Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tud linekt adni mercedes-benz spriterhez mert nagyon kéne de SÛRGÕS
elõre is köcce
tomi151996
hát hogy tudjam skinezni !!

Szerintettek jóó-e a téli map
Ha a renderelés 0%-ra van téve, akkor sem lesz ilyen homályos a kép.
Renderelés csak a körvonalak "recék" simítására vonatkozik.
Ez inkább a többi grafikai beállítás miatt ilyen homályos. Mintha minden "Alacsony"-ra lenne állítva.

Nekem alapból 125%-ig engedi, de ezt a config.cfg-ben feljebb lehet venni.
Ezt a 2 sort megkeresitek és itt a két értéket 2-re kell átírni. 2x2=4 vagyis 400% lesz.

uset r_scale_y "2"
uset r_scale_x "2"

macleody
Miféle jelszó?
gördítsd lejjebb a listát, de már 100%on is jól néz ki, és nem homályos

tomi151996
helló ehhez nem tudja valaki hogy mi a jelszó?
http://www.ets-2.com/euro-truck-simulator-2-mods-new-muscle-skin-mpiv/

tomi151996
nekem is megvan az új patch csak ha feltelepítem nem enged játszani mert ki dob az mért van és nincs benne semmi mód ?

TheSosy
Nekem is legújabb patch-em van,de csak 125ig engedi 😞

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Stig95
Legújabb. De amikor kijött a játék már akkor engedte 400%-ig

Ki mondta, hogy f??det rám?!

tomi151996
milyen patch-ed van?😮

Stig95
hm... nem tudom ...
nekem 400-ig engedi

Ricsi234
Ha jól látom kisbetûvel vannak írva a város nevek?
Szép munka!!És ahogy elnézem még Jászberény is benne lesz<#eljen><#taps>

tomi151996
köszi szépen de hogy tudom 150-200%-ra állítani mert csak 125%-ig engedi?

Stig95
Amit a monitor tud
A rendereléssel van a gond 150-200 körül már éles a kép 75-nél még homályos

Törölt felhasználó
Ha lesz is hivatalos magyar map, az egész biztosan kimerül 2-3 városban.
tomi151996
helló 75%-ra
és akkor a felbontást akkorára kell rakni mint a asztalnak a felbonátsát ?

Stig95
Hány %-ra raktad?
Esetleg még olyan tippem van hogy nem megfelelõ felbontás.
Vagy Texturák minõsége.

tomi151996
helló tudnátok nekem segiteni hogy ne legyen homályos a játék a rendelési százalékot már beállítottam és még mindig homályos a valaki tudna nekem segiteni az írjon privátba vagy az is jó ha valaki feltesz nekem ide a grafika beállításait és én úgy meg csinálom!!!!!!!!
várom a válaszotokat😄

szabii98
nézzétek át jól deniel volvoját, õ is magyar rendszámosat csinált

I met God. She's black

engem is érdekelne
TheSosy
Szia rarma!
Megosztanád velünk,hogy erre a szépségre hogyan varázsoltál magyar rendszámtáblát? 😊

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Alig várom a teljes játékot,elvileg ázsia is benne lesz,töréssel,stb-vel

U.I.: valaki mondja meg légyszives,hogy a letöltésnél a fájlokat (pl limit kiiktatása,rendõrség kiiktatása,stb) HOVA ÉS HOGYAN telepítsem? privátba is jó!
csak sajnos a dokumentum//ets2/mod mappába raktam és ott NEM JÓ

Kérem,valaki segítsen!
akkor majd ugy julius agusztus felé
Hali mindenkinek !

Mivel tudnám a már .scs fájlban lévõ jelszóval védett .dds fájlt megnyitni ?

Van valami progi rá amivel a jelszót meglehetne tudni a .dds fájlnak ?

Bazz, január 2. van. Év vége felé már lesz hivatalos magyar map is. 😄

én is pont most akartam irni hogy még kész sincs
Várható: év vége felé
Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

olvassatok egy kicsit vissza légyszives...még csak most állt neki a tereprendezésnek, városépítésnek...majd ha kész lesz -gondolom én- szólni fog...<#vigyor2>

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

frank007
privát üzibe el tudod küldeni a magyar mapot ??
Zola 02 kettõvel egyett értek mert a kátyukat ténleg lehet ne csinálni de igy is jo az a lényeg hogy legyen egy jo magyar mapunk
ronso
Én Budaörsi vagyok külön örülök;hogy láttam a videon a városom grat.<#eljen><#eljen>

Sakkoo.......Baszkiiii

Tappancs83
Valahol tudok e találni kicsit más jellegû kamion modelleket? Bár eddig még nem volt szerencsém Iveco kereskedéssel találkoznom, de eddig minden kamion egykaptafa volt. Jól jönne pár mod, A magyar térkép engem is érdekel majd, ha elkészül, sajnos nem tudok segíteni benne. Utánfutók nem érdekelnek, de más jellegû kamion modellek igen, csak sajnos nem tudom honnan letölteni õket, az ETS1- hez tartozõ modellek nem használhatóak sajnos.

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

gomze
Hello!
Tud valaki értelmesen konvertálni TT-bõl GTS-be és vissza etsedit-tel úgy hogy az mûködjön is?
Segítségeteket elõre is köszönöm!

Törölt felhasználó
Le a kalappal a magyar map elõtt, nagyon bíztatóan néz ki.
Már kész vannak a táblák mind a 320 városhoz?! <#wow1> OMG!
Az igen, mikor kezdtél te ebbe bele?!
Te mivel foglalkozol?! <#hehe>

Akkor mindent bele, kitartást és akkor vágd ki azt a nagy fát! <#papakacsint>

#21574: egyetértek veled! <#eljen>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Üdv Yusuf,

köszi az észrevételt és, h beírtál ide a fórumba, megmondom õszintén én abszolút nem voltam tisztában azzal, h vki csinál magyar térképet, pláne, h õket hol lehet elérni.
Vki belinkelt ide 1-2 videót, ami után elkezdett érdekelni ki(k) csinálják és elkezdtem kutakodni a neten, ennyi történt!

Részemrõl eddig se volt kifogásom a munkátokkal kapcsolatban, és továbbra is csak azt tudom mondani, h sok sikert a maphoz és többedmagammal várjuk a mielõbbi fejleményeket ezzel kapcsolatban, remélhetõleg ha lesz újdonság azt megosztod majd itt velünk, hisz ha jól látom nagyon sokakat érdekelne egy magyar térkép, pláne, h szinte egy idõbe derült ki, h rögtön ketten is belevágtak egy ilyenbe!
Inkább legyen két magyar mód mint egy sem, nem igaz?! <#papakacsint>

További jó munkát!

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Szabi
egész jó lehetõségek vannak a játékban tuningra, jó hogy legalább a modderek élnek vele 😄

A Halásztelki rész az nagyon király pont mint régen 😊 és Ráckevei lehajtót látva megdobbant a szívem, igaz asszony oda valósi, de imádom kevét 😊
n azért a kátyúkat hiányolom 😄
Törölt felhasználó
Itt van egy orosz mapról 3 kép. látszatra nincs hangulata.

A magyar maphoz képest, ez az orosz map semmi.
Ezzel nem akarom leszólni az oroszokat, nekik így tetszik nekünk meg úgy. 😊
Szabi
nagyon hangulatos, gratulálok az eddigiekhez és sok-sok kitartást kívánok hozzá <#worship>

ha jól látom teljesen új térkép lesz, a távolságokat sikerült megoldani, hogy majd ne 2500km legyen egy BP-Szolnok útvonal ? 😊

a telephelyeket még akár idõben át lehetne gondolni, hol mi legyen és szerintem szívesen segítenénk itt jó páran szép minõségi festéseket összedobni a házakra és kamionokra/pótokra 😊

Tappancs83
A gondolat, hogy kiegészíteni a játékot, nagyon jó. Nekem is jobban tetszene, ha a teljes Európa térképen zajlana a játék, és nem csak egy megcsonkított Európában kellene furikázni.

Már csak azért is elég lehet, hogy a km és játékidõ aránya ne legyen zavaró. ( Nagykanizsa BP ne egy perc legyen, de ne is tíz.)
Csak halkan csorog a nyálam.......!<#taps>

"Szerintem bõven elég lenne ha csak a megyeszékhelyeket csinálnád meg...az eredetiben még ennyi sincs." - Frequency
Ezzel a hsz-szal értek egyet, lehet, hogy a kevesebb is elég!
Hoztam még két videót. Remélem sikerül beszúrnom.. 😊

Tappancs83
Üdv. 12-es szintû játékos vagyok, mégis ötltet szeretnék kérni. A lökhárító rácsra kellenének fehér színû segédlámpák. Narancs színûek vannak. Sajnos a képfeltöltés nem akar sikeres lenni, pedig már 20 kb alatti képekkel próbálkoztam. Van 3 Renault magnumom mind egyformára design- ozva, 2 minkásom. Van egyáltalán rá valami mód, hogy a szegény szerencsétlen munkásaimnak én magam adjak valamit, vagy mindenképpen maguk keresik a munkát?

SimaSuna
a fórum arra van, hogy véleményt fejtsek ki. ez lehet pozitív v negatív.

jelen pillanatban a hsz-emben megjegyeztem sajátos stílusodat, majd egy humoros kérdésben lévõ 😊-al jeleztem viccnek szánt kérdést. ezek szerint kimaradt az olvasmányodból, és zokonvetted..

ha a házigazda arra törekszik, hogy ne legyen tele offolva a topik sok hasznontalan kérdéssel, ami már kismilliószor fel lett téve(és meg lett válaszolva), lett egy FAQ / GYIK csinálva, használja már az illetõ.

szép estét 😊
Már többször olvastam itt hozzászolásaid , és legtöbbje mind kritizálás - kritizálás hátán , szerintem nem ebbe a topicban van a helyed , ha mindekit csak kritizálsz, és kioktatsz.
Ha ír bármit is valaki, legyen az egy kérdés, segitség kérés, vagy csak ha valaki feltesz a kamionjáról képet, stb..

Le a kalappal! Gratulálok! Ha kell segítség, bármi szóljatok nyugodtan, az igényes munkákat pártolom. 😊 <#eljen>