Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt nézd meg hogy, ezen 4 mappán kívûl van-e más mappa.
Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2\profile\48756E676172696B756D\save\
"1" (ez az általad csinált mentés)
"autosave"
"autosave_drive"
"autosave_job"
Nálam volt egy "2"-es nevû mappa. Ezt töröltem és jó lett.
Az a problémám lenne,hogy mikor rá megyek a profilom betöltésre az után nem töltõdik be a játék,ha nem kidob hibajelentéssel.Eddig nem volt semmi baja megcsináltam már jó pár km-t.
Remélem valaki tud segíteni!
Mi equipo favorito: Real Madrid
ui.:nincs bent a tc megamod, hogy amiatt akadjon össze
valaki nem tud véletlenül egy volvo tuning packot, amiben vannak a ledek, meg az oldalszoknya, mert amit találtam, az mind el van csúszva, a kamion elõtt rakja fel, kb fél méterrel, a levegõbe, és csak lebegnek 😞
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
És akkor még egy kérdés: Milyen map van amiben legteljesebben van Európa?
Illetve egy linket tudnál adni honnan lehet leszedni?
És egyébként amik így le vannak zárva utak alap mapban azok örökké olyanok maradnak?? Ezen gondolkoztam még anno Hard truckot játszva is😄
2. elég sok helyen nézegetem a kiegészítõket, még nem láttam, de elvileg mint minden mapnál, új profilt kell kezdeni...😄
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
-Olyat lehet-e csinálni hogy veszek egy kamiont de azzal nem én megyek hanem egy felvett sofõrnek adom, én magam pedig kamion nélkül tevékenykedek??
- Illetve egy teljes Európa mapot lehet találni valahol, illetve tudna nekem adni valaki?? És ha ezen a mapon szeretnék játszani akkor teljesen új játékot kell kezdenem, vagy kiegészítõdik a mostani játékom a bõvebb mappal??
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Ám ez melyik map mod? lehet, egy kis hiba csúszott bele...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ez WTF?! Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
s Frank így szól: akkor most kiadom...
Ember, ez nem száz méter síkfutás...hanem hatalmas munka. Várjunk türelemmel, bár a visszaszámlálóra egy hozzávetõleges idõponttal én is kiegyeznék, csak azért, hogy tudjam, mekkora mérõszalag kell a centizéshez...
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
bazsika00010109 te vagy az?
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
elõre is köcce
Renderelés csak a körvonalak "recék" simítására vonatkozik.
Ez inkább a többi grafikai beállítás miatt ilyen homályos. Mintha minden "Alacsony"-ra lenne állítva.
Nekem alapból 125%-ig engedi, de ezt a config.cfg-ben feljebb lehet venni.
Ezt a 2 sort megkeresitek és itt a két értéket 2-re kell átírni. 2x2=4 vagyis 400% lesz.
uset r_scale_y "2"
uset r_scale_x "2"
http://www.ets-2.com/euro-truck-simulator-2-mods-new-muscle-skin-mpiv/
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Szép munka!!És ahogy elnézem még Jászberény is benne lesz<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
A rendereléssel van a gond 150-200 körül már éles a kép 75-nél még homályos
Ki mondta, hogy f??det rám?!