Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én úgy tudom, hogy miközben játszól, és mikor megtörténik jópár szint emelés , akkor lesz az is folyamatosan elérhetõ.

Tegyél be vmi jó kis számot a rádióba, aztán rádió hangerõ feljebb, fõ hangerõ lejebb... 😉

Norby646
A mélyhangokon nem lehet valahogy állítani? 2:1-es hangszóróm van, totál letekertem a mélynyomón a mélyhangot, de játék közben így is sokszor zavaró ez a búgás.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Hátha ebben is tudtok segíteni, van egy ilyen nevû map módom: "Romanian_Map_0.3.5".
Van map.scs, base.scs benne, ha base-t bemásolom, akkor betöltéskor elszáll a program...
Egyébként, ha több olyan modom van, ami map.scs-t tartalmaz, akkor mi a teendõ???

Megvan a bûnös, ebben a módban volt egy ilyen fájl, amit át kellett írni: "more_AI_traffic_real_speed"... 😄
TXH!!! 😄 😄 😄

az enyém sem megy többet mint 90.. elvagyok vele kellemesen míg lenyomom és ennyi 😊 mellette még fizet is rendesen

hacsak tehetem 1000+ km-es fuvarokat vállalok csak

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Jah vágom már... 😄 Megnézem a többi mod fájlt és azokban is átírom... 😊

Megnéztem, mindkettõben alapból 180 az érték... 😞😞😞

Oké köszi! 😊
De ez nekem kicsit furcsa 1.3-nál nem kellett ilyet csinálni, ment magától...

Mindkettõben van egy olyan fájl hogy game_data.sii. Ezt kell megnyitni és ebben keress egy olyat hogy truck_speed_limit: 90.0 na ezt kell átírni. A 90 helyére irj amennyit csak akarsz. Utánna mentés kilépés. Ha commanderben csinálod akkor megkérdezi hogy ujra csomagolod-e. Egyértelmû hogy igen.

Ezt mind a kettõben meg kell csinálni mert az egyik kiüti a másikat csak akkor fog mûködni ha egyforma. És minden olyan modban ahol van ilyen fájl abban átkell irni.
ADR osztályok mikor válnak elérhetõvé? Ki kell a többi képességet maxolni hozzá?
Vagy lehet nem jól tettem fel a legújabb Physic módot??? <#wow1>
Ezeket másoltam a mod mappába:
- 6×2, 6×4 without limiter
- 4×2 without limiter

Innen: http://ets2.lt/en/realistic-physics-mod-v1-6/

Vagy lehet egyiket kéne? Mert nem vágom a kettõ közt mi a különbség...<#nemtudom>

Igen, csak hogy az én esetemben saját kamion nélkül, ami 90-nél többel nem tud menni, olyan lassan eléggé unalmas lenne szerintem az út... 😄

Kicsit elgondolkoztam, hogyha közlekedés javító mód van, amitõl tök élethû lesz a játék, akkor a gyalogosokat miért nem javítják fel? 😄 Hogy több legyen mondjuk... Ezerszer élethûbbek lennének a városok, ha nem lennének olyan kihaltak... 😄 Ha valaki tud ilyen módról akkor szóljon, mert én még nem találtam, hiába kerestem... 😄 😄

egy jó 1800km körüli fuvar volt már hogy 70-80.000-t fizetett 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Igen, de viszont a Just in time fuvarok 10000, míg amik nem azok, azok 16000 értékûek, nem hosszabbak mégis jóval többet hoznak... 😊

Valaki egy jo mapot mondjon már nekem léygszi meg, hogy milyen patch kell hozzá.. elõre is köszönöm
Ez olyan mint a valos eletben...minnel hosszabb a fuvar annal tobb penz jon, tobb km tobb penz. Csak az ADR-bol nem lesznek olyan sokat hozo fuvarok mintha meglenne a hosszu tav is...
Akkor jön a kérdésem: ha én nekem még nincs hosszú távú fuvarozás képességem, mert nem szeretem a hosszúkat, akkor, ha feltolom az összes ADR-t, akkor elérhetem azt az árszintet, amit csak a hosszútávúak felhúzásával érnék el??? Vagy sehogy sem úszhatom meg a hosszútávúakat? 😄 😄

nem veszek olyan gépet
más ötletem nincsen
Elõször a "Nagy távolságú fuvarozásl"-ból jobb mind a 6-ot megszerezni és akkor jó hosszú fuvarokat vihetsz, amiért jó pénzeket lehet kapni.

Érdemes pár "ADR" képesítést is választani, mert ezek még többet fizetnek.

"Just-In-Time" fuvarok elég jól fizetnek. Ha megvan az összes "Nagy távolságú fuvarozás" képesítés és van néhány "ADR" és "Just-In-Time" képesítés is, akkor az ilyen fuvarok lesznek a legdrágábbak.

"Törékeny" és "Értékes" képesítésû áruszállítás is jól fizet, de a "Just-In-Time" még többet fõleg ha "ADR"-es.

"€ / km" arányt is szoktam nézni, mert van, mikor egy rövidebb fuvarért megkapom ugyan azt a pénzt.

(Nekem van saját kamionom is, de sokszor viszek gyors fuvart is útfelfedezés céljából és hogy más kamiont is vezethessek, azért is választom néha ezt).

Valami ötlet esetleg hogyan lehetne helyre állítani?
ezt már tapasztaltam én is, hogy a Scaniánál rosszul jelennek meg a skinek
A bekapcsolt világítás miatt esik az FPS, ami egyébként sem sok....
A játék motorja elavult, optimatizálatlan, pocsék.
kutizsolt
hello

lenne egy kerdesem..
mikro a jatekban nappal van akkor megy rendesen meg minden .. es ejjszaka peddig akad a jatek .. miert van ez?

V-Power Shell

VERESS 96
KIprobáltam hogy kivettem a real logo modot de a helyzet változatlan. De az még az érdekessége a dolognak hogy csak a Scánián vagyis az én kamionomon csinálja ezt a többi nem.
Akkor valahol ott lehet nálam a bibi, hogy LVL 12-es vagyok és:
Just in time 5
Értékes rakományok 4
Törékeny rakományok 1
És másodosztályú ADR anyagok (elsõ még nincs)
Mivel a kamionom hitelbõl volt, és nem tudtam fizetni mert állandóan szervizelnem kellett és elvitte a pénzt, ezért el kellett adnom, mert adós voltam a bankban.
Magyarul csak úgy tudom 10000 eu fölé vinni a rakományaim árát, ha a hosszú távú fuvarozásra gyúrok rá (amit nem igazából szeretek )😄 , mert a többi nem igazán hoz hasznot Just in time munkáknál??? 😄 😄 😄

Rossz helyen lévõ skin-ek hibáját úgy emlékszem, hogy a rossz kamion modell okozza.
Ugyanez a hiba volt az egyik Real Logos módnál is. Itt is a kamion modellel volt valami.

(De javítson ki valaki, ha más a hiba).

TopGun
Hello! te nem szoktad elolvasni a privat uzeneteidet es valaszolni rajuk?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Az én problémámra tud valaki megoldást? Tegnap kérdeztem.

Sziasztok. Egy kis segitségre lenne szükségem. Van egy olyan problémám hogy eddig egy színû volt a kamionom talán az elején volt valami skin de nem sokáig. Most hogy megjelent ez a Truck Shop V3 leszedtem és betettem mert van benne egy pár jo skin gondoltam hogy használom valamelyiket. Igen ám de nem jelenik meg a skin vagyis pontosabban csak az oldalszoknyán látni jol a kamoin többi részén csak egy alapszín jön be a minta nem. Sajnos ugyanezt csinálja a gyári nem csak egy színû skinekkel is. Mi lehet a probléma? A mod ütközést kizárnám mert semmilyen skinezõs mod nincs bent ezen kivûl.

Elöre is kössz a segítséget.

a.carkey
Nem tudom ki miként van vele, de szerintem ez a rózsaszín beütésû betûszín fekete háttér alatt nagyon picit zavaróan olvasható.

Amikor bejövök ide, mindig elõször keresem a lámpát, hogy felkapcsoljam, mielõtt hozzászokik a szemem a sötétséghez. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Nagyon szép színt választottál. Roppant jól mutat az egész kamion.<#eljen>

A medve nem játék.

Sajna pótkocsit nem csak kamiont.

Tedd õket egy külön mappába például ide: C:/base/

Társítottam és azt írja, hogy a rendszer nem találja a megadott fájlt.. :/
De utánfutót nem is lehet sajátot venni a játékban sehol vagy sehogy?
Kicsomagoláshoz meg a "base.scs"-t kell társítani az "scsextractor.exe"-hez

Én a fuvarozásból keresett pénzbõl vettem a kamionom, azóta csak az van.
Mikor sofõröknek vettem kamiont, akkor vettem fel hitelt.
Sofõrök lassan belejönnek a pénzkeresésbe, amibõl újabb garázs és pár kamion.
Elõször a "Nagy távolságú fuvarozásra" állítom a sofõröket, mert nagyobb fuvarokkal több pénzt tudnak keresni.
Akik elérték a 6. szintet, azokat átrakom "ADR"-re, mert ezek a legjobban fizetõ fuvarok.
6. szint után visszarakom "Kiegyensúlyozottra"
Sofõrnek való kamionvásárlásnál a legolcsóbb kamiont kiválasztod, minden alkatrészt leveszel a kamionról, amit lehet.
Legolcsóbb motort és gyári festést is kiválasztod, így több 1000€-t meglehet spórolni.

Ahhoz, hogy ne kérje állandóan a kódot csak egyet tudok mondani.

Vedd meg!

1440x900-s a felbontás.
Köszi a választ ha nekem szól. 😊

Viszont, az én videó kártyám nem szereti 125% nál magasabb beállításon a játékot mert olyan mint ha akadozna. Képernyõ felbontás 1440*768 ha jól emlékszem.
Sziasztok!!! remélem valaki tud segíteni az elsõ kérdésem az lenne, hogy 1.2.5-ös patch-et raktam fel a játékhoz és beleraktam a trucksim 1.5-ös mapot az amiben afrika is van és szintlépésnél kidobott, hogy aktiváljam a játékok aktviáltam és folyamatosan 10km után ugyanez az mitõl van a patch vagy a map rossz??

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a pótok kamionok festése ugye a base.scs mappát kellene megnyitni kitömöríteni..a winrar nem nyitja meg mert azt írja, hogy ismeretlne vagy sérült formátum letöltöttem egy scs extractor nevezetû programot és az sem.. a letöltött pótok kamionokat nyitja a winrar.. elõre is köszi!!
Oliverius
Nyomsz egy F4-et és beállítod õket, utána már simán mûködik.

Bocsánat az újabb hszért de sajna nem tudom módosítani már az elõzõt. 1 kérdésem maradt csak le.
Az hogy: Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy a kamionra tett extra lámpák is világítsanak?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nekem Gigabyte N210 nVidiás kártyám van, nekem is lehet jobb a képe? Mert ha jól értem, errõl beszéltek.

Plusz. Kamion trailert nem is lehet venni magamnak sajátot? Vagy ha igen, akkor hogyan?
Fékerõt lehet szerkeszteni valahogy? A Kamion melyik fájljában ha lehet?

Elõre is köszi a válaszokat.
õh most telepitetem a játékot és már addig eljutotam hogy létrehozok profilt kiválasztom a várost hol kezdjek és utána amikkor tölt akkor dobja ki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ronso
Nem vettél ki valami modot ami le van mentve?Nálam akkor fagy

Sakkoo.......Baszkiiii

1920x1080-ra bõven elég a 125% is, tûéles a kép nálam így is, és a mûszerfal is tökéletesen olvasható.