Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Hát mondjuk, hogy ne a legrövidebb utat jelezze, mert sose azon szoktam menni, inkább autópályán, aztán idegesítõ, vagy én tudjam szerkeszteni útvonalat, vagy ilyesmi...
Valaki próbálta már ezt a modot??? Hol lehet megvenni a kamionra??? A Restacaron lévõt már próbáltam, de az nékem nem jó!!!
mod
melóztam én is egy kicsit...<#vigyor2>#vigyor2>...egy kávéra megálltam így 10 óra körül...<#pardon1>#pardon1>
sztem visszahívják a Skoda Octavia-kat vmi gyártási hibával, ez már nem az elsõ szerelvény amit látok így...<#buck>#buck>
itt már indulás elõtt Liége-bõl...<#wave>#wave>

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

A fagyás miatt a legelsõ béta kiadásból csak a növényzet textúrákat raktam be, de még így is lefagyott.
Az a pár textúra nem sok és mégis. Van rajta kívül betéve sokkal több minden.
Igaz, nem textúrák, de mégsem fagy le tõlük sose.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Én egérkormányt használok és szekvenciális váltót, de én a váltást rátettem az egérgörgõre is.
Így sokkal gyorsabb, de ha te mást használsz, akkor rakd valódi automatára.
Ha meg szekvenciálist akarsz és kormányod van, (váltó nélküli) akkor csak a kormányon lévõ gombok maradnak vagy az egérgörgõ.
Több pénzhez meg itt van ez
A KVN-t hogy lehet megszüntetni a játékban,hogy kivételnél ne fagyjon?És ne kelljen uj karriert kezdeni,
Sakkoo.......Baszkiiii
- GPS javítás
- rükvercbe váltás egyszerûsítésére, hogyha megállok és tolatni akarok ne kelljen 7-bõl egyesével letolni R-ig...
- lehessen berakni is pénzt, ne csak kölcsönt felvenni a bankból
a játékba van van a kormány jó helyen és nálam van 10 % eltérés,olyan mintha jobbra húzna
A kormányt elfordítod pl 45 fokkal de a játékban ez kb 180 fok. (Ezzel nincs gond ez normális)
A kormány középen van de a játékban a kormány 10 fokkal el van fordulva. (Ez már gázos)
Talán egy kalibrálás segítene vagy a játékban kell turkálni (érzékenység holtjáték stb)
Ki mondta, hogy f??det rám?!

esetleg tudna nekem segíteni valaki.vettem 1 kormány de az a bajom,hogy kb10% eltérés van az életben mint a játékban.magyarul az életbe nem jó a kormány közepem
A játékban azt hiszem alapértelmezetten "B"-vel lehet használni. Ha a kamion nagy fordulaton van, akkor érezhetõ a fékhatás.
A tempomat a sebesség tartására szolgál, gáz adása nélkül. Felgyorsítasz a kívánt sebességre, majd megnyomod a "C"-t és akkor azt a sebességet tartja gáz adás nélkül. Én úgy vettem észre, hogy a játékban 50 km/h alatt nem lehet használni.
Remélem segítettem!
Meg a Tempomat, mert az pl sehol sem látom, hiába nyomom a billentyûjét...
Amúgy nem is hiszem, hogy látnád, hogy mi lenne odaírva, mert jóval kisebb lenne.
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Egy kérdés:
A kamion mûszerfalán, a fedélzeti komputert lehet állítgatni? Tehát, hogy ne csak a térképet mutassa hanem azokat is amiket az F3-nál a kiegészítõ panel.
elöre is kösz mindenkitõl a segítséget.
ezt egyszer kipróbálnám eredetibe
Scania V8
Mindet bele és sok sikert, mert óriási ez a játék, majd meglátod! Üdv.<#wave>#wave>
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Az alkalmazottam az magától szerez munkát, vagy valahogy nekem kell neki adni? Köszi a segítséget.