52658
-
#28041 döglött a csatorna, és leállította a stream-et.
-
rambóóxd #28040 az mitől van hogy betölti a rádiót de hang nincs?? Max-on van a zene hangereje.. -
forzaferrari #28039 Vagyis a telepítés után... na, gondolom ez érthető :D -
forzaferrari #28038 A memóriával nincsen gond, az alapjáték eddig is zökkenőmentesen ment a 1.3-ás verzióval, de ezt nem is értem...
Ami feltűnő, hogy telepítésnél a frissítéshez nem kért kulcsot sem, és már úgy kerültem rögtön a profilválasztó menübe... -
#28037 Akkor passzolom, de ne rakj nagyobb verziót, mert nem megy vele.
Memória? Nagy térképekhez legalább 4gb t írnak, hogy kell. -
RalphWald #28036 Frank, ha olvasod ezt és nem fog elveszni a sok hsz közt... Innen le tudod tölteni a modod 1.4.x verzióhoz alakított def/company mappájának tartalmát: Hungary map company defs. 1.4 verziótól már ebben a formában definiálták az egyes városokban található cégeket és azok prefabjait (amint azt majd magad is látni fogod, ha kibontod az 1.4 verzió def.scs fájlját).
Ma megpróbáltam 1.4.x verzió alatt életre kelteni a térképedet, de nem sikerült, viszont ha már megcsináltam hozzá ezeket a fájlokat, akkor megosztanám veled, a későbbiek során talán hasznát veheted...
Remélhetőleg ennyivel kevesebb munkát kell majd elvégezned... (Elég sok - bár kisméretű - fájlról van szó egyébként, pontosan 203 darabról) :) -
forzaferrari #28035 1.1.1-es verziónál is ugyanezzel küzdök... fogalmam sincs, mi lehet a hiba, az alapjátékot se akarja betölteni. -
#28034 THX. -
#28033 Igen, látszik. -
kjhun #28032 Sokaknak gondja volt a nagyméretű fájl letöltésével, de összetömöríteni senkinek sem jutott az eszébe. 425MB helyett, azért mégiscsak barátibb méret a 63.2MB pakk.
Hungary Map v0.8 Repacked
A pakkban lévő "hungary_map_v0.8.7z" fájl tartalmazza a 2 db zip fájlt. A mod mappába tömörítsétek ki a 7z fájl tartalmát. -
kisfüsi #28031 Igen arról beszélünk és úgy csináltam -
XxXcsabi1987XxX #28030 nekem most az a 3.0ás map kellene :D csak nem tudom honnan szerezzem meg mert már eddig mindenhol kerestem de nem találom :/ -
frank007 #28029 Arról a fuvarról beszélünk, amit te választasz elöször, vagy amit a gép ad? És a végén nyomj enter-t, ne te állj be, az az idő is beleszámít! -
#28028 http://restacar.hu/board/index.php?useralbums/ets2_00048-png.8/standalone&embedded=1
Csak egy kérdés... meg lehet nyitni? -
#28027 ...csak, hogy kiengedi-e a fórum, az albumokból a képeket...
A pihenő valahol itt kezdődik...
-
frank007 #28026 öt és fél... -
kisfüsi #28025 1,5 perc alatt el vittem és még mindig ki fagy :( (1.1.3) -
frank007 #28024 Öt fél órát vezettem! Azt hiszem most egy időre kielégültem , Mindjárt megnézem mit tehetek pecsileg. -
kisfüsi #28023 Nem kell egyből bunkózni... -
kristóf497 #28022 frank007 kész lesz ma a fríssítés?
-
frank007 #28021 Valós időben, persze! -
#28020 igen, 20mp alatt kell elvinni a fuvart -.-" -
kisfüsi #28019 Frank amúgy mondtad hogy a legelső fuvart 2 percen belül kell elvinni. Na de a játékban 2 perc vagy a valós időben? :S -
XxXcsabi1987XxX #28018 kössz szépen előreis -
#28017 Igen mert keresi a frekvenciát. Sajna ilyen. ha zavar, indíts el rádiót alatta, úgy is tudod hallgatni. -
XxXcsabi1987XxX #28016 bake05
azt a mapot vhogy el tudnád nekem küldeni? azt keresem égen földön de sehol nem találom :/ -
rambóóxd #28015 a rádió mindenkinél percek alatt kezd el szólni?? Mert nálam 5-7 perc de addig megvan fagyva a játék. -
#28014 1.1.1 még egyszer 1.1.1 -
bazsika00010109 #28013 sziasztok !! Tőlem pár kép indulás bratislavából brnoba !!
gyorsan felveszem a trailert és goo !!
http://www.kep-host.weboldala.net/images/lchjcsz5smhv8b0gof91.png
INDULÁS !!
ott vagyok
JÓ ÉJSZAKÁT KOLLÉGÁK !!
-
forzaferrari #28012 Hello mindenki!
Mivel a frank-féle map csak az 1.1.3-as verzión megy, muszáj volt letörölnöm a meglevőt és újra feltenni, de nem a legújabb patch-el, hogy ki tudjam próbálni azt. Nos, amint megtörtént az eset (1.1.1-ről 1.1.3-ra), elindítottam a játékot, viszont mindig a profilválasztás előtt kidobott. A "game.log"-ban megnéztem, és a hiba a profilok betöltődésével volt, így azokat a Dokumentumoknál (ahol van a helyük ugye) kitöröltem. Így már továbbengedett: tudtam új profilt csinálni, de ekkor újabb probléma merült fel: amint elkezdett a showroom betöltődni, kb. a felénél visszalökött a profilválasztó menübe, pedig megpróbáltam úgy is, hogy a felesleges modokat külön tettem... a "game.log"-ban pedig megint a profil van ludasként megjelölve.
Valaki tudna nekem segíteni? -
kecsa kamionos #28011 ühü -
#28010 minimális rá az esély :D -
kecsa kamionos #28009 Frank nem akarlak csesztetni de akk ma még kész lessz?
-
#28008 ...remélem segít.. -
#28007 How to convert a 1.3.1 map to 1.4.1
-
frank007 #28006 Köszi előre is! Akkor ma még pecselek! -
#28005 Jó lenne ha futna 1.4.1-el, mert tuti nem patchelem már vissza!
Ezer köszönet a munkádért még egyszer! -
#28004 Mi tényleg szeretnénk segíteni, és ha akarod, még satan-t is bevonjuk a hiba felderítésére... Ezért kell, hogy az új pályakezelés feltételeinek megfeleljen a map. Amúgy emelem kalapom, tiszteletem a tiéd. -
frank007 #28003 Ma felrakom a patchet, és megpróbálom betölteni az editorba és újra elmenteni a mapot! De szerintem ez nem lesz elég...majd meglátjuk! Folytatni úgyis csak akkor fogom, ha ezt megoldom! Az a két probléma meg tényleg nagyon idegesítő, főleg, hogy a tankolással kapcsolatban egyáltalán nem változtattam semmit! -
#28002 Annyira sürgettétek Frank-et,most meg nyavajogtok.(Tisztelet a kivételnek),hogy ennyi meg annyi hiba.Sürgettétek hogy mikor lesz már kész.Inkább még vártatok volna vagy kb egy hónapot,és akkot lehet hogy az új patch-el is ment volna és hibák se lennének benne.
És nem Frank-et kell basztatni, és nem kell itt értetlenkedni,hanem be kell érni ennyivel.
Bocsánat az offért