Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Az MBD kiterjesztésû fájlokkal mit kéne kezdeni??? <#guluszem1>#guluszem1>
pl: ETS2 map v.5.1 edit.goba6372
Edit-europe-Daniel123
Reisproject-1.0
Romanian_Map_0.3.5
Én eddig úgy tudtam, hogy térkép kiegészítések is modok...
Sok map mod van, amit leszedtem és map.scs van benne, amik ilyen fájlt tartalmaznak, azokból, akkor csak 1 darab lehet közülük a játékban???
Fontos amúgy az a xfire , a számitógépedre?.
Has nem olyan fontos, és ha arra a névre rákeresve minden olyat törölsz a számitógépedrõl.
Majd késõbb amikor lesz rá keret lesz multi is.
Amúgy írjál már normálisan hányingerem az ilyen hozzászólásoktól! (nem csak rád gondolok, másra is)
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Akinek esetleg kell innen letöltheti , a Renault magnum helyett van úgymond .
LETÖLTÉS
Probáltad úgyis hogy kivetted a profilt és a játékot újratelepítve ,
utána visszatéve a profilodat , hogy úgy mûködik-e ?.
Már csak ezt tudom . Hátha így mûködne rendesen.
sajna nincsen!!!! de mod van rá???
Jó lenne ugye?<#eljen>#eljen>
Az lenne a kérdésem, hogy melyik szerintetek a legjobb map?(lehetõleg olyan amiban csak európa van, bár ha az az afrikás cucc is olyan jó akkor mindegy😄)
esti indulás
kollégával Linz-be
esti lerakodás az esõben😄
és egy kis pihi és reggel jön az új fuvar

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Kicsit babráltam a belsõkamerával a MAN-nél.
Meg nem döntötte csak máshova rakta a helyét és azt vettem észre, hogy a sofõrnek nincs ülése <#idiota>#idiota>
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
MAN-nél ez engem is zavart, így csak kicsit lejjebb raktam. Most a feliratot pont látom.
Tappancs:
Az új kameramód csak annyit állít, hogy hátrébb viszi a kamerát, de az már túlzás ahova teszi.
Olyan problémám lenne hogy feltettem a játékot,a patchet,és a kamion a menüben szürke,a kék színe a renaultnak megvan,de a gumi,a lámpák meg ezek szürkék.
A legfrissebb videókártya frissítés van fent.
+ ha directix-be,ha opengl-elbe indítom,ha bármilyen más beállítást végzek rajta,akkor is ugyan ez a probléma.
ETS2 után kicsit retrozni akarok az ETS1-el.Szerintetek mi lehet a probléma?
A 2 sofõrömnek van 2 alap MAN-ja. 😄
3. embert várja a régi 750 lovas Volvo-m. 😊
Apropó:
Van olyan mod amivel meg lehet dönteni MAN-oknál a vezetõülést? Tehát, hogy vezetés közben lássam pl. a MAN logót a kormányon. Mint a 2. képen amit linkeltem.
Innen érdemes letölteni a rádiót a játékhoz, elég sok magyaradót tartalmaz. a játék nem omlik össze tõle, nyugodtan vezethetsz, és hallgathatod a rádiót is közben anélkül, hogy használnál bármi mát, a vétel tökéletes még Szerbiából is, ahol pl a neo fm rádió nem fogható, de ezen keresztül igen, én azzal teszteltem. Köszönet a kész0tõnek. Peterbilt kamion is jó volna, ha lenne olyan, ami nem csinál telet.
Lecseréltük a régi öreg Volvo-t, megkapta a legjobban teljesítõ sofõröm. 😄