Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ördögpalanta62
<#eljen>gratulálok tényleg szép

Tappancs83
Ez igen. Le a kalappal, valóban júl néz ki.

Fõ Tappancs az eurotruck simulator 2-bõl a Tappancs nevû cégtõl

gigamen
Ez is elkészült végül<#finom>
Norby646
Szép! <#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Tappancs83
Valószínûleg hõálló anyagból készült a lámpa a kipufogóra, így nem olvad rá. <#nevetes1>

Kipufogón lámpa?
Valóságban megnézném, hogy nem olvadna-e rá :D
Amúgy jól néz ki.

Colos111

Scania V8

Colos111

Scania V8

Rájöttem mi a gond, csak nagy fülkével mûködik rendesen a mod. Még egyszer kösz a linket!

köszi szépen, megnézem, bár ha minden igaz, akkor ezt már próbáltam, de ha csak 2 tengelyesre akarom rátenni a fényeket és egyebeket, akkor el van csúszva, igaz 3 tengelyessel még nem próbáltam

gigamen
Jajj bocs, nem érthetõen fogalmaztam :)
Oldalszoknya, tetõkiegészítõ.... ez valamilyen tuning pack??

Daf xf felni csere :D
gigamen
Ha elkészíted hozzá a skint<#papakacsint> De úgy tudom van belõle tölthetõ verzió is!
abacss

Hello!
Melyik az a mod, amelyikkel ilyenné lehet varázsolni a volvot?

Tappancs83
Nincs mit.

koszi szepen majd meg nezem !
Tappancs83
A te Peterbilted kifogástalan állapotban van? sajnos az én verzióm amit sikerült találnom elég rossz minõségû. Másikat meg nem találok sehol sem. <#rinya>

Tappancs83
Van már 6X4 alváz a restacar fórumban Renault Magnumhoz letöltések- egyebek- magnum 6x4 alatt. sajnos nem linkelhetem.

jutiput
Egy kicsit tévedsz kolléga, mert nem kell telepíteni semmit, csak az alapjátékot és abba csak be kell másolni a letöltöt és kicsomagolt kiegészítõkbõl az " scs" fájlt! " Rarma" kollégának igaza van! Az általad jelzett kamiont sem kell telepíteni! Üdv.

sziasztok tolem is egy par kep 2013 ban

Tappancs83
Tud valaki segíteni Onixer által elrontott Peterbilt kamionon? Az is jó volna, ha valaki elárulná, hogy miként kell kamionfülkét szerkeszteni, és belsõt átszerkeszteni. Köszi.

Én már csináltam, de csak Mercihez. Ha gondolod odaadom és megcsinálhatod magadnak, amelyikre akarod.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Tappancs83
Nekem jól mûködik, csak a készítõ végzett siralmasan rossz munkát. Nagyon hanyagul végezte, sajnos nincs más verzió. <#rinya> Jó volna ezt a verziót kijavítani, és feltenni egy hivatalos ETS2 honlapra, látom nem csak engem bánt, hogy egy ilyen frankó kamiont így elbaltáztak.

gigamen

#21761 - elõrébb nem lehet állítani a kamerát, eddig csak olyan mod-ot készítettek ami hátrébb tolja.
van olyan amit telepíteni kell, és pedig ez: http://ets2.lt/en/peterbilt-379-v1-1/
ha valaki tud ezen kívül 1 másikat nagyon örülnék neki ha elküldené, vagy adna 1 linket ahonnan le tudom szedni
Volvo Fh12 460
hello kolégák lenne egy kérdésem!
azt szeretném kérdezni h hogyan lehet állitani a belsönek a camera állását h elörébb legyen?? ez az egyik a másik meg h mit csináljak azzal ha nem tudom meg nyitni a base mappát az ets2 fökönyvtárában:S elöre is köszi

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

Miért van olyan peterbilt is amit telepíteni kell ?
mert elvileg csak 1x ki kell csomagolni , és csakis az .scs fájlt betenni a mód mappába.

Sziasztok

Az volna a kérdésem, hogy tudna valaki küldeni nekem egy olyan Peterbilt módot amit nem kell telepíteni.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Sziasztok

Csak kérdezném hogy valaki aki jól tud kamionokat csinálni ets 2-be,nincs kedve csinálni egy Amerikai kamion packot?Mert ezek amik most vannak tényleg nem tul jók ráadásul a Vlasta féle scania t 500 sem remekel.De még olyan is jó lenne csak müködjön rendesen.Éljenek a nagy dög kamionok!<#hamm>
Sziasztok!
Valaki meg tudná esetleg csinálni ennél a felninél azt, hogy a kék részek feketék legyenek?
Elõre is köszi!!!

felni
VERESS 96
Anglia

1280X720

Ördögpalanta62
http://kepkezelo.com/images/faonfu3fk7a9ch82ofo1.png
http://kepkezelo.com/images/faonfu3fk7a9ch82ofo1.png

utban Tripoli felé

Tappancs83 amit lentebb írt és illusztrált képekkel , bér nekem nem Iveco a mûszerfal , hanem rendes Peterbilt mûszerfal van , de nekem is ezek a hibák jönnek ki , plusz az hogyha elmegyek egy autokerbe ,
nem tudom kiválasztani a kamiont mert lefagy a játék , és kikapcsolódik .
Valaki itt a fórumon írt olyat hogy van olyan Peterbilt változat amit nem Onixer készitett , mert amit Onixer készített az tele van hibával , tudd valaki valami jó ötletett erre honnan tudnám letölteni hibamentesen a Peterbilt kamiont ?. Mert már probáltam az Onixer verziót de se 1.1.1 és 1.2.5. verzióba lefagy nekem.

Tud-e valaki jó légrúgó modot a tengelyekre amivel lehet megemelini a kamiont
Tappancs83

Nem sikerült jól, ezért ismételten küldtem az utolsó képet. Szeretnék segítséget kérni hozzá.

Tappancs83
Lenne egy kérdésem, küldöm a é;peket is, remélem kapok segítséget a mod helyre pofozásához.

IMG]http://i50.tinypic.com/2qnvaqq.png[/img]

Kár, hogy ezt a modot ennyire igénytelenül oldották meg, pedig ez egy igazán jó mod volna. Vállalja- e valaki, hogy kijavítja a hibáit, vagy elmondanák, hogy miként tudnám én magam helyre hozni? Ez olyan állapotban van, amilyenben letölthetõ. Sajnos nincs kidolgozottabb verzió. <#shakehead>

Olyan színes minden mint a vidámparkban...
Építgettem ma én is egy csöppet. A - SK határ.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Üdv nektek. Mivel "kamion stop " van. :D Gondolom páran vizslatják a forumot.
Lenne egy kérdésem.
Gépvásárlás lesz és a következõ konfigot venném.
Proci: AMD Athlon 2 x4 740 3.2 Ghz VGA: HD 7770 OC sapphire Memo.: 4 GB 1333 Mhz.
A kérdés pedig az, hogy eltotyogna-e a játék full grafikán? A monitorom 1440x900-as felbontással bír.
Tudom, hogy le van írva a minimum és a maximum gépigény, de akinek hasonló esetleg ugyan ilyen konfigja van. Írjon már pár sort, hogy hogyan fut nála a játék. Mikor összegyûlik a nagy dugó, forgalom azt hogy bírja el?
Tappancs83
Én kikapcsoltam a fáradság szimulátort. Nagyon berégtam rá, mivel minden furam elkésett miatta. Esélyem sem volt idõben megérkezni az áruval. A pihik nélkül szóakoztatóbb lett a játék a számomra, nem ment az idegeimre a tól kevés rendelkezésre álló idõ.

aha de sztem nincs meleg
macleody
Kamionstop van :)
mi van már mindenki alszik vagy mi?
már csak azt nem értem,hogy miért üti egymást a "no speed limit" a damage+Police-al??

szóval ha van az 1-ik akkor nem mûkõödik a másik...
ohh,köszi:D
Tudomásom szerint nem kavar be másnál is láttam hogy átnevezte és ugyanúgy mûködik, de a lényeg hogy átnevezéssel a belsõ szerkezetén nem változtatsz csak más lesz a neve ha átírod.

<#felkialtas>ForceindiaFisi: Meglehet azokat nézni anélkül is hogy új PM-ed legyen egyszerûen csak próbálkozni kéne és szétnézni, mert szerinted erre nem gondoltak a tervezõk?

A topic bal felsõ sarkában van olyan hogy Fórum arra rákattintasz azon túl pedig a bal oldali oldalsávon van egy olyan menüpont hogy Privát üzenetek.Ha így se sikerült megtalálni akkor inkább hagyjuk.

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Egyszerûen mi az hogy nem lehet megnézni a postafiókomat ha nincs új üzi? írjon valaki privátot légyszi