52658
-
barni1122 #27480 Biztos meg lehet oldani, én is meg fogom próbálni és talán sikerül majd 1.4-es patchel is játszani a magyar térképpel. -
#27479 Sziasztok!
Hiába töröltem le a játékot az 1.4.-es patch-el együtt, hogy majd a magyar mapot én is feltegyem , az újra telepítés után már nem fogadja el egyik régebbi pach-et sem, vagyis nem lehet a régi állapotot visszahozni, pedig eredeti a játék! Tudtok segíteni ebben vagy bízzak a sorsban, hogy egyszer majd jó lesz a " frank007" álltal készített map 1.4.-re is? -
#27478 Éjjelt! :D
-
kisfüsi #27477 Én nem tartom fake-nak. És kíváncsian várom.. :)) -
martin bátyó #27476 Hali dobok egy képet :
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_7_14_7qfrrynko1.png -
romeokova #27475 valaki segítene hogy tudom saját magam kedvén szerkeszteni a pótot vagy a kamiont? :/ előre is köszi :) -
gepesz89 #27474 valaki tud segitem hogy a restacar ra hol lehet regisztrálni ? mert nem találom ! -
frank007 #27473 Hali! Még kb 2 órás melóm van a térképppel, de feltölteni csak holnap délután fogom, meló után! Azon azért csodálkozom, hogy egyesek még mindig fake mapnek tartják... Mi lenne abban a poén? Na mindegy....ők tudják! -
Hudini23 #27472 Hello! Az új patch letöltése és telepítése után a játék indításakor ismét kérte a regisztrálós kulcsot de amit beírtam azt nem fogadta el, sőt új kódsort sem fogad el!
Mi a teendő? -
mrtcsapat #27471 nagyon jó :) -
#27470 peeerszee, az egész fake, nem is létezik a map, csak magának csinálja.... -
Pelsodriver #27469 És te mire építed, ember, hogy csinál valamit? Néhány You Tube videóra? Ha pedig a tömérdek ígérgetés nálad csak egy ,, És " akkor téged , barátom, ez a dolog nem is érdekel... Örülj neki, hogy ilyen buddhista alkatú vagy!
Én sem csikorgatom a fogam, de egyáltalán nem ítélem el azokat, akik már türelmetlenek. Aki nem tudja az ígéreteit még körülbelül sem teljesíteni, az ne ígérgessen! -
vajo #27468 Hahó -
mrtcsapat #27467 szerintem ez Scania Truck Driving Simulator the Game - ban volt mod :) -
Pelsodriver #27466 Én valahogy az első jelentkezése óta nem hiszek neki, kapok is itt a fórumon érte eleget, de nagyon szeretném , ha tévednék...Én megértem az idegesen várakozókat, hiszen ez lenne a nagybetűs pálya...de egyelőre csak You Tube - változat létezik, igen, ott már láttam földönkívüliekről is tudósítást...az én megetetésemhez már kevés. -
peta19901010 #27465 Igazad van. Teljes mértékben egyet értek veled. -
Krisz1117 #27464 Nem tudom mit piszmogtok állandóan. Ha annyira türelmetlenek vagytok, akkor álljatok neki, csináljatok magatoknak mapot, vagy menjetek el hozzá, és segítsetek neki.
Na, így már nem is olyan sürgős nem?
Ígérget mindig.. és? Legalább nekiáll és elkezd valamit, hogy nektek jobb legyen! Nem (csak) magának csinálja, hanem nekünk, nektek is, inkább hálásak legyetek neki, minthogy itt szidjátok és sürgetitek, hogy végezzen vele. Simítgatja, tökéletesíti, mert ha hamarabb kiadná és szar lenne, akkor meg az lenne a bajotok. -
#27463 aztán majd az elsők közt lesztek akik leszedik :) -
#27462 milliárt :DDD -
rambóóxd #27461 Frank! Miért hülyíted az embereket? Mindenki (köztük én is) annyira várja mindig,amikor mondasz egy napot hogy mikor adod ki..de soha semmii.. -
#27460 Ez a Frank már vagy 5 hónapja hülyíti az embereket:) És még hisznek neki:D Hiteltelen lett a srác a sok igérgetés miatt:) -
#27459 ez kamu képnek tűnik :) -
gepesz89 #27458 komoly ez a mod ki probálnám én is :D -
#27457 Ezt a modot nem tudja valaki megszerezni? Nagyon megköszönném!
-
Csabi2007 #27456 JA és még annyi hogy van-e 1.4.3 mert valahol mintha láttam volna? Valamint mit javít ha van.. És ebbe van az a bug hogy eltünik apót?? -
peta19901010 #27455 Írtam privátba. -
Csabi2007 #27454 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Volvo FH16-on jobszélén felül az mit mutat mi az?? Egyébként úgy fogy ahogy az üzemanyag.. -
Trd #27453 Üdv!
Visszatérve picit az 1.4-es patch-hez...szerintem sem a patch-el van a gond. Kb 5 napja használom, volt, hogy valamelyik mod bekavart, de kivettem és tovább tökéletesen működött és működik most is. Nincs se kifagyás, sem pót eltűnés, stb.... Szóval, ahogy korábban írták, át kell rágni a modokat. A játékban is írja, hogy a modokkal kompatibilitási probléma lehet. -
XxXcsabi1987XxX #27452 amúgy ez ló fasz :D
ez tényleg valami "tákolmán" és a többi se valóságos
pl.: az utak,autópályák stbi na mindegy...
sztem nincs az a térkép :D úgy mint az 50 milliárt Ft. :)
de ez csk az én véleményem -
bake05 #27451 Én vissza raktam az 1.3-as javítást meg hozzá TSM3.0.inkább kicsit akadozzon meg ne legyen Iveco Hi-Way.De legalább működik rendesen..Na meg a 3000KM-es fuvarok!!! ;) :D -
kisfüsi #27450 Igen ez nekem is mevolt és amikor megláttam töröltem is. Ez még csak demo-nak sem nevezhető ez csak egy összedobott valami. -
bake05 #27449 Én leszedtem egy demó magyar mapot innen http://eurotruck.atw.hu/
Nem rossz de.... tele van hibákkal.De mivel nem végleges így gondolom javítják majd.Itt van 1-2 kép belőle meg a hibákról is.
-
#27448 Estét! :)
-
fs9pilot #27447 Nem is fogod!
Szerintem... -
kisfüsi #27446 Na senki nem tud semmi a Frank féle hungary map BÉTA verziójáról? Ugye bár azt mondta hogy ma adja ki de én még sehol nem láttam.. :S -
fs9pilot #27445 Ötezeré'.... :DD
Persze, tessék: Letöltés -
Mumtaz #27444 Meg lehet kapni? :-) -
Mumtaz #27443 Meg lehet kapni? :-) -
#27442 van légnyomásmérő a scaniára :D
légnyomásmérő -
fs9pilot #27441 Saját gyártmány. A dobozos/ponyvás pótok fuvardíját emeli meg (150-200.000-re). :) Mivel már hányinger kerülgetett hogy csak a munkagépes pótok érnek sokat. :)