Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt van 3 kép amiken épp bütykölgetek. Még nagyon béta, se cég, se város:

Sziasztok! Modolásban szeretnék egy kis segíségat kérni tõletek-ha jó helyen teszem ezt.
Bõvítgetem a térképet mellékutakkal, árkötõutakkal, falvakat kötök be, stb. Azonban a paraméterezés nagyon gyengén megy, nem bírok rájönni a részletekre. Az egyek cég jól mûködik a másik nem, az egyik város (falu) jó, a másik nem. Ezek deffiniálásában szeretnék segítséget kérni.
Elõre is kösz, minden jól jön.
Nem bírsz neki normálisan válaszolni te baromarcú? Ha nem akarod leírni, hogy mi a véleményed az általa kérdezett mod-ról, akkor mi a fasznak fölényeskedsz? "próbáld ki és megtudod" De kurvára megy már itt is ez a "csakazér'istegyünkkeresztbeamásiknak" jó magyar mentalitás.
Stig95
Már egyszer írtam, próbáld ki és megtudod. Most a világ végéig kérdezgeted?

Ki mondta, hogy f??det rám?!

http://ets2-mods.com/maps/309-euro-truck-simulator-2-mods-america-map
Kinek van meg ez a mód és mi a véleménye róla?
Annyit már tudok róla, hogy teszt verzió és pár helyen az úton növények vannak. Ezeken kívül kinek mi a véleménye róla.
keresõ?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

abacss
Egy mod kellene nekem.A sofõr visszafelé is kapjon fuvart, mert nem mindig talál vissza felé!Elõre is köszönöm!

légyszi irj ha idetudod adni a mercit !köszi!!
viszont vannak letölthetõ modok, amivel tudsz trükközni...😄

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

Áhh..nagy kár..
Azért köszönöm.! 😄
sajnos nem változik...ugyanígy nem változik a hang Scania-nál egy 440-es és V8 500-as közt sem...:/...csak jobban gyorsul, hang nem változik...😄

REX már nincsen!
Az új neve RED és a béta verziót mindenki letöltheti a restacar.hu-ról bármilyen elõjegyzés nélkül.
Innen

Sziasztok.! 😊
az lenne a kérdésem,hogy ha veszek a kamionomra kipufogót,akkor más lesz tõle a hangja,vagy csak szebb lesz tõle a kamion? 😊
Amit én írtam REX béta az nincs fent a restacaron. Elõjegyezni lehetett Vajonál. 370 mb-os és aktíváló kod van hozzá a telepítéshez. <#papakacsint>
0Diaz0
Téves az infó fõnök! Fentcan restacaron a REX béta verziója.. a RED-et,amirõl Vajo dobál ki képeket,azok még csak bemutató képek.. még fejleszti a modot a házigazdaúr 😊

És a további hülye kérdéseket elkerülve.. Ha láttok egy MOD-ot.. mielõtt kérdeztek Restacar.hu-n nézzétek meg! Mert általában az ide kirakott modok 80%a ott is fentvan!...

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Köszönöm a válaszokat, már képben vagyok. Ebbõl azért nem szerettem volna semmilyen szintû vitát kelteni.
Nem kell varjak, nem kell nekem a mod...engem csak az idegesit hogy ha valaki kerdez valamit akkor mindig van valaki aki nagy keppel bevagja neki hogy "restacar.hu..😊" de az a mod amit a keres az nincs is ott...
Elobb nezd meg hogy hol talalhato egy mod amit valaki keres es utanna adj neki utat...ne vezesd felre csak azert hogy te valaszolj neki.
vajo most készíti a tél módot a RED-hez...amint elkészül, gondolom elérhetõvé teszi...😊

Vajo nagymester még csak a REX Bétát adtaki, elõjegyzésre. A RED még fejlesztés alatt áll, csak izelítõ képeket közöl mindenki nagy örömére...
SimaSuna
akkor meg WIP. várj türelemmel..
Nem tudom hogy mibol van de hogy a restacar-on meg nincs fennt az biztos.
ha jól tudom ez a kép abból a modból származik amit vajo csinál, egy kis grafikai tuning a játékhoz. új textúrák, stb... de ha nem abból van akkor sorry

Nem tudom miert kell hulyeseget irni ha neked fingod sincs arrol hogy hol van az a mod amit kert Haulin. Mert en most neztem meg a restacar-on es ott az a mod nincs..minden egyeb van de az nincs..
SimaSuna
restacar.hu 😊
Csodás kép Vajo! Nem tudnád megmondani, hogy ezt a modot hogy tudom beszerezni? Mert ahogy elnéztem elõtted lévõ pár képet, azon sincs az úton hó és az nekem tökéletes lenne! 😊 Válaszodat elõre is köszönöm!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

egy kis off: ha a nevedben a születési dátumod szerepel, akkor csak egy nappal vagyok tõled idõsebb 😄

Üdv
Személy szerint én mind két felvetést támogatom. Szerintem még az is beleférne, hogy azt a két ötletet egyszerre csinálják meg. Az szerintem még jobb lenne.
LeWyTy
Szerintem az sem lenne rossz hogyha úgy mûködne ahogy a valóságban.
Viszed a transport céged saját pótját. Megrakjád neked 1-2 óra várakozás.
Aztán kirakodnak ha megérkeztél.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Megoldható. Egy jó marketing és kampány kell neki, hogy lássa az SCS, hogy van rá igény, és akkor fizetõs DLC-ként

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

vajo, neked mi a meglátásod az ötlettel kapcsolatban? szted megoldható ez épkézláb kereteken belül? vagy örök álom marad? 😄

Szerintem jó az elgondolás, támogatnám az ötletet, akár egy fizetõs DLC keretén belül is (max 2000 ft), persze csak akkor ha belekerülnek a tandemesek, és a vonóháromszögesek is. Ellenkezõ esetben egy kövérebb patch-ben várnám az újításokat.

DE!!!! Én már most megmondom, hogy lesz-e ilyen újítás: NEM!! (sajnos)

üdv...mára azt hiszem megpihen a ménes...😄...más téma, még a megjelenés után olvastam itt egy bejegyzésben, hogy az scs-es srácok várják az ötleteket, észrevételeket a játékkal kapcsolatban. hát nekem lenne egy ötletem, hogy például nem teljes fuvarokat kellene vinni A ból B be, hanem részfuvarok lennének, teszem fel van calais-ból 5tonna liszt münchenbe, lille-bõl meg 19 tonna rizs, vagy akármi szárazáru, és akkor ezeket felvenni útközben. természetesen lenne saját pót, meg ugyan így vontató is, de akkor már belehetne csempészni a játékba tandemeseket, illetve vonóháromszöges szerelvényeket is...kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban?

joceruza
Gondolom használsz olyan modot amit nem csíp. Pl.: megamod
A Daf-os, a Volvo-s is jó nálam és már a Scania-s is ami féklámpát,hátsó ledeket és új villogót tesz fel.<#taps>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

ronso
Ami nálam van az a DAF ra jó de nem jó😊

Sakkoo.......Baszkiiii

joceruza
Ha az alábbi modról van szó,akkor nálam semmi gond. Viszont egy másik Scaniás moddal ugyanígy jártam...

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

ronso
Olyankor mi a helyzet ha betettem a led modot és nem müködik nem tudom rátenni a kaionra elvittem a fuvart lementettem kiléptem kiszedtem a led modot a mappábol és a betöltésnél hibaüzenettel leáll a game?

Sakkoo.......Baszkiiii

joceruza
Ha valakit érdeke! Elkezdtek dplgozni a modderek!<#vigyor2>

ITT!!!

Vmi magyarországos rész nincs kialakitva a térképen ? 😊)

hali az a kamion ets 2-höz van ha igen akkor megkérdezném h publikus-e ha igen akkor dobhatnal egy linket elöre is köszi
kutizsolt
hello
azt a modot ami az ut-at javitja vagyis hogy sotetebbe teszi azt hiaba teszem a mod mappaba mert nem jo hova kell berakni akkor ... segitsetek kerlek 😄<#conf><#conf><#falbav>

V-Power Shell

Az elülsõ gumin fordítva vannak feliratok 😄

Akkor lehet rosszul telepítetted a játékot .
Vagy egy olyan módott tettél bele a mód mappába , ami felülírt valamit a játékba.

Én is a menübe a gyors ill. az alválalkozói fuvarba szoktam belépni és ott is üres!!Miért nem kapok semmi fuvart!!Ja és persze kilép exe hibával is! Miért?Köszi a választ!
Jók lettek a felnik ???? azt nem tudom pontosan ilyen e a wabis mannak mert gyárit nem sikerült ki nyitni a végleges színe majd szürke lesz 😊
próbáld meg itt...mintha pár hete láttam volna egyet...de jó sokat kell visszefele lapoznod, azt jobb ha tudod...😊

http://ets2.lt/en

Üdv mindenki.Nincs véletlenûl tervebe egy man tga vagy egy f2000-res?Elõre is köszönöm.
Nem szeretjük errefelé a warezosokat. <#hehe>