Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

írjon vki 1 privát üzit légyszi!!!
gera995
nem tudom nekem szerintem valami bezavar de engem nem nagyon izgat, am restecarrol le tudod szedni. engem az érdekel, hogyha magamnak átnevezem a módokot, akkor annak van-e jelentõsége, vagy nincs?

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

mért mi baj vele ?
gera995
Nekem meg van, de nekem nem igazán mûködik.

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

sziasztok valakinek nincs meg a hólánc mód ?
gera995
Most ha átnevezem a MOD mappába a mód nevét, akkor az jelentéktelen nem?

Még egy kéréds, ami fontos lenne:
Az MBD kiterjesztésû fájlokkal mit kéne kezdeni??? <#guluszem1>
pl: ETS2 map v.5.1 edit.goba6372

Pl:
Edit-europe-Daniel123
Reisproject-1.0
Romanian_Map_0.3.5

Én eddig úgy tudtam, hogy térkép kiegészítések is modok...

Melyik és honnan lehet letölteni azt a Peterbiltet , amit nem onixer készitett ?

azokat nem kell bele tenni , csakis az .scs fájl végzõdésüeket.

Luspy
Most map vagy mod? Ne keverjük már õket...

Sziasztok!

Sok map mod van, amit leszedtem és map.scs van benne, amik ilyen fájlt tartalmaznak, azokból, akkor csak 1 darab lehet közülük a játékban???

köszi! ez már hasznos,viszont hogy csináljam scs fájlokká azt ami pl sci fájl (jegyzettömbös)
hát én sem tudok több jó ötletett .<#nemtudom>

Már töröltem, csak Codhoz kellett. De így se jó. Mostmár tényleg passz...
megkeresed a játék mód mappáját , és kicsomagolva , csakis a .scs fájlokat teszed bele.

Hát akkor jól elcseszte a számitógépedet az xfire .

Fontos amúgy az a xfire , a számitógépedre?.

Has nem olyan fontos, és ha arra a névre rákeresve minden olyat törölsz a számitógépedrõl.

kutizsolt
hello azt a tel modot amelet hasznalsz azt belinkelned elore is koszi 😄

V-Power Shell

És amit letöltök azt hova töltsem? pls írjátok le 😞
Újraraktam, Dokumentumok/ETS2-bõl minen mentést, modot kitöröltem. Jelenség ugyanaz. 😞
Stig95
SCS nem összekeverendõ pl EA-vel.
Majd késõbb amikor lesz rá keret lesz multi is.
Amúgy írjál már normálisan hányingerem az ilyen hozzászólásoktól! (nem csak rád gondolok, másra is)

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Kiprobáltam tesztelésként a MAZ 54409A9 , jónak jó , csak fura és szokatlan hogy MAZ és belülrõl Renault magnum mûszerfal van .
Akinek esetleg kell innen letöltheti , a Renault magnum helyett van úgymond .

LETÖLTÉS

Most már az jön.
Akkor pasz.... nem tudom <#nemtudom>
Probáltad úgyis hogy kivetted a profilt és a játékot újratelepítve ,
utána visszatéve a profilodat , hogy úgy mûködik-e ?.
Már csak ezt tudom . Hátha így mûködne rendesen.

De eddig tökéletesen ment...
de mért nem nem igaz hogy ennyire szivatnnak minket
Stig95
Nincs, és nem is lesz mostanában!

Ki mondta, hogy f??det rám?!

sajna nincsen!!!! de mod van rá???
igen jó lenne !
Kinek hiányzik a multi?
Jó lenne ugye?<#eljen>
Szia.érdeklõdnék hogy eddig ami kész van map abbol setleg egy kis izelitõ demo modod nem kaphatnánk tesztelésre?sokan örülnénk neki szerintem.<#papakacsint>

bmwcrash
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy melyik szerintetek a legjobb map?(lehetõleg olyan amiban csak európa van, bár ha az az afrikás cucc is olyan jó akkor mindegy😄)
Akkor lehet az szgépeden valami kisebb teljesítményü , a játék követelményének .

tomi151996
helló hoztam pár képet
esti indulás

kollégával Linz-be

esti lerakodás az esõben😄

és egy kis pihi és reggel jön az új fuvar

norbee46
Pihi az olasz hegyekben.

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

õõ full alap a játék,semmi mod nincs benne,csak alap játék+patch

Szerintem azért, hogy jobban lehessen látni a tükröt.

Kicsit babráltam a belsõkamerával a MAN-nél.
Meg nem döntötte csak máshova rakta a helyét és azt vettem észre, hogy a sofõrnek nincs ülése <#idiota>

Amit onixer csinált az tele van hibával

Tappancs83
Sikerült találnom egy Peterbilt kamiont ami nem csinál telet. 😊 Remélem, hogy mûködik is majd rendesen, már benn van a modok közt, eddig nem okozott gondot, de még nem is láttam sehol. Jó volna Ai kamionok közt is látni.

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

Tappancs83
Köszi. Szóval az semmire sem jó. 😞 Akkor meg minek csinálták? 😊

Tappancs83
Lehet, hogy maga a mod hibás, van olyan része a fájlnak, ami zavarja magát a játékot, ha azt ki tudod ihtatni a modból rendbe fog jönni. Volt részem hasonlóban, az egyik kedvenc modellem felül0rta a szomszédos kamionok interiorjait, töröltem a messia mappát, és minden rendbe jött. Volt amelyiknek a kerekei 0rták fölül a többi kamion kerekeit is, töröltem megint csak egy járulékos mappát, mindegyik kamion kereke rendbe jött, igaz a furgon kamion kerekeket kapott, de az összes többi rendben volt. Az AI járgányok végig rendben voltak mind. Szerintem ez lesz a baj, ha nincsenek modjaid, akkor a kari nem kompatibilis a játékkal.

Sziasztok! Olyan gondom van, hogy felraktam az xfire-t a gépre más játék miatt, és innentõl az ETS rohadt lassan tölt be, illetve ha be is lép egy jó 10 perc alatt, akkor is atom módon szaggat. Van vmi megoldás rá?!
Én a Mercedes-nél akartam lejjebb dönteni, de nem nagyon találtam ahhoz való adatokat, csak a 3 irányba lévõ mozgatást találtam. Az meg nem kell.
MAN-nél ez engem is zavart, így csak kicsit lejjebb raktam. Most a feliratot pont látom.

Tappancs:

Az új kameramód csak annyit állít, hogy hátrébb viszi a kamerát, de az már túlzás ahova teszi.

Sziasztok.Mivel az ETS1 topicba senki se válaszol,ezért megkérdezem itt:
Olyan problémám lenne hogy feltettem a játékot,a patchet,és a kamion a menüben szürke,a kék színe a renaultnak megvan,de a gumi,a lámpák meg ezek szürkék.
A legfrissebb videókártya frissítés van fent.
+ ha directix-be,ha opengl-elbe indítom,ha bármilyen más beállítást végzek rajta,akkor is ugyan ez a probléma.

ETS2 után kicsit retrozni akarok az ETS1-el.Szerintetek mi lehet a probléma?

Tappancs83
Találkoztam valami hasonló dologgal, Új kamera modnak van elnevezve, hogy pontosan mt csinál nemtudom, áll0tólag új kamera állásokat tartlmaz, engem nem az a téma foglalkoztat, ha gondolod megkeresem, ki kell próbálni, hátha az ami neked kellene.

Tanker56
Úgy írtam, amit ÉN hajtok.
A 2 sofõrömnek van 2 alap MAN-ja. 😄
3. embert várja a régi 750 lovas Volvo-m. 😊

Apropó:
Van olyan mod amivel meg lehet dönteni MAN-oknál a vezetõülést? Tehát, hogy vezetés közben lássam pl. a MAN logót a kormányon. Mint a 2. képen amit linkeltem.

Tappancs83
Nkem van eddig 3 magnumom, tervemben van fejleszteni a garazsamat tovább és Scaniát venni, ha jóltudom t600-as. Peterbilt kamiont sajnos még nem sikerült letöltenem ami megfelelõ lett volna nekem. Mind0g telet csinált.

Tappancs83
http://www.eurotruck.atw.hu/
Innen érdemes letölteni a rádiót a játékhoz, elég sok magyaradót tartalmaz. a játék nem omlik össze tõle, nyugodtan vezethetsz, és hallgathatod a rádiót is közben anélkül, hogy használnál bármi mát, a vétel tökéletes még Szerbiából is, ahol pl a neo fm rádió nem fogható, de ezen keresztül igen, én azzal teszteltem. Köszönet a kész0tõnek. Peterbilt kamion is jó volna, ha lenne olyan, ami nem csinál telet.

Tanker56
Na végre megvan a 2. gépem amit én hajtok. 😊 19.000+ km, lvl 16 alatt meglett :
Lecseréltük a régi öreg Volvo-t, megkapta a legjobban teljesítõ sofõröm. 😄

gera995
Az új járgány! 😊