Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ördögpalanta62
esetleg valaki tudja hogy hol találom a frsz licencét?

Ez, ezezez ez mi???

Inkább egy meglévõ régi vagy új modellt kellene újítani / fejleszteni és nem ilyen izékez gyártani.
Mert kib@szott ronda [/spoiler]

Tappancs83
Ez függ a sofõröd képzettségi szintjétõl is. Légy türelemmel szerintem, idõvel majd lépni fog szintet is, és javul majd ez. Sajnos alacsony szintû sofõröket tudsz fel venni. Nekem 2 van, fejlõdtek nálam 2 szintet eddig, most van egy 4-es szintû és egy 5-ös szintû sofõröm. Én magam meg 14-es szintû vagyok, csalás nélkül. A sofõreiden ne idegeskedj, néha rossz napjuk van, nemtalálnak munkát és csak viszik a céged pénzét, csak annyit tudok tanácsolni, keresd azon fuvarokat amikért szép összegeket adnak, ha teljesíted.

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

a sofõröd is kezdõ, megvan neki is a bére, x euró/km+ még vmi összeg...😄

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

Sziasztok!
Felvettem a munkaközvetitöböl az elsö soffõrömet és adtam neki egy kamiont.Miért van az,hogy szállitja az árút és a végén meg kiirja nálam,hogy csak kb:1000eurot vagy még kevesebbet kapok utánna fuvaronként.Miért van ez hogy ilyen keveset kapok érte??

Tappancs83
Iveco:
- Brussel
- Frankfurt
- Grimsby
- Hamburg
- Torino
- Wien

Kösz a leírást. Mostmár tudom, hogy hol kell keresnem. A többi már mind meg van kis és nagy kereskedés együtt.
Ezekben a városokban még nem jártam, mivel fuvarom ide még nem szólt. Kedvelt márkának a renault kamionjait választottam, a kiinduló ország Anglia volt Mencseszter városa. Ott alapítottam meg a Tappancs nevû cégem. Önmagát a Peterbilt kamiont járulékos modok nélkül honnan tudnám letölteni? Tud valaki linket adni nekem hozzá?

Tappancs83
Nekem 3 van belõle.<#nevetes1> Szerintem az egy jó kis kamion, csak a program készítõi kifelejtették a 3 tengelyes alvázat hozzá.

Tappancs83
A galériámban megtekinthetõek a képek.

Tappancs83
Az én kamionomról is található 6 kép a galériámba, sajnos ide nem tudom berakni a képeket. Az utolsó 3 kép a cégem kamionja, de a sofõr nem én vagyok. <#nevetes1> Az alkalmazottaim kamionján már minden frissítés megtörtént, azért raktam be az egyik munkásom által vezetett kamiont, a sajátomon még nem volt alkalmam elvégezni a felújítást. Sikerült néhány modot letöltenem és aktiválnom, nem mind jött be, de az új felniskinekre vevõ vagyok.<#nevetes1>

gera995
Te ezt nem gondolod komolyan ezt a fostartályt ugye ?😄

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

Itt le van írva mindegyik kamion .

Tappancs83
Üdv. Peterbuilt kamion engem is érdekel, de Coca- cola logó és télimod nélkül. Honnan tudom azt a modot letölteni? Sajnos eddig csak coca- cola logós téli moddal vegyített verzióval találkoztam.

tomi151996
helló hoztam pár képet😄
elsõ kamionom

és vele az elsõ fuvar

köszönöm szépen
Iveco:
- Brussel
- Frankfurt
- Grimsby
- Hamburg
- Torino
- Wien
http://ets2.lt/en/category/maps/

http://www.ets2-mods.com/

http://www.trucksimulator24.at/

http://ets.modhoster.de/

http://modscenter.pl/

http://www.ets-2.com/
köszönöm szépen
1 olyan kérdésem lenne még, hogy egy iveco kereskedõt hol találhatok
válaszodat elõre is köszönöm
Klagenfurt?? honnan vannak a + városok?? légyszi írja már meg valak hnnan lehet bõvíteni a térképet 😄
A második kérdésedre : amikor kiválasztod a kamiont akkor az iveco-t kell kiválasztani.
Itt egy videó is róla.

VIDEO

Akkor az amit beletettél felülírt valamit a játék telepítésében, egy probát még megér az , hogy kimásolod a profile mappát valahova hogy meglegyen , hogy nehogy elvesszen, és törlöd a játékot , és újratelepíted , mikor kész vagy akkor visszateszed a profile mappából a számozott mappát , ha így is lefagy akkor pedig nem marad más mint új profilt nyitni , és kiprobálni azt , hogy új profilnál is lefagy-e .

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy nem tudja-e valaki (vagy vmi leírást), hogy hogyan lehet GTS-bõl ETS2-be konvertálni cuccokat?Ha vki készítene egy leírást vagy privátban megtudnák beszélni akkor azt nagyon megköszönném. Egyébként egy MB SPRINTER-re gondoltam hogy át kéne konvertálni.

LINK: http://www.trucksimulator24.com/index.php?page=Thread&postID=54983#post54983

A címem pedig: [email protected]

A válaszokat elõre is köszönöm!

Üdv.: Peti
Üdvözletem az Uraknak!

Nem tudtok módot arra, hogy a ki-bekapcsolható tükör ablakában, egy menetiránynak elõrenézõ képet láthassak? Nagyon frankó lenne, mert így lehetne jófajta videókat csinálni külsõ fix, vagy szabad kameraképbõl.

Ja és bocs, természetesen kézcsókom az esetleges hölgyeknek😊
üdv
1 olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan Peterbilt mód amit nem kell telepíteni vagy csak telepítõs verzió van?
valamint ha a telepítõs verziót leszedem, telepítem, hol találom meg a kamiont?
segítségeteket elõre is köszönöm
euro truck simulator 2 Hungary map by Frank007
http://www.youtube.com/watch?v=gmRLq9e8pX0
😊

kazai21
Igen így volt de kiszedtem már,üres a mód mappa és ugyan azt csinálja.

Mi equipo favorito: Real Madrid

Lehet tettél be a mód mappába olyan módott , ami lefagyssza a játékot .

Ördögpalanta62
köszönöm😄

dxtbmp 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Ördögpalanta62
sziasztok

tudtok nekem ajánlani 1 dds kép nézegetõt( https://developer.nvidia.com/nvidia-texture-tools-adobe-photoshop)ezen kívül ,mert amit most dds Viewer használok az nam igazán jó.<#rinya><#rinya>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

üdvözletem mindenkinek...megindult számomra is az új esztendõ, hoztam is frissiben 2 képet...<#vigyor2>

kollégával épp száguldozunk a vonatra...:<#vigyor3>

pihenõ után helycsere volt a konvojban...kicsit odalépve neki utolértük a Béta trans-osokat...<#pardon1> <#vigyor3>

faljátok az utakat, ahogy bírjátok...😊

más téma, nem is téma, kérdés/kérés inkább: aki ért a szerkesztgetéshez, az a scania gyári napellenzõbe be tudna dobni 2 szúrót nekem? én sajnos nem értek hozzá, de ha elmagyarázná vki olyan, aki érti a dolgokat, azt is nagyon megköszönném...<#hamm>

kazai21
Nálam nincs 1-es nevû mapa csak 2 meg az autosave.

Nekem akkor csinált ilyet, mikor volt 1 másik automatikusan generált profil is.
Itt nézd meg hogy, ezen 4 mappán kívûl van-e más mappa.

Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2\profile\48756E676172696B756D\save\

"1" (ez az általad csinált mentés)
"autosave"
"autosave_drive"
"autosave_job"

Nálam volt egy "2"-es nevû mappa. Ezt töröltem és jó lett.

gigamen
kazai21
Sziasztok!
Az a problémám lenne,hogy mikor rá megyek a profilom betöltésre az után nem töltõdik be a játék,ha nem kidob hibajelentéssel.Eddig nem volt semmi baja megcsináltam már jó pár km-t.
Remélem valaki tud segíteni!

sorry a dup-ért:

ui.:nincs bent a tc megamod, hogy amiatt akadjon össze

sziasztok!
valaki nem tud véletlenül egy volvo tuning packot, amiben vannak a ledek, meg az oldalszoknya, mert amit találtam, az mind el van csúszva, a kamion elõtt rakja fel, kb fél méterrel, a levegõbe, és csak lebegnek 😞

tanksapi14
Most értem be klagenfurtba, huuhaa micsoda hegyek 😄 😄

Stig95
*sem lehet tölteni

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Stig95
Sehonnan!

Ki mondta, hogy f??det rám?!

valaki be tudja linkelni a magyar mappot honnan lehet letölteni.
gera995
America de szerintem majd törlöm, szart sem ér! 😄

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

Köszönöm, akkor garázsbõvítés és még egy kamion lesz a megoldás.

És akkor még egy kérdés: Milyen map van amiben legteljesebben van Európa?

Illetve egy linket tudnál adni honnan lehet leszedni?
És egyébként amik így le vannak zárva utak alap mapban azok örökké olyanok maradnak?? Ezen gondolkoztam még anno Hard truckot játszva is😄

1. lehet, bár akkor nem halad az idõ, nem dolgoznak az emberek, remélem nem kell ragoznom ez mivel jár...
2. elég sok helyen nézegetem a kiegészítõket, még nem láttam, de elvileg mint minden mapnál, új profilt kell kezdeni...😄

Hello, új vagyok még a játékban, lenne pár kérdésem:

-Olyat lehet-e csinálni hogy veszek egy kamiont de azzal nem én megyek hanem egy felvett sofõrnek adom, én magam pedig kamion nélkül tevékenykedek??
- Illetve egy teljes Európa mapot lehet találni valahol, illetve tudna nekem adni valaki?? És ha ezen a mapon szeretnék játszani akkor teljesen új játékot kell kezdenem, vagy kiegészítõdik a mostani játékom a bõvebb mappal??

Elõre is köszönöm a válaszokat.

wollnerd
LOL!
Ám ez melyik map mod? lehet, egy kis hiba csúszott bele...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Hát esetleg élsimítást feljeb teszed még ha bírja a gép!
ki tud küldeni egy Mercedes Mp4 +interior linket ami neki mûködik?
Ördögpalanta62
ez is jól néz ki<#vigyor4>