Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így van, az egy gomb. Köszi.
Cég igazgatása / Garázsok menü
Amelyiket fejleszteni akarod, azt kiválasztod és bal felsõ sarokban ott lesz hogy "Fejlesztés"

Nekem azért fagyott le, mert nem mentem ki az utcára.
Amúgy a pénzcsalás csak egy barátomnak kellett, nem nekem.
Hirtelen egy kis móddal oldottam meg neki.
Pár adatot átírtam és egy fuvarért kap 30-40 milliót :D

Mikor megkeresed a pénzed alapján az adatokat, akkor az összeset be kell tenni alulra és mindet át kell írni.
Sorok elején pedig ki kell X-elni mindet.

Sziasztok!

Meglévõ elsõ garázsomat hogyan bõvítsem, hol találok ilyen gombot? Mintha fejleszthetném, nem akarok újat venni.
0Diaz0
Ez egy FAN Videó.. ilyet magyar kollega is csinált.. de ez csak egy remény.. :)

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Szórakoztam a map editorral...

Nincsenek fuvarok, nincsenek városok, nincs tereprendezés, csak úthálozat részlet!
Nem építek magyar pályát, csak gondoltam ha már belefeccõltem az idõt, felrakom hátha vki kedvet kap pálya építéshez! <#papakacsint>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

TopGun
Szia! egy ilyen mod-ot En is letoltottem, de nekem nem mukodnek az oldalso felso lampak a poton, lehet, hogy neked mas verzio van meg ebbol a modbol? Megtenned, hogy errol a mukodo verziorol adsz egy linket?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Sajnos az engine teljesen alkalmatlan erre a célra...
nemtudom, megmondom a frankót...én láttam ezt a videót, amit linkeltem, ez alapján reménykedem, hogy majd vmikor készül hozzá multi is, de a józan eszem azt mondja, hogy nem lesz belõle semmi...:D

CB: Kis-dublõr | Scania R730 V8

http://www.facebook.com/ets2mpofficial Csak azért kérdeztem mert találtam egy ilyet

nekem meg nem adja meg a beírt összeget.
macleody
Nem.

Sziasztok szerintetek lesz-e az ETS 2 -höz multiplayer?

Ger0121
Az valami MOD miatt lehet, vagy nem tudom. Nálam ezer féle móddal megy simán, bár nem használom.
Az a lényeg, hogy úton legyél amikor a CE be beírod az összeget a pontos összeget írd be. utána (én azt csináltam, hogy a jelenlegi összeg elé egy 9-est írtam) bezár nincs mentés és vissza a játékba. Nekem kényelmesen megy.

---Ger----

Köszönöm,kellemes ünnepeket!
Csakhogy a CE-tõl lefagy, így nem lehet használni. (Legalább is nálam)

nem szokásom,de most nagyon kell:) Köszönöm! Kellemes ünnepeket!
Igen egy uhrin transos daf 95xf.
Ger0121
Szia
Vajó által írt cikk, mûködik, bár csalni csúnya dolog! :)
LINK

---Ger----

Sziasztok,új vagyok itt.Kellemes ünnepeket!
Az lenne a kérdésem,hogy hol tudnám átírni a pénzt?
Képet akarsz belinkelni a játékba? Biztos? Jól gondold meg <#buck>

Mindenkinek boldog karácsonyt kivánok.
lenne egy nagy kérésem valaki betudná linkelni nekem ezt a képet a játékba
Ha használsz valamilyen "Map" módot, akkor valószínû az lesz a baja.
Kiveszed, belépsz a játékba és alszol egyet és lesz megint fuvar.
Más módot nem ismerek, ami ilyet okoz.

Ha nem használsz "Map" módot és nincs fuvar, akkor egyesével szedd ki õket.
Aztán ugyan úgy lépj be minden mód kivétele után és aludj egyet.
(Alvás elõtt ments egyet, mert nem lehet sokszor egymás után aludni)
Ami okozta, azt kiveszed, többit visszarakod.

Békés Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Sziasztok leakadtam az ETS2 vel nincs több fuvarom.... se gyors se alvallalkozoi! mi lehet a hiba pedig csak 24 es szinten vok!
Norby646
*valaki

Bocs fáradt vok. :D

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Ördögpalanta62
Áldott Békés Karácsony kívánok minden sofõrnek

Norby646
Sziasztok! Waberer's-es mercedes-t, daf-ot és man-t el tudna nekem küldeni? Megpróbálkoztam sajáttal de a textúra elkészítésén kívül semmit sem értek az egészbõl.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Kellemes Ünnepeket kívánok én is minden játékosnak!
gomze
MEgtaláltam melyik mód felelõs a pót cseréjéért. Az aero dinamic pótot változtatta meg a mód, de lecseréltem egy szebbre.<#eplus2>

SimaSuna
ha kijavítják azt az 1-2 hibát, Õ lesz az én járgányom :)
Vajo itt is megköszönöm a gyors reagálást az e-mail-ra és az eddigi munkátokat, melyet remélhetõleg hamarosan letesztelek...
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sok sikert, lelkesedést kívánok az elkövetkezendõkhöz!<#worship>

Itt van egy olyan skin
ITT

Még szerintem nincs olyan térkép ahol spanyol,horvát,román is benne van,legalábbis én még olyannal nem találkoztam.Én a játékban a Lumen Chrom-ot használom,és az elég jó erõsen világit,pláne ha rákapcsolom az F4-el a tetõkiegészitõtt.

valaki tud egy ricö módot adni ??

megköszönném !!!
Hátha elvileg ahogy írtad ,1.1.1 verzióba meg kell hogy jelenjen a MAZ-nak,én is kiprobáltam 1x,csak ha jól emlékszem egy Renault kamion szalonba tudtam megvenni,de nem tetszett,mert csak a kabin kivülrõl MAZ,de már belülrõl teljesen a Renault Magnum mûszerfal stb.. van.

Hali !

gomze
Valaki nem tudja véletlenül ,hogy ez a pótkocsi melyik módhoz tartozik?
Sok modot használok, de ezzel a póttal most találkoztam elõször.<#wow3>

0Diaz0
Köszönjük! :)))

Ment egy mail.. :)

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Hello

Mégsem mûködik az a kamion amit betettem a mod mappába(Maz 5432),Renault kereskedésbe kéne megjelennie egy másik kamion nevén,csak persze 1-2 betûben tér el,így a másik kamion az benne van még persze,de ez nem.
Mi lehet a probléma? 1.1.1-eshez csinálták meg 1.1.3-hoz,nekem az elsõ van.

Üdv mindenkinek !

Egy kis segítség kellene,hogy a 1.2.5 verzióba betett man iterior berakása után elindítja az ember a játékot és betöltéskor meg lefagy.
Pedig mindd két interior 1.2.5 verzióba írják.
Valami ötlet valakinek miért fagy le vele.
Errõl a kettõröl van szó : EGYIK
MÁSIK

Sziasztok meg tudná nekem mondai hogy van e olyan térkép amelyik spanyolországot meg horvát és románia van.
Meg lenne egy kérdésem este amikor vezetem a kamiont nem látom az utat hiába van felkapcsolva a világitás nem látok semmit csak amikor pirkad akkor kezd elötüni az ut.
Rengeteg üzenetet kaptunk, hogy mikorra várható bármiféle beta, vagy a végleges verzió. Ezekre most gyorsan válaszolok is. Viszont most más lesz a hozzájutás módja több okból kifolyólag. Rengeteg munkánk volt az eddig elkészültekkel és szeretnénk, hogy ne vesszen kárba.
Az új verziót ugyanis mostantól email-en lehet kérni az [email protected] címen.
Hogyan is zajlik ez? Egyszerûen. Az alábbi sablont használjátok rendeléshez, ezzel is megkönnyítve a munkánkat.

Név: Megrendelõ neve. (Lehet nicknév, valódi név.)
Email cím: Ide írd az email címedet, ugyanis ide fogjuk küldeni a letöltéshez és aktiváláshoz szükséges össze információt.
RestaCar vagy SG.hu azonosító neved: Értelemszerûen a Restacaron vagy sg-hu-n használt neved.

A másik kérdés pedig a várható megjelenés. Nos 2013 Január vége van kitûzve, de legkésõbb Február közepéig szeretnénk kiadni, de mint már többször is hangsúlyoztuk, szép, igényes munkát szeretnénk elétek tárni.
Az Email-eket a mai naptól várjuk egészen December 31-ig. Utána már nem fogunk válaszolni a rendelésekre.

Telepítés:

Miután letöltötted az emailben kapott linkrõl a Real Environment Dimension 2.5 Beta.exe-t, telepítened kell, miután aktiváltad a kapott kóddal. Ezután az installer fel fogja ajánlani a Program Files/Real Enviornment Diemnsion mappába a telepítést. Ezt írd át a mod mappád elérési útjára, de ide is telepítheted, majd késõbb bemásolva a telepített fájlokat. Ezek után nincs más dolgod, mint elindítani a játékot és élvezni a RED nyújtotta új élményeket.

Reméljük elnyeri tetszéseteket a kiegészítõnk.

Environment Simulating Studio

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

szabii98
indulás elõtt( Lille->London)

I met God. She's black

Ger0121
Sziasztok!
Nálam széthullott az oldal. Más is tapasztalja ezt?
Más: Beraktam a sofõr visszafelé is talál fuvart módot, de fagy tõle a játék. Valami ötlet esetleg? Eredeti bolti játék, legfrissebb peccsel! (Ha üresre pakolom a Mod mappát és csak azt az egy scs-t teszem be akkor is fagy. )

---Ger----

istenkirály vagy...:)

Neked is !