Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon ott van.Engem érdekelne a mapp,még tesztelés szempontjából is.Ismerem a környéket,Érd mellett lakok,rengeteg járom az országot,tudok nagyon sokat segíteni 😊

Nekem magyar nyelvû a PS, így sokkal könnyebb megtanulni használni.

sziasztok Búék mindenkinek !!
csak egy gondom van hogy kell használni a skines programot !!
B.U.É.K. mindenkinek és sikeregben gazdag uj évet kivánok (fuvarokat) <#wink> <#smile>
ronso
BUÉK..

Sakkoo.......Baszkiiii

én iszok de sztemnem azt mit te
igyatok testvéreim!

Lassan itt B.U.é.K már csak egy ora<#vigyor4><#mf1><#felkialtas><#nevetes1>
norbee46
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Egy kép az év utso napjára!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

ronso
Hozok 2 képet csak ugy mert jók a szinek naplemente....

Sakkoo.......Baszkiiii

piálunk jól berugunk
Mi van hogy ilyen üres a fóru mindenki ünnepel<#kerdes><#kerdes>
milyen URL-t kell beirni ahhoz hogy mûködjön a City rádió?
Nagyon boldog új esztendõt kívánok a fórum résztvevõinek . BUÉK
"Egyelõre ennyi! Megpróbálom visszaadni a magyar táj hangulatát, amennyire a szerkesztõ keretei engedik. "

Ez annyira sikerült, hogy azt hittem ott járok!<#taps>
Remélem, hogy Neked és a többi segítõ szándékú fórumtársnak a következõ esztendõben sem törik meg a lendülete és mindenkinek sikerekben gazdag Boldog Újesztendõt kívánok!
Nyomd meg az F4-et és ott kel belítani(elülsõ segéd, tetõkiegészitök) ezeket pipáld ki<#kacsint>
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy amiket fel lehet szerelni kamionra lámpákat az ilyen reflektor szerûeket azokat mivel lehet felkapocsolni? elõre is köszönöm.
nekem megvan a magyar táblák betûtípusa. Van ismerõsõm a táblagyártóknál és odaadta
Figyelj vajo. Te miért szólsz bele az én dolgomba? te csinálod a mapot vagy én? Az hogy én milyen mapot csinálok neked ahhoz semmi közöd. Foglalkozz a saját dolgoddal.
minden kedves és kedvetlen "kollégának" kilométerekben gazdag jövõ esztendõt kivánok az alábbi kis jókívánsággal!...<#hamm>

http://24.media.tumblr.com/46d148a33983f24da5676e90c4aadce9/tumblr_mfudwlNLFP1r09l2vo1_500.gif

ezt az évet én Olaszban zárom...<#nevetes1>...viszlát jövõre...:<#hamm>

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

Minden kamion sofõrnek , aki még ma a topic-ba látogat .

Sikerekben gazdag , Boldog új évet kívánok ! !

Hali orixon !

A DAF kamiont helyetesíti . Én legalábbis egy új profilal probáltam.

Boldog új évet és sikeregben gazdag fuvarokat kívánok
En is betettem de nem jelent meg sehol....hol kellene keresnem?
mindenkinek köszönöm a sok linket
oksa köcce
Hali kecsa kamionos !

Írtam neked privát üzenetett . <#wave>

szabii98 -tól elnézést kérek, sorry , mert neki válaszoltam , de annyira közel van egymáshoz a két írás .

Itt néz körül hátha találsz magadnak tetszõ Mercedes interior-t .

LINK

LINK

LINK

Na kiprobáltam ezt a MAN TGA -t .

Hát jónak jó, de még sokat kellene rajta javítani belsõleg és külsõleg egyaránt.
De úgy látszik , aki készítette az csak összedobta , és tovább nem foglalkozik vele .

szabii98

I met God. She's black

Ki tud merci interiort?
szabii98
Hali!
Az alap mercinek 4 .dds fájlja van, ugye? (6X2, 6X4, 4X2 és color)

I met God. She's black

a magyar "vér" az oka...😄...én akárhova átraktam, akkor se volt egy tapottat se menni...😄

Nálam is volt ilyen.
Próbáld átrakni más garázsba, vagy ugyanabban a garázsban másik helyre tenni.
Esetleg egy másik meglévõ sofõrrel cseréld fel.
Ezekkel lehet próbálkozni.

Ördögpalanta62
minden kedves ismerõsömnek Örömökben,Egészségben gazdag Boldog Új Évet Kívánok<#wave>

Sziasztok!
Felvettem egy sofõrt, adtam neki kamiont is, de nem indul el magától! Mi lehet a gond?
Elõre is köszi és B.Ú.É.K.!

Sikerekben gazdag Boldog Új Esztendõt Kívánok mindenkinek!!
gumikacsa
Így van, szürke. A hó fehér, ha pedig süt a nap, mint a képen is, egyenesen vakít.

Renault magnum http://kamionszim.hu

[b]frank007: elõször is minden elismerésem, tényleg jól néz ki, érzõdik a "magyar hangulat" a képeken már most!
Azt a 320 várost kicsit sokkalom, de lehet, h csak elírás volt?!
Mindenesetre én inkább arra ösztönöznélek, h inkább kevesebb, de szépen kidolgozott rész legyen benne, mert az unalmas. mindenhol ugyanazt látott dolognál nincs rosszabb dolog, h bár merre mész mindig ua. látod és nem is ismerhetõ fel, h épp merre jársz.

Ha javasolhatom és fent vagy Restacar-on én a helyedben nyitnék neki egy külön topikot ahol egy helyen mindig nyomon lehetne követni a fejlesztést, és ott lehetne észrevételeket tenni a munkádról, amit sztem sokan segítenének kisebb-nagyobb ötletekkel, persze csak az ésszerûség határain belül és nem lehetetlen, piszlicsáré kérésekkel bombázni téged!
Ill. ott írhatnál technikai infókat is a térképedrõl, h épp hol tartasz benne, mik a jövõbeni tervek, épp melyik részt építed, stb. Sztem sokan szívesen követnék ennek az alakulását!
Én szívesen nyomon követném, h épp hol tartasz benne! <#papakacsint>
Amit Vajo mondott fontot azt sztem is cserél le a táblákon, a DIN a jó font hozzá!

zsömi12: amit mondasz az egy jó ötlet és sztem is sokkal hasznosabb lenne és gyorsabb is, de sztem ez kivitelezhetetlen több okból is. Nem véletlen, h eddig se készült csapatmunkába nagyobb horderejû
térkép projekt. De az lenne a legjobb ha ezt vki megcáfolná és sorba jönnének ki a különféle "csapatmunkák"!

Vajo: persze, van különbség a 2 map között, ezt én is elismerem, de sztem akkor is értékelni kell mindenféle próbálkozást, fõleg ha az a közösségnek szól és a saját szabadidejét áldozza ilyenekre!
Szal full respect mind2 készítõnek, meg a többinek is akik a közösség érdekében csinálják ezt az egészet!

Még1x grt frank007, és gondolkozz el a Restacaros topikon, sztem érdemes ezt egy helyen publikálni, h késõbb is vissza lehessen nézni ill. értekezni róla! <#eljen>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

sziasztok srások frank nagyon jol nézki a map! és kb menyi idö mulva lehet ki pobálni én nagyon várom már? és minden kedves kamionos társamnak KM gazdag uj évet kivánok B.Ú.É.K
Gratula a készítõknek a magyar maphoz. Csak így tovább.
Minden kedves kamionos társamnak Boldog Új Esztendõt Kívánok.
<#hawaii>

ez eszméletlen jók néz ki!...gratulálok<#taps>...csak így tovább...😊...nem fikázni akarom a dolgokat, de a két magyar map között óriási a különbség, sztem...😊...de mondom nem leszólni szeretném a munkáját a srácoknak, mivel én hülye vagyok ehhez a rendezgetéshez...😊...remélem nem fogy el a lendület majd...😊

Frank, eszméletlenül tetszik, már az ETS elsõ verziónál is egy normális magyar mapra vágytam, hiába.
Ez viszont eddig a legjobbnak tûnik. Megvan a magyaros hangulata, a domborzat, az objektumok nagyon el vannak találva. Abba ne hagyd, mindent bele!!! Ez nagyon ütõs lesz!
Le a kalappal. Ez tetszik. Erre már azt mondom szép munka. Gratula. Van domborzat, felismerhetõek a városok, tájak, jók a táblák. Had kérdezzem meg, hogy a táblákon a betûtípus az az eredeti DIN1451H?
Grat mégegyszer.

Retoucher-nek írnám. Mintha lenne különbség a két magyar map között nem? <#hehe>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

macleody
Hát öreg... leesett az állam és azóta is pattog a földön 😊
frank007
beletehetnéd még Szászhalombattát,Nagykõröst.Ercsit,Kocsért,Miskolcot !! jó lenne ha minél elöbb játszhassak vele !! <#email><#email><#email>
M0,M1,M3,M5,M7,M6...stb remélem benne lesznek !!
gera995
Szép munka, jól néz ki! 😊

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

mani13
A magyar map király lesz nagyon tetszik.Boldog új évet kívánok mindenkinek és remélem hogy több ilyen jó map is lesz.<#vigyor3>

Az látszik, hogy több ügyes fejlesztõ is dolgozik a saját map-n, fõleg M.ország-t készítik sokan . Egy kérdés: nem lenne nagyobb az alkotás ha összefognátok és közösen csinálnátok egy közös map-t ? Ahogy látom mindenki egy kicsit másként készíti, ezért szerintem egy sokkal komplettebb teljesebb dolog lenne ha összefognátok ! Egyébként sok sikert mindenkinek a munkájához és BOLDOG ÚJ ÉVET mindenkinek !