Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kormányt elfordítod pl 45 fokkal de a játékban ez kb 180 fok. (Ezzel nincs gond ez normális)
A kormány középen van de a játékban a kormány 10 fokkal el van fordulva. (Ez már gázos)
Talán egy kalibrálás segítene vagy a játékban kell turkálni (érzékenység holtjáték stb)
Ki mondta, hogy f??det rám?!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
esetleg tudna nekem segíteni valaki.vettem 1 kormány de az a bajom,hogy kb10% eltérés van az életben mint a játékban.magyarul az életbe nem jó a kormány közepem
A játékban azt hiszem alapértelmezetten "B"-vel lehet használni. Ha a kamion nagy fordulaton van, akkor érezhetõ a fékhatás.
A tempomat a sebesség tartására szolgál, gáz adása nélkül. Felgyorsítasz a kívánt sebességre, majd megnyomod a "C"-t és akkor azt a sebességet tartja gáz adás nélkül. Én úgy vettem észre, hogy a játékban 50 km/h alatt nem lehet használni.
Remélem segítettem!
Meg a Tempomat, mert az pl sehol sem látom, hiába nyomom a billentyûjét...
Amúgy nem is hiszem, hogy látnád, hogy mi lenne odaírva, mert jóval kisebb lenne.
CB: Kis-dublõr | Scania R730 V8
Egy kérdés:
A kamion mûszerfalán, a fedélzeti komputert lehet állítgatni? Tehát, hogy ne csak a térképet mutassa hanem azokat is amiket az F3-nál a kiegészítõ panel.
elöre is kösz mindenkitõl a segítséget.
ezt egyszer kipróbálnám eredetibe
Scania V8
Mindet bele és sok sikert, mert óriási ez a játék, majd meglátod! Üdv.<#wave>#wave>
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Az alkalmazottam az magától szerez munkát, vagy valahogy nekem kell neki adni? Köszi a segítséget.
Valami normálisabb amcsi géppel akartam már falni a kilométereket.
Szereztem hozzá egérkormányt is (mert volt pofájuk pont ebbõl kihagyni)
Mióta megvan, azóta 3 fuvart ha vittem vele, mert nem volt egérkormány.
Mikor beléptem, elég fura volt az ETS2 után. Teljesen gagyinak tûnt hirtelen. <#buck>#buck>
Remélem az American Truck Simulator hasonló lesz ETS2-s kinézettel és 4x-5x ekkora térképpel és legalább ennyi amcsi géppel, mint amennyi az American Long Haul-ban van.
egy 15 perces kávészünet...:<#hehe>#hehe>
beálltam egy fuvar erejéig a Csengõd-i Virágh Bt.-hez, cb-hívóm pedig "Zenész" lett...:<#nevetes2>#nevetes2>

CB: Kis-dublõr | Scania R730 V8

A medve nem játék.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
-Bocsi a késõi válaszért.-
www.restacar.hu -> Ott fórumon a Real Environment Dimension-ban megtalálsz mindent! :)