Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól van, én még nem gondolkodtam olyan nagyba, még csak 1 kamionom van, az is kölcsönbõl.... XDDD

Üdv!
Miért van az h már a játékba lépés közbeni betöltéskor állandóan azt írja ki h a játék hibát észlelt ezért leáll! ??? Kérlek segítsetek!!!
Sziasztok. Egy kis segitségre lenne szükségem. Van egy olyan problémám hogy eddig egy színû volt a kamionom talán az elején volt valami skin de nem sokáig. Most hogy megjelent ez a Truck Shop V3 leszedtem és betettem mert van benne egy pár jo skin gondoltam hogy használom valamelyiket. Igen ám de nem jelenik meg a skin vagyis pontosabban csak az oldalszoknyán látni jol a kamoin többi részén csak egy alapszín jön be a minta nem. Sajnos ugyanezt csinálja a gyári nem csak egy színû skinekkel is. Mi lehet a probléma? A mod ütközést kizárnám mert semmilyen skinezõs mod nincs bent ezen kivûl.

Elöre is kössz a segítséget.
Luspy

Mivel nekem WIN 7 64-bit op.rendszerem van, így a frissítések "elrontották" magának a kártyának a manuális állítási lehetõségét.
Ezért visszatértem a 11.12-es verzióra, és nem is engedem frissíteni.
Tanker56
Álohá!

Végre átalakítottam az új gépem... 😊

Ezt meg csak azért mert szép...

TheSosy
Megpróbáltam 200%al,és városban,esõben,este(ez mind egybe) volt minimum 24FPS(úgy hogy a skype be volt kapcsolva),és nappal autópályán,vagy máshol ami nem város sokkal több volt.Szóval nekem a 200%bevált 😊

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Stig95
Teszteld le!
Én pl azért játszok 200%-on mert így van fix 60 FPS-em.
Így ránézésre Full HD-ban 150 körül (tipp)

Ki mondta, hogy f??det rám?!

TheSosy
Az én gépemnek hány %-rendert ajánlotok?(Úgy hogy minden be van nyomva az élsimítás kivételével)

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

kamion kereskedesbe valo wabererses kamionokat tud valaki csinalni valos adatokal pl. daf xf 105410 merci 1844 volvo fh 12 400 man 18.420
Maximus4
Nekem 12.6-os van fennt.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nekem is hasonló van...
Melyik Catalyst-ot raktad fel?
Nálam engedi a 400 %-ot
kazai21
Már meg van köszi,jó volt csak túlterhelt volt azért nem engedte leszedni😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Ott van a videó alatt kiírva, hogy Dowload link és jó is.

Maximus4
Köszönöm a segítséget! <#worship>
Csináltam gyorsan két képet,sokkal jobb lett 200%-on😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

kazai21
Valakinek ehhez mûködû link?

Mi equipo favorito: Real Madrid

Átírva így nézzen ki:

uset r_scale_y "2"
uset r_scale_x "1"

Mind két értéknél nem lehet 2, mert összeszorozva 4 lenne. 2x1=2 => 200% 2x2=4 => 400%

Maximus4
Úgy értettem igen,hogy az x-nél lévõ számot is át kell írni vagy elég csak az y-nál?

Csak a számot

Maximus4
És az x-et nem kell átírni?

Dokumentumokban az ETS 2 könyvtárában megkeresed a "config.cfg"-t.
Megnyitod és ezt a két sort megkeresed benne:

uset r_scale_y "1.25"
uset r_scale_x "1"

Az 1.25 értéket átírod 2-re és 200%-on lesz.

Maximus4
Nekem meg 4850-es van,szóval azzal nem nagyon ugrálhatok szerintem.Bár 200%-ra fölraknám ha lehetne,egy próbát megérne.

Nekem Nvidia GTX 460 van és mégis csak 125%-ig engedi.
Kis trükkel felvettem 400%-ra, így szebb és élesebb lett, és hibátlanul megy.
Mikor beérek egy városba, akkor az FPS lemegy 20 körülire, de az még tûrhetõ.

Ha még újak a sofõrök, akkor még csak pár 1000€-t ha keresnek úgy, mint te a játék elején.
Minél több képesítési pontot szereznek, annál több pénzt is.

Maximus4
Igen,csak nekem 125% a max ami ott van a beállításoknál.És gondolom videokártya függõ.

Atikah
Nekem van pár sofõröm, de 0€ hasznuk van.. pedig a legrosszabb kamion az 510-es DAF XF.. a többi; 680-as MAN TGX, 730-as Scania, 750-es Volvo.

Valaki valami ötlet, hogy hogyan hozhatnának pénzt is nem csak vinnék?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Stig95
400%-nem ér annyit mint amennyire megdobja a gépigényt.
150-200% + monitor felbontása

Élesíteni a rendereléssel lehet.
1280x1024 a max felbontásom és 400%-os a renderelés, így aránylag már normálisan lehet látni.

Kamatoztatni? 😄
Ha már van sok rabszolgád, akkor már elég jó pénzeket hoznak és már nem is kell a bankba betett összeg 😄
Én már felvettem az összes sofõrt és egy hosszabb fuvar menetidején 1 milliót is hoznak.
Tegnap 1100 km-es fuvart vittem és fél milliót kerestek nekem.

Oliverius
Nekem a Volvónál akkor szokott behomályosodni ha elkezd esni az esõ. 😞

Maximus4
Akkor hanyagolom.Azt sajnos nem tudom megoldani,de azért köszi.

Ha jól látom akkor neked nem csak a kijelzõ homályos hanem körülötte minden is szerintem ha fentebb veszed a renderelést vagy a felbontást akkor javulni kéne mert nekem nem ilyen 200%-os 1680-1050-es felbontással.
Csak nem tudom hogy-hogy fogja bírni a géped.

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Maximus4
Valaki nem tudja véletlenül,hogy lehetne élesíteni a középsõ kijelzõn?Nem világosítani.

elméletileg javítva lett az 1.2.5-ös patch-ben

Maximus4
Találkozott már valaki ugratóval erre felé?Kicsit meglepett a dolog,elég szép magasságbeli eltérés van az út egy szakaszán.

gigamen
Nem csalással akartam több pénzhez jutni, úgy mi értelme a játéknak? 😄

Köszi! 😊
Hát mondjuk, hogy ne a legrövidebb utat jelezze, mert sose azon szoktam menni, inkább autópályán, aztán idegesítõ, vagy én tudjam szerkeszteni útvonalat, vagy ilyesmi...

Sziasztok!
Valaki próbálta már ezt a modot??? Hol lehet megvenni a kamionra??? A Restacaron lévõt már próbáltam, de az nékem nem jó!!!

mod
szép jó estét mindenkinek!...gratulálok a szép gépekért...<#worship>

melóztam én is egy kicsit...<#vigyor2>...egy kávéra megálltam így 10 óra körül...<#pardon1>

sztem visszahívják a Skoda Octavia-kat vmi gyártási hibával, ez már nem az elsõ szerelvény amit látok így...<#buck>

itt már indulás elõtt Liége-bõl...<#wave>

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

<#hawaii>

Jól néz ki!

A fagyás miatt a legelsõ béta kiadásból csak a növényzet textúrákat raktam be, de még így is lefagyott.
Az a pár textúra nem sok és mégis. Van rajta kívül betéve sokkal több minden.
Igaz, nem textúrák, de mégsem fagy le tõlük sose.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

GPS javítás? Mit kellene javítani rajta? Szerintem semmi baja.

Én egérkormányt használok és szekvenciális váltót, de én a váltást rátettem az egérgörgõre is.
Így sokkal gyorsabb, de ha te mást használsz, akkor rakd valódi automatára.
Ha meg szekvenciálist akarsz és kormányod van, (váltó nélküli) akkor csak a kormányon lévõ gombok maradnak vagy az egérgörgõ.

Több pénzhez meg itt van ez

Ördögpalanta62
köszönöm a segítsétséget 1 újra indítással megoldodott a problémám<#mf1>

Stig95
Erre csak egy válasz van. Bal*** vagy. <#hehe>

ronso
Üdv
A KVN-t hogy lehet megszüntetni a játékban,hogy kivételnél ne fagyjon?És ne kelljen uj karriert kezdeni,

Sakkoo.......Baszkiiii

Tudna nekem valaki mondani modokat az alábbiakhoz, ha létezik:
- GPS javítás
- rükvercbe váltás egyszerûsítésére, hogyha megállok és tolatni akarok ne kelljen 7-bõl egyesével letolni R-ig...
- lehessen berakni is pénzt, ne csak kölcsönt felvenni a bankból

Sziasztok lenne egy kis problémám amikor esik meg 95km haladok az egész szerelvény ferdén áll és kanyarban meg teljesen felborul mitöl van ez.
Ördögpalanta62
majd nem jó
a játékba van van a kormány jó helyen és nálam van 10 % eltérés,olyan mintha jobbra húzna