Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!Ez az én járgányom!<#nevetes1>#nevetes1>
Vagy még egy lehet , ami esetleg akadályozhatja , az pedig hogy a screenshot mappa alatt található fájlok,
még az elözõ profilal mûködõk. Értem én itt a config.cfg és tovább......
Legvégsõ eset legfeljebb probáld meg ezt letölteni , hátha ezzel fog normálisan mûködni .
EZZEL
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
Keresgéltem a youtube-on és ezt a térképet találtam.
Aki esetleg ki akarja probálni letöltheti.
Kormányzása az mondhatni pocsék , de játszható.
LETÖLTHETI INNEN
😉
http://notepad-plus-plus.org/
😉 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
///M I Love BMW. :)
A "def.scs" kibontásához kell az "scsextractor.exe".
A "def.scs"-t és az "scsextractor.exe"-t berakod egy külön mappába.
Mondjuk ide: C:/D/
A "def.scs"-t társítod az "scsextractor.exe"-vel. Pár mp és ki lesz bontva.
(Lesz egy "local" nevû mappa is kibontva, de ez nem kell).
A "def" mappába belelépsz és ott lesz a "game_data.sii"
Jegyzettömbbel megnyitod és megkeresed ezt a részt (középtájon):
truck_damage_coef: 0.0007
"truck" elé kattintasz és ezt beilleszted:
truck_speed_limit: 300.0
Beillesztés után a "300.0" után kattintasz és nyomsz egy TAB-ot (hogy a szöveg ne legyen egyben)
Egy másik helyre elmented. (hogy az eredeti megmaradjon)
Most kell egy tömörítõ program.
Csinálsz egy "def" mappát (C:/def/) és ide bemásolod a módosított "game_data.sii"-t.
A tömörítõprogrammal a "def" mappát kell betömöríteni ".zip" formátumba "store" más néven "raktár" módszerrel.
Ezt kell berakni a "mod" mappába.
Sok sikert!
Ha lehetséges, lépésrõl lépésre kellene.(Mit, mivel és hogyan lehet megnyitni stb.)Sajnos nem tudom az elõzõ hsz-ban megköszöntem-e, ezért elnézést kérek mindenkitõl,akit érint. Köszönöm elõre is...
További jó fuvart mindenkinek!
Miért nem szól a rádió a kamionba ha beállítom ahogy kell??
Elõre is köszönöm
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Nemrég töltöttem le az america mapet és azóta a hosszú fuvaroknál az út fele nincsen kijelölve mármint hogy nincsen kijelölve az út hogy merre kell mennem ez miért van?
Olyan is volt, amit te írtál, hogy betöltéskor lépett ki, akkor csinálta, amikor beraktam a Romanian-map mód base.scs fájlát, de amikor kivettem jó lett, meg akkor még, amikor ki akartam szedni egyszer az EU-map 1.2-t...
de csakis új profilal , ma reggel probáltam ki , elöszõr Tripoli -ból Zuwara-ba mûködik , de csak ez két város között , aztán válaltam gyorsfuvart Milánóból , és ott is mûködik algériáig szállitottam , egy Genovai
hajókikötõ -vel egybekötve .
Itt egy kép is róla alulról a másodikat választotam.
És itt egy másik kép amin visszafele válalom a fuvart a fehér MAN-t választottam.
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
(bocs a 3 kommentért)
Másik kérdés, hogy biztos volt már róla szó, de van valami info mikor kerül be a játékba magyar utvonalak? Neten láttam párat,de béta fázisba voltak.
ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...
ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Az SCS Software maximum bõvíteni fogja a jelenlegi (alap) térképet.
Válaszotokat és segítségeteket elõre is köszönöm.
az america map meg az összes többi map STB azt mind az ets csinálta +-ban?
Nem a legjobb, de ez van.
Egyszer belepiszkáltam az egér-érzékenységébe, így lett "holtjátéka" a kormánynak, aminek következtében úgy felborultam egyenes úton, hogy még megijedni sem volt idõm... Gyorsan raktam vissza alapra...<#smile>#smile>
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10