52658
-
#27520 Még egy kis off:(csodálatos)
-
BBSTi #27519 Megnézem azt a Haulin-t, kiváncsi vagyok. Szép a járgány amúgy -
#27518 Az,de nem ets 2 höz,hanem Haulinhoz.Sokat szórakoztam én is ezzel a szerelvénnyel régen:D jó vele tolatgatni is,meg a visszapillantóba látod ahogy törne ki oldalra a pót,a forgózsámolynál csukladozik jobbra ballra.El voltam vele sokáig:D -
BBSTi #27517 Szia!
Igen, erre gondoltam, egy ilyen pótkocsis, de nem 4, hanem 6 tengelyes szerelvényt mindenféle méretjelzővel és kiegészítővel nagyon tudnék élvezni, egy kamiont kialakítanék magamnak és ki sem szállnék belőle Amúgy honnan van a kép? Ez egy mod? -
XxXcsabi1987XxX #27516 skacok...
melyik az a map? ahol van egy k***va hossú híd és a kamion mind két oldalán vizet látni...
nem tudjátok? -
#27515 Ez az ETS 2-ben van benne alapból.De a játékba valamiért nem került bele.
Szabi:Nem hiszem,hogy erre gondolt :D
Ink erre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#27514 -
BBSTi #27513 Szia!
Köszi a választ, utána fogok nézni -
JohnBart #27512 Így van, jelenleg az új fórumunkon dolgozunk, amíg az el nem indul, zárva marad a regisztráció. Ha minden jól megy, a hét vége felé mindennel elkészülünk. -
Feró Flex #27511 -
milos620 #27510 Szia!
Adblue mennyiséget mutatja!
Adblue karbamid vagy ammónium-karbamát ami szelektív módon redukálja a nitrogén-oxidokat.A szelektív kifejezés itt azt jelenti hogy a redukciós anyag oxidációja a nitrogén-oxidokból származó oxigénnel és nem a kipufogógázban jelentősen nagyobb mennyiségben,molekuláris formában jelenlévő oxigénnel történik.A karbamid először termolízis reakció révén ammoniává és izociánsavvá alakul majd a rá következő hidrolízis során az izociánsav vízzel ammóniává és szén-dioxiddá alakul.Az ammónia pedig az scr katalizátorban redukálja a nitrogén-oxidokat.Képlet vége nitrogén is víz.Ez a karbamid nagy mennyiségben kerül műtrágyaként és takarmányként alkalmazásra,nincs káros hatása a vízre és kémiailag stabil.Nagyon jól oldódik a vízben és ezért oldatként kerül a kipufogógázba.32,5% tömegszázalék karbamidot tartalmazó víz fagyáspontja -11,5 fok ezért fűtéséről gondoskodni kell. Adblue fogyasztás a gázolaj fogyasztásának 3-7% eu normától függően. -
#27509 bátorkodnám még egyszer feltenni a kérdést.
valaki tudna segíteni,hogy ezt a hiba sor t
Obsolete flare data definition! Absolute model path is expected.
hogyan tudom javítani?
Ez azután jött elő,hogy beraktam a red 2013 s verziót -
#27508 most nem lehet regizni restára.. :D -
#27507 Szia. a restacar.hu-ra bármilyen hihetetlen de a restacar.hu oldalon a regisztrációra kattintva tudsz regisztrálni, a kamionok fejlesztését folyamatosan éred el ahogy haladsz a karriered építésével. -
avus #27506 Sziasztok!
A restacar.hu-ra hol tudok regisztrálni?
Még újjonc vagyok a játékban. Komolyabb kamionokat mikor tudok venni a cégemnek? -
JohnBart #27505 Nincsenek, mert bétapeccsek, azaz amellett hogy javítanak a játékon, könnyen el is cseszhetnek pár dolgot. Csak saját felelősségedre töltsd le őket, és inkább csak akkor, ha nem, vagy alig használsz modokat. A bétapeccsek linkjét csak a hivatalos fórumon posztolják egyelőre a kapcsolódó topikokban. -
kukubenko66 #27504 Úton Cardiff felé.
-
JohnBart #27503 Tán az Extreme Trucker 2-ben van, de nem vagyok benne biztos. -
Rollerboy94 #27502 hoztam egy képet én is a taligáról
-
kisfüsi #27501 Igen de csak a BÉTA verziót! -
#27500 Ehhez sajnos nem értek! -
#27499 -
-
XxXcsabi1987XxX #27497 skacok,ma fogja Frank fölrakni a magyar mapot? csak mert ez olyan hihetetlen :D
amúgy tudtok segíteni? őhm dafos kamionba szedtem le belső világítást (kéket) de valamiért nem műkődik,mi lehet a gond? :/ nem tudjátok? KÖSZÖNÖM előre is a segítséged... -
#27496 "Van olyan SCS játék"
Már keresi, azzal kezdte a kérdést. -
BBSTi #27495 A fene, éreztem, hogy valami hasonló választ fogok kapni..... Köszi -
#27494 akkor más játékot kell keresni. -
BBSTi #27493 Sziasztok!
Van olyan SCS játék, amiben van rendesen működő forgózsámolyos pótkocsis szerelvény? Hiába tettem fel az 1.4-es patch-et, unalmas már az, hogy nyergessel lehet csak menni. A kiegészítőkhöz mod kell, mert az alapjátékban elég gyér a kínálat...... -
#27492 na basszus:S fasza.... de az nem lehet hogy a modban valamit csak át kell írni? -
#27491 mindkettőt Pavel írta ki és a hivatalos oldalon vannak a fájlok is ;) -
#27490 Szia!
Nem mindegyik mod kompatibilis az új pach-el , sajnos ezt én is most tapasztalom meg! De nekem már nincs visszaút a régebbi frissítésekhez, mint ahogy azt lejjebb már megírtam!
-
barni1122 #27489 Ezek közül még egyik sincs kint a hivatalos oldalon. -
#27488 1.4.3. -> 1.4.4., 1.4.4. -> 1.4.5.
apróbb hibajavítások csak, de szerintem érdemes frissíteni :) -
#27487 sziasztok!
olyan problémám van, hogy leszedek egy modot.. pl a magyar map demo-t vagy egy F90-es MAN-t
és berakom a mod mappába minden oké.. a játékban meg mintha bent sem lenne :S vagy 10 modból 8-al így van :/ és pont a legjobb modok....
van rá valami trükk hogy működjön? most szedtem le az új patchet, lehet nem kellett volna?:S -
#27486 Köszi, akkor bizakodjunk, hogy megoldódnak a problémák, ha lesznek! -
bake05 #27485 Az új vasam+új skin.Nekem nagyon bejön ;) :)
Picit átalakítva itt már.
-
martin bátyó #27484 http://www.kephost.com/images4/2013/7/14/a1_2013_7_14_7qfrrynko1.png -
martin bátyó #27483 http://www.kephost.com/images4/2013/7/14/a1_2013_7_14_7qfrrynko1.png -
#27482 -
#27481 Reggeli indulás