Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ördögpalanta62
minden kedves ismerõsömnek Örömökben,Egészségben gazdag Boldog Új Évet Kívánok<#wave>

Sziasztok!
Felvettem egy sofõrt, adtam neki kamiont is, de nem indul el magától! Mi lehet a gond?
Elõre is köszi és B.Ú.É.K.!

Sikerekben gazdag Boldog Új Esztendõt Kívánok mindenkinek!!
gumikacsa
Így van, szürke. A hó fehér, ha pedig süt a nap, mint a képen is, egyenesen vakít.

Renault magnum http://kamionszim.hu

[b]frank007: elõször is minden elismerésem, tényleg jól néz ki, érzõdik a "magyar hangulat" a képeken már most!
Azt a 320 várost kicsit sokkalom, de lehet, h csak elírás volt?!
Mindenesetre én inkább arra ösztönöznélek, h inkább kevesebb, de szépen kidolgozott rész legyen benne, mert az unalmas. mindenhol ugyanazt látott dolognál nincs rosszabb dolog, h bár merre mész mindig ua. látod és nem is ismerhetõ fel, h épp merre jársz.

Ha javasolhatom és fent vagy Restacar-on én a helyedben nyitnék neki egy külön topikot ahol egy helyen mindig nyomon lehetne követni a fejlesztést, és ott lehetne észrevételeket tenni a munkádról, amit sztem sokan segítenének kisebb-nagyobb ötletekkel, persze csak az ésszerûség határain belül és nem lehetetlen, piszlicsáré kérésekkel bombázni téged!
Ill. ott írhatnál technikai infókat is a térképedrõl, h épp hol tartasz benne, mik a jövõbeni tervek, épp melyik részt építed, stb. Sztem sokan szívesen követnék ennek az alakulását!
Én szívesen nyomon követném, h épp hol tartasz benne! <#papakacsint>
Amit Vajo mondott fontot azt sztem is cserél le a táblákon, a DIN a jó font hozzá!

zsömi12: amit mondasz az egy jó ötlet és sztem is sokkal hasznosabb lenne és gyorsabb is, de sztem ez kivitelezhetetlen több okból is. Nem véletlen, h eddig se készült csapatmunkába nagyobb horderejû
térkép projekt. De az lenne a legjobb ha ezt vki megcáfolná és sorba jönnének ki a különféle "csapatmunkák"!

Vajo: persze, van különbség a 2 map között, ezt én is elismerem, de sztem akkor is értékelni kell mindenféle próbálkozást, fõleg ha az a közösségnek szól és a saját szabadidejét áldozza ilyenekre!
Szal full respect mind2 készítõnek, meg a többinek is akik a közösség érdekében csinálják ezt az egészet!

Még1x grt frank007, és gondolkozz el a Restacaros topikon, sztem érdemes ezt egy helyen publikálni, h késõbb is vissza lehessen nézni ill. értekezni róla! <#eljen>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

sziasztok srások frank nagyon jol nézki a map! és kb menyi idö mulva lehet ki pobálni én nagyon várom már? és minden kedves kamionos társamnak KM gazdag uj évet kivánok B.Ú.É.K
Gratula a készítõknek a magyar maphoz. Csak így tovább.
Minden kedves kamionos társamnak Boldog Új Esztendõt Kívánok.
<#hawaii>

ez eszméletlen jók néz ki!...gratulálok<#taps>...csak így tovább...😊...nem fikázni akarom a dolgokat, de a két magyar map között óriási a különbség, sztem...😊...de mondom nem leszólni szeretném a munkáját a srácoknak, mivel én hülye vagyok ehhez a rendezgetéshez...😊...remélem nem fogy el a lendület majd...😊

CB: Kis-dublõr | Scania R730 V8

Frank, eszméletlenül tetszik, már az ETS elsõ verziónál is egy normális magyar mapra vágytam, hiába.
Ez viszont eddig a legjobbnak tûnik. Megvan a magyaros hangulata, a domborzat, az objektumok nagyon el vannak találva. Abba ne hagyd, mindent bele!!! Ez nagyon ütõs lesz!
Le a kalappal. Ez tetszik. Erre már azt mondom szép munka. Gratula. Van domborzat, felismerhetõek a városok, tájak, jók a táblák. Had kérdezzem meg, hogy a táblákon a betûtípus az az eredeti DIN1451H?
Grat mégegyszer.

Retoucher-nek írnám. Mintha lenne különbség a két magyar map között nem? <#hehe>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

macleody
Hát öreg... leesett az állam és azóta is pattog a földön 😊
frank007
beletehetnéd még Szászhalombattát,Nagykõröst.Ercsit,Kocsért,Miskolcot !! jó lenne ha minél elöbb játszhassak vele !! <#email><#email><#email>
M0,M1,M3,M5,M7,M6...stb remélem benne lesznek !!
gera995
Szép munka, jól néz ki! 😊

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

mani13
A magyar map király lesz nagyon tetszik.Boldog új évet kívánok mindenkinek és remélem hogy több ilyen jó map is lesz.<#vigyor3>

Az látszik, hogy több ügyes fejlesztõ is dolgozik a saját map-n, fõleg M.ország-t készítik sokan . Egy kérdés: nem lenne nagyobb az alkotás ha összefognátok és közösen csinálnátok egy közös map-t ? Ahogy látom mindenki egy kicsit másként készíti, ezért szerintem egy sokkal komplettebb teljesebb dolog lenne ha összefognátok ! Egyébként sok sikert mindenkinek a munkájához és BOLDOG ÚJ ÉVET mindenkinek !
RiCSi1234
Marha jól néz ki!! 😊 Ha értenék hozzá, még segítenék is készíteni. 😊

GTA V (*.*)

Daf xf módosított verzió 😊 és wabis pótkocsi 😊 képek 😊 Boldog Új évet 😊 all népnek 😊 vagy is embereknek 😊
jutiput
Nagyon szuperül nézki , jó lenne , ha már játszhatnánk vele! Köszi!

Nagyon Klafa lett minden elismerésem !de lehetne bele tenni pár darab kátyút ?
Gepesz89 már 2 db letöltési lehetõséget kaptál a KVA Kranhoz. Olvass vissza kicsit 😊
Egyelõre ennyi! Megpróbálom visszaadni a magyar táj hangulatát, amennyire a szerkesztõ keretei engedik.

Holnap majd még töltök fel képeket! 😊

Sziasztok!

Én is elkezdtem egy magyar map-et. Több mint 320 város lesz benne, ha minden jól megy 😊. Egyelõre Budaörs, Törökbálint, Érd, Dél Buda, Csepel és Szigetszentmiklós van kész.
Megpróbálok feltenni pár képet, hátha sikerül

sziasztok a saját skin készítõben hogy kel egy kamionra skint tenni ?
elõre köszönöm !
És ezzel alapvetõen én is így vagyok és leszek.
Minden szavaddal egyetértek. Ettõl függetlenül nagyon szeretem ezt a játékot, minden hiányosságával együtt.
Elõzõ hsz-em vegyétek semmisnek, sikerült megoldani. Már csak meg kell tanulni vezetni <#whatever>
Csáztok valaki tud jó skint, de jöhet interior is (scania) ?
Aki tud légyszi irjon
sziasztok valaki erröl a potrol linket tud adni KVN Schwerlasttrailer ?
ne vesszetek már összee<#ejnye1>
macleody
Nem írom le a munkájukat, minden elismerésem az övék. Annál is inkább mert ingyen és bérmentve dolgoznak azon, hogy nekünk jobb legyen. /Én nem tudom használni, gyenge hozzá a gépem 😊/ De akkor is szürke na 😊
Sziasztok.
Némi segítséget szeretnék kérni kormány beállításhoz.
A fékpedált nem veszi be a játék (másik játék igen) ha leveszem a lábam a gázról befékez a kamion.
Az alany a Logitech MOMO, a kalibrálásnál is azt csinálja, hogy fékez, de ha rálépek a gázra,akkor nem.
Ördögpalanta62
nem akarok védeni senkit se,
de meg van rá a módja,hogy lehet csinálni másikat akinek nem tetszik<#taps>.
könnyû a másik munkáját leírni.😞

macleody
Ez inkább hamu mint hó.
Boldog, és sikerekben gazdag újévet mindenkinek! <#wave>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Ördögpalanta62
hogy én is mutassak egy havas képet.<#taps>

http://kephost.adatbazis.eu/images/37367876765398125967.png

Köszönet a RED 2.5 fejlesztõinek<#taps><#worship>

A jármûvek gyönyörûek, egy-egy várost is felismerni, országra jellemzõ dolgokat pakoltak bele, de ha már egyszer szimulátor...
Például érdekes lehetne egy térképnek, iránytûnek megfelelõ napsütés. Reggel nyolckor ne legyen elõttem keljen a nap, ha észak felé haladok.
Egy-egy út után el bírnám viselni, ha piszkos, sáros, poros lenne a kamion. Szervízben lehetne a mosó.

Illetve a cégvezetés részénél több hiányzó rés van, amit jó lenne betömni. Például fura, hogy az elsõ söfõr szemszögébõl látom a dolgokat, de mégsem tulajdonos õ, csak egy sofõr, pakolható ide-oda, mérhetõ a teljesítménye. Más sofõrökhöz viszont nincs semmi közöm. Az idõ is csak akkor telik, ha "benn" vagyok a kamionban. Kamionkereskedésbe is a játékon belül csak nyitvatartás alatt mehetek, de "kinn" bármikor vehetek járgányt.
Korábban írtam, hogy egy korábbi játéknál szerzõdött szállításokat a játék díjazott, ez is növelhetné a szimulátor érzést, anélkül, hogy a játékélményt nehézzé tenné.

A vezetés jó, a városok sajnos még mindig kicsik, 2012-ben nem lehet probléma - akármilyen kicsi cég is készíti- egy nagy és látványos világ megalkotása. És itt jön be az ár probléma, ami kissé aránytalan más hasonló játékokhoz képest. Az AI is az évekkel ezelõtti szinten van.

Nem vitát akartam indítani, csak most így 20-as szinten kezd elfogyni a kezdeti lendületem, a pénz indokolatlan gyûjtögetésén kívûl nem tudom mit lehetne még kihoznom a cégembõl.
Még a játék megjelenése után nem sokkal utána készitettek egy nagyobb forgalmu módott, de hogy mennyivel nõ meg a forgalom, fogalmam sincs mert azóta sem probáltam ki, csak letöltöttem.
Innen letöltheted : INNEN

Lehet azért nem enged tovább belépni a kereskedõhöz, mert tettél be a mód mappába olyan kiegészitõtt , amitõl azonal lefagy. Ellenörizd végig a mód mappában lévõ fájlokat, lehet az egy kamion, pótkocsi, vagy bármi más ami , kidob a játékból.

valaki tudna egy olyan módot adni ahol forgalmasabbak az utak és néhol még áll is az autópálya ??

elõre is köszi !!
Innen letölthetõ egy olyan kamera nézet mod

LINK

Feltölteni meg lehet IDE vagy IDE