Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stig95
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Sziasztok!Ez az én járgányom!<#nevetes1>
Mindegyiket próbáltam, de akkor letöltöm amit küldtél és köszi!

Úgyis probáltad hogy, nem a régi profil mentéseddel probáltad az újra feltelepített játékot?.
Vagy még egy lehet , ami esetleg akadályozhatja , az pedig hogy a screenshot mappa alatt található fájlok,
még az elözõ profilal mûködõk. Értem én itt a config.cfg és tovább......
Legvégsõ eset legfeljebb probáld meg ezt letölteni , hátha ezzel fog normálisan mûködni .

EZZEL

Most mindenféle mod nélkül raktam fel, elindittottam, a hang szaggatott majd kilépett:S Nemtudom mitörtént vele, hisz legelsõ nap meg mûködött.

Nos, újra raktam a játékot többször is, megprobáltam úgy, hogy csak bizonyos modok hagytam fent ,de mindegyiknél elõjött ez a hiba. Vannak esetleg olyan modok amik 100%-ban mûködnek és nemteszik tönkre a játékot?

gigamen
Neked is megköszönöm a segítséget!
Köszönöm még egyszer!!
Tappancs83
Ha a fájlt is jó helyre másoltad, akkor nem értem, mi az oka, hogy nem szól. Vannak olyan hülyeségek, amik jelentéktelennel tûnnek, de mégis komoly problémákat tudnak okozni. Pl ilyen a nem megfelelõ helyre bemáolt fájl is. Ha rosz helyre másolod, nem fog mûködni garantáltan.<#vigyor>

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

Szép estét mindenkinek !

Keresgéltem a youtube-on és ezt a térképet találtam.
Aki esetleg ki akarja probálni letöltheti.
Kormányzása az mondhatni pocsék , de játszható.
LETÖLTHETI INNEN

Tappancs83
Én Szerbiában élek, az az ország meg arrol híres, hogy rengeteg selejtet lehet kapni, a piac tele van szeméttel. Ami meg jó valamire az meg cefet drága.

Már leírtam egyszer:
😉

Megnyitod a fájlt pl ezzel:
http://notepad-plus-plus.org/
😉 😊

Õszintén megmondva nem tudom, hogy 90 fokos kormányt hol lehet kapni, mert amit én eddigi életem során láttam azok mind minimum 180 fokosak voltak, és az nekem teljesen elég, mivel egy olyat használok.
Tappancs83
Nem a hoétjáték a gond, hanem az hogy nem elég a 9ö fokos fordulat. Akármilyen jól állítod be, az kevés. 270 fokos fordulat kéne. A 90 fokos fordulatra képes volán túl pontatlan, azzal az erõvel akár billentyûzetrõl is irányíthatnám a kamionom. <#rinya> Kb az is ugyanazt nyújtja a billentyûzet is, mint a 90 fokban fordítható volán.

igen letöltöttem....akkor majd megveszem...köszi a gyors választ...😊
Nem akarok warezolni, csak annyit mondok hogy :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tûzfalban tíltani kell, miután aktiváltad... Valamint a frissítés keresést is, és a híreket is.

///M I Love BMW. :)

jutiput
Szia! Valószínûleg nem eredeti a játékod és ezért csinálja veled, amit csinál! Te döntesz, hogy megtudod e venni vagy kínlódsz tovább! Nem sok választásod van! Üdv.<#falbav>

A "game_data.sii" a "def.scs"-be van beletömörítve.

A "def.scs" kibontásához kell az "scsextractor.exe".
A "def.scs"-t és az "scsextractor.exe"-t berakod egy külön mappába.
Mondjuk ide: C:/D/
A "def.scs"-t társítod az "scsextractor.exe"-vel. Pár mp és ki lesz bontva.
(Lesz egy "local" nevû mappa is kibontva, de ez nem kell).

A "def" mappába belelépsz és ott lesz a "game_data.sii"
Jegyzettömbbel megnyitod és megkeresed ezt a részt (középtájon):

truck_damage_coef: 0.0007

"truck" elé kattintasz és ezt beilleszted:

truck_speed_limit: 300.0

Beillesztés után a "300.0" után kattintasz és nyomsz egy TAB-ot (hogy a szöveg ne legyen egyben)
Egy másik helyre elmented. (hogy az eredeti megmaradjon)

Most kell egy tömörítõ program.

Csinálsz egy "def" mappát (C:/def/) és ide bemásolod a módosított "game_data.sii"-t.

A tömörítõprogrammal a "def" mappát kell betömöríteni ".zip" formátumba "store" más néven "raktár" módszerrel.

Ezt kell berakni a "mod" mappába.

Sok sikert!

Nekem csak annyi bajom van a játékkal, hogy kéri az elején, hogy aktiváljam a játékot. aktiváltam, de 5-6 fuvar után megint kéri, hogy aktiváljam, de utána már nem jó az a kód, amit használtam az elején. Letöltött játékom van. mi a megoldás? ha már "elhangzott, akkor bocs, hogy még egyszer megkérdezem, de elég hosszú a kommentek sora, és nem olvastam végig az összeset. Pls help, már 2 hete szenvedek ezzel.
Na, emberek, be kell ismernem, nem vagyok már mai gyerek, de egyszerûen nem találom azt a "game_data.sii" file-t, amit át kellene írni, hogy gyorsabban menjen az a nyamvadt kamion...
Ha lehetséges, lépésrõl lépésre kellene.(Mit, mivel és hogyan lehet megnyitni stb.)Sajnos nem tudom az elõzõ hsz-ban megköszöntem-e, ezért elnézést kérek mindenkitõl,akit érint. Köszönöm elõre is...
További jó fuvart mindenkinek!
Leo 1991
Hali

Miért nem szól a rádió a kamionba ha beállítom ahogy kell??
Elõre is köszönöm

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Sziasztok!
Nemrég töltöttem le az america mapet és azóta a hosszú fuvaroknál az út fele nincsen kijelölve mármint hogy nincsen kijelölve az út hogy merre kell mennem ez miért van?
Nem tudom, hogy tényleg lehet-e ilyen, hogy berakod az EUmap 1.2 és, amikor ki akarod szedni akkor elcseszõdik a game, mert többször nem kíséreltem meg kiszedni, de, ha te neked is bent volt, akkor tedd vissza és próbáld ki, hogy hátha megjavul a gamed... 😉

Nekem nemrég szórakozott a játék, hogy random kilépett állandóan: elkezdtem kísérletezgetni és szisztematikusan kiszedni a modokat míg végül rájöttem melyik lehetett a gond, de még pontosan én se jöttem rá, mert 10 közül még válogatnom kell...
Olyan is volt, amit te írtál, hogy betöltéskor lépett ki, akkor csinálta, amikor beraktam a Romanian-map mód base.scs fájlát, de amikor kivettem jó lett, meg akkor még, amikor ki akartam szedni egyszer az EU-map 1.2-t...

Probáld meg egy játék újratelepítésel , hátha úgy sikerül hogy nem fagy le .

Esélytelen...

Aki még esetleg játszik az Afrikai térkép móddal , leírom hogy mûködik oda - vissza a gyorsfuvar válalás ,
de csakis új profilal , ma reggel probáltam ki , elöszõr Tripoli -ból Zuwara-ba mûködik , de csak ez két város között , aztán válaltam gyorsfuvart Milánóból , és ott is mûködik algériáig szállitottam , egy Genovai
hajókikötõ -vel egybekötve .
Itt egy kép is róla alulról a másodikat választotam.

És itt egy másik kép amin visszafele válalom a fuvart a fehér MAN-t választottam.

Sziasztok! Tényleg igaz h februárban v. márciusban jön egy olyan patch, amiben már multi is lesz?

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Továbbra se jó.. kifagy vagy kilép. Tegnap pedig jó volt minden. A hang is akadozni kezdett. A gépem jóhozzá, ultrán játszottam és nem akadozott, most is csak a hang.

(bocs a 3 kommentért)

OK, már semmi, rájöttem új profilt kell csinálni, írták is😊 Akkor semmi😊
Másik kérdés, hogy biztos volt már róla szó, de van valami info mikor kerül be a játékba magyar utvonalak? Neten láttam párat,de béta fázisba voltak.

Üdv! Tegnap kezdem el játszani a játékkal, minden simán ment. Aztán játék után raktam be pár modot, és azóta nem indul el. Töröltem a mappából amiket beraktam, de továbbra se jó. Hiba üzenetként az exe-vel van gondja Játékban akkor lép ki mikor betöltöm a profilom.

Szpisti
Én olyan listára gondoltam, amiben a márkákon belüli összes típus fel van sorolva....

ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...

Nem kell ahoz a neten keresgelni...: Man, Volvo, Scania, Renault Magnum, Renault Premium, Mercedes, Daf, Iveco. Ezek vannak , remelem nem hagytam ki egyetsem.
Szpisti
Sziasztok! Fellelhetõ a neten valahol egy teljes lista játékban megvásárolható kamionokról?

ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...

Törölt felhasználó
Ok így megvan, de miként tudom átírni a szükséges módosításokat? 😞
Hát nem tudom igazából, de én is egy egyszerû kormánnyal tolom (Genius SpeedWheel 5), de tökéletesen megfelel, jól beállítva, semmi rángatás, semmi holtjáték. Szerintem teljesen jól el lehet velük boldogulni. Idáig eszembe se jutott hogy egyszerûbb kormánnyal játszom. 😊

Sziasztok.Olyan gondom van,hogy beraktam a Truck Shop V4-et,de összeakadt valamiért a V3-al.Leszedtem a kamionról minden cuccot,és kitöröltem a V4-es módot,de ugy sem volt jó.Ujra raktam a játékot,és mod nélkül is megáll exe hibával.Ha valaki tudna segiteni,azt megköszönném.
Tappancs83
Azokkal az a bajom, hogy mind 100 euró körül mozog. Ami meg olcsó, az nem több fordulatos, hanem csak negyed fordulatos. Vannak 10, 20 és 30 euró körül is, de az mind egy kalap bélsár sajnos.<#rinya> Az mind a 90 fokos vacak.

Motoroj
Igen, nekem is az volt régen a problémám, hogy túl könnyen ki lehetett tekerni. Viszont ezek a többfordulatos kormányok tetszetõsek, ki kéne egyet próbálni. 😊

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

ok köszi.
Mindegyik "map" mód más játékosok által csinált mód és egyiket sem csinálta SCS Software.
Az SCS Software maximum bõvíteni fogja a jelenlegi (alap) térképet.

Ha van két profilom van arra lehetõségem, hogy a mentéseket egyikbõl a másikba átpakoljam, úgy hogy menjen rendesen mind a kettõ? Az afrikás map miatt kérdezem, hogy ne kelljen a 0-ról kezdeni a játékot, és hogy a plusz városokba/ból is tudjak fuvarozni.
Válaszotokat és segítségeteket elõre is köszönöm.
sziasztok!
az america map meg az összes többi map STB azt mind az ets csinálta +-ban?
Billentyû + egér kombináció.
Nem a legjobb, de ez van.
Egyszer belepiszkáltam az egér-érzékenységébe, így lett "holtjátéka" a kormánynak, aminek következtében úgy felborultam egyenes úton, hogy még megijedni sem volt idõm... Gyorsan raktam vissza alapra...<#smile>
Elküldtem a króm felnid. Nézd meg jó-e.

Én Genius TwinWheel 900FF el tolom 😊
maujuri
Kicsit szemerkél az esõ😊

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Tappancs83
Én kénztelen vagyok egérrel, volán ami jó volna, az túl deága, nekem nem tellik rá. Ami meg van olcsón az egy nagy rakás ürülék, mivel 90 fokos fordulat után megakad, csak egy kicsit enged még, hogy ne törjön el könyen, de az sajnos ide kevés. Így nem vettem olyant.