52658
-
frank007 #28321 Köszi a bíztatást! A játék már 1.4.8-on van. Tehát, ha végre sikerül működésre bírnom, már ez alatt fog futni! Már szerintem közel vagyok a célhoz. Az én pályámat azért sokkal nehezebb felkonvertálni erre a patchre, mert én minden alap várost töröltem, és ezt eleinte nagyon nem szerette! Ha jól tudom a TSM mapban megmaradtak a régi városok... -
#28320 Frank védelmében,.. és neki elsősorban.
Így sem, és úgy sem játszanának a pályával, mert 1.4.1-től már nem támogatja azt a pálya formátumot. Jómagam, és még sokan itt a közösségből nem támogatjuk a warezt, és jelenleg úgy néz ki, hogy csak azzal lehet tolni, már akinek meg van az a patch. Az ép eszű játékosok a legfrissebbel játszanak. (ezért már előre látom, hogy menni fog az anyázás. Bocsáss meg érte anyám...). Szóval egy cseppet se bánkódj ha egyből nem sikerült. Segítséged lesz a közösségünkből, de akár a fejlesztőkkel is tudunk majd kontaktolni ennek érdekében.
Én is szívesen tolnám már, de folyamatosan kapjuk az SCS Software-től a béta csomagokat, tehát részemről és JohnBart részéről ez lehetetlen dolog lenne, hogy lefelé frissítsünk.
Biztos vagyok benne, hogy jó lesz a map amit készítesz. -
frank007 #28319 Ne rohanjunk annyira előre! Eddig az elkészült mapot kéne benyomni ez alá a "modder-barát" patch alá! -
mrtcsapat #28318 vagy ki kapcsolod :) :D
a légféket -
BBSTi #28317 Hajrá Frank, én türelmes vagyok, várom a full Magyaroszág mapot tőled -
frank007 #28316 Most már rájöttem, hogy mi volt eddig a hiba, meg is oldottam! Ez a "okos"' patch összefűzte az én pályámat az alap térképpel, tehát pl. dunaföldvártól 200 m-re már kezdődött Innsbruck és minden területre, amit én még nem építettem be, betöltötta az alap map-et. Most meg a városválasztó térképről eltünt minden város . De mint mondtam, szeretem a kihívásokat! -
BBSTi #28315 Kövezzetek meg, de én rozsola79-el értek többé-kevésbé egyet. Nem értem én sem az SCS-t, itt az 1.4.8-as Euro Truck Simulator, most már egész jól játszható, én is megvásároltam, 32 éves fejjel is leülök félórára majomkodni vele, ERRE egy csomó olyan dolog hiányzik belőle, ami egy másik SCS termékben alap... Például forgózsámolyos és tandem szerelvények, vagy az említett, egy cégnél alkalmazottként való kezdésű játékmenet.... Illetve a kiegészítők teljes hiánya, a közkedvelt videómegosztó oldalon van egy csomó holland, illetve más országok kamionos találkozóinak felvétele, bakker a sok bisz-basztól nem is látszik a kamion Onnan lehetne ihletet meríteni, nem kiadni German, Scania, meg Extreme Trucker aljátékokat. Csináljanak egy rendes ETS-t, ami ezeket a játékokat és ötleteket ötvözi és akkor nem sajnálok érte 7-8, de akár 10 ezer jó magyar forintot sem.... Biztos vagyok benne, hogy a mostanság elég gáz NFS játékokat magasan verné, ami 10 ropi felett van, ugyebár... -
fs9pilot #28314 Nem fogom hagyni magam elhiheted. Ne alkosson rólam véleményt egy nyomi. Az ilyeneket kellene kiszűrni, és nem lenne gond. Ennyi. -
Feró Flex #28313 Mi van mostanában.... -
#28312 Itt meg mi a pina van...
Vajo,... együtt érzek veled. Na lehet takarítani... -
fs9pilot #28311 Csíp a pisi vagy mi van? :D
"Persze nem is vártam értelmes válaszokat egy olyan társaságtól akik mindenféle képeket tesznek be amolyan " megálltam hugyozni " vagy " útban X felé " szöveggel."
Jaj de kemény gyerek valaki. :D Látod, erre mondom, hogy mindig jön valaki aki játsza az agyát, fikázza a fórumot, oltja a társaságot, és nem utolsó sorban jön a fantasztikus intelligenciájával. Hiszen egy aberrált állat, aki rak ki képet a kamionjáról, és ír hozzá egy címet. Gratulálok. Ismét egy okos embert köszönthetünk köreinkben. -
vajo #28310 -
hGabeee #28309 Scania-hoz van egy ilyen, amiről látod, hogy hogy is állsz.
http://ets2.lt/en/air-pressure-bar-on-in-scania-display-v2/ -
hGabeee #28308 Ez a légfék jelzője. Azt jelzi, hogy egyre kevesebb a levegő. Egy idő után meg is fog állni a kamion, amikor szinte teljesen elfogy. Állj meg és várj, amíg visszatöltődik. -
Kicsimokus #28307 Van mikor elindul mikor jelzi, nyomd sokáig van hogy fél 1 perc után tűnik csak el. -
balazsgigi #28306 Esetleg még azt megkérdezném.
Láttam,hogy voltak próbálkozások facetrack-kel.
Freetrack-kel működik a játék?Elég lenne szerintem az egy ledes megoldás is. -
#28305 Hát nem az, mert elindul simán a kamion. Ha üresben nyomom a gázt, akkor se tűnik el. -
vajo #28304 Vagy hagyd alapon, ahogy eddig volt. És írd át a data fájlt, hogy ne sctorokat töltsön hanem a mapot (.mbd). És úgy talán jó. :D -
gyury1983 #28303 1.3.1-re nem is próbáltad,próbálod megcsinálni? -
#28302 1.4.8 nem béta patch! Ha már legújabb patch akkor csak nem lesz szarabb tőle a játék mint előtte volt! -
Kicsimokus #28301 Szia, a légfék ikonja lesz szerintem, elvileg nem is indul el a kamion ha megjelenik ez az ikon.
Üresbe nyomd a gázt hogy termeljen levegőt néhány mp és utána eltűnik az ikon. -
#28300 Hello!
Egy kis segítség! Az mi lehet amit a képen bekarikáztma pirossal? Minek a jele? (1.4.1.es újítás, mert azelőtt nem volt ott.) Nem a kézifék, mert az a másik oldalt mutatja.
-
snakegab #28299 A leghosszabb ugye Pozsony-Aberdeen lehet, vagy fordítva, egyszer már láttam is ilyet, de nem tudtam felvenni éppen akkor. És még mindig lehet kerülni egy jó nagyot :D -
kamionos26 #28298 Ja! Komppal együtt.
-
kamionos26 #28297 A leghosszabb amivel én találkoztam, az azt hiszem kb. 32h volt (Bratislava-Liverpool) -
avus #28296 A játékban milyen hosszú a leghosszabb fuvar? -
kukubenko66 #28295 Le lehet tiltani Steamen, hogy automatikusan frissítse a játékot ? Hadd döntsem már el én, hogy melyik verzióval szeretnék játszani. Az 1.4.1-ből 1.4.8 lett, de nekem béta patch nem kell ! Profilváltásnál ki is lépett a játék, amit 1.4.1 alatt nem csinált. Rakhatom újra az egészet. Pffff -
peti178 #28294 Én érdekes módon már 25 szinten vagyok de eddig egy szavam se panaszom sincs se a játékra se az irányításra pedig még nem is kormánnyal vezetek hanem billentyűn nyomom, full eredeti és érdekes hogy nekem semmi bajom vele sőt élvezem minden egyes percét a játéknak, én is először hackelt játékkal próbáltam de rájöttem, hogy érdemesebb megvenni és akkor nincs kód probléma meg hol találok neki kódot.... Szóval érdemesebb megvenni mint törttel játszani. ( Vélemény nem szidás ) -
snakegab #28293 Még anynit hogy:
1. Nem olvastam a fórum szabályokat, de ha nincs warez egy adott fórumon - márpedig itt többen kérik, az admin is, hogy ne legyen - akkor miért nem lehet megérteni azt, hogy ilyenekről itt nem beszélgetünk...?
2. 54-es szinten vagyok, nem változott még szintenként a kamionom viselkedése, igaz nincs is átmaszekolva a program...
3. Egyetlen egy szimulátor sem lesz egyenlő a valósággal, soha az életben, amit még a leginkább szimulátornak neveznék az az Il-2 Sturmovik, 2001 óta folyamatosan fejlesztik a mai napig, még most sem tökéletes, de egyelőre jobbat még senki sem tett le az asztalra. És annak is több verzióját meg kell vásárolni. Ha így vesszük az ETS2-nél ETS-től indulhatunk ki, a GTS-en át, a fejlődés a GTS óta is fényévekben mérhető.
4. Ennek játéknak az "üzleti" modellje nem a ténylegesen vett szimulációnak a része, ha ilyen dolgokkal szeretnél játszani, akkor valami menedzselős, városépítős programot is kereshetsz magadnak, vagy küldj javaslatot a fejlesztőnek, vagy maszekold meg, de utóbbi nem fog érdekelni senkit. -
frank007 #28292 Azóta is próbálom átrakni 1.4 alá, de egyszerűen feketére vált a képernyő miután kiválasztottam a kezdővárost és kilép! Már minden lehetséges def fájlt átírtam, úgy, ahogy kell és a térképet is sikerült átkonvertálnom 1.4 alá! Lehet, hogy megvárom a tsm mapot és ott lecsekkolom, ők hogy csinálták! -
Kudawudashuda #28291 Ha olyan lazán meg lehet oldani, akkor hajrá. Lehet játékot csinálni, ki lehet adni. Lehet jobbat csinálni.
Furcsaság? 11-es szinten nem vágod oda 12-esen meg igen? Ne röhögtess :) -
#28290 Ha veszel egy autót,vagy pc-ét és tele van gyerek hibákkal,gyártási problémákkal akkor inkább lopatsz egyet? -
rozsola79 #28289 Pattogás ? Jó vicc.
Nem bíztattam senkit sem a warezolásra. Én is megvettem a játékot , csalódtam.
Csupán azt annyit mondtam , hogy mindenki eldöntheti azt , hogy miként szerzi be a programot. Sajnos nagyon sok kifogás van az ETS 2 -vel kapcsolatban amit akár egy-egy ügyesebb programozó lazán megold.
Persze nem is vártam értelmes válaszokat egy olyan társaságtól akik mindenféle képeket tesznek be amolyan " megálltam hugyozni " vagy " útban X felé " szöveggel. Mi ebben a " nagy dolog " ?
Tetszik vagy nem , több országban is téma az ETS 2 körüli furcsaság. Ha az SCS komoly cég lenne , akkor gondolt volna a további fejlesztéseket illetően a felhasználók véleményére is.
Nem akarok " forradalmat ". Talán nagy bűn , ha azt szeretném , hogy egyre többen írjanak az SCS-nek ötleteikről amelyek felmerülnek. Talán ezzel mi ( játékosok ) is nyerhetnénk. -
balazsgigi #28288 Akinek G25,G27 kormánya van,hogy lőtte be az ffb értékeket?
Csak ugye az újonnan berakott állítások végett kérdezem. -
fs9pilot #28287 1. Ha fikázod minek játszol vele? Köteleztek rá?
2. Stabilabb a crackelt? Miről beszélsz? Nem egy modot használok, és láss csodát, semmi gondom a programmal.
3. A vezetésről meg inkább ne beszéljünk. Korlátnak csapódik? Hogy? Nem értem, hogy nálam akkor miért nem csapódik korlátnak, borul fel, csúszik ki? Velem kivételezett az SCS és IP alapján Engineer Sample -t adott ki nekem?
4. Szerintem inkább ne hangoztasd a warez dolgaidat. Örülünk neki hogy nem vetted meg, inkább hackeltél rajta.
5. A szimulátor az a vezetésre van értve többnyire. Ahol nem tudsz 500-al kanyart bevenni, szimulálva van (most már) a légfék, visszagurul a kamion emelkedőn, szimulálva van a tehetetlenség, a nyomaték, a váltás. Még ha néhol kicsit butuska is.
Mutass nekem, egyetlen olyan szimulátort, ami elsőre hibátlan, tökéletes, és húdef*sza lett, és jóval drágább mint az ETS. 7 éves korom óta foglalkozok szimulátorokkal, és biztosra mondhatom, hogy ilyet nem fogsz tudni mutatni. Játszál az átdolgozottal. Add ki ETS 3 -nak. Minden hónapban vannak akik jönnek pattogni? -
rozsola79 #28286 Ha jól látom nem én vagyok az aki nyavalyog.
Meglehet , hogy sértem mások " lelkivilágát " azzal ha leírom az igazságot. Állítólag voltak olyanok , akik megkeresték az SCS-t minenféle módosítással , a válasz elmaradt.
Játszom az ETS 2 átdolgozott verziójával. Teljesen más.
-
rozsola79 #28285 Lopás vagy nem lopás , az külön téma
Ha fizetek valamiért , müködjön jól. Mit szólnál hozzá ha pld új számítógép vásárlásakor azt mondaná az eladó : " minden félórában kapcsold ki 5 percre ". Ha nem akarsz ilyen kellemetlenséget , akkor fizess még x forintot.
Lehet engem szidni , kitiltani , nem éredekel
Vagyunk páran akik darabokra szedtük az ETS 2 vezérlőprogramját és a saját izlésünk szerint átírtuk. Sokal élethűbb és sokkal élevezetesebb lett. A vicc az , hogy a legtöbb időt a " kódtörés " vette el. Kb 1 hét alatt egy teljesen más játékot csináltunk.
Felteszem a kérdést : Mire vár az SCS ? Nem nagy dolog átdolgozni a játékot.
A dobozos játék általában a 4. szint elérése után érdekes jelenségeket produkál. Mindez eltörpül egy nagyon bosszantó jelenség mellett. Amint eléred a 12. szintet , a kamion furcsa dolgokat művel. Hasonlóan a GTS-hez egy 2 vagy 3 sávos autópályán egy enyhe kanyarvételnél a korláthoz csapódik. ( a GTS-ben általában felborult ). A vicc az , hogy nem megyek többel mint 50-60 KM/h és nem váloztattam semmit a kamionon. Mondja meg nekem valaki mi az oka annak , hogy ugyanazzal a kamionnal , ugyanolyan súly mellett a 11. szinten semmi gond , de a 12. szint elérése után szinte vezethetetlen a szerelvény -
Kudawudashuda #28284 Nem volt kötelező vakon megvenned. 10-ezer km-t lemehettél ingyen és bérmentve. Innenstől kezdve az egész nyavíkolásod felesleges. Ha nem tetszik akkor nem játszol vele és el lehet ballalgni.
Nem tökéletes játék, vannak hibái de attól még játszható + nem is drága.
TSM hétvégén kijön, szóval megoldható az új térképkezeléssel is. -
fagy53 #28283 Én az SCS-ről írtam, a TSM német munka akár frank007 magyar mapja. Nem várható el és nem kötelezhető a gyártó arra, hogy az utólag mások által készített módosítások hibátlanul fussanak az általuk elkészített játékokkal. A csehek ilyen szintű mélyreható javítása mint az utóbbi megengedett és a mod készítőnek kell hozzá alkalmazkodnia, ez így van rendjén. Az viszont elvárható lett volna, hogy a játék 2012 októberében minimum a mostani 1.41-48-as szintjén jelenjen meg, nem így történt.... -
lusti12 #28282 Hello!
Csehországban.