Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most tapasztaltam ilyet elõször.
Szóval fut a játék highghban 30-40 fps-el,de mikor beérek egy telephelyre vagy pihenõbe visszaesik 15 fps-re hirtelen.
Ez mitõl lehet ?
Amúgy itt az én drágaszágom :

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Majd kiderül mi lesz belõle.
Többszínû festéseket meg szintlépésekkel lehet feloldani.
Egy kis segítség kéne. Vennék egy Scania-t, és az volna a problémám, hogy csak egy színûre festi le a gépet és azt se minden színbõl, többszínû festést meg egyáltalán nem tudok rá tenni.
Mi lehet a probléma?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
Ezt meg hogy?
Ha 1.2.5-ös verzió van és nincs busz, akkor valami mód kavarhat be.
(Real logos, egyedi belsõ....stb)
Leheséges,hogy az egyik mod mappa keverbe?
Célszerû eredeti állapotba tenni a kamionokat elõtte. Tehát mindenrõl vegyél le olyan cuccot ami modolt. (más maradhat).
Ha így sem. Hát akkor passzolom.
Downhill!!
Downhill!!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Olvasgattam lejjebb, hogy sokszor a telepített majd törölt modok okozhatják.
Pl veszel egy man-t veszel rá egy módolt lámpát, majd kitörlöd a modot. Akkor nem tudja, hogy mit töltsön be és lefagy.
Vissza rakod a modot mûködik újra..
Más ötletem nekem nincs, hátha tud valaki valamit.
Downhill!!
Ki mondta, hogy f??det rám?!

Sakkoo.......Baszkiiii
Waberes's-nek van mp3 mercedes e ? én nem nagyon láttam még képek alapján 😊
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Ha elérem a 100 %-ot a map bejárásában, akkor fog történni valami azon kívül hogy sárga lesz az egész térkép? <#idiota>#idiota>
Amúgy ezzel a vassal nyomom:

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Helló! Biztos van közöttetek olyan aki benne van a moddolásban. Gondolom nagy meló lenne de szerintem megérné. A Daf-hoz, a Volvo-hoz és a Scania-hoz is kidobtak egy led tuning pack-ot. Ez tök jó. Azt kellene megoldani valahogy hogy a ledek egy részét ( hûtõrács,tükrök,hátsó ledek) például egy tetõvillogóhoz hozzárakni mert akkor együtt mozogna a kabinnal. Az alsó ledek azok jók mert nem himbálóznak a fülkével. Azért gondoltam a villogóra mert azt szinte mindenki használ és így a többi cuccot nem lenne muszály úgy felrakni hogy a ledek is benne legyenek, hanem azok szabadon koválaszthatók lennének.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
más téma, vki tud olyan modot ajánlani, ami az AI sebességét tolja fel országúton 85-90-re?...😄
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8