52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kukubenko66
    Az 1.4.3 nekem se jó. Rotterdamból kellett volna átmennem az angolokhoz és amikor ráálltam az átkelőhelyre, crashelt a játék. De olyan szinten, hogy csak resettel tudtam újraindítani a gépet. Ezt kétszer megcsinálta, aztán szépen újraraktam a játékot, 1.4.1-ig patcheltem és újra tökéletesen működik.
  • RalphWald
    Nálam ugyanúgy működik az edit europe konzolparancs, annyi különbséggel, hogy sokkal hamarabb behozza a térképet, mint az előző verzióknál. Most 1.4.1 verziót használok.

Így néz ki most a térkép a szektorjelölésekkel (az "a" billentyű kétszeri megnyomása után):

• AudiQuattro
    Üresbe pörgesd full gázon,hogy termelődjön a levegő.
  • Mandoki72
    Vki nem tudja mitől van hogy 1.4.1 ben a kamionnal megállok kb egy percig és utánna se előre se hátra?
  • AttilaRO
    en is ugy jartam es nem vagyunk az egyeduliek :))
  • AttilaRO
    sziasztok,fel tetem en is az 1.4.3 st es ki probaltam az iveco't de a magnumon van egy munkasom...szepen megy csak kar hogy az UFOK el lopjak a potot

• peti178
    Le is töltöttem szép pótkocsik vannak benne!
  • fs9pilot
    :) Azt tudtam hogy fent van, csak azt nem hogy melyik oldalon. :)

• vajo
    Kibontod a gémet az extractorral, elindítod, beírod parancsnak: edit mark majd enter. Utána pedig beírod simán: edit europe és fekete lesz, és betölti az AUX (szektor) fájlokat, és kb 5-10 mp és beadja a térképet. Nekem így működött, de kb 1 órát pöcsöltem vele.
  • AudiQuattro
    Valaki tudna segíteni mi lehet a gond?Megyek megyek és egyszer csak villan egyet a kép töltőképernyő és eltűnik a fuvar.1.4.1 em van.
  • Tikal #27309
    itt is fenn van :)
  • Hunter of Deer
    jöhet :) esetleg olyan is lehetne ami a nehézárut is lecserélné :)
  • ronso
    Én ugyanezt használom tényleg jó
  • AudiQuattro
    Jön az új scania?!

[spoiler] [spoiler]
  • fs9pilot
    Közérdekű közlemény!

Aki esetleg nem lenne megelégedve a jelenlegi trailer packjával, annak tudok adni egy közel 500MB -os (!) packot! Egy darab scs fájl az egész, viszont az összes létező pótot cseréli! (Dobozos, hűtős, tartály, konténer, csomagolt üveg)
    Hibátlanul működik az 1.4.1 patchel is! - Régebben is ezt a packot használtam. :)

Az alábbi választékot tartalmazza a pack:

Akinek kell, szóljon és feltöltöm.
  • retoucher
    Nocsak-nocsak, mit rejtettek el az 1.4.1-es patch-ben?!

Alapba ugyan nincs benne, de egy kis módolgatás és lám...

Amúgy tartalmaz szinte mindent a magyar részről a patch csak nincsenek "aktíválva"
    Benne vannak a város táblák, rendszámok, country def, szal minden!

Sajna ezt a sectoros mapot még nem tudom milyen parancssorral lehet betölteni, mert az edit europe már nem müxik (full fekete minden). Vki szórakozott már vele esetleg?!

• Mandoki72
    [IMG][/IMG]
    Köszi . Görögbe kezdek,új profillal de a térkép nélküli próbálkozást benne hagytam.
  • Mumtaz
    Nekem kifagyott a játék, ahogy kiértem Győrből. Bár azt nem tudom, hogy ez a játéknak, vagy a TSM-nek tudható-e be. Más mod nincs fent.
  • Hunter of Deer
    ha jol tudom van a tsm maphoz trailer pack esetleg vki tudna adni rola egy linket? jah es az mukodik az 1.4 patchel? thx

(ebbe az uj tsm mapban is kell allitgatni memoria + a jatekhoz?)
  • jutiput
    A játékban 3.0-ként jelenik meg , de működik legalább! Persze új profillal! Köszi! Üdv.
  • Volvo Fh12 460
    Vki nem tudja a porblémát arra h Europe Rebuilding v1.01_01 nevü mappal játszok 1.3.1 verzióval és az uj városokban akkár merre megyek kilép leállás hibával:S és most felraktam a sima ETS-t az meg else indul mert egyböl kiirja :S nem tudjátok h ez miért van ??? Köszi elöre is a segitséget
  • Kudawudashuda
    Elvileg jó, most próbáltam ki. Levittem az első fuvart és minden ok volt (igaz csak városon belül mentem)
  • Mumtaz
    Basszus és tényleg. Én olvastam félre, mert valahol meg azt olvastam, hogy pont az 1.4.1-es kell hozzá.
    Ok. akkor várok. :-)
  • BlueMaster
    Nem tudom jó-e de: TSM 3.2: https://mega.co.nz/#!lwBXBDgR!WAG_Ewj1f9ghAP5FRscr3Ty1IRdgmH14aSejrjItPRk
  • BlueMaster
    Sőt a RestaCar chat-en valaki belinkelte a TSM 3.2 nem tudom működik, vagy fake-e... A hivatalos honalpon még nincs...
  • Kudawudashuda
    Mivel a 1.4.1-el belenyúltak a térképkezelésbe, így az eddigi mapok nem működnek. Addig amíg nincs újra betöltve és elmentve. TSM 3.2 megoldja majd a problémád, hamarosan lesz;)
  • BlueMaster
    Kb. 10-et kéne visszaolvasnod, és láthatnád, hogy nincs még 1.4.1-el kompatibilis map, mert az új patch miatt másképp kezeli a program a mapokat, ezért át kell őket alakítani. A TSM-es srácok pár napot kértek, és a 3.2-es verziójú TSM map már kompatibilis lesz a játék 1.4.1-es verziójával!
  • Mumtaz
    Azt nem tudja valaki, hogy mi lehet a baja a játéknak a TSM 3.0-val?
    Csinálok egy új profilt, engedélyezem a TSM-et, majd létrehozás, és bedobja, hogy nem tudja betölteni a játékállást (ami nincs is egyébként). 1.4.1-es verzió pedig.
  • szgabe
    Ja még pár rossz videó, bocs a szemetelésért:)

• tomi161996
    köszike
  • szgabe
    Csináltam pár bőrt én is:)
  • szgabe
  • AudiQuattro
    Persze.Uj kögel cargo maxx
  • kristóf497
    Jó éjt!
  • BhityHD
  • BhityHD
    Fejlesztgettem egy kicsit.
    Majd nappal jobban lehet látni a kicsikét.

• fs9pilot
    A holnapi napra felvett fuvar!
    Joccakát' :)

• Kudawudashuda
    "Dear community,

wished many many times, so it will come within the next days: TSM Map 3.0 adjusted to Patch 1.4.1. Some reported errors and bugs are already fixed in version 3.2 - 3.1 will be skipped."
  • Volvo Fh12 460
    köszi a segitséget tudom h nin 1.4 hez még ilyesmi nekem 1.3.1 patch van de amugy a 2 nap allat már mindelyik verziót kiprobáltam ami ettöl régebb és mindent azzal probáltam amivel kompatibilis és azért kérdem h ez mért van miért irja ezt a hibát amikor mindennek jónak kéne lenni:S
  • barni1122
    Frissítetted a játékot az 1.4.1-es patch-el?
    Ha igen akkor ott a probléma, hogy ez a patch a mapot részekre bontja és így kezeli azokat, tehát még nincs (tudomásom szerint) olyan map amivel kompatibilis lenne.