Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért van az h már a játékba lépés közbeni betöltéskor állandóan azt írja ki h a játék hibát észlelt ezért leáll! ??? Kérlek segítsetek!!!
Elöre is kössz a segítséget.
Ezért visszatértem a 11.12-es verzióra, és nem is engedem frissíteni.
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Én pl azért játszok 200%-on mert így van fix 60 FPS-em.
Így ránézésre Full HD-ban 150 körül (tipp)
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Melyik Catalyst-ot raktad fel?
Nálam engedi a 400 %-ot
Mi equipo favorito: Real Madrid
Csináltam gyorsan két képet,sokkal jobb lett 200%-on😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mi equipo favorito: Real Madrid
uset r_scale_y "2"
uset r_scale_x "1"
Mind két értéknél nem lehet 2, mert összeszorozva 4 lenne. 2x1=2 => 200% 2x2=4 => 400%
Megnyitod és ezt a két sort megkeresed benne:
uset r_scale_y "1.25"
uset r_scale_x "1"
Az 1.25 értéket átírod 2-re és 200%-on lesz.
Kis trükkel felvettem 400%-ra, így szebb és élesebb lett, és hibátlanul megy.
Mikor beérek egy városba, akkor az FPS lemegy 20 körülire, de az még tûrhetõ.
Minél több képesítési pontot szereznek, annál több pénzt is.
Valaki valami ötlet, hogy hogyan hozhatnának pénzt is nem csak vinnék?
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
150-200% + monitor felbontása
Ki mondta, hogy f??det rám?!
1280x1024 a max felbontásom és 400%-os a renderelés, így aránylag már normálisan lehet látni.
Ha már van sok rabszolgád, akkor már elég jó pénzeket hoznak és már nem is kell a bankba betett összeg 😄
Én már felvettem az összes sofõrt és egy hosszabb fuvar menetidején 1 milliót is hoznak.
Tegnap 1100 km-es fuvart vittem és fél milliót kerestek nekem.
Csak nem tudom hogy-hogy fogja bírni a géped.
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Hát mondjuk, hogy ne a legrövidebb utat jelezze, mert sose azon szoktam menni, inkább autópályán, aztán idegesítõ, vagy én tudjam szerkeszteni útvonalat, vagy ilyesmi...
Valaki próbálta már ezt a modot??? Hol lehet megvenni a kamionra??? A Restacaron lévõt már próbáltam, de az nékem nem jó!!!
mod
melóztam én is egy kicsit...<#vigyor2>#vigyor2>...egy kávéra megálltam így 10 óra körül...<#pardon1>#pardon1>
sztem visszahívják a Skoda Octavia-kat vmi gyártási hibával, ez már nem az elsõ szerelvény amit látok így...<#buck>#buck>
itt már indulás elõtt Liége-bõl...<#wave>#wave>

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

A fagyás miatt a legelsõ béta kiadásból csak a növényzet textúrákat raktam be, de még így is lefagyott.
Az a pár textúra nem sok és mégis. Van rajta kívül betéve sokkal több minden.
Igaz, nem textúrák, de mégsem fagy le tõlük sose.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Én egérkormányt használok és szekvenciális váltót, de én a váltást rátettem az egérgörgõre is.
Így sokkal gyorsabb, de ha te mást használsz, akkor rakd valódi automatára.
Ha meg szekvenciálist akarsz és kormányod van, (váltó nélküli) akkor csak a kormányon lévõ gombok maradnak vagy az egérgörgõ.
Több pénzhez meg itt van ez
A KVN-t hogy lehet megszüntetni a játékban,hogy kivételnél ne fagyjon?És ne kelljen uj karriert kezdeni,
Sakkoo.......Baszkiiii
- GPS javítás
- rükvercbe váltás egyszerûsítésére, hogyha megállok és tolatni akarok ne kelljen 7-bõl egyesével letolni R-ig...
- lehessen berakni is pénzt, ne csak kölcsönt felvenni a bankból