Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már úgyis jön a karácsony:

Igen! Holdat <#vigyor> <#nevetes1>
Sziasztok.
Most tapasztaltam ilyet elõször.
Szóval fut a játék highghban 30-40 fps-el,de mikor beérek egy telephelyre vagy pihenõbe visszaesik 15 fps-re hirtelen.
Ez mitõl lehet ?
Amúgy itt az én drágaszágom :

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

tudom ezt, 27-es szinten vagyok és a szerviznél is csak 1 színre festi
Ricsi234
Sziasztok!Egy gondom van..Tegnap még játszottam a játékal,de amikor a "kamionok"menüpontra mentem volna kifagyott..Jó mondom megpróbálom mégegyszer,ugyanúgy kifagy..megnéztewm a logba hogy mi a helyzet és a daf/valamivel volt problémája..Jó kiszedtem majd megint megnéztem..De megint kifagyott(semmi mód nem volt benne).Itt hagytam abba tegnap.Majd ma mikor elindítanám,egyszer csak valami óriási lagg van..Fogalmam sincs mitõl,a STDS,normálisan megy..De az ETS2-vel nem tudom mi a baj..Annyira akadozik a játék hogy egyszerûen lehetetlen vele játszani..Valaki valami megoldás?

VERESS 96
abacss

abacss
Ezt a modot be linkelné valaki http://www.abload.de/img/0032lrpfz.png

"Looks like we are going to welcome Volvo brand into ETS2 with properly sounding truck engine."

Majd kiderül mi lesz belõle.

Kamionvételkor csak alapszínek vannak. Többszínû festéseket a szervizeknél keresd.
Többszínû festéseket meg szintlépésekkel lehet feloldani.

SimaSuna
mi lenne ha nem a kiegészítõknél festenél, hanem a festés menüpontnál? :)
VERESS 96
Ezért már érdemes volt felnéznem :D

Üdv mindenkinek
Egy kis segítség kéne. Vennék egy Scania-t, és az volna a problémám, hogy csak egy színûre festi le a gépet és azt se minden színbõl, többszínû festést meg egyáltalán nem tudok rá tenni.
Mi lehet a probléma?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
:DDDD igen szerintem is :DDD
Szerintem nem kell felkapcsolva lennie a tompítottnak meg a refinek korom sötétbe,elég lesz az a pár száz LED is.<#vigyor><#idiota>

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Vagy inkább Holdat?! <#buck>

Szép Napot Mindenkinek!! :)

Ezt meg hogy?
Ördögpalanta62
1.2.5 . ös a verzió és köszönöm

Ha a játékod 1.2.5-ös verziójú, akkor kell lennie benne. Korábbi verziókban még nincsen AI busz.
Ha 1.2.5-ös verzió van és nincs busz, akkor valami mód kavarhat be.

Valószínû azért nem jó a GPS, mert használsz más módot, ami tartalmazza ugyan azokat a fájlokat.
(Real logos, egyedi belsõ....stb)

Ördögpalanta62
Valaki esetleg tuja miért nincs Busz az AI között nekem?
Leheséges,hogy az egyik mod mappa keverbe?

Nem tudná megmondani valaki, hogy az Actrosba bepakolt GPS-ek közül, egy sem akar mûködni, ami az oszlopra van erõsítve ott van, de nincs rajta kép, ami viszont a szélvédõre erõsítve látható, be sem jön a játékban, és ez mitõl lehet?
gordon 24
Akkor annyit próbálj meg, hogy csinálj egy mappát. Vedd ki az összes modot, majd indítsd el, nézd meg kifagy-e. ha igen akkor nem tudom mi lehet a bibi. Ha nem akkor kezd el szépen egyesével vissza tenni õket. Így ki fogod tudni szûrni, melyik az a mod, amit nem szeret.

Célszerû eredeti állapotba tenni a kamionokat elõtte. Tehát mindenrõl vegyél le olyan cuccot ami modolt. (más maradhat).

Ha így sem. Hát akkor passzolom.

Downhill!!

ronso
Köszi..

Sakkoo.......Baszkiiii

a DAF-nál valóban a real logo kavar be köszönöm. Nem veszek csak idegesítõ volt. De az jobban zavar hogy nem todok belépni a MAN-okba. Még az sincs hogy ezer garázs mert 3 van összesen. Nem csináltam velük semmit csak sima gyári 680-asok. Annyi hogy pirosba rendeltem meg a gyári fényezéssel és MAN-hoz nincs bent semmi mod. Scaniat, Volvot, Magnumot hajtok felváltva.
gordon 24
Jaja! Lehet.. Nekem nincs Dafom, ezért ezt nem tapasztaltam.. Volvo, Scania, Man.. Még Mercit tervezek:))

Downhill!!

:)
esetleg a real logos mod is bekavarhat a Dafnál fõleg

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

gordon 24
Modok?

Olvasgattam lejjebb, hogy sokszor a telepített majd törölt modok okozhatják.

Pl veszel egy man-t veszel rá egy módolt lámpát, majd kitörlöd a modot. Akkor nem tudja, hogy mit töltsön be és lefagy.

Vissza rakod a modot mûködik újra..

Más ötletem nekem nincs, hátha tud valaki valamit.

Downhill!!

Üdv! Egy kis segítség kellene, hátha valaki már belefutott. A cégemnél ha belépek a kamionokhoz a Manoknál kifagy a játék és kidob. Egyszerûen nem engedi megnyitni õket a többi mûködik rendesen. Ugyan ez a probléma a Daf online vásárlásnál kifagy és kidob. Ha oda utazok akkor nincs gond enged vásárolni, csak online nem. HELP már emiatt párszor újra kezdtem, de most nem szeretném.
Stig95
Renderelést vedd le 200-ra. Többi maradhat. Így szépen fog futni és ugyanúgy fog kinézni.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

magyarorszag terkep mikortol lesz elerheto
<#hawaii>

ronso
Hát ma kiderült,hogy tényleg optimizálatlan a játék megjött az uj kártya a gépbe felhuztam mindent és csAK 30-max 50 fps de az is ingadozik és ez este esö nélkül elég gáz..

Sakkoo.......Baszkiiii

Köszi az meg van, de nem mûködik nekem a fekete belsõvel :(
A RESTACARON- van én onnan szedtem le és mûködik!
Üdv. Van valakinek Renault Magnumhoz müködõ GPS? Letöltöttem 3-at is és nem mûködnek :(
Ördögpalanta62
köszönöm:D

A Restacar-on fent van 2 mod is hozzá
<#eljen> Jók lettek :) én közbe amin nem volt jó a fel írat ki javítottam rajta meg most ezzel probálkozok :)
Waberes's-nek van mp3 mercedes e ? én nem nagyon láttam még képek alapján :)
Ördögpalanta62
sziasztok

Scaniahoz honnan lehet letölteni a ledes modot?

Snow Mod ETS2-be!

http://www.youtube.com/v/nLj6MkbedTU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Letöltés

Jó játékot!:)

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Üdv.
Ha elérem a 100 %-ot a map bejárásában, akkor fog történni valami azon kívül hogy sárga lesz az egész térkép? <#idiota>

Amúgy ezzel a vassal nyomom:

túl jól ment a cégnek, ezért kicsit fellámpáztuk a gépet, hogy többet fogyasszon...:D

CB: Kis-dublõr | Scania R730 V8

joceruza

Helló! Biztos van közöttetek olyan aki benne van a moddolásban. Gondolom nagy meló lenne de szerintem megérné. A Daf-hoz, a Volvo-hoz és a Scania-hoz is kidobtak egy led tuning pack-ot. Ez tök jó. Azt kellene megoldani valahogy hogy a ledek egy részét ( hûtõrács,tükrök,hátsó ledek) például egy tetõvillogóhoz hozzárakni mert akkor együtt mozogna a kabinnal. Az alsó ledek azok jók mert nem himbálóznak a fülkével. Azért gondoltam a villogóra mert azt szinte mindenki használ és így a többi cuccot nem lenne muszály úgy felrakni hogy a ledek is benne legyenek, hanem azok szabadon koválaszthatók lennének.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Merci MPIV - hez nemtud valaki templatet?
Kész a flottám...

nagyon frankó munkának tûnik...csak így tovább...:)...

más téma, vki tud olyan modot ajánlani, ami az AI sebességét tolja fel országúton 85-90-re?...:D

CB: Kis-dublõr | Scania R730 V8

Talán most: