Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KÖszi a választ!
Persze ez odatett volna ennek a modmániának, ami a fejlesztõk szegénysége miatt övezi az ETS-t.
Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, ATI Radeon HD 4670
Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, ATI Radeon HD 4670
Nem tudom melyik és milyen mód lehet ahol .sii fájlt is mellékeltek , én még olyannal nem találkoztam ez idáig .
Linket tudsz mellékelni ide a topic-ba , melyik mód az és hol találtad , megnézem én is.
1500 Le
8000 Nm
Ezek a fõbb adatok, a linkbõl letölthetõ, de ugyan itt van gyengébb motor is, ha ezt túlzásnak véled.
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
Olyan kérdésem lenne, hogy most Scaniam van, és a legjobb motor van benne. 730 hp (537kW), 3500 Nm->1000-1350 rpm. Létezik-e ennél jobb motor akármelyik másik kamionnál? mert én sehol nem találok. :/ Köszi Kollégák. További jó utat 😄D
sikerült elkapnom, miközben egy Lufthansa gép leszáll az amszterdami reptéren...<#lookaround>#lookaround>
már a következõ fuvar, kis pihenõ vhol Frankfurt és Prága között féluton
ezzel a képpel szeretnék én is Boldog Születésnapot kívánni Vajo-nak...kereken 150000 km!!!...<#vigyor3>#vigyor3>
további szép hétvégét a kollégáknak!...<#integet2>#integet2>
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Letöltöttem egy modot de nem akar mûködni, milyen formátumba kell betenni a mods mappába? A modban van scs/mappa/sii fajlból áll.

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
kocsiállások hogy tudom bõvíteni ?
Érdeklõdnék,hogy amit linkeltél mód packot abban mi van?
Ha valami nem jó elõször meg kell nézni miért és nem egybõl nyavajogni.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
100683 km
Tudna nekem valaki segíteni, hogy - hogyan kell színezni interiort? Van egy modom, viszont abban szeretném átszínezni a textúrákat.
///M I Love BMW. :)
http://notepad-plus-plus.org/download/v6.2.3.html
Bármilyen módhoz / hekkhez, ott a mód mappa. Ezért van.
EZT
És az oldalon , a listán lefele haladva erre lettem volna kíváncsi, egy új profilal , hogy tényleg meg lehet-e csinálni.
Most a "game.sii" nevû fájlt szerkeszd a játék mappájában!
Változtasd meg azokat az értékeket, amelyeket szeretnél a játékban változtatni!
Változtasd meg a következõ sorokat:
current_career_level
erre:
current_career_level "5"
current_career_star_count
current_career_star_count "5"
Viszont a kicsomagolt scs-fájlból már simán megnyitja az sii-fájlokat mind a Notepad, mind a Notepad++.
a restacar-on olvastam de csak tippelés , hogy állitólag azért ilyen ,
mert kódolva van , hogy ne tudjon az ember belepiszkálni.