Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fõ Tappancs az eurotruck simulator 2-bõl a Tappancs nevû cégtõl
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Valóságban megnézném, hogy nem olvadna-e rá :D
Amúgy jól néz ki.
Oldalszoknya, tetõkiegészítõ.... ez valamilyen tuning pack??

Melyik az a mod, amelyikkel ilyenné lehet varázsolni a volvot?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
#21761 - elõrébb nem lehet állítani a kamerát, eddig csak olyan mod-ot készítettek ami hátrébb tolja.
ha valaki tud ezen kívül 1 másikat nagyon örülnék neki ha elküldené, vagy adna 1 linket ahonnan le tudom szedni
azt szeretném kérdezni h hogyan lehet állitani a belsönek a camera állását h elörébb legyen?? ez az egyik a másik meg h mit csináljak azzal ha nem tudom meg nyitni a base mappát az ets2 fökönyvtárában:S elöre is köszi
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
mert elvileg csak 1x ki kell csomagolni , és csakis az .scs fájlt betenni a mód mappába.
Az volna a kérdésem, hogy tudna valaki küldeni nekem egy olyan Peterbilt módot amit nem kell telepíteni.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Csak kérdezném hogy valaki aki jól tud kamionokat csinálni ets 2-be,nincs kedve csinálni egy Amerikai kamion packot?Mert ezek amik most vannak tényleg nem tul jók ráadásul a Vlasta féle scania t 500 sem remekel.De még olyan is jó lenne csak müködjön rendesen.Éljenek a nagy dög kamionok!<#hamm>#hamm>
Valaki meg tudná esetleg csinálni ennél a felninél azt, hogy a kék részek feketék legyenek?
Elõre is köszi!!!
felni
http://kepkezelo.com/images/faonfu3fk7a9ch82ofo1.png
utban Tripoli felé
nem tudom kiválasztani a kamiont mert lefagy a játék , és kikapcsolódik .
Valaki itt a fórumon írt olyat hogy van olyan Peterbilt változat amit nem Onixer készitett , mert amit Onixer készített az tele van hibával , tudd valaki valami jó ötletett erre honnan tudnám letölteni hibamentesen a Peterbilt kamiont ?. Mert már probáltam az Onixer verziót de se 1.1.1 és 1.2.5. verzióba lefagy nekem.
Nem sikerült jól, ezért ismételten küldtem az utolsó képet. Szeretnék segítséget kérni hozzá.
IMG]http://i50.tinypic.com/2qnvaqq.png[/img]
Kár, hogy ezt a modot ennyire igénytelenül oldották meg, pedig ez egy igazán jó mod volna. Vállalja- e valaki, hogy kijavítja a hibáit, vagy elmondanák, hogy miként tudnám én magam helyre hozni? Ez olyan állapotban van, amilyenben letölthetõ. Sajnos nincs kidolgozottabb verzió. <#shakehead>#shakehead>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Lenne egy kérdésem.
Gépvásárlás lesz és a következõ konfigot venném.
Proci: AMD Athlon 2 x4 740 3.2 Ghz VGA: HD 7770 OC sapphire Memo.: 4 GB 1333 Mhz.
A kérdés pedig az, hogy eltotyogna-e a játék full grafikán? A monitorom 1440x900-as felbontással bír.
Tudom, hogy le van írva a minimum és a maximum gépigény, de akinek hasonló esetleg ugyan ilyen konfigja van. Írjon már pár sort, hogy hogyan fut nála a játék. Mikor összegyûlik a nagy dugó, forgalom azt hogy bírja el?
szóval ha van az 1-ik akkor nem mûkõödik a másik...
<#felkialtas>#felkialtas>ForceindiaFisi: Meglehet azokat nézni anélkül is hogy új PM-ed legyen egyszerûen csak próbálkozni kéne és szétnézni, mert szerinted erre nem gondoltak a tervezõk?
A topic bal felsõ sarkában van olyan hogy Fórum arra rákattintasz azon túl pedig a bal oldali oldalsávon van egy olyan menüpont hogy Privát üzenetek.Ha így se sikerült megtalálni akkor inkább hagyjuk.
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|