Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krszti1160
én most szedem a patchet, de akkor inkább fel sem teszem 😄
Törölt felhasználó
Feltettem a patch-t és azóta el sem indul a jéték. 😞 Van-e valami lehetõség, hogy visszaállítsam az elõzõ verzióra vagy a mentést kiszedjem és újra telepítés után bemásoljam és mûködjön?
maujuri
Pedig úgy kell.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Volvo Fh12 460
Szevasztok srácok lenne gey kérdésem nem tudtok véletlen vmi orvosságot a billencs pótkocsira h kanyarban ne bicsaklodjonbe a szerelvény mert száraz úton hadján még vhogy lehet is vele menni de ha esik az esö akkor oszt kész rém álom 😄 köszi elöre is az infót😄

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

nem tudjátok véletlenül, hogy miért nem mûködhet a no speed limit mod? Olvastam lentebb, hogy egy másik mod scs-ében a game_data.sii-ben kell átírni ha van. De nincs... Szóval nem tudom melyik mod ütheti, de eddig semmi gond nem volt, most meg újra csak 90 a max.
Szabi
lemezes kulcsot hogy tudom beregizni steam-en ?

ha beírom neki akkor nem fogadja el :/

"Nulla tenaci invia est via"

Törölt felhasználó
Köszi, mindkettõtöknek. 😊
A RestaCar.hu-ra régebben feltöltöttem emiatt két változatot.

No Damage / No Damage and Speed limit néven megtalálod az "Egyéb letöltések"-ben.

Nyilván tartalmaz a másik mod scs fájla is egy "game_data.sii", amiben benne van a limit, csak át kell írni azt is... 😉

Törölt felhasználó
No Damage és a Speed limit 120-t ha beteszem a mappába akkor a speed limit-es nem mûködik. Meglehet oldani valahogy, hogy együtt mûködjenek? 😊
[/img]

TopGun
Sziasztok! a rendszamot hol lehet modositani? ugyertem melyik fileben kell keresni, hogy at tudjam irni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Tappancs83
Nemtudom, nekem simán megjelent a rádió, letöltöttem egy magyarrádiós cuccot, live_streams.sii fájlt írtam fölül a letöltött fájlal, és minden rendben volt vele. Szegénynek, akinek nem mûködött nemtudom õ honnan töltötte le, de lehet, hogy eleve a fájl is hibás lehetett.

Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől

Leo 1991
Én meg csak ezt tudom válaszolni rá

15. Hogyan adhatok netrádiót a játékhoz?

Nyisd meg a \Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2 mappában lévõ live_streams.sii fájlt, majd a lista aljához add hozzá a rádiót a következõ formátumban:
stream_data: "Rádió URL|Rádió neve ahogy a játékban megjelenik"

Példa:
stream_data<60>: "http://78.129.163.140:8070/|EKR Rock Radio - UK (128k)"

és itt nincs olyan hogy hova kell másoljam a fájlt.

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Tappancs83
Rám valahogy nincs ilyen hatással. 😄

Huh, egy ilyen kamionban sorozatban kapna szerencsétlen sofõr epilepsziás rohamot XD
Tappancs83
😄

Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, ATI Radeon HD 4670

http://kephost.adatbazis.eu/images/93715369327741637512.jpg
Megszomjaztak a lovak, valahol Rostock - Liége közt!

Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, ATI Radeon HD 4670

sempy !

privát üzi elküldve részedre ! <#wave>

Ha lehetséges én is kérnék abban segítséget hogyan tudok szintet emelni és több pénzhez jutni, ha már nekem is újra kellett kezdeni... <#help>
Nincs benne semmi mod. Újraraktam, bemásoltam a régi profilomat és ugyanazt dobja. Sõt már ha a cég igazgatása menüben arra megyek h kamionflotta akkor is kifagy.
Tappancs83
Van pár, csak nehéz megtalálni a sok rosz között. Nekem sikerült találnom párat.

rambóóxd !

Írtam neked privát üzit. <#wave>

Szép Estét!! <#wave> Tud nekem valaki abban segíteni hogy hogyan tudok szintet emelni és több pénzhez jutni??! Tudom nem szeretitek ha valaki csalni akar (én sem) de újra kellett kezdenem a játékot, de már 40. szinten jártam, 95.000 levezetett kilométernél!! <#help> Köszönöm!! <#vigyor4>
Ha minden autókerkerskedõnél ezt csinálja , akkor / szerintem / esetleg egy kamion mód teheti ezt , amit be tettél a mód mappába .

sziasztok ! szép estét .

Mai nap utolsó fuvarja , aztán pihenõ .

Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám, hogy mikor rákattintok a kamionkereskedõk menüre, a játék valami hibát észlel és leáll. Szerintetek mi lehet a gond?<#confused><#confused>
Valószinû az lehet a baj,engem is beszivatott valamelyik nap. De kitöröltem a mentésem és jó lett.
Stig95
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Sziasztok!Ez az én járgányom!<#nevetes1>
Mindegyiket próbáltam, de akkor letöltöm amit küldtél és köszi!

Úgyis probáltad hogy, nem a régi profil mentéseddel probáltad az újra feltelepített játékot?.
Vagy még egy lehet , ami esetleg akadályozhatja , az pedig hogy a screenshot mappa alatt található fájlok,
még az elözõ profilal mûködõk. Értem én itt a config.cfg és tovább......
Legvégsõ eset legfeljebb probáld meg ezt letölteni , hátha ezzel fog normálisan mûködni .

EZZEL

Most mindenféle mod nélkül raktam fel, elindittottam, a hang szaggatott majd kilépett:S Nemtudom mitörtént vele, hisz legelsõ nap meg mûködött.

Nos, újra raktam a játékot többször is, megprobáltam úgy, hogy csak bizonyos modok hagytam fent ,de mindegyiknél elõjött ez a hiba. Vannak esetleg olyan modok amik 100%-ban mûködnek és nemteszik tönkre a játékot?

gigamen
Neked is megköszönöm a segítséget!
Köszönöm még egyszer!!
Tappancs83
Ha a fájlt is jó helyre másoltad, akkor nem értem, mi az oka, hogy nem szól. Vannak olyan hülyeségek, amik jelentéktelennel tûnnek, de mégis komoly problémákat tudnak okozni. Pl ilyen a nem megfelelõ helyre bemáolt fájl is. Ha rosz helyre másolod, nem fog mûködni garantáltan.<#vigyor>

Szép estét mindenkinek !

Keresgéltem a youtube-on és ezt a térképet találtam.
Aki esetleg ki akarja probálni letöltheti.
Kormányzása az mondhatni pocsék , de játszható.
LETÖLTHETI INNEN

Tappancs83
Én Szerbiában élek, az az ország meg arrol híres, hogy rengeteg selejtet lehet kapni, a piac tele van szeméttel. Ami meg jó valamire az meg cefet drága.

Már leírtam egyszer:
😉

Megnyitod a fájlt pl ezzel:
http://notepad-plus-plus.org/
😉 😊

Õszintén megmondva nem tudom, hogy 90 fokos kormányt hol lehet kapni, mert amit én eddigi életem során láttam azok mind minimum 180 fokosak voltak, és az nekem teljesen elég, mivel egy olyat használok.
Tappancs83
Nem a hoétjáték a gond, hanem az hogy nem elég a 9ö fokos fordulat. Akármilyen jól állítod be, az kevés. 270 fokos fordulat kéne. A 90 fokos fordulatra képes volán túl pontatlan, azzal az erõvel akár billentyûzetrõl is irányíthatnám a kamionom. <#rinya> Kb az is ugyanazt nyújtja a billentyûzet is, mint a 90 fokban fordítható volán.

igen letöltöttem....akkor majd megveszem...köszi a gyors választ...😊
Nem akarok warezolni, csak annyit mondok hogy :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tûzfalban tíltani kell, miután aktiváltad... Valamint a frissítés keresést is, és a híreket is.

///M I Love BMW. :)

jutiput
Szia! Valószínûleg nem eredeti a játékod és ezért csinálja veled, amit csinál! Te döntesz, hogy megtudod e venni vagy kínlódsz tovább! Nem sok választásod van! Üdv.<#falbav>

A "game_data.sii" a "def.scs"-be van beletömörítve.

A "def.scs" kibontásához kell az "scsextractor.exe".
A "def.scs"-t és az "scsextractor.exe"-t berakod egy külön mappába.
Mondjuk ide: C:/D/
A "def.scs"-t társítod az "scsextractor.exe"-vel. Pár mp és ki lesz bontva.
(Lesz egy "local" nevû mappa is kibontva, de ez nem kell).

A "def" mappába belelépsz és ott lesz a "game_data.sii"
Jegyzettömbbel megnyitod és megkeresed ezt a részt (középtájon):

truck_damage_coef: 0.0007

"truck" elé kattintasz és ezt beilleszted:

truck_speed_limit: 300.0

Beillesztés után a "300.0" után kattintasz és nyomsz egy TAB-ot (hogy a szöveg ne legyen egyben)
Egy másik helyre elmented. (hogy az eredeti megmaradjon)

Most kell egy tömörítõ program.

Csinálsz egy "def" mappát (C:/def/) és ide bemásolod a módosított "game_data.sii"-t.

A tömörítõprogrammal a "def" mappát kell betömöríteni ".zip" formátumba "store" más néven "raktár" módszerrel.

Ezt kell berakni a "mod" mappába.

Sok sikert!

Nekem csak annyi bajom van a játékkal, hogy kéri az elején, hogy aktiváljam a játékot. aktiváltam, de 5-6 fuvar után megint kéri, hogy aktiváljam, de utána már nem jó az a kód, amit használtam az elején. Letöltött játékom van. mi a megoldás? ha már "elhangzott, akkor bocs, hogy még egyszer megkérdezem, de elég hosszú a kommentek sora, és nem olvastam végig az összeset. Pls help, már 2 hete szenvedek ezzel.