkül. 😊
teheted akár 100-ra is. 😊
Bocsi, a dupla hszért itt nem engedi szerkeszteni hiába a VIP jog.
---Ger----
Ez úgy lesz, hogy ami van pontod, azt elosztja az új értékekkel.
Mikor belépsz, akkor már magasabb szinten leszel.
Alap game bolti cd.
Se frissítés, se patch se semmi.
De ez úgy megy, hogy elsõ pályától így megy?
G.
---Ger----
Nyilván mindent ki lehet játszani, de akkor elveszik a játék sava-borsa és milyen elõnyhöz jutsz ilyenkor?<#awink>#awink>
Emlegettétek, hogy lehet gyorsabban szintetlépni...
Nos én már felforgattam mindent a játékban, de erre nem sikerült választ találnom.
Ha valaki volna olyan kedves, hogy elmondaná, mit tegyek, hogy az alsóbb szintekrõl feljebb juthassak, kicsit több pénzem, legyen stb...
Igen tudom: Mocskos csaló vagyok. Ez van, 😊
Köszi
G.
---Ger----
azt akkarom kerdezni , hogy mikor letoltottem azt a modot amelyik az ut -at sotetebbe teszi ... gondolom tudjatok mire celzok... na azt hogy ha a mod mappaba beteszem akkor semmi nem valtozik ..<#conf>#conf>
V-Power Shell
Láttam van már olyan hogy változik a fizika is,meg hogy esõ helyett hó esik 😊 Az kéne nekem.Elõre is köszönöm.
Szerintem senki sem fog tudni.
Mindenki más beállításokat, patch-et, mod-okat használ.
Hiába küldöd át, ha nem tudom elindítani a mentésed...
Azért küld át, megnézem...
Elküldhetném a mentésem és segítenél helyre álitaní?
Ugynéz ki túl hülye vagyok ehhez ....
Kicsit bonyolult, de a Google most biztosan a barátod lesz, találsz róla videót is....
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Köszi elõre is
Vagy tipp?
De szerintem ez nem lehet gond. Meg ha az is tudod igazolni, hogy eredeti. De nem hallottam még ilyenrõl, hogy újratelepítés miatt kifingana egy serial..
Downhill!!

További szép estét mindenkinek (:
Asus M4A78,AMD Atlon II X2 260 3,20Ghz,5GB Ram,MSI Radeon HD7770 1GB 128bit
De meg amúgy ha a dokumentumok mappából lemented a teljes Euro Truck Simulator 2 mappát, majd miután feltetted újra a windowst, meg a játékot, akkor még az elsõ játékindítás elõtt rakd be a dokumentumok mappába a Euro Truck Simulator 2 mappát, amit korábban lementettél, és elméletileg így nem kér serialt, szal még egyszer nem aktiválod. Én is így csináltam, nekem nincs gáz
Asus M4A78,AMD Atlon II X2 260 3,20Ghz,5GB Ram,MSI Radeon HD7770 1GB 128bit