52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Hungarykum
    4x2-es, 6x2-es és 6x4-es AI kaminok (csak v1.4.1)
    (Az összes 4x2-es és Mercedes 6x4-es kamion oldalszoknyával)

LETÖLTÉS
    (RestaCar.hu-n is fent van)

• highdanger
    Ja hogy a saját fórumokban van :D én meg itt néztem a játékosok fórumába.
  • Mumtaz
    Elszóltam magam. Drezda felé egy kanyarban elszállt a játék. Visszatöltöttem auto mentésből, megint elszállt centire ugyanott.

"Stack Overflow"
  • TaRka0107
    Off topik!
  • highdanger
    Mivel az offtopik eltűnt ezért ide teszem: http://www40.zippyshare.com/v/92900415/file.html ezzel már nem tűnnek el a pótok (1.4.1).
  • Mumtaz
    TSM 3.2-nél észrevettem, hogy Prágában van egy lámpa, ami mindig piros és soha nem vált zöldre. már négyszer mentem arra.

Érdekes, hogy most nem fagy ki a játék.
  • joceruza
    Nos! Én még nem frissítettem a játékot 1.4.1-re mert elég sok modot használok és gondoltam kivárom még nem lesznek tuti kompatibilisek az új patch-el. Már nem tudom merjek-e frissíteni mert elég sok fórumon olvastam igen fura dolgokról. ( bár már nagyon kipróbálnám az új Ivecot)
    Hibák amiket említenek:
    -pár városból kilépve eltűnnek a fuvarok (német fórumozók szerint eredeti játéknál)
    -csak a pót kerekei látszódtak (erről képet is láttam,szép volt)
    -örökké tartó zöld jelzés

Tényleg ennyire jól sikerült az 1.4.1-es patch, vagy szinte mindenki warezol?
  • rambóóxd
    Holnap elvileg Magyar map.
    Jó lenne ha most már tényleg meglenne
  • highdanger
    Csak warezolt verziónál tűnnek el a pótok, így várni kell egy másik crackre...
  • AttilaRO
    sziasztok..tolem es egy 2 kep,egy kicsit kilodtam mert mind tunik el a pot mar mit csinaljak

• Mumtaz
    3 kifagyás után megnézegettem a game.log.txt és a game.crash.txt tartalmát. A game.log mindig ezzel fejeződik be:

"
    00:17:56.913 : <ERROR> [fs] Failed to open file "/vehicle/truck/iveco_cascadi/generic.dds" in the read_only mode
    00:17:56.937 : <ERROR> [resource_task] Can not open '/vehicle/truck/iveco_cascadi/generic.dds'
    "

Az idő kb. megegyezik a játékidővel.
    Nincs fent olyan mod, ami tartalmazná az említett 'generic.dds'-t, tehát ez valószínűleg az alapjátékban van.
    a Traffic mod V3.2 ugyan tartalmaz fájlokat az említett Iveco-hoz, de egyrészt a 'generic.dds' nincs benne, másrészt a mod nincs aktiválva a játékban.
  • bake05
    Hali.Én felraktam az1.4.-es javítást.Módnak beraktam azt a trailers-packot amit fs9pilot linkelt+BlueMaster által linkelt TSM_Map_3.2. ill. a easylevelup_vajo módót és a RED_Expert2. Egy óra játék után minden frankon működik!Egy gond van csak eddig amit észrevettem,hogy a fuvarvállalásnál nem látszanak a kamionok rendesen.
  • chicony
  • Mumtaz
    Köszönöm szépen! Kipróbálom. :-)

Neked is köszönöm barni1122. :-)

Bár most megint kifagyott a játék 10 perc után. Nem tudom, mi lehet ez, de semmi előjele nincs. Egyszer csak megáll és kész.
    A leg viccesebb, ha úgy fagy ki, hogy a kormányom épp rezeg, mint az állat, és 1-2 perc is kellett, mire kidobott az asztalra. Ez alatt a kormány úgy is marad, míg be nem lépek a beállításaihoz és nem csinálok FFB tesztet.
  • chicony
  • barni1122
    Ezt találtam neked nem tudom, hogy működik-e az 1.4-es patchel de egy próbát megér.
  • RalphWald
    Sajnos ezeket csak akkor tudod letölteni, ha regisztrálva vagy a Restacar.hu-ra, ezt még hozzá kell tenni...
  • RalphWald
    Itt találhatsz segítséget: Útmutató új fuvartípus hozzáadásához.

Bár még 1.2.5 verziójú volt a játék, amikor ezeket a segédleteket írtam, de alapjaiban véve a leírtak most is ugyanúgy alkalmazhatók.
  • stom79
    A numerikus billentyűzet gombjai használhatóak erre a funkcióra. (4,5,6.7.8.9,/,*) Az 5 rak alapnézetre. A / és * annyit fordul, amennyit nyomva tartod.
  • Szabi #27340
    a belsőnézet gombja visszaállít középre :)
  • AudiQuattro
    Ha valaki tudna segíteni fuvart írni,megköszönném,vagy valami oktató videot.
  • fagy53
    ETS Looking Helper
    Nálam win7 alatt nem, XP alatt működik, de lehet, hogy ez csak nálam van így....
    Amíg nyomd a gombot addig oldalra nézel, ha elengeded beugrik középre. Érthetetlen, hogy ez alapból miért nincs így, hiszen a szimeknél is így működik, de a 18Wheels extremetrucker 2 is így működött.
  • Hippo0315
    Köszi.
  • fs9pilot
    Aki jelezte hogy kell neki a trailer skin pack, innen letöltheti. :)

Semmilyen más trailer pack, skin pack ne legyen bent! Csak ez az egy.
  • Mumtaz
    Azt tudom, hogy azzal elfordul jobbra vagy balra, de nem fordul vissza.
    Én arra gondoltam, hogy addig néz jobbra, vagy balra, amíg nyomod a gombot. Ha elengeded, visszafordulna.
  • Misuka963
    Nagyon rajos Hi-way
    hotwheels:Szintén
  • Apocalipto
    Kinézés balra - kinézés jobbra opciók.
  • hotwheels

• Mumtaz
    Tud valaki olyan mod-ról, ami esetleg módosítja a nézetet?
    Mármint arra gondolok, hogy most, ha ki akarok kanyarodni mondjuk a telepről, akkor ugye körül kell néznem. Erre az egyik megoldás az egér, a másik a gombok, de azokkal elfordul jobbra, vagy balra és kell mégegy, amivel visszaáll középre.
    A megoldás az lenne, ha a gomb nyomva tartásáig nézne csak jobbra, vagy balra és a gombot elengedve visszafordulna középre. Illetve az is hasznos lenne, ha a kormány eltekerésére is elfordítaná a "fejét" az adott irányba.
  • AudiQuattro
    Tudna valaki segíteni,hogy mit csináljak a póttal,hogy ne tükröződjön ?

• AudiQuattro
    Probléma megoldva.
  • gyury1983
    Érdeklődni szeretnék,hogy valaki nem-e tudná megcsinálni az új Iveco Hi-Wayt meg a belsejét 1.3.1 patchra?
    Előre is nagyon Szépen Köszönöm.
  • Mandoki72
    Vazze ez már az élethűség netovábbja .Köszi
  • AttilaRO
    jah ertem,akkor kell varjunk amig lesz mas update a scs tol ..
  • AudiQuattro
    Énis azt probálom,de az 1.4.3 as patchnál azt írja,hogy a játék fáljai sérültek.
  • vajo

új videó
  • AttilaRO
    valaki kapot egy megoldast hogy ne tunyon el a pot ut kozbe :-?,es a TSM maprol hogy megye az ujj verzion ?Koszi
  • Luspy
    Csak a skint cseréli nem a pótokat.
  • Hippo0315
    Engem érdekelne,.

Előre is köszi s feltöltést.
  • AXmen
    TSM map v3 - testing..