Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
sarvarfe itt a Tesco-s pót amit keresel😊
Segitséget szeretnék kérni. Letöltöttem az eurotruck szimulator 2-t. Sikerült telepíteni, aktiválni a megfelelõ koddal. Egy nagyon mérgesítõ gondom van. Minden munka bejejezése után kiirja aktivácio szükséges, pedig már vagy 20 munkám volt, és van saját kamionom is. Egyébként enged játszni. Windws 7 64 byte
Elõre is köszi<#falbav>#falbav>
És az ahhoz tartozó interior😊
Mercedes-Benz MPIV
Láttam, hogy az MPIV-bõl is készült már Trust Edition így hát kötelezõ volt összedobnom.Szerintem az régi MPIII-as verzió jobban mutat<#nevetes1>#nevetes1>
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Mai nap festegettem egy Translait skin packot több kamionra , innen letölthetõ akinek tetszik, és használni is akarja a játékban.
Egy dologra hívom fel mindenki figyelmét arra , ha letölti annak a mód mappából ki kell venni a eredeti kamion név és logó módot , mert azzal együtt nem fog megjelenni a festés pontosan .
LETÖLTÉSI LINK

A man Scania Volvo kombóba milyen motorok vannak? Euro 4?
Downhill!!
sziasztok valaki tudna nekem szerezni egy ilyet köszönöm
Megmondom a frankot, hogy pontosan azt, hogy egy Scanianak vagy egy Mannak vagy egy Volvonak mi a zaj szintje illetve, hogy ezek milyen jelzés alatt futnak nem tudom. Tehát lehetséges, hogy ezekre nem a G illetve az L betû lenne való.
De! Ezek besorolják a kamion egy zaj osztályba. Ennek alapján közlekedhetnek bizonyos idõpontok között, illetve utakon. Ezek a jelzések ezek.
A TIr a nemzetközi áruforgalom jelzése.
A sárga tábla ami szintén van ebben a modban. Az a veszély anyag szállítását jelzi..
De ha van esetleg valami nagy guru leírhatná pontosabban..
Downhill!!
Sakkoo.......Baszkiiii
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
http://www.tir-portal.com/betujelzesek/
Itt pontosan le van írva, melyik, mit jelent...

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
válaszodat elõre is köszi
Ez megváltás 😄
Nemrég kezdtem el játszani én is, és nagyon jó a játék.
Egy valami viszont zavar. Hogy lehetne azt megoldani hogy 90km/h nál többet menjen a kamion?
Hosszabb utakon örülnék egy 100 110 es sebességnek.
Most vettem sokkal erõsebb motort a kamionba de sajnos nem változott a dolog.
Örülnék ha lenne rá valakinek valami jó ötlete. 😊
Sokat segítene......
Euro truck simulator 2 mods: America map v1.2
az volna a kérdésem, hogy az Edit europe Daniel 123 módban mindenhol mennek az állatok, biciklise stb.?
volt egy "kisebb" balesetem...
csávó pótjáról lekapkodák a búrákat, táblákat, stb...😮

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI