Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Le a kalappal a magyar map elõtt, nagyon bíztatóan néz ki.
Már kész vannak a táblák mind a 320 városhoz?! <#wow1> OMG!
Az igen, mikor kezdtél te ebbe bele?!
Te mivel foglalkozol?! <#hehe>

Akkor mindent bele, kitartást és akkor vágd ki azt a nagy fát! <#papakacsint>

#21574: egyetértek veled! <#eljen>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Üdv Yusuf,

köszi az észrevételt és, h beírtál ide a fórumba, megmondom õszintén én abszolút nem voltam tisztában azzal, h vki csinál magyar térképet, pláne, h õket hol lehet elérni.
Vki belinkelt ide 1-2 videót, ami után elkezdett érdekelni ki(k) csinálják és elkezdtem kutakodni a neten, ennyi történt!

Részemrõl eddig se volt kifogásom a munkátokkal kapcsolatban, és továbbra is csak azt tudom mondani, h sok sikert a maphoz és többedmagammal várjuk a mielõbbi fejleményeket ezzel kapcsolatban, remélhetõleg ha lesz újdonság azt megosztod majd itt velünk, hisz ha jól látom nagyon sokakat érdekelne egy magyar térkép, pláne, h szinte egy idõbe derült ki, h rögtön ketten is belevágtak egy ilyenbe!
Inkább legyen két magyar mód mint egy sem, nem igaz?! <#papakacsint>

További jó munkát!

Szabi
egész jó lehetõségek vannak a játékban tuningra, jó hogy legalább a modderek élnek vele 😄

"Nulla tenaci invia est via"

A Halásztelki rész az nagyon király pont mint régen 😊 és Ráckevei lehajtót látva megdobbant a szívem, igaz asszony oda valósi, de imádom kevét 😊
n azért a kátyúkat hiányolom 😄
Törölt felhasználó
Itt van egy orosz mapról 3 kép. látszatra nincs hangulata.

A magyar maphoz képest, ez az orosz map semmi.
Ezzel nem akarom leszólni az oroszokat, nekik így tetszik nekünk meg úgy. 😊
Szabi
nagyon hangulatos, gratulálok az eddigiekhez és sok-sok kitartást kívánok hozzá <#worship>

ha jól látom teljesen új térkép lesz, a távolságokat sikerült megoldani, hogy majd ne 2500km legyen egy BP-Szolnok útvonal ? 😊

a telephelyeket még akár idõben át lehetne gondolni, hol mi legyen és szerintem szívesen segítenénk itt jó páran szép minõségi festéseket összedobni a házakra és kamionokra/pótokra 😊

Tappancs83
A gondolat, hogy kiegészíteni a játékot, nagyon jó. Nekem is jobban tetszene, ha a teljes Európa térképen zajlana a játék, és nem csak egy megcsonkított Európában kellene furikázni.

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

Már csak azért is elég lehet, hogy a km és játékidõ aránya ne legyen zavaró. ( Nagykanizsa BP ne egy perc legyen, de ne is tíz.)
Csak halkan csorog a nyálam.......!<#taps>

"Szerintem bõven elég lenne ha csak a megyeszékhelyeket csinálnád meg...az eredetiben még ennyi sincs." - Frequency
Ezzel a hsz-szal értek egyet, lehet, hogy a kevesebb is elég!
Hoztam még két videót. Remélem sikerül beszúrnom.. 😊

Tappancs83
Üdv. 12-es szintû játékos vagyok, mégis ötltet szeretnék kérni. A lökhárító rácsra kellenének fehér színû segédlámpák. Narancs színûek vannak. Sajnos a képfeltöltés nem akar sikeres lenni, pedig már 20 kb alatti képekkel próbálkoztam. Van 3 Renault magnumom mind egyformára design- ozva, 2 minkásom. Van egyáltalán rá valami mód, hogy a szegény szerencsétlen munkásaimnak én magam adjak valamit, vagy mindenképpen maguk keresik a munkát?

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

SimaSuna
a fórum arra van, hogy véleményt fejtsek ki. ez lehet pozitív v negatív.

jelen pillanatban a hsz-emben megjegyeztem sajátos stílusodat, majd egy humoros kérdésben lévõ 😊-al jeleztem viccnek szánt kérdést. ezek szerint kimaradt az olvasmányodból, és zokonvetted..

ha a házigazda arra törekszik, hogy ne legyen tele offolva a topik sok hasznontalan kérdéssel, ami már kismilliószor fel lett téve(és meg lett válaszolva), lett egy FAQ / GYIK csinálva, használja már az illetõ.

szép estét 😊
Már többször olvastam itt hozzászolásaid , és legtöbbje mind kritizálás - kritizálás hátán , szerintem nem ebbe a topicban van a helyed , ha mindekit csak kritizálsz, és kioktatsz.
Ha ír bármit is valaki, legyen az egy kérdés, segitség kérés, vagy csak ha valaki feltesz a kamionjáról képet, stb..

Le a kalappal! Gratulálok! Ha kell segítség, bármi szóljatok nyugodtan, az igényes munkákat pártolom. 😊 <#eljen>

ZModeler 2-vel módosítottam kicsit a kerekek helyén, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy, hogy kell kiexportálni, hogy jó is legyen?
Csak a truck.pmg-t nyitottam meg hozzá semmi más textúrát nem nyitottam meg hozzá és nem raktam rá, aztán kiexportáltam, visszakonvertáltam, de ha belépek a játékba, akkor a kamionból a kasztni nem látszik.
A tükör, az oldalszoknya, a napellenzõ és a kerék látszik minden más nem.
Valaki aki tudja, hogy, hogy kell jól kiexportálni az írja már le nekem.
Egyáltalán ZModeler 2-vel kilehet jól exportálni?

SimaSuna
van egy stílusod..
kamiont vezetsz vagy karácsonyát? 😊
tomi151996
helló tudnátok nekem segiteni letöltöttem az 1.2.5-ös patchet- nincs benne semmi mód és mégis azt írja ki hogy hibajelentés küldése mi lehet a gond?

üdv mindekinek !

Új év , új kamion vásárlás , tuningolás .

Frequency
Szerintem bõven elég lenne ha csak a megyeszékhelyeket csinálnád meg...az eredetiben még ennyi sincs.

Szabi
<#worship>

maujuri
Kitartás a nagy munkához.
Nem sürgetésképp, de mi az ütemterv? körülbelül mikor lesz beta állapotban?

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Frequency
Kitartást a nagy melóhoz!

Ma még töltök fel kettõt, ha sikerül. Lehet, hogy nagy az a bizonyos fa, de megpróbálom megvalósítani. A táblák, feliratok már le vannak gyártva mind a 320 városhoz, már csak meg kell építeni a pályát hozzá. 😊)
Sziasztok! Boldog új évet mindenkinek!

Elöször is köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! Látom valaki már feltöltötte az egyik videómat, pedig épp most akartam 😞((
szabii98
állatkert, esküszöm

I met God. She's black

Kedved retoucher!
Minap olvastam cikketeket, hogy rólunk írtatok Hun map szerkesztéssel kapcsolatban. Ha bármi kérdésetek van forduljatok hozzánk. Mindenkit megtudunk nyugtatni nagyon komoly tereprendezések vannak folyamatban... nem összedobott rossz munka! Ezért örültünk volna ha írtok egy e-mailt vagy bármilyen formában felvettétek volna velünk a kapcsolatot. Január közepe felé tervezzük az utolsó simításokat.

Üdv. : YUSUF

E-mail: [email protected]
www.EUROTRUCK.atw.hu
http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator-Hungary/255098227903256
Luspy
Na akkor a félre értések elkerülése végett. NEM ÉN CSINÁLOM A MAGYAR TÉRKÉPET!!! <#email>

LeWyTy
Akkor legalább mûholdkép alapján építs ki mindent 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

téleg jo lett a map <#nevetes1>
Frequency
Gyönyörû!<#taps>

Remélem, hogy ez a mûvészet nem bûvészet! Ilyet én még nem láttam, pedig jó pár éve füstölök szimulátor kamionnal.Ha ez megvalósul, telepíthetõ és játszható lesz, akkor a cseh fiúknak igen erõs kihívás lesz, meg Marionak is, pedig az sem ügyetlen srác...
Luspy
Nem kis munkája van az biztos, kitartást neki! <#eljen> Remüljük majd egy játszható szép map lesz a végeredény <#smile>

Hát nem kis fába vágta a fejszéjét a készítõ az biztos!!
Ha ez csak akkor lesz kiadva (ha ki lesz) ha az összes város meg van építve komplett úthálózattal, akkor sztem erre legalább még 1 évet kell várni! Ez rengeteg... <#merges2>
Nem rosszindulatból mondom ezt, de ennyi várost megépíteni, megírni hozzá a szükséges fájlokat, (cégeket, garázsokat, kereskedõket berakni) betáblázni, tereprendezni, huhh... hát minden elismerésem a készítõnek! <#eljen>

Nem tudom mit csinál az illetõ, h tanul-e még vagy melózik, de reméljük, h nem fogja feladni a lelkesedést és kitart, és megcsinálja!

Azt hiszem ezzel überelné az eddigi összes kiadott map módot amit valaha kiadtak SCS játékokhoz! <#taps>

Keep it up frank007! <#eljen>

Nem ilyenre gondoltam, akkor félreértettük egymást, vegyük úgy, h nem kérdeztem semmit se! <#zavart1>

Törölt felhasználó
Sziasztok!
Nem birom ki hogy ne dicsérjem meg a készítõket! Nagyon állat!! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen> Cegléd is rajta van. <#taps>
Szabi
<#eljen>

Hát ez nem lesz piskóta.😄 Nagyon komoly lesz ha elkészül, addig is sok sikert.

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

wollnerd
Igen, ez tényleg hihetetlen! Csúcs profi munka ez!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Hihetetlen, fõleg az, hogy nem szedett össze még pár embert a SCS és nem csinált szebb és élethûbb Európát, ha lelkes modderek ilyenekre képesek.
ez irdatlan jól néz ki!!!...sok kiatartást hozzá, és még balatonalmádi is benne van...<#rinya>

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

Ördögpalanta62
Gratulálok nagyon szépre sikerült

kitartást és erõt kívánok neked<#taps><#eljen>

az én mapom nem lesz feltöltve sehova se. Mert nem akarom hogy a vajo megjegyzéseket tegyen hogy ilyen sz***r stb.
wollnerd
Jól látom hogy benne van a Dunakeszi is? Helyes! 😄D

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd

BlueMaster
Basszus, ez nagyon jó!!!! <#taps>

Ezen lehet érezni a magyar "feelinget"!!! és még az én lakóhelyem is rajta van a térképen!! <#idiota>

De ez rengeteg munka megcsinálni, szép lenne, de nem hiszem, hogy sikerül, de ne legyen igazam, sok kitartást hozzá!!!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Luspy

Ördögpalanta62
sziasztok

BUÉK mindenkinek

valahol láttam magyar rádió összeállítást.valaki esetleg nem tudja honnan tudom letölteni?
elõre is köszönöm

Stig95
<#wilting><#wilting><#wilting>

Hány éves vagy?

Ki mondta, hogy f??det rám?!