52658
-
#27279 Szevasztok srácok!!
Lenne egy nagy gondom és örülnék ha segitenétek!
Az a bajom h 2 napja nem tudok játszani semilyen mapon csak a gyárin mert megyek egy darabik és kilép :S
nem tudom i lehet a baj kivettem már az összes modot is és egyszerüen nem jövök rá h mi lehet a baj a log fáljba ezt a hibát irja nem tudom h mi lehet kérlek benneteket ha vki tudja segitsen egy picit köszi elöre is:P
-
Mandoki72 #27278 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Leszakadt ám az ég -
#27277 Király az új 1.4.1 ! Remélem lesz még. -
#27276 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
vajo #27275 -
lusti12 #27274 Hello!
-
krisztian1329 #27273 http://www.youtube.com/watch?v=zO-KU9Huxmo
Az új patch 1.4.3 letölthető. -
#27272 a steam-es rajzok :)
a többi spoilerbe
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#27271 helló kaphatnák egy linket az alap pótkocsiról? -
#27270 Buszmegálló telephely.
-
#27269 De várom már az ATS-t mikorra várható?
Remélem jók lesznek a hangok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#27268 hangulatosak ezek a csíkok -
#27267 Nagyon megszerettem az új Iveco-t remélem a későbbiekben bekerülő kamionok is ilyen részletességgel, valamint ilyen jó vezethetőséggel lesznek megáldva!
-
Rollerboy94 #27266 ezer köszönet a linkért :) -
Hippo0315 #27265 Iveco Tuning v 1.4.1. -
Mandoki72 #27264 -
-
JohnBart #27262 Ha betölti az editorba a mapot 1.4.1 alatt, majd menti, akkor elvileg az új formátumba konvertálja a játék. Részletesen itt írták le, mit kell tenni. -
Pelsodriver #27261 Aha...És vajon az 1.4-es javítással vagy nélküle lesz használható? -
#27260 Nem :) -
GEMPAHUN #27259 Ugyan az a pw mint a worldben
-
GEMPAHUN #27258 Jééé gyere már fel tsre kérdeznék vmit gyere a GG Teamba -
Gázfröccs #27257 Sziasztok!
Új patchnél kell új profil? -
JohnBart #27256 Steames játékot ne peccseljetek a nem-steames javításokkal! (Tudom, későn szólok, de maradjon itt az utókornak :D). -
#27255 Restáról idézve :
Az 1.4.3-as peccs egyébként a következőket javítja:
- Megoldás a telezöld hibára.
- Rendszámtáblákkal kapcsolatos hibák javítva.
- Javítottak a nem-szélesvásznú felbontásokon: mostantól ugyanakkora szélességben látni a fülkét, mint szélesvásznú felbontás esetén.
- A játék immár nem fagy ki a moddolt rakományok hibás ütközésvizsgálati adataitól.
- Ismét megpróbálták kijavítani az elsüllyedő pótok hibáját.
- Javítottak a Hi-Way angol verziójának sebességmérőjén, illetve megcserélték az üzemanyagkijelző és a hőmérő helyét.
- Kijavították a hibás Turbo/AdBlue animációkat a brit Exclusive Volvo beltérben.
- Javítottak a Lumen Chrome segédfényen.
- A játék immár nem fagy ki, ha olyan területen hívjuk a sárga angyalt, ami nincs országhoz rendelve (szar mapmodok esetén fordulhat elő ez a hiba).
- Javították a felbontásváltással járó esetleges fagyásokat.
- Javítottak az ablaktörlők animációján (minden kamionon).
- Javították az eltűnő londoni buszállomást. :D
- Javították a teleportálás után látható pre-caching hibákat (voltaképp a pályaelemeket most már azelőtt be kell töltenie a játéknak, hogy láthatóvá válna a terület, ahova teleportáltunk).
Javították a slotok számának hiányát a kedvenc márka képernyőn (profilkészítő és szerkesztő ablak).
-
#27254 Itt most 1300 Ft! -
#27253 grat, ma steamen 2ezerért volt :DD -
GEMPAHUN #27252 Diaz és akkor ebbe a patchben mik vannak Kérlek magyarul ? -
Potee28 #27251 közben kiderült a turpisság:
Ha nem steamen keresztül frissítem a játékot, hanem az scs honlapjáról töltött frissítéssel, akkor valami olyan fájlhoz nyúl ami után úgy érzékeli hogy nincs aktiválva :) -
GEMPAHUN #27250 Onnan van :D -
BhityHD #27249 Én is. A CD Gala.....khmm vagyis egy olcsó helyről. -
#27248 Persze,most annyi.. :) A játék megjelenése után 1héttel volt 6e + 1ezres a postaköltség.. mellesleg,másnap már hozta is a futár.. szóval a cdgalaxis.hu-t bátran merem ajánlani bárkinek ha valamit szeretne onnan :) -
GEMPAHUN #27247 Én 3000Ft ért vettem -
-
#27245 Semmigond, egyszer valahol mindenkinek elkellett kezdenie.. :) Mondjuk én egyből , videók alapján inkább megvettem 7e-ért.. de máig úgyérzem hogy megérte ,és megéri a pénzét :) -
GEMPAHUN #27244 Hát én kezdö vagyok még ebe
Igaz hogy én is játszotam a töröt verzióval de már rá jöttem hogy sz@rt se ér az egész innkáb gondolkodtam hogy meg veszem. -
#27243 Nemlenne rossz ha a többi is fentlenne,és arra menne rá az 1.4es patch.. :)
tomi161996 : Nincs olyan program amivel TE tudod átkonvertálni. Esetleg a készítője tudja úgy megcsinálni.
Tokike97 : Van restacar.hu-n egy olyan mod,szedd le azt és jólesz! ;)
Potee28 : Ott kell lennie a kódnak! Nézd meg a levél legalján! Amit én vettem neten játékokat,azoknak is a levél legalján volt a kód!
Axman : Ne csodálkozz rajta. Mióta itt 'lóg' folyamatosan hülye,és képtelen gondolkozni.. Meg se lepődj ezen.
ban-t neki,és viszlát.
Ronso : Ne vegyél el a gyerekeid kajapénzéből :) Azok valószinüleg többet gondolkoznak,és jobban megérdemlik a kaját mint ő a játékot... :)
fagy53 : Erre vár már ősidők óta,mert lusta apuci-anyucitól kérni pár forintot,hogy játszhasson normálisan... -
BhityHD #27242 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
GEMPAHUN #27241 De most akkor az egyész Patchet rakjam fel vagy csak a 1.4 et
-
BhityHD #27240 Mért is ne? Az a te döntésed.