Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bõvítgetem a térképet mellékutakkal, árkötõutakkal, falvakat kötök be, stb. Azonban a paraméterezés nagyon gyengén megy, nem bírok rájönni a részletekre. Az egyek cég jól mûködik a másik nem, az egyik város (falu) jó, a másik nem. Ezek deffiniálásában szeretnék segítséget kérni.
Elõre is kösz, minden jól jön.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Kinek van meg ez a mód és mi a véleménye róla?
Annyit már tudok róla, hogy teszt verzió és pár helyen az úton növények vannak. Ezeken kívül kinek mi a véleménye róla.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Azért köszönöm.! 😄
Az új neve RED és a béta verziót mindenki letöltheti a restacar.hu-ról bármilyen elõjegyzés nélkül.
Innen
az lenne a kérdésem,hogy ha veszek a kamionomra kipufogót,akkor más lesz tõle a hangja,vagy csak szebb lesz tõle a kamion? 😊
És a további hülye kérdéseket elkerülve.. Ha láttok egy MOD-ot.. mielõtt kérdeztek Restacar.hu-n nézzétek meg! Mert általában az ide kirakott modok 80%a ott is fentvan!...
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Elobb nezd meg hogy hol talalhato egy mod amit valaki keres es utanna adj neki utat...ne vezesd felre csak azert hogy te valaszolj neki.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Személy szerint én mind két felvetést támogatom. Szerintem még az is beleférne, hogy azt a két ötletet egyszerre csinálják meg. Az szerintem még jobb lenne.
Viszed a transport céged saját pótját. Megrakjád neked 1-2 óra várakozás.
Aztán kirakodnak ha megérkeztél.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
DE!!!! Én már most megmondom, hogy lesz-e ilyen újítás: NEM!! (sajnos)

A Daf-os, a Volvo-s is jó nálam és már a Scania-s is ami féklámpát,hátsó ledeket és új villogót tesz fel.<#taps>#taps>
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Sakkoo.......Baszkiiii
azt a modot ami az ut-at javitja vagyis hogy sotetebbe teszi azt hiaba teszem a mod mappaba mert nem jo hova kell berakni akkor ... segitsetek kerlek 😄<#conf>#conf><#conf>#conf><#falbav>#falbav>
V-Power Shell
Vagy egy olyan módott tettél bele a mód mappába , ami felülírt valamit a játékba.

http://ets2.lt/en