52658
-
Hungarykum #27359 4x2-es, 6x2-es és 6x4-es AI kaminok (csak v1.4.1)
(Az összes 4x2-es és Mercedes 6x4-es kamion oldalszoknyával)
LETÖLTÉS
(RestaCar.hu-n is fent van)
-
highdanger #27358 Ja hogy a saját fórumokban van :D én meg itt néztem a játékosok fórumába. -
Mumtaz #27357 Elszóltam magam. Drezda felé egy kanyarban elszállt a játék. Visszatöltöttem auto mentésből, megint elszállt centire ugyanott.
"Stack Overflow" -
#27356 Off topik! -
highdanger #27355 Mivel az offtopik eltűnt ezért ide teszem: http://www40.zippyshare.com/v/92900415/file.html ezzel már nem tűnnek el a pótok (1.4.1). -
Mumtaz #27354 TSM 3.2-nél észrevettem, hogy Prágában van egy lámpa, ami mindig piros és soha nem vált zöldre. már négyszer mentem arra.
Érdekes, hogy most nem fagy ki a játék. -
#27353 Nos! Én még nem frissítettem a játékot 1.4.1-re mert elég sok modot használok és gondoltam kivárom még nem lesznek tuti kompatibilisek az új patch-el. Már nem tudom merjek-e frissíteni mert elég sok fórumon olvastam igen fura dolgokról. ( bár már nagyon kipróbálnám az új Ivecot)
Hibák amiket említenek:
-pár városból kilépve eltűnnek a fuvarok (német fórumozók szerint eredeti játéknál)
-csak a pót kerekei látszódtak (erről képet is láttam,szép volt)
-örökké tartó zöld jelzés
Tényleg ennyire jól sikerült az 1.4.1-es patch, vagy szinte mindenki warezol? -
rambóóxd #27352 Holnap elvileg Magyar map.
Jó lenne ha most már tényleg meglenne -
highdanger #27351 Csak warezolt verziónál tűnnek el a pótok, így várni kell egy másik crackre... -
AttilaRO #27350 sziasztok..tolem es egy 2 kep,egy kicsit kilodtam mert mind tunik el a pot mar mit csinaljak
-
Mumtaz #27349 3 kifagyás után megnézegettem a game.log.txt és a game.crash.txt tartalmát. A game.log mindig ezzel fejeződik be:
"
00:17:56.913 : <ERROR> [fs] Failed to open file "/vehicle/truck/iveco_cascadi/generic.dds" in the read_only mode
00:17:56.937 : <ERROR> [resource_task] Can not open '/vehicle/truck/iveco_cascadi/generic.dds'
"
Az idő kb. megegyezik a játékidővel.
Nincs fent olyan mod, ami tartalmazná az említett 'generic.dds'-t, tehát ez valószínűleg az alapjátékban van.
a Traffic mod V3.2 ugyan tartalmaz fájlokat az említett Iveco-hoz, de egyrészt a 'generic.dds' nincs benne, másrészt a mod nincs aktiválva a játékban.
-
bake05 #27348 Hali.Én felraktam az1.4.-es javítást.Módnak beraktam azt a trailers-packot amit fs9pilot linkelt+BlueMaster által linkelt TSM_Map_3.2. ill. a easylevelup_vajo módót és a RED_Expert2. Egy óra játék után minden frankon működik!Egy gond van csak eddig amit észrevettem,hogy a fuvarvállalásnál nem látszanak a kamionok rendesen. -
chicony #27347 -
Mumtaz #27346 Köszönöm szépen! Kipróbálom. :-)
Neked is köszönöm barni1122. :-)
Bár most megint kifagyott a játék 10 perc után. Nem tudom, mi lehet ez, de semmi előjele nincs. Egyszer csak megáll és kész.
A leg viccesebb, ha úgy fagy ki, hogy a kormányom épp rezeg, mint az állat, és 1-2 perc is kellett, mire kidobott az asztalra. Ez alatt a kormány úgy is marad, míg be nem lépek a beállításaihoz és nem csinálok FFB tesztet. -
chicony #27345 -
barni1122 #27344 Ezt találtam neked nem tudom, hogy működik-e az 1.4-es patchel de egy próbát megér. -
RalphWald #27343 Sajnos ezeket csak akkor tudod letölteni, ha regisztrálva vagy a Restacar.hu-ra, ezt még hozzá kell tenni... -
RalphWald #27342 Itt találhatsz segítséget: Útmutató új fuvartípus hozzáadásához.
Bár még 1.2.5 verziójú volt a játék, amikor ezeket a segédleteket írtam, de alapjaiban véve a leírtak most is ugyanúgy alkalmazhatók. -
stom79 #27341 A numerikus billentyűzet gombjai használhatóak erre a funkcióra. (4,5,6.7.8.9,/,*) Az 5 rak alapnézetre. A / és * annyit fordul, amennyit nyomva tartod. -
#27340 a belsőnézet gombja visszaállít középre :) -
#27339 Ha valaki tudna segíteni fuvart írni,megköszönném,vagy valami oktató videot. -
fagy53 #27338 ETS Looking Helper
Nálam win7 alatt nem, XP alatt működik, de lehet, hogy ez csak nálam van így....
Amíg nyomd a gombot addig oldalra nézel, ha elengeded beugrik középre. Érthetetlen, hogy ez alapból miért nincs így, hiszen a szimeknél is így működik, de a 18Wheels extremetrucker 2 is így működött. -
Hippo0315 #27337 Köszi. -
fs9pilot #27336 Aki jelezte hogy kell neki a trailer skin pack, innen letöltheti. :)
Semmilyen más trailer pack, skin pack ne legyen bent! Csak ez az egy.
-
Mumtaz #27335 Azt tudom, hogy azzal elfordul jobbra vagy balra, de nem fordul vissza.
Én arra gondoltam, hogy addig néz jobbra, vagy balra, amíg nyomod a gombot. Ha elengeded, visszafordulna. -
#27334 Nagyon rajos Hi-way
hotwheels:Szintén -
Apocalipto #27333 Kinézés balra - kinézés jobbra opciók. -
-
Mumtaz #27331 Tud valaki olyan mod-ról, ami esetleg módosítja a nézetet?
Mármint arra gondolok, hogy most, ha ki akarok kanyarodni mondjuk a telepről, akkor ugye körül kell néznem. Erre az egyik megoldás az egér, a másik a gombok, de azokkal elfordul jobbra, vagy balra és kell mégegy, amivel visszaáll középre.
A megoldás az lenne, ha a gomb nyomva tartásáig nézne csak jobbra, vagy balra és a gombot elengedve visszafordulna középre. Illetve az is hasznos lenne, ha a kormány eltekerésére is elfordítaná a "fejét" az adott irányba. -
#27330 Tudna valaki segíteni,hogy mit csináljak a póttal,hogy ne tükröződjön ?
-
#27329 Probléma megoldva. -
gyury1983 #27328 Érdeklődni szeretnék,hogy valaki nem-e tudná megcsinálni az új Iveco Hi-Wayt meg a belsejét 1.3.1 patchra?
Előre is nagyon Szépen Köszönöm. -
Mandoki72 #27327 Vazze ez már az élethűség netovábbja .Köszi -
AttilaRO #27326 jah ertem,akkor kell varjunk amig lesz mas update a scs tol .. -
#27325 Énis azt probálom,de az 1.4.3 as patchnál azt írja,hogy a játék fáljai sérültek. -
vajo #27324
új videó -
AttilaRO #27323 valaki kapot egy megoldast hogy ne tunyon el a pot ut kozbe :-?,es a TSM maprol hogy megye az ujj verzion ?Koszi -
#27322 Csak a skint cseréli nem a pótokat. -
Hippo0315 #27321 Engem érdekelne,.
Előre is köszi s feltöltést. -
AXmen #27320 TSM map v3 - testing..