Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Van map.scs, base.scs benne, ha base-t bemásolom, akkor betöltéskor elszáll a program...
Egyébként, ha több olyan modom van, ami map.scs-t tartalmaz, akkor mi a teendõ???
TXH!!! 😄 😄 😄
hacsak tehetem 1000+ km-es fuvarokat vállalok csak
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
De ez nekem kicsit furcsa 1.3-nál nem kellett ilyet csinálni, ment magától...
Ezt mind a kettõben meg kell csinálni mert az egyik kiüti a másikat csak akkor fog mûködni ha egyforma. És minden olyan modban ahol van ilyen fájl abban átkell irni.
Ezeket másoltam a mod mappába:
- 6×2, 6×4 without limiter
- 4×2 without limiter
Innen: http://ets2.lt/en/realistic-physics-mod-v1-6/
Vagy lehet egyiket kéne? Mert nem vágom a kettõ közt mi a különbség...<#nemtudom>#nemtudom>
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
más ötletem nincsen
Érdemes pár "ADR" képesítést is választani, mert ezek még többet fizetnek.
"Just-In-Time" fuvarok elég jól fizetnek. Ha megvan az összes "Nagy távolságú fuvarozás" képesítés és van néhány "ADR" és "Just-In-Time" képesítés is, akkor az ilyen fuvarok lesznek a legdrágábbak.
"Törékeny" és "Értékes" képesítésû áruszállítás is jól fizet, de a "Just-In-Time" még többet fõleg ha "ADR"-es.
"€ / km" arányt is szoktam nézni, mert van, mikor egy rövidebb fuvarért megkapom ugyan azt a pénzt.
(Nekem van saját kamionom is, de sokszor viszek gyors fuvart is útfelfedezés céljából és hogy más kamiont is vezethessek, azért is választom néha ezt).
A játék motorja elavult, optimatizálatlan, pocsék.
lenne egy kerdesem..
mikro a jatekban nappal van akkor megy rendesen meg minden .. es ejjszaka peddig akad a jatek .. miert van ez?
V-Power Shell
Just in time 5
Értékes rakományok 4
Törékeny rakományok 1
És másodosztályú ADR anyagok (elsõ még nincs)
Mivel a kamionom hitelbõl volt, és nem tudtam fizetni mert állandóan szervizelnem kellett és elvitte a pénzt, ezért el kellett adnom, mert adós voltam a bankban.
Magyarul csak úgy tudom 10000 eu fölé vinni a rakományaim árát, ha a hosszú távú fuvarozásra gyúrok rá (amit nem igazából szeretek )😄 , mert a többi nem igazán hoz hasznot Just in time munkáknál??? 😄 😄 😄
Ugyanez a hiba volt az egyik Real Logos módnál is. Itt is a kamion modellel volt valami.
(De javítson ki valaki, ha más a hiba).
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Sziasztok. Egy kis segitségre lenne szükségem. Van egy olyan problémám hogy eddig egy színû volt a kamionom talán az elején volt valami skin de nem sokáig. Most hogy megjelent ez a Truck Shop V3 leszedtem és betettem mert van benne egy pár jo skin gondoltam hogy használom valamelyiket. Igen ám de nem jelenik meg a skin vagyis pontosabban csak az oldalszoknyán látni jol a kamoin többi részén csak egy alapszín jön be a minta nem. Sajnos ugyanezt csinálja a gyári nem csak egy színû skinekkel is. Mi lehet a probléma? A mod ütközést kizárnám mert semmilyen skinezõs mod nincs bent ezen kivûl.
Elöre is kössz a segítséget.
Amikor bejövök ide, mindig elõször keresem a lámpát, hogy felkapcsoljam, mielõtt hozzászokik a szemem a sötétséghez. 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Mikor sofõröknek vettem kamiont, akkor vettem fel hitelt.
Sofõrök lassan belejönnek a pénzkeresésbe, amibõl újabb garázs és pár kamion.
Elõször a "Nagy távolságú fuvarozásra" állítom a sofõröket, mert nagyobb fuvarokkal több pénzt tudnak keresni.
Akik elérték a 6. szintet, azokat átrakom "ADR"-re, mert ezek a legjobban fizetõ fuvarok.
6. szint után visszarakom "Kiegyensúlyozottra"
Sofõrnek való kamionvásárlásnál a legolcsóbb kamiont kiválasztod, minden alkatrészt leveszel a kamionról, amit lehet.
Legolcsóbb motort és gyári festést is kiválasztod, így több 1000€-t meglehet spórolni.
Vedd meg!
Viszont, az én videó kártyám nem szereti 125% nál magasabb beállításon a játékot mert olyan mint ha akadozna. Képernyõ felbontás 1440*768 ha jól emlékszem.
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a pótok kamionok festése ugye a base.scs mappát kellene megnyitni kitömöríteni..a winrar nem nyitja meg mert azt írja, hogy ismeretlne vagy sérült formátum letöltöttem egy scs extractor nevezetû programot és az sem.. a letöltött pótok kamionokat nyitja a winrar.. elõre is köszi!!
Az hogy: Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy a kamionra tett extra lámpák is világítsanak?
Az lenne a kérdésem, hogy nekem Gigabyte N210 nVidiás kártyám van, nekem is lehet jobb a képe? Mert ha jól értem, errõl beszéltek.
Plusz. Kamion trailert nem is lehet venni magamnak sajátot? Vagy ha igen, akkor hogyan?
Fékerõt lehet szerkeszteni valahogy? A Kamion melyik fájljában ha lehet?
Elõre is köszi a válaszokat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)